BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #349518 przez sylka
Mój na początku mówił o rozciaganiu się macicy a później jednak stwierdził, że to za wcześnie i lepiej wziąć bo nie zaszkodzi.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349519 przez Kajo
Lacrijka napisał:

Pierwsze słysze zeby Gorla jechala na CLO :dry: Moze uwidzialas u niej Clotrimazolum - a to masc, CLO to jest Clostilbegyt :)

Wiem, co to CLO :)i znam ten lek, Clotrimazolum też mam u siebie w apteczce, więc wiem do czego ten lek służy ;)

Rzeczywiście nie zauważyłam, że Gorla wpisała Clotrimazolum i wspomniała o jakimś zapaleniu, które się jej przytrafiło.

Wcześniej chyba się wypowiadała na temat Pregnylu, więc jakoś tak pokojarzyłam ;)
12 lata 8 miesiąc temu #349520 przez Kajo
sylka napisał:

Mój na początku mówił o rozciaganiu się macicy a później jednak stwierdził, że to za wcześnie i lepiej wziąć bo nie zaszkodzi.

No własnie Sylkau mnie było podobnie. Ja miałam dosyć małą macicę i włąsnie takie bóle @ mi dokuczały.
A długo ją brałaś podczas ciąży?
12 lata 8 miesiąc temu #349524 przez sylka
Do 12 czy 13 tyg.
12 lata 8 miesiąc temu #349526 przez Kajo
sylka napisał:

Do 12 czy 13 tyg.

To w sumie nie tak długo, ale początek jest najważniejszy :)
12 lata 8 miesiąc temu #349531 przez sylka
i od 32 tc w szpitalu do 36 tc na lekach i kroplówkach z nakazem lezenia plackiem. Było minęło.
12 lata 8 miesiąc temu #349535 przez Kajo
sylka napisał:

i od 32 tc w szpitalu do 36 tc na lekach i kroplówkach z nakazem lezenia plackiem. Było minęło.

:( Oj to nie zaciekawie miałaś. Ale masz już to za sobą i najważniejsze, że wszystko zakończyło się pozytywnie. :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #349539 przez sylka
To najważniejsze
12 lata 8 miesiąc temu #349551 przez Marta M
ajłona już teraz wiem :):)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349615 przez Lacrijka
Martucha ucałuj Majora od ciotki Lacry :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #349699 przez sylwka727
Wstajemy śpiochy :P

Sylka ja też miałam leżeć plackiem od 23 tc niestety przetrwałam tylko do 24 :( i się zaczęło wszystko:(

Brzuch dalej pobolewa teraz troszkę mniej gorzej wieczorem i w nocy teraz sobie przypominam że w ciąży też mnie bolał wieczorami i w nocy ;) & c.d kłujących jajeczek ;)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #349702 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Wstajemy śpiochy :P

Sylka ja też miałam leżeć plackiem od 23 tc niestety przetrwałam tylko do 24 :( i się zaczęło wszystko:(

Brzuch dalej pobolewa teraz troszkę mniej gorzej wieczorem i w nocy teraz sobie przypominam że w ciąży też mnie bolał wieczorami i w nocy ;) & c.d kłujących jajeczek ;)

Hej Sylwka :) ładnie idzie Ci w górę. U mnie constans ;) śmiesznie to wygląda, taka prosta krecha.
No masz rację, że zastanawia mnie ciągle ile winy w tym tej luteiny. Ale jeszcze bardziej dziwi mnie ten stały wynik, zero wahnięć, a mierze na dwa termometry. :lol:

Mnie też już tak mocno nie boli ten jajnik, pobolewa wieczorem i dziś rano zakłuło dosyć mocno.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #349706 przez sylka
Sylwka współczóje i zacoiskam by się udało. Zreztą za wszystkie staraczki trzymam kciuki.
MIrella kiedyś dawała link do mojego tekstu na naszym blogu o moich przebojach z szpitalem.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 7 miesiąc temu #349711 przez sylwka727
Sylka dzięki, przeczytałam twoją historię i też przeszłaś swoje :kiss: a to moja historia www.zapytajpolozna.pl/50-strata-ciazy/32...sliczne-aniolki.html

Kajo u mnie wszelkie dolegliwości występujące od paru dni skumulowały się wczoraj, słabo się wczoraj czułam i tak jakby od kilku dni mam wyostrzony węch wszystko mi śmierdzi

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #349714 przez Kajo
sylka napisał:

Sylwka współczóje i zacoiskam by się udało. Zreztą za wszystkie staraczki trzymam kciuki.
MIrella kiedyś dawała link do mojego tekstu na naszym blogu o moich przebojach z szpitalem.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Sylka jesteś dzielną kobitką, wesoło nie miałaś i rzeczywiście sporo przeszłaś. :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia