BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #349416 przez gorla
gosiaczku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: cholerny małpiszon

Lacruś a ty jak?? działasz??
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349432 przez Lacrijka
gorla napisał:

gosiaczku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: cholerny małpiszon

Lacruś a ty jak?? działasz??

Ja to juz odliczam do @ Rybko..Po owulce, czekamy co z tego bezie :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #349435 przez Marta M
Gizmo..Nie znam takiego ;)

gosiak no właśnie, teraz z clo będzie inaczej :)

Lacra ja też odliczam :)
12 lata 8 miesiąc temu #349439 przez ajłona
Gosiak tuliluli :kiss: :kiss: :kiss: zaciskam niezmiennie!!!
Lacruś i za Ciebie!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Martuś mówiłaś, że miałam małpę w awatarku a ja miałam gremlina o imieniu Gizmo (to także imię mojego psiaka :blink: bo do gizma podobny nieco :blink: )no i skojarzyłaś z gorylem Gorlą buahahahahaha
tak wygląda Gizmo
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTk2RF2Yt5AVXBkluQMrReQYksMatAIEUSily5YALcY0J16e6vY
12 lata 8 miesiąc temu #349459 przez sylwka727
Hej dziewczyny :)

Gosiaczku :kiss:

Mnie dziś jejeczka kłują ostro od kilku dni brzuch boli dziś w kościele zesłabiło musiałam się ewakuować

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #349466 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Hej dziewczyny :)

Gosiaczku :kiss:

Mnie dziś jejeczka kłują ostro od kilku dni brzuch boli dziś w kościele zesłabiło musiałam się ewakuować

No to jak kłują i to ostro to chyba dobrze wróży :)
Mnie dziś juz tak nie kłują jak wczoraj, za to w nocy bolał mnie ten prawy, ale to tak, że nie mogłam zasnąć. :(

Widzę, że tempka poszła Ci dziś do góry :) :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #349469 przez Kajo
Dziewczyny wiecie może o ile stopni luteina podnosi temperaturę? Zdaję sobie sprawę, że to indywidulana sprawa, ale może jest jakaś średnia? :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349476 przez gorla
Kajo nie mam pojęcia co z tą tempką, ja lutka brałam już w ciąży, takze nie pomogę

Lacruś ja trzymam kciuki za udany cykl, dawno nie byłam na skarbku nie wiem co sie u Was tam dzieje :kiss: :kiss:

Deszcz mnie z ogródka wywalił :angry: ale zdążyłam tam zjeść obiadek na powietrzu. Jutro usg jesuuu ale mam stracha

Ajłoncia masz psa podobnego do Gizmo??? :lol: ciekawam jak on wygląda.. ten psiak :silly:

sylwka ja takie akcje miałam przed @ :unsure: jak się spozni albo przeziębiłam pęcherzi @ się zbliżała... noo i w ciąży :blink:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349479 przez Kajo
gorla napisał:

Kajo nie mam pojęcia co z tą tempką, ja lutka brałam już w ciąży, takze nie pomogę

Lacruś ja trzymam kciuki za udany cykl, dawno nie byłam na skarbku nie wiem co sie u Was tam dzieje :kiss: :kiss:

Deszcz mnie z ogródka wywalił :angry: ale zdążyłam tam zjeść obiadek na powietrzu. Jutro usg jesuuu ale mam stracha

Ajłoncia masz psa podobnego do Gizmo??? :lol: ciekawam jak on wygląda.. ten psiak :silly:

sylwka ja takie akcje miałam przed @ :unsure: jak się spozni albo przeziębiłam pęcherzi @ się zbliżała... noo i w ciąży :blink:

No pogoda szaleje ;) rano bylo tak ciepło, że leniuchowaliśmy z emkiem na piaseczku:), normalnie jak latem. Niektórzy przywdziali kostiumy ;) szok
A po południu już chmury :( i trzeba było uciekać.

Ale imprezka się udała?

A lutka brałaś na podtrzymanie? Czemu ginek Ci go przepisał?
12 lata 8 miesiąc temu #349483 przez gorla
Kajo impry sie udały :laugh: tak się objadlam , ze spać nie mogłam. A lutka brałam na podtrzymamnie, bo coś nie tak było z kształtem fasolinki i śluz miał dziwny odcień. Po lutku sie unormowało
12 lata 8 miesiąc temu #349484 przez Kajo
gorla napisał:

Kajo impry sie udały :laugh: tak się objadlam , ze spać nie mogłam. A lutka brałam na podtrzymamnie, bo coś nie tak było z kształtem fasolinki i śluz miał dziwny odcień. Po lutku sie unormowało

No właśnie, widzisz masz dobrego i czujnego ginka. Mi w pierwszej ciąży nic nie dał, a na początku wszystko było ok. :( Niestety trochę olewaczo podchodził do tematu i ciąża obumarła.

Gorla pooglądałam sobie Twój szczęśliwy wykresik :) Widzę, że też byłaś na Clo, ale chyba bez zastrzyku? Niesamowite jest to, że w sumie przytulanko u Was nie było jakoś super mocno zagęszczone ;) . Czyli widać, że istotne znaczenie ma jakość a nie ilość. ;)
12 lata 8 miesiąc temu #349508 przez princess
Piękny dzisiaj dzień:) od rana świeci słoneczko, całe popołudnie siedzę na balkonie i czytam:)
Jeśli chodzi o luteinę to mi lekarz przepisał w ciązy na podtrzymanie, nie była zagrożona, na początku wszystko było niby ok. Wielu lekarzy przepisuje ciężarnym w razie w. Porgesteron chyba nie daje skutków ubocznych oprócz deprechy...
12 lata 8 miesiąc temu #349511 przez sylka
Ja również brałam luteinę w ciąży. Miałam bóle podbrzusza od 5 tc i do 12 tc przyjmowałam luteinę. Przed ciążą często dostawałam ją na wywołanie @.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349514 przez Kajo
princess napisał:

Piękny dzisiaj dzień:) od rana świeci słoneczko, całe popołudnie siedzę na balkonie i czytam:)
Jeśli chodzi o luteinę to mi lekarz przepisał w ciązy na podtrzymanie, nie była zagrożona, na początku wszystko było niby ok. Wielu lekarzy przepisuje ciężarnym w razie w. Porgesteron chyba nie daje skutków ubocznych oprócz deprechy...

No rzeczywiście ładnie, ale mnie przewiało i teraz siedzę pod kocem ;)
Jednak jeszcze trzeba uważać, u nas wiało trochę a słońce rzeczywiście pięknie świeciło.

No właśnie lepiej go brać, bo nie zaszkodzi a może pomóc. Ale nie każdy ginek o tym niestety pomyśli. :(

Widzisz Sylka ja tez miałam takie bóle podbrzusza, ale wtedy ginek niestety nic mi nie dał.

Teraz biorę zawczasu ;)
12 lata 8 miesiąc temu #349515 przez Lacrijka
Pierwsze słysze zeby Gorla jechala na CLO :dry: Moze uwidzialas u niej Clotrimazolum - a to masc, CLO to jest Clostilbegyt :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia