BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #312494 przez mesy
gosiak nie płacz :kiss: przyjdzie pora i na ciebie ;)

Aguska no szkoda że przyszła :angry:

ann ale z niej blondyneczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: śliczna :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312500 przez emka
:kiss: Ann Śliczna, w zyciu bym nie powiedziała że to niemowle... duża i taka rozważna minka :)

Gorla Ja też z Wiki przytyłam 16kg, po miesiącu właziłam w spodnie sprzed ciąży, teraz bym już w nie nie weszła :P

Różyczka Czy ty się wszędzie tą Bianką musisz chwalić??? :blink: Całuję to najśliczniejsza niunia jaką znam :)no ale ma po kim :) Buziaki od cioci :kiss:

Ajłonka brzusia nie widziałam, ale zobaczymy sie w realu na pewno :)

Aguska NIe smutkaj się! Nowy cykl nowe nadzieje :kiss:

Gosiak :kiss: Tobie też sie uda...

Wifi Masz odważnego mężula, mój by uciekł gdzie pieprz rośnie :woohoo: Mam pytanko, czy po tym jak zdiagnozowano u ciebie tą zakrzepicę, to musisz brać jakieś leki, jest jakieś zagrożenie dla twojego zdrowia? NIe chodzi mi o ciążę tylko w ogóle.

A ja jakoś pomału daje rade wyczerpałam pomysły na poprawienie humoru, byłam na zakupach u fryzjera, zaczęliśmy planować wakacje. A mnie nic nie cieszy... tak jak powinno... Boję sie że już na zawsze zostanę taka... nieobecna i obojętna... Mam nadzieje, że jak hormony ze mnie zejdą będzie lepiej.. Poprzednim razem było mi łątwiej, ale wtedy nie było to marzenie, to była raczej rozwaga, ze wypadałoby już mieć drugie dziecko...
oj tam oj tam zanudzam i przysmucam ale komuś muszę... Czytałam ze taki żal, to jest ostatnia faza przeżywania poronień... oby... Przez pierwsze dni byłam wściekła na los, na wszystko , w domu wszystkim się obrywało bez powodu...
Pozdrawim Was wszystkie :kiss: :woohoo:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312520 przez gosiak
www.kobieta.pl/uczucia-i-seks/psychologi...la-mi-zajsc-w-ciaze/

ciekawe do poczytania :)

Mesy mam taką cichą nadzieję :kiss:

Emka :kiss: życzę abyś szybko wróciła do dobrej formy psychicznej jak i fizycznej, będzie dobrze :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #312740 przez gorla
Ann Martusia jest świetna, ale ma włoski :) no i faktycznie nie wygląda na niemowlaka!!

gosiak przed ciąża miałam 88 w cycach a teraz nie powiem , bo wstyd. Ale jak zaszłam bo miałam miskę D dużą nie było stanika dla mnie , bo pod biustem 80 cm miałam :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: teraz to jest kaplica z cycami :angry: :angry: :angry: :angry:
Nie smutaj się :kiss: :kiss: :kiss:

Emka normalne że nie masz ochoty na nic, dla mnie najgorsze były święta, wnerwiały mnie mimo ze zawsz je kochałam, zwykle tydzień wczesneij miałam choinkę ustrojony dom i ogród a w tym roku ruszyłam sie z bólem 2 dni przed .. dla Oliwki :blink: wtedy było 3 tyg po poron. Gdzieś po 1,5 miecha taki najwiekszy zal minął. Musisz przejśc wszystkie fazy żałoby, bo to jest żałoba bez względu ile trwała ciąża :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aguska :kiss: :kiss: 2 dni po moim poron. kuzynka urodzia blizniaki a kilka dni potem kuzyna żona zaszła , miesiąc po ślubie za 1 razem i też czekają na blizniaki , a ja już tam wkurw miałam niesamowity :blink: ale to normalne, bo ile można kuwa czekać !!!!

mesy jak znosisz celibat?? :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #312825 przez agnesssa
Ann piękna córcia :kiss: :kiss: i taki blondasek super :lol:

Gosiak :kiss: :kiss: :kiss:

Emka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: marudź sobie ile wlezie, nie ma lepszego sposobu na poradzeniem sobie z taką stratą jak rozmowa o swoich uczuciach :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy no właśnie dołączam do pytania Gorli :unsure: :unsure:

Gorla znam ten ból z biustonoszem, ja przed ciążą miała 80E teraz mi urosły i nie ma na mnie staników, ani na targowisku, ani w drogich sklepach ja miałam od zawsze problem z biustonoszem, bo pomimo nadwagi mam dość mało pod biustem :huh:

Miłej niedzieli kochane :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #312870 przez Majowka
Ann, Martusia jest przesliczna! Slodki blondasek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #312892 przez Dorciaition
Ann piękna córcia! Buziaczki dla Martusi :kiss:

Gosiak :kiss: :kiss: :kiss:

Emka przyjdzie taki czas, że się z tym pogodzisz. Oczywiście nigdy nie zapomnisz, zawsze będzie bolało, ale będzie lepiej. Trzymam kciuki abyś poczuła się lepiej jak najszybciej :kiss:

Pozdrawiam

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #312896 przez Mirella
Emka, ja co prawda nigdy nie poroniłam i nie wiem jak to się przechodzi (i wcale nie chcę wiedzieć), ale myślę, że Gorla ma rację, żałoba to żałoba, skrócić się nie da. No i wiesz, gdybyś tak od razu wróciła do równowagi to właśnie to by było dziwne, a to że cierpisz to naturalne, znaczy wszystko w porządku, daj sobie czas :kiss:

Jak myślicie, jak sobie jeszcze Martusię zaadoptuję to to już będzie przegięcie? ;) Bo ona taka cuuuuudnaaaaa :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312910 przez mesy
Emka pierś do przodu głowa do góry ! będzie wszystko dobrze kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla agnesssa ani mnie nie wkurzajcie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: już się tak przyzwyczaiłam że zawsze było a tu klapa :angry: :angry: ale dziś już moge zaszaleć bo skończyłam z tymi globułkami :lol: :lol: tylko nie wiem czy mój będzie chciał bo go doooopa boli od zastrzyków hehe

Mirella wszystkie dzieci twoje są :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #312922 przez gorla
mesy to na stojąco go wez :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #312924 przez mesy
gorla ta jasne jak on stoi to go nawet tyłek boli :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #312969 przez gorla
mesy to mu podłóż podusie hehe :kiss: :kiss:

agnessa ja dostała stanik na bazarze , wybierałam razem ze starymi babkami przy stole :lol: :lol: taki babciny bez fiszbin i wiesz.. :silly: :silly: no wyjścia nie było
12 lata 10 miesiąc temu #312974 przez gosiak

:laugh: :laugh: :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #312978 przez gorla
gosiak :lol: :lol: :lol: oglądałam to w "Galileo" :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312987 przez Mirella
www.e-amazonka.pl/21-paola.html

a może taki stanik Wam pasuje? :lol:

ja miałam z tej firmy stanik do karmienia, uwielbiałam go, wygodny, poręczny, stabilny, i w ogóle wszystko co trzeba. A że do kompletu był czarny to nie wyglądał jakoś "babciowato". No nie jest to szczyt elegancji i seksapilu, ale przynajmniej kręgosłupa nie uwali.

www.e-amazonka.pl/20-niki.html

a ten jest całkiem sympatyczny, eehhh, chciałabym miec powód go kupić ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia