- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Sasetka_88
-
- Gość
-
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- Sasetka_88
-
- Gość
-
- Sasetka_88
-
- Gość
-

- Sasetka_88
-
- Gość
-

- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Drogie Forumowiczki, a czy znane są Wam przypadki zajścia w ciążę po przyjmowaniu progesteronu?
napisz coś więcej..... ???
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ajłonka bardzo sie cieszę, że wszystko u Ciebie w porządku
Princessja przyjmuje progesteron. Agnessa tez przyjmowała i w ciąży jestTakże pewnie Ci odpisze jak tu wejdzie.
Ja się dziwnie czuję i nie wiem czy to wina właśnie progestreronu czy Clo, które brałam na początku cyklu. Boli mnie w prawym boku, już oczywiście musiałam doczytać o jakiś strasznych choróbskach.
Gosiak miała dostać teraz okres, ale mam nadzieję, że wredna @ nie przyszła
co Cię boli ???
ViFi
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Czy ktoś tu jeszcze nie śpi??? Nie uwierzycie jak Wam napiszę!!!!! Szok!!!! Tzn Franek jest nadal Frankiem - tu nie ma wątpliwości. Pan gin nieprawidłowości żadnych nie wychwycił i rzekł, że nie powinno być żadnych przykrych niespodzianek bo dzidziuś wygląda na zdrowego. Przemaglował Go wszerz i wzdłuż...wymiary znacząco się różnią!!!!!!!!!! kość udowa wyszła większa 3 mm - a to jak na kość spora różnica!!! brzusio i główka też mniejsze co daje wagę o 1 kg mniejszą!!!!!!!!!!! czyli nie 4,5 a 3,5 kg!!!!!! wciąż nie mogę uwierzyć, że takie rozbieżności!!! gin mnie uspokoił! Niczego mu nie sugerowałam i czekałam co powie i co wymierzy i dopiero potem o tych kościach napomknęłam...
Dziękuję Wam Dziewczynki, że trzymałyście kciuki i za te słowa otuchy i za to,że Was mam :* Czuję się winna, że wkręciłam Was w temat ciąż i porodów, ale stracha miałam o tego Kluska mojego,że szok...no i liczyłam na odzew Mamusiek tutaj właśnie bo wiem,że one tu podczytują regularnie...jak i ja z resztą
Gorluś a 4d niezła sprawa i na płytce mam nagranie - ale to tak przy okazji bo nie po ta ja tam do niego szłamZ ginem tym miałam do czynienia po raz pierwszy, ale przyznam,że zrobił db wrażenie - konkretny, rzeczowy gość. Tłumaczy co robi i wszystko dokładnie pokazuje na monitorze.Robi wszystkie niezbędne pomiary, sprawnie operuje tą maszynerią skubaniec
Jestem ciekawa co powie mój gin 2 maja - bo wtedy mam wizyte u niego w szpitalu... oczywiscie nie wygadam się,że byłam u innego, aż do porodu i wtedy zrobie scenę, że łohohohho!!!! a mój Klusek wydaje się być podobny do mamuni![]()
policzory będzie miał mamusine na bank!!! jak mi się uda z tym filmikiem jakoś na pewno Wam pokaże, jak nie to chociaż foteczki 4 d
Martuś, Madziaska, Dorcia, Sylka (nikogo nie pominełam mam nadzieję) dziękuję Wam za odzew!!!! Kochane jesteście! No i czuwająca Mriellcia![]()
Gosiaku, Mesy, Inso, Gorla, Emcia i nowe Staraczki Kajo i Sylwka![]()
Cieszę się strasznie![]()
![]()
A teraz dość już o ciążach i porodach i wracamy do starań o fasolindy!!! Niezmiennie zaciskam kciukory!!! A gdzie Lacra i @nulka????? jutro wstawię fotkę lub filmik bo teraz padam na cycki![]()
![]()
zaciskam kciuki... aż łezka się kręci....w oku....
ViFi
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jakie ???
ViFi
- Sasetka_88
-
- Gość
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Doradzi mi którąs co mam robić?(
Iść wspólnie do psychologa ....
ViFi
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kajo pisałaś że Twój eM był u jakiegoś lekarza i dostał leki ????
jakie ???
WiFi mój emek miał złe wyniki. Byliśmy załamani, ale pamiętaj, że nie wolno robić badań w sytuacji kiedy jest spory stres. My niestety ostatnio mieliśmy bardzo ciężki czas także i wyniki wyszły fatalne. Poszliśmy do jednego z lepszych ginów w moim województwie i wtedy dopiero się uspokoiliśmy. Powtórzylismy badanie i było już ciut lepiej. Ginek kazał mojemu brać tylko androvit i zrobić badanie jak będzie trochę mniejszy stres. Posłuchaliśmy, trochę odpoczeliśmy, uspokoiliśmy się, ja postawiłam na zdrowe jedzenie, praktycznie zero alkoholu, trochę sportu i wyniki zaskakująco się poprawiły. Także na wynik nasienia ma wpływ sporo czynników i głowa do góry dla tych, którzy mają je nie za dobre.
Jesli chodzi o moje dolegliwości to boli mnie jakby prawy jajnik, to taki ciągnący ból, raczej mam wrażenie, że jest stały. Wcześniej pobolewały mnie na przemian a teraz ten prawy, w nim też był pęcherzyk.