BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #311474 przez ajłona
Majóweczko spokojnie, ta waga tak różnie śmiga, że nie ma co sie przejmować. Najważniejsze zeby Maluch się rozwijal jak należy! Wszystko inne schodzi na dalszy plan ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311481 przez bidol
mesy napisał:

Majowka a czym ty się przejmujesz ? samo przyszło samo pójdzie ;) zobaczysz jak szybko wrócisz do swojej figury ;)

Majówka - to może dam Ci Moje mdłości i będziesz miała tylko +1 (tak jak ja) :S :S
12 lata 10 miesiąc temu #311483 przez Majowka
Hehehehe, nie dziekuje :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
To ja wole te moje kilogramy :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311495 przez gorla
Ja przytyłam 16 kg w ciąży , ale dzieki mojej córci, która miała kolki od 3 tyg. i płakała po 5 godz dziennie i w nocy :ohmy: :ohmy: schudłam w 4 miechy do starej wagi :ohmy: a myslałam że chodz kilka kilosów ostanie :( :(
12 lata 10 miesiąc temu #311615 przez agnesssa
Hej kobietki :laugh:

Ajłonka
to nie fair, przez chwilkę tylko mnie nie było, a tu brzusio był i się zmył :huh:

A ja byłam u gina i przyszłam się podzielić moim szczęściem :woohoo: Moje maleństwo ma już 3,84cm i jak tylko zobaczyłam na ekranie to fikało i machało rączkami, moja ginka chciała mi nagrać filmik i mam płytę już z dzisiejszej wizyty, ale jak tylko zaczęła nagrwać to dziodziolek mały złośnik przestał fika :silly: Ale mata zdjęcie i się zarażajcie :woohoo: :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311622 przez ajłona
Agnesska ale słodka Kruszynka jejuniulku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
no to masz brzuchola z Franulką w środku :silly:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #311632 przez agnesssa
Ajłonka wyglądasz cudnie i brzusio przepiękny :woohoo: Franio ma piękny domek, ciekawe kiedy zechce wyjść :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #311635 przez bidol
Agnesssa - głaskam brzusio - dzidziolek śliczniusi :kiss: :kiss: :kiss: Kochany bombelek droczy się z Mamusią :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #311636 przez Majowka
Agnessa! Cudowny dzidzius! :)
Wszystko tak pieknie widac, raczki, nozki... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Poglaskaj brzusio ode mnie!
12 lata 10 miesiąc temu #311669 przez Aguska23
Agnessa jakie słodkie zdjątko :)

ja zaraz po pracy lecę po testa i zrobię jutro rano, no chyba że nie wytrzymam i zrobię jeszcze dziś... :P
12 lata 10 miesiąc temu #311780 przez mesy
agnesssa dzidziolek fajny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: fika bryka ale to dobrze przynajmniej jest aktywny ;) ;)
pogłaskaj brzucha ode mnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Aguska zrób jutro rano -przynajmniej będzie bardziej pewny ;) ;) ;)
12 lata 10 miesiąc temu #311790 przez emka
Agnessa Ale ci zazdoszczę... ale tak pozytywnie :) cudny dzidziolek...

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #311883 przez Aguska23
mesy napisał:

agnesssa dzidziolek fajny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: fika bryka ale to dobrze przynajmniej jest aktywny ;) ;)
pogłaskaj brzucha ode mnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Aguska zrób jutro rano -przynajmniej będzie bardziej pewny ;) ;) ;)

Nie wytrzymałam i zrobiłam - I krecha. Ot po prostu znowu mi się cykl wydłużył :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #311897 przez gorla
Aguska :kiss: no ale @ nie ma dalej i co robisz?? czekasz? może do gina się przejdz

Agnessa super fotencja, cała dzidzia jak malowana :lol: :lol: dziewczynke obstawiam :silly: ja też zazdraszczam :lol: pogłaskaj malutką ode mnie hihi

Emcia jak tam samopoczucie???

A mnie te uspakajające pomagają o dziwo, czyżby to jaka nerwica sie przyplątała?? kuwa jeszcze tego mnie tu brakowało :angry: :angry: :angry: :angry: a i emek dzis oberwał, zdrażnił mnie fakt, ale przesadziłam :blush: ale potem przylazł i sie łasił :silly: dam sie udobruchać bo mam plana go wykorzystać seksualnie, on o tym jeszcze nie wie :S :S :S :S
12 lata 10 miesiąc temu #311899 przez gosiak
Gorla dokładnie po owu jest skok :blink: w pierwszej fazie cyklu utrzymywać powinna się na niskich (np ja niskie mam 36.3 36.4 a jak jest skok min. o dwa stopnie,to być może owu jest-była albo za chwilę będzie i rośnie do 37.0 37.2 i tak przez ok. 14. 15 dni, tuż przed małpą spada, dzień przed a nawet do 2godz.przed@ spada znacząco...jak u mnie jutro np spadnie do 36.8 36,9 to już będzie wiadomo że @ przylezie :blink: :dry: ale też po skoku warto plusować :blink:

agnessa cudna niuia :kiss:

ajłonki brzucha nie widziałam :dry:

agusia to może wizytka u gina??? niż tak gdybać może się wydłuży może nie, moja cierpliwość była by już na granicy :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży