BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #311913 przez chłopek
ja też ajłonki brzucholka nie widziałam
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311949 przez gosiak
paczajcie ile ta dziołcha ma w pępku cm :lol: :lol: :lol: o jeny Gorla chyba jeszcze nie jesteśmy takie chude :lol: :lol:

www.wiocha.pl/453394,To_jest_chore__jak_dla_mnie_wiocha

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #311960 przez chłopek
gosiak masakra
12 lata 10 miesiąc temu #312007 przez Agusia83
Gosiak, ja czytalam, ze ta kobitka ma 50cm w pasie..i ze jej maz jest z tego dumny....a moim zdaniem wyglada to oblesnie...przecie to sie mozna skaleczyc :silly:

Ajlonka, ja tez nie widzialam busia...... :angry:

Agness...az mi sie lezka zakrecila...sliczny dzidziolek...a jaki juz duzy :laugh:

Fajnie tak sobie mierzyc cm.....wydaje mi sie, ze nikt mnie nie przebije...ja w 9 miesiacu, 3 dni przed porodem mialam 125cm :silly: ale to wszystko przez to, ze w 37tc trafilam na patologie z ostrym uczuleniem...karmili mnie przez tydzien sterydami, tak, ze w przeciagu tego czasu obwod brzucha urosl mi az o 8cm...i przez to mam straszne rozstepy :( a w dniu porodu bylo 120, bo brzuszek opadl...

Aguska...hmmm...a Ty duphaston zazywasz?...
12 lata 10 miesiąc temu #312035 przez ViFi
Ja miałam chomika i żył 2 lata tyle zyją :?)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #312036 przez ViFi
Aguska23 napisał:

jestem wściekła dziś :( w pracy wkurzają i nie zdążyłam rano zrobić bety kuźwa i musze teraz do poniedziałku czekać, ale kupie testa i spróbuję jutro rano zrobić

jaką masz temperaturę????

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #312044 przez ViFi
gorla napisał:

Aguska ojoj walnij testa dla spokojnosci

Dziewczyny tempka skacze po owulce?? Dobrze myśle?

tak o 0,2 stopnia

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #312053 przez ViFi
bidol napisał:

mesy napisał:

Majowka a czym ty się przejmujesz ? samo przyszło samo pójdzie ;) zobaczysz jak szybko wrócisz do swojej figury ;)

Majówka - to może dam Ci Moje mdłości i będziesz miała tylko +1 (tak jak ja) :S :S

Na mdłości

Prenatal Complex
www.prenatale.pl/produkty/preparat-na-po...zcze-inne-informacje

zawiera Imbir kosztuje ok 22zł

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #312091 przez bidol
ViFi napisał:

bidol napisał:

mesy napisał:

Majowka a czym ty się przejmujesz ? samo przyszło samo pójdzie ;) zobaczysz jak szybko wrócisz do swojej figury ;)

Majówka - to może dam Ci Moje mdłości i będziesz miała tylko +1 (tak jak ja) :S :S

Na mdłości

Prenatal Complex
www.prenatale.pl/produkty/preparat-na-po...zcze-inne-informacje

zawiera Imbir kosztuje ok 22zł

ViFi - dzieki kochana- biorę i nie pomaga- takie uroki ;)

co do homiczków - to nigdy nie miałam, więc nie wiem ile one żyją- ale mam wrażenie że mało który zdycha ze starosci ;)

Aguska- :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #312133 przez Mirella
ViFi napisała:

Ja miałam chomika i żył 2 lata tyle zyją :?)

z tego co słyszałam to tak, niestety to nie są długowieczne stworzonka :(
12 lata 10 miesiąc temu #312155 przez ViFi
Dzis byłam z eM na badaniu nasienia tam gdzie mi lekarz kazał...

wchodzimy a pełna sala i mój w tył zwrot...
Ja zostałam i mówię ze na badanie na 9,00 a pani gdzie mąż ja ze zaraz przyjdzie...

Poszłam po niego a on się cały trzęsie jak galareta i mówi ze jedziemy do domu nigdzie nie idzie ... tłumacze mu że tam są ludzie i czekają do lekarz (to klinika IN VITRO) mowie ze pójdę i odwołam wizytę... to jest klinika in vitro i dlatego tyle ludzi == zobacz ile ma problemy... było dużo par... trochę się uspokoił... i poszliśmy jeszcze raz ....
wypełnił kartkę ale naprawdę byłam w szoku pełna kultura bez zbędnych słów dyskretnie naprawdę szok.
Tak bardzo to przeżył... aż mi się płakać chciało....

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312172 przez gorla
Vifi biedny męzulek, ale jak mus to mus :dry:
chomiki tyle zyją, o naszych tu o bede wspominać, bo przy Oliwii w zeszłym roku to 6 było, aż wkońcu zakupiłam prosiaka moerskiego, trochę większe to i trudniej zgnieść :) Nasze zwykle spierdzielały, jeden zdechł, bo Oliwka go czymś nakarmiła, jeden sie w nocy zaklinował, jednego przypadkowo przy-kleszczyła kuchnia zabawkową , bo łaził se, ja go znalazłam po 3 dniach bo śmierdziało :unsure:

U mnie tempa spadla do 36,9 a przedwczoraj poszłam pozno spać może dlatego wczoraj taka wysoka była :unsure:

gosiak ta baba paskudna, wygląda jak pudełko taka kanciasta :blink: ja mam teraz 68 w pasie :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #312239 przez różyczka
sorry, ze tak z choinki sie urywam ale Bidol na mdłosci najlepszy mamarin, ja miałam 24h mdłosci, nawet w nocy... i jak go odkryłam to dzieki niemu udało mi sie jakos funkcjonowac w koncu, naprawde polecam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
12 lata 10 miesiąc temu #312243 przez Mirella
Różyczko, tu każdemu się wolno wtrącać, my uwielbiamy gości, ale wiesz, jak sie jest mamusią to się bez foty nie przychodzi ;) dawaj Biankę ino migiem, my się musimy zarażać :lol:

Vifi, no ciężkie to życie i badania, eehhhh, ale grunt że dał radę :)
12 lata 10 miesiąc temu #312255 przez bidol
różyczka napisał:

sorry, ze tak z choinki sie urywam ale Bidol na mdłosci najlepszy mamarin, ja miałam 24h mdłosci, nawet w nocy... i jak go odkryłam to dzieki niemu udało mi sie jakos funkcjonowac w koncu, naprawde polecam :)

Różyczko - kochanie - pilam już nie pomaga :( przynajmniej mi :( taka już moja uroda ;) bo przecież to już 5 miesiąc ;) ale dzidek dba o mame żeby nie przytyła :silly: Dam rade połowa już za mną :) Ale dziękuję bardzo za chęci :kiss: :kiss: :kiss:

i Mirella ma racje - dawaj fotkę niuni :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka