- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
a i dodam, że waga mojego kluska to 4430, a zazwyczaj w dystrofiach mniejsze dzieciątka co nie? więc kompletnie nic nie kumam już...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Lenka pięknieje z dnia na dzień, zobaczycie co będzie jak roczek skończy, dopiero wtedy u dziewczynek prawdziwa uroda wychodzi. Cza będzie jakie okulary słoneczne zakładać co by nie oślepiło
Moja chrześnica jest w ciąży, i jak ją widzę to za każdym razem kładę rękę na brzuchu i mówię "dawaj kopniaka", wczoraj Duśka wpakowała mi się na kolana, podciągnęla sweter do góry, połozyła łapki na brzuchu i powiedziała "dawaj kopniaka, no daaawaj" I jak tu wytłumaczyć dziecku że nie każdy brzuch kopie?
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Martusia no o Majeczce miałamabym zapomnieć? Toż chrześnica moja, przecie, pamiętam jakie strachy i nerwy miałaś, no jasne że pamiętam. To całe USG to na dwoje babka wróżyła, nie raz już nakłamało, nie wolno dać się zwariować. Ajłonka nie palnę Cię tylko dlatego że dziewczyny Cię naprostowały już, bo Ci się nalezy tak naprawdę. No ale przed porodem to się ma różne jazdy to sobie trochę pojeździj byle nie za dużo
Lenka pięknieje z dnia na dzień, zobaczycie co będzie jak roczek skończy, dopiero wtedy u dziewczynek prawdziwa uroda wychodzi. Cza będzie jakie okulary słoneczne zakładać co by nie oślepiło
Moja chrześnica jest w ciąży, i jak ją widzę to za każdym razem kładę rękę na brzuchu i mówię "dawaj kopniaka", wczoraj Duśka wpakowała mi się na kolana, podciągnęla sweter do góry, połozyła łapki na brzuchu i powiedziała "dawaj kopniaka, no daaawaj" I jak tu wytłumaczyć dziecku że nie każdy brzuch kopie?
Słodka ta Twoja Duśka, taki mały urwisek z niej chyba? Przynajmniej tak na zdjęciu wygląda No i cóż pozostało tylko sprostać życzeniu małej! Także do roboty
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Emka he he mnie to nie przeszkadza.
Mirella
A Duśka kochana. Oby nie długo poczuła u mamusi kopniaka.
Sylka wow, Ty chyba rekordzistka na forum. Powinnaś jakąś nagrodę dostać
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Mirelcia Jesteś wielka, ze tak nam tu pomagasz, dobrym słowem i kontaktami z mamami, które miały podobne problemy... Nic tak nie odgania złych myśli jak podobny przypadek, który skończył się dobrze...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Będziemy oblewać jak 10.000 walnie Jeszcze trochę i 2 lata jak tu jestem. Mirella znacznie dłużejSylka wow, Ty chyba rekordzistka na forum. Powinnaś jakąś nagrodę dostać
Śliczna ta Twoja Lencia i coraz piękniejsza im starsza się robi.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna