BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #348734 przez Mirella
Ajlonka ale jak tak to my też taki filmik chcemy zobaczyć!!!

Sylwka nie tak dużo dłużej, mniej niż rok :blink: Fakt ze się zarejestrowałam ledwo to forum powstało, ehhh to były czasy, dwa wpisy dziennie, czasem trzy.... Dacie wiarę???? Góra 10 nas tu było aktywnych na początku :lol:

Emcia, bo ja się zżywam z Wami, przeżywam, ja mam też serce, nie tylko armatę ;)

Kajo no coś ta nasza robota bezproduktywna jakaś ;) A Duśka nie jest takim strasznym urwisem, raczej z tych spokojnych, no ale czasem jak coś wykombinuje... :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #348747 przez Dorciaition
sylka napisał:

Dorciaition napisał:

Sylka wow, Ty chyba rekordzistka na forum. Powinnaś jakąś nagrodę dostać :)

Będziemy oblewać jak 10.000 walnie :D Jeszcze trochę i 2 lata jak tu jestem. Mirella znacznie dłużej :)

Śliczna ta Twoja Lencia i coraz piękniejsza im starsza się robi. :lol:

U mnie we wrześniu stukną 2 lata. Do lutówek 2011 też należałam.
Ale nie ma co- to forum uzależnia.

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu #348764 przez gorla
Ajłoncia daj znać zaraz po wizycie!!! ja mam u niego 4d w poniedziałek :)

Ale pięknie dziś u nas, właśnie wróciam z nad jeziorka :lol: zjadłyśmy obiad po powrocie z pracy, Oliwka na rowerku a ja spacerek nad jeziorko, ale grzało słoneczko :) i humorek lepszejszy :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #348867 przez Mirella
Ajłonka wróciłaś???? dawaj Frania!!!

Burza dziś była u nas, czujecie??? Co to za okazja że pioruny waliły????????????????
12 lata 11 miesiąc temu #348881 przez sylwka727
Cisza... nie ma nikogo...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 11 miesiąc temu #348894 przez Suari
Dorciaition napisał:

"Decoration" :laugh: :laugh: :laugh:

Agnessa zięcia już mam ;)

Insomnia własnie dlatego już zrobiliśmy kolczyki, bo mówią, że takie małe dziecię nie czai jeszcze o co chodzi. No i faktycznie, trochę popłakała, a za chwilę był zaciesz :)

Dziękujemy Dziewczęta :kiss:

Dorcia- który to będzie tym zięciem ????? to, że od nas z listopadówek, to już wiemy, ale któryyyyyyy ???? ;)
12 lata 11 miesiąc temu #348909 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Cisza... nie ma nikogo...

Ja czasem zaglądam, ale rozmowy zeszły na temat dzieci i porodu :)

Jakiś dół mnie dziś ogarnął, nie cierpie tego uczucia :(
12 lata 11 miesiąc temu #348914 przez sylka
Kajo wygadaj się to zawsze lżej :)
12 lata 11 miesiąc temu #348916 przez magdah31
witajcie

należę do grupy dziewczyn które mają problemy z zajściem. Staramy się z partnerem od roku o dzidziusia i nic. O dzidziusiu myślimy już od 1,5 roku ale wcześniej miała usuniętego sporego mięśniaka laparo i lekarka kazała odczekać pół roku żeby macica się wzmocniła i zregenerowała. Lekarka myślała że może obejdzie się bez silniejszych leków i brałam luteine i niepomogła. A ostatnio miała clo ale co szłam na monitoring to lekarka nie stwierdzała owulacji. I zastanawiam się czy możliwe żeby przez 3 miesiące podrząd niebyło owulacji czy może muszę zmienić lekarkę. Momentami zastanawiam się że może to dlatego że nie dane mi mieć dzieci.
12 lata 11 miesiąc temu #348923 przez sylwka727
Kajo ja się właśnie na temat porodu nie mogę za bardzo wypowiedzieć bo u mnie sam poród odbył się bardzo szybko

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348924 przez Kajo
sylka napisał:

Kajo wygadaj się to zawsze lżej :)

Dzięki Sylka :kiss:
Po prostu mój emek mnie dzisiaj dobił :( swoim zachowaniem i się pożarlismy :(

Szkoda gadać....

Magdah31widziałam,że napisałaś na staraczki meldunek i miałam Ci dać znac, żebyś wpisała datę swojego niechcianego okresu i dodała się do listy staraczek.

Witamy Cię ciepło :)
Ja tez biorę 3 cykl Clo, raz nie było chyba owulki, ale dwa razy była. A co mówi Twój ginek, że są w ogóle pęcherzyki?

Sylwka no ja własnie na te tematy w ogóle nie moge się wypowiedzieć, dlatego milczę ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348927 przez Kajo
Wiesz co Sylwka mnie ciągle pobolewą jajniki, ale najbardzie ten prawy i dół brzucha. Kurcze zaczynam się bać, że coś jest nie tak. Może to CLO cholerne tak na mnie działa, ale wczesniej tego nie było. :(
12 lata 11 miesiąc temu #348939 przez ilona
Marta M i Decoration ;) Wasze dziewczynki są cudne :kiss:

Mirella wybacz, ale muszę wtrącić odnośnie zachowania Klaudii...
Podobno dzieci "wyczuwają" rodzeństwo :)

trzymam kciuki. ZA WSZYSTKIE :) :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #348946 przez Mirella
Ilonka ale ja ledwo po @ ;)

Natomiast rzeczywiście jak z Duśką zafasolkowałam to pierwszą osobą która to wyczuła była moja bratanica, miała wtedy osiem lat, a to wszystko było jakiś tydzień góra 10 dni po złotym strzale, jak ni z gruszki ni z pietruszki powiedziała "mam pomysł, jesteś w ciąży" :lol:

Ilonka tak poza tym to po pierwsze wtrącaj częściej, coś obie z Inso zamilkłyście bez sensu zupełnie, po drugie kiedy się do staraczek dopiszesz?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348949 przez ajłona
Czy ktoś tu jeszcze nie śpi??? Nie uwierzycie jak Wam napiszę!!!!! Szok!!!! Tzn Franek jest nadal Frankiem - tu nie ma wątpliwości. Pan gin nieprawidłowości żadnych nie wychwycił i rzekł, że nie powinno być żadnych przykrych niespodzianek bo dzidziuś wygląda na zdrowego. Przemaglował Go wszerz i wzdłuż...wymiary znacząco się różnią!!!!!!!!!! kość udowa wyszła większa 3 mm - a to jak na kość spora różnica!!! brzusio i główka też mniejsze co daje wagę o 1 kg mniejszą!!!!!!!!!!! czyli nie 4,5 a 3,5 kg!!!!!! wciąż nie mogę uwierzyć, że takie rozbieżności!!! gin mnie uspokoił! Niczego mu nie sugerowałam i czekałam co powie i co wymierzy i dopiero potem o tych kościach napomknęłam...
Dziękuję Wam Dziewczynki, że trzymałyście kciuki i za te słowa otuchy i za to,że Was mam :* Czuję się winna, że wkręciłam Was w temat ciąż i porodów, ale stracha miałam o tego Kluska mojego,że szok...no i liczyłam na odzew Mamusiek tutaj właśnie bo wiem,że one tu podczytują regularnie... ;) jak i ja z resztą ;)
Gorluś a 4d niezła sprawa i na płytce mam nagranie - ale to tak przy okazji bo nie po ta ja tam do niego szłam ;) Z ginem tym miałam do czynienia po raz pierwszy, ale przyznam,że zrobił db wrażenie - konkretny, rzeczowy gość. Tłumaczy co robi i wszystko dokładnie pokazuje na monitorze.Robi wszystkie niezbędne pomiary, sprawnie operuje tą maszynerią skubaniec ;)
Jestem ciekawa co powie mój gin 2 maja - bo wtedy mam wizyte u niego w szpitalu... oczywiscie nie wygadam się,że byłam u innego, aż do porodu i wtedy zrobie scenę, że łohohohho!!!! a mój Klusek wydaje się być podobny do mamuni :silly: :silly: policzory będzie miał mamusine na bank!!! jak mi się uda z tym filmikiem jakoś na pewno Wam pokaże, jak nie to chociaż foteczki 4 d ;)
Martuś, Madziaska, Dorcia, Sylka (nikogo nie pominełam mam nadzieję) dziękuję Wam za odzew!!!! Kochane jesteście! No i czuwająca Mriellcia :lol: :lol:
Gosiaku, Mesy, Inso, Gorla, Emcia i nowe Staraczki Kajo i Sylwka :kiss: :kiss:
Cieszę się strasznie :woohoo: :woohoo: :woohoo:
A teraz dość już o ciążach i porodach i wracamy do starań o fasolindy!!! Niezmiennie zaciskam kciukory!!! A gdzie Lacra i @nulka????? jutro wstawię fotkę lub filmik bo teraz padam na cycki :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia