- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Sylwia dziękujemy,
Lacrijka dziękujemy, napisz co u Ciebie?
Co u mnie ?? Stara bida.. Dzidka jak nie było tak nie ma.. Ale ja jestem twardy Mietek wiec sie nie poddaje.. Jak widze Wasze Skarby to wiem ze sie opłaca Teraz mam tydzien do @ albo testowania, zobaczymy jak to bedzie
Sylwka, jezeli napiszesz cos na forum, a cos Ci sie jeszcze przypomni to prosze, edytuj post. W taki sposób jak piszesz to tylko niepotrzebnie spam sie trzaska, dziekuje!
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
A właśnie zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że przed południem bocianek tak nisko mi nad głową przeleciał
Sylwkano no ...już nawet znaki na niebie do Ciebie przemówiły
Sunshinemasz śliczną córunię taka słodka, aż chciałoby się ją schrupać
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Kajo dziękujemy
he he, Sylwia Ty, a za Tobą Kajo jako jedyne nazywacie mnie tu Sunshine, wszyscy idą na łatwiznę i skrótowo ann jestem
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
ze "starych" to Majowka zaciązyła(jakbys nie wiedziałą) heh tez bida się naczekała i w końcu się doczekała
ale się wturwiłam 2x robiłam ciasto na pierogi i dwa razy mnie nie wyszło az o ściane rzuciłam nie bezie obiadu nie bezie niczego o!
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
ann miło Cię u widzieć a Martuśkę to już w ogóle śliczna jest
ze "starych" to Majowka zaciązyła(jakbys nie wiedziałą) heh tez bida się naczekała i w końcu się doczekała
ale się wturwiłam 2x robiłam ciasto na pierogi i dwa razy mnie nie wyszło az o ściane rzuciłam nie bezie obiadu nie bezie niczego o!
Ciasto, które zawsze wychodzi: 2,5 szklanki mąki, 1 jajko, 2 łyżki oliwy, szczypta soli, pół szklanki wody
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
sylwka to już znaki dostajesz odgórnie teraz tylko mężula w obroty
gosiaczku w biedronie mają dobre pierogi hehe zwykle na garmażerii kupuje, bo mój emek to pierożkowy chłopak.. a tak wogóle to mi smaka narobiłas i na barszcz czerwony se sama jeszcze narobiłam
Ja po usg genetycznym, wszystko oki, lekarz mówi ze nie ma se czego czepić ale za to schudłam i powiem, ze sie przeraziłam . 4 miesiac siem zaczął a ja 43 kg ale kurka nie jadłam, bo mdłości masakryczne były.
A to fotencja z usg
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Ann, no mnie to zatkało że aż aż aż aż nie wiem co powiedzieć, boooooska Martusia, powiem Ci to co już nie raz tu mówiłam, wracaj do nas prędko, taki sukces to trzeba szybko powtórzyć
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
ann Martulka śłodziutka i rośnie w oczach wybuziakuj od cioć
sylwka to już znaki dostajesz odgórnie teraz tylko mężula w obroty
gosiaczku w biedronie mają dobre pierogi hehe zwykle na garmażerii kupuje, bo mój emek to pierożkowy chłopak.. a tak wogóle to mi smaka narobiłas i na barszcz czerwony se sama jeszcze narobiłam
Ja po usg genetycznym, wszystko oki, lekarz mówi ze nie ma se czego czepić ale za to schudłam i powiem, ze sie przeraziłam . 4 miesiac siem zaczął a ja 43 kg ale kurka nie jadłam, bo mdłości masakryczne były.
Ale fajne maleństwo jak ładnie się ułożyło
Ale rzeczywiście maleńko ważysz, moja mama jak mnie i siostrę rodziła to też nawet 50 kilo nie ważyła. Ale wszystko się udało. Jeszcze na pewno parę kilo dojdzie i będzie dobrze.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Mirell jak bede miała więcej to na bank wstawię,dzidziuś machał rączka na usg i wiercił sie strasznie, a mi serce waliło motem ze strachu i pewnie maleństwu też , bo tętno 175 miało
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Gorla, ale slicznosci!!! Jak ten czas szybko leci! Jeszcze pamietam pierwsze zdjecie twojej fasolki, a tu juz taki maly bobasek!
Gosiaku, trzymam za Twoj nowy cykl!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...