BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #350065 przez sylwka727
Sunshine proszę bardzo dodawaj częściej zdjęcia tej małej królewny bo aż oczy sięcieszą ;) :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #350071 przez sylwka727
A właśnie zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że przed południem bocianek tak nisko mi nad głową przeleciał :lol: :lol: :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #350075 przez Lacrijka
ann-sunshine napisał:

Sylwia dziękujemy,

Lacrijka dziękujemy, napisz co u Ciebie?

Co u mnie ?? Stara bida.. Dzidka jak nie było tak nie ma.. Ale ja jestem twardy Mietek wiec sie nie poddaje.. Jak widze Wasze Skarby to wiem ze sie opłaca :laugh: :laugh: :laugh: Teraz mam tydzien do @ albo testowania, zobaczymy jak to bedzie :laugh:

Sylwka, jezeli napiszesz cos na forum, a cos Ci sie jeszcze przypomni to prosze, edytuj post. W taki sposób jak piszesz to tylko niepotrzebnie spam sie trzaska, dziekuje!
12 lata 7 miesiąc temu #350076 przez Kajo
sylwka727 napisał:

A właśnie zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że przed południem bocianek tak nisko mi nad głową przeleciał :lol: :lol: :lol:

Sylwkano no ...już nawet znaki na niebie do Ciebie przemówiły ;)

Sunshinemasz śliczną córunię :) taka słodka, aż chciałoby się ją schrupać ;)
12 lata 7 miesiąc temu #350083 przez ann-sunshine
Lacra, trzymam kciukasy najmocniej jak się da. I ma was tu już nie być (tzn macie być na mamuśkach, Ty, Gosiak, Mirell, Gabi i cała reszta bandy) zanim ja tu ponownie jako staraczka zawitam :P

Kajo dziękujemy

he he, Sylwia Ty, a za Tobą Kajo jako jedyne nazywacie mnie tu Sunshine, wszyscy idą na łatwiznę i skrótowo ann jestem :blink:
12 lata 7 miesiąc temu #350102 przez gosiak
ann :laugh: miło Cię u widzieć a Martuśkę to już w ogóle :laugh: śliczna jest :kiss: :kiss:

ze "starych" to Majowka zaciązyła(jakbys nie wiedziałą) heh tez bida się naczekała i w końcu się doczekała :kiss:

ale się wturwiłam 2x robiłam ciasto na pierogi i dwa razy mnie nie wyszło az o ściane rzuciłam :ohmy: nie bezie obiadu nie bezie niczego o!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #350105 przez Kajo
gosiak napisał:

ann :laugh: miło Cię u widzieć a Martuśkę to już w ogóle :laugh: śliczna jest :kiss: :kiss:

ze "starych" to Majowka zaciązyła(jakbys nie wiedziałą) heh tez bida się naczekała i w końcu się doczekała :kiss:

ale się wturwiłam 2x robiłam ciasto na pierogi i dwa razy mnie nie wyszło az o ściane rzuciłam :ohmy: nie bezie obiadu nie bezie niczego o!

Ciasto, które zawsze wychodzi: 2,5 szklanki mąki, 1 jajko, 2 łyżki oliwy, szczypta soli, pół szklanki wody ;)
12 lata 7 miesiąc temu #350112 przez gosiak
od 1 roku mi wychodzi a dziś w pi*dziet :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #350132 przez gorla
ann Martulka śłodziutka i rośnie w oczach :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wybuziakuj od cioć

sylwka to już znaki dostajesz odgórnie :lol: teraz tylko mężula w obroty :S

gosiaczku w biedronie mają dobre pierogi hehe :lol: zwykle na garmażerii kupuje, bo mój emek to pierożkowy chłopak.. a tak wogóle to mi smaka narobiłas i na barszcz czerwony se sama jeszcze narobiłam

Ja po usg genetycznym, wszystko oki, lekarz mówi ze nie ma se czego czepić :lol: ale za to schudłam i powiem, ze sie przeraziłam . 4 miesiac siem zaczął a ja 43 kg :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale kurka nie jadłam, bo mdłości masakryczne były.

A to fotencja z usg
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #350138 przez Mirella
Gorla ale piękność, lubie foty z usg, dawaj więcej, wszystkie dawajcie

Ann, no mnie to zatkało że aż aż aż aż nie wiem co powiedzieć, boooooska Martusia, powiem Ci to co już nie raz tu mówiłam, wracaj do nas prędko, taki sukces to trzeba szybko powtórzyć :lol: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #350139 przez Kajo
gorla napisał:

ann Martulka śłodziutka i rośnie w oczach :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wybuziakuj od cioć

sylwka to już znaki dostajesz odgórnie :lol: teraz tylko mężula w obroty :S

gosiaczku w biedronie mają dobre pierogi hehe :lol: zwykle na garmażerii kupuje, bo mój emek to pierożkowy chłopak.. a tak wogóle to mi smaka narobiłas i na barszcz czerwony se sama jeszcze narobiłam

Ja po usg genetycznym, wszystko oki, lekarz mówi ze nie ma se czego czepić :lol: ale za to schudłam i powiem, ze sie przeraziłam . 4 miesiac siem zaczął a ja 43 kg :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale kurka nie jadłam, bo mdłości masakryczne były.

Ale fajne maleństwo :) jak ładnie się ułożyło :)
Ale rzeczywiście maleńko ważysz, moja mama jak mnie i siostrę rodziła to też nawet 50 kilo nie ważyła. Ale wszystko się udało. Jeszcze na pewno parę kilo dojdzie i będzie dobrze. ;)

12 lata 7 miesiąc temu #350140 przez gorla
Kajo no liczę, ze dojdzie, bo z Oliwka zaczynałam od 42 kg i było 16 na plusie, z tym, ze teraz miałam gorsze mdłości, powolutku powolutku jem :silly:

Mirell jak bede miała więcej to na bank wstawię,dzidziuś machał rączka na usg i wiercił sie strasznie, a mi serce waliło motem ze strachu i pewnie maleństwu też , bo tętno 175 miało :blink:
12 lata 7 miesiąc temu #350143 przez ajłona
Gosiak no wiem wiem panikara jezdem ;) buzi
Gorluś ale piękności - to 4d jest niezłe - śliczny Dzidziulek - buzka od ciotki ;*
12 lata 7 miesiąc temu #350155 przez Majowka
Ann, przesliczna Martusia! Jakie piekne oczka! Wycaluj ode mnie malutka!

Gorla, ale slicznosci!!! Jak ten czas szybko leci! Jeszcze pamietam pierwsze zdjecie twojej fasolki, a tu juz taki maly bobasek! :laugh:

Gosiaku, trzymam za Twoj nowy cykl! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #350167 przez gosiak
Majówka :kiss:

Gorla jaka mała"duża" istotka już w Tobie siedzi :kiss: piękne zdjęcie i widzi mi się dziewczynka :side: matko to chucherko z Ciebie ja 44kg teraz, więc ciut ciut grubsza B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży