BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #336083 przez JustynaZuzanna
mesy no wiadomo ze nie mozna wierzyc na 100%
wszczególnosci u mnie wiecznie zimne ręce i wogóle, nawet wczoraj wykładowce przestraszyłam że coś mi sie stało czy co że mam ciepłe dłonie jak zaczełam go masować, a to tylko dlatego że zagrzałam je na wcześniejszym pacjencie :D

a Wam sie wogóle pokrywają te temp z faktyczną owulacją???

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #336087 przez mesy
Justyna mi się w tym cyklu pokryła....
Miałam robione usg 15 marca lekarz powiedział że owu nie było .... 16 marca wzrosła mi temp ...
później poszłam zrobic progesteron i okazało się że jednak owu była ;)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336093 przez Insomnia
Witajcie :)
Robiłam tę wróżbę :silly:
Wyszło mi że pierwsza dziewczynka a drugie najpierw wirowało na dziewczynkę a skończyło na chłopcu :S Wyszłam za mąż w wieku 25 lat ( tu się zgadza)a urodzę w wieku 27 lat :lol:
Także to jeszcze nie ten cykl :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 8 miesiąc temu #336098 przez JustynaZuzanna
Mesy
to może i ja spróbuje, jak nic w tym miesiącu nie wyszło, to będę gadać 4 kwietnia żeby zrobić cykl monitorowany, i zobaczymy. Ale to tylko wystarczy codziennie o tej samej porze sprawdzać temp?? nie muszę się bawić z tymi śluzami?? Bo ja to rozpoznaje ale smar grafitowy od czarnego, i olej samochodowy świeży od starego :D a te śluzy to dla mnie zawsze jednako wyglądają.

Czy tylko ja tak wcześnie za mąż wyszłam????

12 lata 8 miesiąc temu #336101 przez Kajo
JustynaZuzanna napisał:

mesy no wiadomo ze nie mozna wierzyc na 100%
wszczególnosci u mnie wiecznie zimne ręce i wogóle, nawet wczoraj wykładowce przestraszyłam że coś mi sie stało czy co że mam ciepłe dłonie jak zaczełam go masować, a to tylko dlatego że zagrzałam je na wcześniejszym pacjencie :D

a Wam sie wogóle pokrywają te temp z faktyczną owulacją???

Ja zaczęłam mierzyć, żeby wiedzieć bardzieć czy po staraniach temp skoczy do góry:)
O owulce wiedziałam, ale o tym spadku progesteronu to juz nie :(
A jak tam Justyna Twoje dolegliwości?
Utrzymuja się ?:)
12 lata 8 miesiąc temu #336102 przez agnesssa
Hej dziewczyny :woohoo:

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia :woohoo:

Ja też wczoraj podczytując Was pozazdrościłam i zrobiłam wróżbę :) I mi wyszło, że pierwsza córcia, drugi synek i na tym koniec, chociaż zawsze chciałam mieć trójkę :) Najlepsze jest to, że namówiłam męża i jemu wyszło to samo :) No i zapytałam jak Gorla kiedy urodzę i wyszło mi że 21 sierpnia w 37 tygodniu ciąży (a termin mam na 16 września) Więc zobaczymy :silly: A do tego zapytałam ile będę miała lat i ile lat będzie miał mój mąż jak urodzę i wyszło prawidłowo :ohmy: :silly: :woohoo: Brzuszek już nie boli i mam wrażenie, ze powoli ustępują mdłości :lol: :lol: :lol: No w sumie czas najwyższy :silly:

Najszybciej sprawdzimy wróżbę Gosiaka jak pokaże dwie krechy :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 8 miesiąc temu #336103 przez sylwka727
Justyna czyli w jakim wieku?

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336106 przez Insomnia
JustynaZuzanna temperaturę mierzysz zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu, po co najmniej 3 godzinnym śnie. A jeśli chodzi o śluz to tez szybko go ogarniesz... przejrzysty i rozciągliwy to śluz płodny

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336110 przez JustynaZuzanna
Kajo napisał:

A jak tam Justyna Twoje dolegliwości?
Utrzymuja się ?:)

leciutki ból brzucha jak coś porobie za długo się utrzymuje jak siedze leze to jest ok, jak zasypiam to dalej mnie kręgosłup boli na wysokości L4-S5
Noi dzisiaj też było kilka kropelek jasno różowych z rana

sylwiarocznikowo 20, faktycznie 19, noc poślubna w wieku 20stu :D:D
4 sierpnia brałam ślub 6 miałam ur

12 lata 8 miesiąc temu #336111 przez sylwka727
Insomnia napisał:

JustynaZuzanna temperaturę mierzysz zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu, po co najmniej 3 godzinnym śnie. A jeśli chodzi o śluz to tez szybko go ogarniesz... przejrzysty i rozciągliwy to śluz płodny

A u mnie właśnie wcale nie miałam takiego śluzy tylko cały czas był biały... :unsure: Mimo iż dokładnie oglądałam i analizowałam ;)

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #336112 przez Kajo
JustynaZuzanna napisał:

Mesy
to może i ja spróbuje, jak nic w tym miesiącu nie wyszło, to będę gadać 4 kwietnia żeby zrobić cykl monitorowany, i zobaczymy. Ale to tylko wystarczy codziennie o tej samej porze sprawdzać temp?? nie muszę się bawić z tymi śluzami?? Bo ja to rozpoznaje ale smar grafitowy od czarnego, i olej samochodowy świeży od starego :D a te śluzy to dla mnie zawsze jednako wyglądają.

Czy tylko ja tak wcześnie za mąż wyszłam????

Tempe mierzy się codziennie rano, najlepiej po przebudzeniu, tak żebyś nie wstawała z łożka. Najlepiej trzymaj go pod ręką, tak abys rano mogła od razu zmierzyć. Ja mierzę w pochwie, ale wiem, że dziewczyny mierzą różnie :)

ps. No właśnie jak z tym sluzem jest, gdyż też nie wiem. Ja jestem po owu a śluz mam czasem taki ciągnący? co ona oznacza?
ps.2 Ja wyszłam za swojego wybranka w wieku 27 lat:)
12 lata 8 miesiąc temu #336114 przez Insomnia
Sylwka ja też tak miałam, ostatnio przejrzysty miałam w grudniu... Wiesiołek jest na poprawę śluzu ale ja nie mogłam go brać bo miałam straszne bóle głowy... Ja podejrzewam że mój organizm nie doszedł jeszcze do siebie po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych choć to było 8 miesięcy temu... W tym cyklu piję ziółka o. Sroki i przedwczoraj ujrzałam najprawdziwszy śluz przejrzysty i rozciągliwy na 2 cm:) jeśli chodzi o temperaturę to zawsze miałam góry doliny cały wykres a teraz już nie ma takiej tragedii

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336115 przez JustynaZuzanna
No ja to mówię, że łatiwejsza jest dla mnei mechanika samochodowa niż obserwacja tych rzeczy w moim org, chociaż Alienia (guz torbiel) bez USG potrafie zmierzyć na podstawie współżycia z moim i odczuć :D

agnes najszybciej to mi pokaże, bo według obrączki za 35 tyg urodzę w 37 miesiącu ciąży trojaczki :) i jeszcze mi pokazała że w niedziele jak zrobie test to wyjdzie wynik pozytywny :D:D

12 lata 8 miesiąc temu #336117 przez sylwka727
Ja wyszłam za mąż miesiąc przed moimi 21 urodzinami :)

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336121 przez mesy
Mi jeszcze zgodzilo sie ze ślubem że za mąż wyszłam w wieku 25 lat ....

Kajo
śluz ciągnący to taki który jest płodny występuje przed owulacja bądź w dniu owulacji :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia