- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Lacruś i za Ciebie!!!!
Martuś mówiłaś, że miałam małpę w awatarku a ja miałam gremlina o imieniu Gizmo (to także imię mojego psiaka bo do gizma podobny nieco )no i skojarzyłaś z gorylem Gorlą buahahahahaha
tak wygląda Gizmo
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTk2RF2Yt5AVXBkluQMrReQYksMatAIEUSily5YALcY0J16e6vY
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hej dziewczyny
Gosiaczku
Mnie dziś jejeczka kłują ostro od kilku dni brzuch boli dziś w kościele zesłabiło musiałam się ewakuować
No to jak kłują i to ostro to chyba dobrze wróży
Mnie dziś juz tak nie kłują jak wczoraj, za to w nocy bolał mnie ten prawy, ale to tak, że nie mogłam zasnąć.
Widzę, że tempka poszła Ci dziś do góry
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacruś ja trzymam kciuki za udany cykl, dawno nie byłam na skarbku nie wiem co sie u Was tam dzieje
Deszcz mnie z ogródka wywalił ale zdążyłam tam zjeść obiadek na powietrzu. Jutro usg jesuuu ale mam stracha
Ajłoncia masz psa podobnego do Gizmo??? ciekawam jak on wygląda.. ten psiak
sylwka ja takie akcje miałam przed @ jak się spozni albo przeziębiłam pęcherzi @ się zbliżała... noo i w ciąży
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo nie mam pojęcia co z tą tempką, ja lutka brałam już w ciąży, takze nie pomogę
Lacruś ja trzymam kciuki za udany cykl, dawno nie byłam na skarbku nie wiem co sie u Was tam dzieje
Deszcz mnie z ogródka wywalił ale zdążyłam tam zjeść obiadek na powietrzu. Jutro usg jesuuu ale mam stracha
Ajłoncia masz psa podobnego do Gizmo??? ciekawam jak on wygląda.. ten psiak
sylwka ja takie akcje miałam przed @ jak się spozni albo przeziębiłam pęcherzi @ się zbliżała... noo i w ciąży
No pogoda szaleje rano bylo tak ciepło, że leniuchowaliśmy z emkiem na piaseczku:), normalnie jak latem. Niektórzy przywdziali kostiumy szok
A po południu już chmury i trzeba było uciekać.
Ale imprezka się udała?
A lutka brałaś na podtrzymanie? Czemu ginek Ci go przepisał?
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo impry sie udały tak się objadlam , ze spać nie mogłam. A lutka brałam na podtrzymamnie, bo coś nie tak było z kształtem fasolinki i śluz miał dziwny odcień. Po lutku sie unormowało
No właśnie, widzisz masz dobrego i czujnego ginka. Mi w pierwszej ciąży nic nie dał, a na początku wszystko było ok. Niestety trochę olewaczo podchodził do tematu i ciąża obumarła.
Gorla pooglądałam sobie Twój szczęśliwy wykresik Widzę, że też byłaś na Clo, ale chyba bez zastrzyku? Niesamowite jest to, że w sumie przytulanko u Was nie było jakoś super mocno zagęszczone . Czyli widać, że istotne znaczenie ma jakość a nie ilość.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o luteinę to mi lekarz przepisał w ciązy na podtrzymanie, nie była zagrożona, na początku wszystko było niby ok. Wielu lekarzy przepisuje ciężarnym w razie w. Porgesteron chyba nie daje skutków ubocznych oprócz deprechy...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Piękny dzisiaj dzień od rana świeci słoneczko, całe popołudnie siedzę na balkonie i czytam:)
Jeśli chodzi o luteinę to mi lekarz przepisał w ciązy na podtrzymanie, nie była zagrożona, na początku wszystko było niby ok. Wielu lekarzy przepisuje ciężarnym w razie w. Porgesteron chyba nie daje skutków ubocznych oprócz deprechy...
No rzeczywiście ładnie, ale mnie przewiało i teraz siedzę pod kocem
Jednak jeszcze trzeba uważać, u nas wiało trochę a słońce rzeczywiście pięknie świeciło.
No właśnie lepiej go brać, bo nie zaszkodzi a może pomóc. Ale nie każdy ginek o tym niestety pomyśli.
Widzisz Sylka ja tez miałam takie bóle podbrzusza, ale wtedy ginek niestety nic mi nie dał.
Teraz biorę zawczasu
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10