- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289406 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Trochu duzo kosztywuje, ale ja odmówie sobie wszystkiego zeby spełnic swoje marzenia.. I mam gdzies ze ktos mnie pojedzie ze IVF to niemoralne czy cus, moje zycie - moja sprawa. Ot, co !
Majówka - pięknie !!! Teraz leż i pachnij
ja nawet jeszcze nie patrzyłam ile kosztuje in vitro
Trochu duzo kosztywuje, ale ja odmówie sobie wszystkiego zeby spełnic swoje marzenia.. I mam gdzies ze ktos mnie pojedzie ze IVF to niemoralne czy cus, moje zycie - moja sprawa. Ot, co !
Majówka - pięknie !!! Teraz leż i pachnij
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289420 przez gosiak
No Ja tez mam gdzieś co inni gadają na temat in vitro, jak to będzie ostatnia szansa do spełnienia marzenia to trzeba wykorzystać, widziałas Leosia od trelka na sm? to jest właśnie cud z "ostatniej szansy" piękny jest
Maja wiedziałam że będzie wszystko dobrze, inaczej być nie może
Maja wiedziałam że będzie wszystko dobrze, inaczej być nie może
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #289427 przez Mirella
In vitro to może być baaardzo droga sprawa, bo nikt nie gwarantuje sukcesu za pierwszym razem, bywa różnie Umoralniać Was nie będę, raz że jakoś weny nie mam, dwa wcale nie wiem jakbym się zachowała jakby mi ktoś powiedział że in vitro to jedyna szansa, kiedyś już o tym pisałam tutaj, daaaawno, ale jak widać problemy i tematy wracają jak bumerang. Jedyne co Wam powiem to że mam wrażenie że lekarze jakoś chętnie i szybko rzucają hasło in vitro I mówię to bez żadnych wycieczek osobistych, żeby nie było że jakas aluzja do kogoś
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289437 przez gosiak
...oczywiście że chciałabym naturalnie, ale co bedzie jeszcze można zrobić, jak się już wszystko zrobi czekać? tu czekać nie można czas i latka lecą, niestety jak bym wiedziała że tak długo będziemy się starać to na pewno byśy 6 lat chodzenia skrócili o połowę
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #289438 przez Agusia83
Dziewczyny, tak Was dzis podczytuje i sie przestraszylam, ze Majoweczce cosik jest,,,
Kochana, bardzo sie ciesze, ze dzidek urosl...widzisz, jaki dorodny maluszek z niego bedzie Teraz naprawde odpoczywaj i uwazaj na siebie.
Mirellka, to bedziesz ciocia...tzn juz jestes,..ciocia dzidkowa :silly:Z corcie masz przesliczna
Ja tez mialam mleko w ciazy...tyle, ze nie lecialo, ale jak zcisnelam brodawke, pokazywala sie siara. Natomiast pamietam jak Marta M opowiadala, ze jej bardzo lecialo, musiala wkladki juz nosic.
Bozie, jaka Lenka jest piekna Dorcia, musisz wiecej zdjec krolewny pokazywac...
Odnosnie in vitro, nie wiem ile kosztuje u nas w Polsce..ale mam kolezanke, ktora jakis czas siedziala w Austrii i tam ten zabieg wykonuja za 3 tys euro..
Emi spi, to moglam Was nadrobic Wiem, ze nie powinnam sie chwalic, bo roznie bywa, ale od jakiegos czasu Emilka przesypia cale nocki i dzieki temu moge sie wyspac:)..No i idzie juz jej 5 miesiac ale ten czas leci...
No i moja przyjaciolka w koncu zafasolkowala
Kochana, bardzo sie ciesze, ze dzidek urosl...widzisz, jaki dorodny maluszek z niego bedzie Teraz naprawde odpoczywaj i uwazaj na siebie.
Mirellka, to bedziesz ciocia...tzn juz jestes,..ciocia dzidkowa :silly:Z corcie masz przesliczna
Ja tez mialam mleko w ciazy...tyle, ze nie lecialo, ale jak zcisnelam brodawke, pokazywala sie siara. Natomiast pamietam jak Marta M opowiadala, ze jej bardzo lecialo, musiala wkladki juz nosic.
Bozie, jaka Lenka jest piekna Dorcia, musisz wiecej zdjec krolewny pokazywac...
Odnosnie in vitro, nie wiem ile kosztuje u nas w Polsce..ale mam kolezanke, ktora jakis czas siedziala w Austrii i tam ten zabieg wykonuja za 3 tys euro..
Emi spi, to moglam Was nadrobic Wiem, ze nie powinnam sie chwalic, bo roznie bywa, ale od jakiegos czasu Emilka przesypia cale nocki i dzieki temu moge sie wyspac:)..No i idzie juz jej 5 miesiac ale ten czas leci...
No i moja przyjaciolka w koncu zafasolkowala
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289444 przez Lacrijka
Spoko spoko Mirell Mój gin jeszcze nie dal wyroku na in vitro, mamy plan na poł roku a co bedzie pozniej to uwidzimy.. Ja tak wstepnie liczyłam, ze jedno udane podejscie do In Vitro to koszt ok 12-13 tys wraz z lekami stymulujacymi i wszystkimi potrzebnymi badaniami.. Kolejne próby juz nie sa tak kosztowne bo kasuja za tzw transfer zarodka jezeli pozostaly jakies z pierwszej proby..
Moralne czy nie moralne sprawa indywidualna.. Jest wiele rzeczy niemoralnych ktore ludzie robia zeby dobrnac do zamierzonego celu ale tego jakos sie nie krytykuje..
Moralne czy nie moralne sprawa indywidualna.. Jest wiele rzeczy niemoralnych ktore ludzie robia zeby dobrnac do zamierzonego celu ale tego jakos sie nie krytykuje..
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289447 przez Mirella
Gosiak, a że tak bezczelnie wprost zapytam ile Ty masz lat że mówisz o lecących latkach?
Agusia, fajnie że nas podczytujesz, no ale wiesz... tu się bez foty dzidka na staraczkach wystaranego nie przychodzi, popraw się ino migiem, pokazuj Emi!!! I chwal się chwal, Duśka od początku przesypiała całe noce
Agusia, fajnie że nas podczytujesz, no ale wiesz... tu się bez foty dzidka na staraczkach wystaranego nie przychodzi, popraw się ino migiem, pokazuj Emi!!! I chwal się chwal, Duśka od początku przesypiała całe noce
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #289455 przez Agusia83
Mirellka chetnie Wam pokaze moja krolewne, ale jutro, bo na tym kompie nie mam wejscia na karte do aparatu...a na drugim siedzi M i go okupuje...ale jutro obiecuje, ze zapodam jakiegos pikczera Super, ze Duska przesypiala...my niestety przez 1,5 miesiaca mielismy utrapienie...Emi miala kolki i od 2 do 6 rano byly wrzaski i non stop placz....tak wiec teraz jestem w siodmym niebie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289462 przez gosiak
Lacrijka napisał:
o Ty małpo, zaraz za mną jestes to sie tak nie ciesz
sory że 2 posty ale nie umiem cytować i edytować
Gosiak to stara dupa jest hahahhaaaa
o Ty małpo, zaraz za mną jestes to sie tak nie ciesz
sory że 2 posty ale nie umiem cytować i edytować
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289466 przez Mirella
Gosiak, to Ty jeszcze trzydziestki nie przekroczyłaś i już miauczysz że latka lecą??????????? No jak Cię zaraz palnę, czekaj, tylko po pogrzebacz sięgnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak z innej paki, dostałam na gwiazdkę globus podświetlany i dziś się żarówka przepaliła, po miesiącu!!!!!!!!!!!!! się zagotowałam.
A tak z innej paki, dostałam na gwiazdkę globus podświetlany i dziś się żarówka przepaliła, po miesiącu!!!!!!!!!!!!! się zagotowałam.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289478 przez Mirella
No widzisz, taka małolata z Ciebie że nie wiesz co to pogrzebacz, a o latach mi tu pitolisz. A jeszcze go pod fajerki włożę żeby bardziej bolało
Może i mozna zareklamować ale to zawracanie d... bo żarówka grosze kosztuje, a tak bym musiała gdzieś odsyłać czy co. Już go rozłożyłam, żarówkę wyjęłam, trzeba dokupić taką samą albo podobną i po krzyku, no ale że po miesiącu musiałam to zrobić to się zagotowałam.
Może i mozna zareklamować ale to zawracanie d... bo żarówka grosze kosztuje, a tak bym musiała gdzieś odsyłać czy co. Już go rozłożyłam, żarówkę wyjęłam, trzeba dokupić taką samą albo podobną i po krzyku, no ale że po miesiącu musiałam to zrobić to się zagotowałam.