BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349276 przez Kajo
JustynaZuzanna napisał:
Hej Justynka fajnie, że się odezwałaś. Nie dawno pisałam posta, że dawno Ciebie i Sasetki nie było i proszę :) jedna i druga się odezwała.

Przykro mi, że coś się znowu pochrzaniło u Ciebie, ale może CLO trochę Ci wyreguluje cykl.
No widzisz tak to jest ciągle pod górkę, ale nie załamuj się, bo na pewno nie długo wszystko się ułoży pomyślnie. :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349280 przez sylwka727
Gorluś kochana jak dobrze że napisałaś o tych piersiach :kiss: heh fajnie to brzmi, ale ostatnio naprawdę miałam stracha bo przez kilka dni bolała mnie prawa pierś z boku i ja już wystrachana ze rak....

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #349286 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Gorluś kochana jak dobrze że napisałaś o tych piersiach :kiss: heh fajnie to brzmi, ale ostatnio naprawdę miałam stracha bo przez kilka dni bolała mnie prawa pierś z boku i ja już wystrachana ze rak....

Sylwka takie bóle to czasem moga się pojawiać albo jak pisze Gorla moga być objawem ciąży.

Ale pamiętaj, żeby przynajmniej raz na miesiąc solidnie wybadać piersi, pewnie to robisz ;) ale wolałam przypomnieć. Ja niestety mam budowę piersi gruczolako-włókniakowatą. Także non stop mam jakieś guzy, które trzeba wycinać. Taki mój urok. Ale wazne żeby wyczuć taki guzek, także dziewczyny pamiętajcie o sprawdzaniu albo proście swoich emków, żeby Was dokładnie wymasowali :woohoo: oni mają do tego rękę ;)
12 lata 8 miesiąc temu #349301 przez ajłona
Vifi ;* od Franka buziaki
Martuś po przeczytaniu Twego ostatniego postu podejrzewam, że pisałaś do mnie nie do Gorli ;) nto ja miałam drugie usg ostatnio i te dysproporcje w pomiarach ;) dzięki Ci,że napisałaś wtedy i pocieszyłaś mnie historią Majeczki cudnej. pozdrówka
Gorliczka a na szkołę myślę, że warto...zawsze można sobie wszystko odświeżyć :) będziesz chciała rodzić w tczewie? babeczki na szkole ok ;)
Sasetka Ty sama Kobitko sobie udzielasz odpowiedzi na wszelkie wątpliwości...powodzenia! Najtrudniej podjąć pewnie ostateczną decyzję, ale jak już się podejmie to pewien rodzaj ulgi można odczuć...
Lacra a Ty co??? Nie przywitasz się Parówko???? ;) ;)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349308 przez Marta M
ajłona Ty miałas chyba dawniej małpe w awatarku...wiec chyba gorla mi sie z gorylem pomieszalo, hahahaha

oczywiście gorla nie miej mi za złe to co napisałam, to raczej moja zryta łepetyna ;)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349310 przez Lacrijka
Ajłonka - siema "Parówo" !!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nerwy mam, to nie pisze.. :angry:
12 lata 8 miesiąc temu #349312 przez princess
gorla, oby nic te bóle nie oznaczały, skoro wszystkie wyniki badań mam ok to nie mam się czym martwić, pani doktor wytłumaczyła mi, że moje bóle powoduje psychika i tyle, nie powinnam tyle myśleć nad tym wszystkim... ale łatwo powiedzieć

Kajo, na jednej owulce w cyklu wcale się nie musi skończyć!:) Mówię Ci, bierz chłopa na wszelki wypadeK:) Ten wykres mi się nie otwiera, pewnie muszę się zarejestrować?

JustynaZuzanna, żeby Cię pocieszyć ja ostatnimi czasy borykałam się z zaśniadem groniastym... nie chcę się użalać nad sobą, ale trochę nerwów, stresu i zdrowia mnie to kosztowało... pewności nie mam czy już jestem zdrowa, bo w ciążę jakoś nie mogę zajść... ale czas pokaże, trzeba mieć nadzieję !
12 lata 8 miesiąc temu #349314 przez Kajo
princess napisał:

gorla, oby nic te bóle nie oznaczały, skoro wszystkie wyniki badań mam ok to nie mam się czym martwić, pani doktor wytłumaczyła mi, że moje bóle powoduje psychika i tyle, nie powinnam tyle myśleć nad tym wszystkim... ale łatwo powiedzieć

Kajo, na jednej owulce w cyklu wcale się nie musi skończyć!:) Mówię Ci, bierz chłopa na wszelki wypadeK:) Ten wykres mi się nie otwiera, pewnie muszę się zarejestrować?

JustynaZuzanna, żeby Cię pocieszyć ja ostatnimi czasy borykałam się z zaśniadem groniastym... nie chcę się użalać nad sobą, ale trochę nerwów, stresu i zdrowia mnie to kosztowało... pewności nie mam czy już jestem zdrowa, bo w ciążę jakoś nie mogę zajść... ale czas pokaże, trzeba mieć nadzieję !

Myślisz... :laugh: ale nie dam chyba rady, za bardzo kłuje, także przyjemności nie będę z tego miała :woohoo:

No to też biedna musiałaś nieźle się nastresować!Zgadzam się z Tobą, że najwazniejsze jest pozytywne nastawienie ;) bez niego niestety o zdrówko też niestety ciężko. :(
12 lata 8 miesiąc temu #349315 przez JustynaZuzanna
ajłona dobrze mówisz sasetka sobie sama odpowiada na swoje wątpliwości.

princess oby było wszystko ok, tylko wiesz ja jestem po raku z przeżutami i dwóch chemiach... 6 operacjach i 190 dniach w szpitalu w przeciągu 1,5 roku...

i jak przystało na prawdziwego studenta chyba czas wyczyścić klawiaturę w lapku, bo mi coś klawszisze nie stykają - chyba za dużo okruchów :D:D:

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349320 przez ajłona
Martuś jaką Małpę?????? buahahahaha a już wiem to był Gizmo - Kupa :silly: :silly: :silly: Gorla wiedziałaś, że jesteś prawie jak Gizmo - K... buahahahahaha :lol: :lol:
Lacra a Ty się nie nerwuj tak bo dostaniesz po dupie i zmarchy ino się pojawią (na twarzy nie na doopie :silly: :silly: ) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: kogo lać? kto Cię wkurzył :unsure: :unsure: :unsure:
Mirelcia nie wiem czy jesteś...mam fotę mojego Synusia - śmiechową taką z 4d, filmiku nie uda mi się obrobić, może mój Stary się pomęczy :blink:
Oto Franuś w 38t2d

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wygląda jak mały bokser buahahahahaha bo ma łepeytnkę już mocno przyciśniętą, umiejscowioną w kanale rodnym :lol: :lol: :lol: i oczywiści łapka ciągle była przy ustkach lub nawet w :P :P
A Gosiak się odezwał czy ta @ przylazła czy nie, bo nie obczaiłam jeszcze :woohoo:
JustynaZuzanna no przecież ;) ;) pozdro i za Ciebie też kciukasy trzymam
Witam Princess i powodzenia życzę w staraniach!
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #349321 przez Mirella
Ajłonka skąd wiedziałaś że jestem???? No tego mi było trzeba na koniec tego porypanego dnia, Franka adoptuję już teraz :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #349386 przez Majowka
Ajlona, sliczny bobasek :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak, jeszcze nie dala znac. Tez jej wyczekuje :)
12 lata 8 miesiąc temu #349391 przez gorla
Nie kumam o co kaman z tym Gizmo ale spoko :) :)

Ajłoncia słodkie zdjęcie, ale mówisz, ze taka różnicva w wadze wyszła u Zwirbulla i tamtego gina?? ciekawe który trafił, niedługo sie przekonamy ;) a ja chcę w Tczewie rodzić, innej opcji nie widzę ;)

Ja kurka se nie umiem badać piersi :(

U mnie ciąg dalszy pogody, od rana mam wielkie pranie :silly: smoczyca pewnie sie piekli bo tu na wiosce w niedziele nie można buhahaha dlatego tym bardziej już 4 pralka leci :blink: obiad naszykowany zaraz zabieramy prosiaka morskiego i śmigamy do ogrodu z Oliwką :woohoo:
12 lata 8 miesiąc temu #349402 przez Lacrijka
Do Gosiaka wczoraj przylazła @ :( :( :(
12 lata 8 miesiąc temu #349405 przez Majowka
Lacrijka napisał:

Do Gosiaka wczoraj przylazła @ :( :( :(

:(
Gosiaczku, teraz z CLO sie uda, zobaczysz! Juz wyczekuje nastepnego cyklu!

A Ty Lacra jak sie czujesz po pieknietym jaju? Rozpoczynam doping! :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia