- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #349519 przez Kajo
Lacrijka napisał:
Wiem, co to CLO :)i znam ten lek, Clotrimazolum też mam u siebie w apteczce, więc wiem do czego ten lek służy
Rzeczywiście nie zauważyłam, że Gorla wpisała Clotrimazolum i wspomniała o jakimś zapaleniu, które się jej przytrafiło.
Wcześniej chyba się wypowiadała na temat Pregnylu, więc jakoś tak pokojarzyłam
Pierwsze słysze zeby Gorla jechala na CLO Moze uwidzialas u niej Clotrimazolum - a to masc, CLO to jest Clostilbegyt
Wiem, co to CLO :)i znam ten lek, Clotrimazolum też mam u siebie w apteczce, więc wiem do czego ten lek służy
Rzeczywiście nie zauważyłam, że Gorla wpisała Clotrimazolum i wspomniała o jakimś zapaleniu, które się jej przytrafiło.
Wcześniej chyba się wypowiadała na temat Pregnylu, więc jakoś tak pokojarzyłam
Temat został zablokowany.
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349520 przez Kajo
sylka napisał:
No własnie Sylkau mnie było podobnie. Ja miałam dosyć małą macicę i włąsnie takie bóle @ mi dokuczały.
A długo ją brałaś podczas ciąży?
Mój na początku mówił o rozciaganiu się macicy a później jednak stwierdził, że to za wcześnie i lepiej wziąć bo nie zaszkodzi.
No własnie Sylkau mnie było podobnie. Ja miałam dosyć małą macicę i włąsnie takie bóle @ mi dokuczały.
A długo ją brałaś podczas ciąży?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #349699 przez sylwka727
Wstajemy śpiochy
Sylka ja też miałam leżeć plackiem od 23 tc niestety przetrwałam tylko do 24 i się zaczęło wszystko:(
Brzuch dalej pobolewa teraz troszkę mniej gorzej wieczorem i w nocy teraz sobie przypominam że w ciąży też mnie bolał wieczorami i w nocy & c.d kłujących jajeczek
Sylka ja też miałam leżeć plackiem od 23 tc niestety przetrwałam tylko do 24 i się zaczęło wszystko:(
Brzuch dalej pobolewa teraz troszkę mniej gorzej wieczorem i w nocy teraz sobie przypominam że w ciąży też mnie bolał wieczorami i w nocy & c.d kłujących jajeczek
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #349702 przez Kajo
sylwka727 napisał:
Hej Sylwka ładnie idzie Ci w górę. U mnie constans śmiesznie to wygląda, taka prosta krecha.
No masz rację, że zastanawia mnie ciągle ile winy w tym tej luteiny. Ale jeszcze bardziej dziwi mnie ten stały wynik, zero wahnięć, a mierze na dwa termometry.
Mnie też już tak mocno nie boli ten jajnik, pobolewa wieczorem i dziś rano zakłuło dosyć mocno.
Wstajemy śpiochy
Hej Sylwka ładnie idzie Ci w górę. U mnie constans śmiesznie to wygląda, taka prosta krecha.
No masz rację, że zastanawia mnie ciągle ile winy w tym tej luteiny. Ale jeszcze bardziej dziwi mnie ten stały wynik, zero wahnięć, a mierze na dwa termometry.
Mnie też już tak mocno nie boli ten jajnik, pobolewa wieczorem i dziś rano zakłuło dosyć mocno.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Kajo.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #349706 przez sylka
Sylwka współczóje i zacoiskam by się udało. Zreztą za wszystkie staraczki trzymam kciuki.
MIrella kiedyś dawała link do mojego tekstu na naszym blogu o moich przebojach z szpitalem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MIrella kiedyś dawała link do mojego tekstu na naszym blogu o moich przebojach z szpitalem.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez sylka.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #349711 przez sylwka727
Sylka dzięki, przeczytałam twoją historię i też przeszłaś swoje a to moja historia www.zapytajpolozna.pl/50-strata-ciazy/32...sliczne-aniolki.html
Kajo u mnie wszelkie dolegliwości występujące od paru dni skumulowały się wczoraj, słabo się wczoraj czułam i tak jakby od kilku dni mam wyostrzony węch wszystko mi śmierdzi
Kajo u mnie wszelkie dolegliwości występujące od paru dni skumulowały się wczoraj, słabo się wczoraj czułam i tak jakby od kilku dni mam wyostrzony węch wszystko mi śmierdzi
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #349714 przez Kajo
sylka napisał:
Sylka jesteś dzielną kobitką, wesoło nie miałaś i rzeczywiście sporo przeszłaś.
Sylwka współczóje i zacoiskam by się udało. Zreztą za wszystkie staraczki trzymam kciuki.
MIrella kiedyś dawała link do mojego tekstu na naszym blogu o moich przebojach z szpitalem.Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Sylka jesteś dzielną kobitką, wesoło nie miałaś i rzeczywiście sporo przeszłaś.