- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348734 przez Mirella
Ajlonka ale jak tak to my też taki filmik chcemy zobaczyć!!!
Sylwka nie tak dużo dłużej, mniej niż rok
Fakt ze się zarejestrowałam ledwo to forum powstało, ehhh to były czasy, dwa wpisy dziennie, czasem trzy.... Dacie wiarę???? Góra 10 nas tu było aktywnych na początku 
Emcia, bo ja się zżywam z Wami, przeżywam, ja mam też serce, nie tylko armatę
Kajo no coś ta nasza robota bezproduktywna jakaś
A Duśka nie jest takim strasznym urwisem, raczej z tych spokojnych, no ale czasem jak coś wykombinuje...
Sylwka nie tak dużo dłużej, mniej niż rok

Emcia, bo ja się zżywam z Wami, przeżywam, ja mam też serce, nie tylko armatę

Kajo no coś ta nasza robota bezproduktywna jakaś

Temat został zablokowany.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #348747 przez Dorciaition
sylka napisał:
U mnie we wrześniu stukną 2 lata. Do lutówek 2011 też należałam.
Ale nie ma co- to forum uzależnia.
Dorciaition napisał:
Będziemy oblewać jak 10.000 walnieSylka wow, Ty chyba rekordzistka na forum. Powinnaś jakąś nagrodę dostać
Jeszcze trochę i 2 lata jak tu jestem. Mirella znacznie dłużej
Śliczna ta Twoja Lencia i coraz piękniejsza im starsza się robi.
U mnie we wrześniu stukną 2 lata. Do lutówek 2011 też należałam.
Ale nie ma co- to forum uzależnia.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #348764 przez gorla
Ajłoncia daj znać zaraz po wizycie!!! ja mam u niego 4d w poniedziałek 
Ale pięknie dziś u nas, właśnie wróciam z nad jeziorka
zjadłyśmy obiad po powrocie z pracy, Oliwka na rowerku a ja spacerek nad jeziorko, ale grzało słoneczko
i humorek lepszejszy

Ale pięknie dziś u nas, właśnie wróciam z nad jeziorka

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348894 przez Suari
Dorciaition napisał:
Dorcia- który to będzie tym zięciem ????? to, że od nas z listopadówek, to już wiemy, ale któryyyyyyy ????
"Decoration"
![]()
![]()
Agnessa zięcia już mam
Insomnia własnie dlatego już zrobiliśmy kolczyki, bo mówią, że takie małe dziecię nie czai jeszcze o co chodzi. No i faktycznie, trochę popłakała, a za chwilę był zaciesz
Dziękujemy Dziewczęta
Dorcia- który to będzie tym zięciem ????? to, że od nas z listopadówek, to już wiemy, ale któryyyyyyy ????

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- magdah31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348916 przez magdah31
witajcie
należę do grupy dziewczyn które mają problemy z zajściem. Staramy się z partnerem od roku o dzidziusia i nic. O dzidziusiu myślimy już od 1,5 roku ale wcześniej miała usuniętego sporego mięśniaka laparo i lekarka kazała odczekać pół roku żeby macica się wzmocniła i zregenerowała. Lekarka myślała że może obejdzie się bez silniejszych leków i brałam luteine i niepomogła. A ostatnio miała clo ale co szłam na monitoring to lekarka nie stwierdzała owulacji. I zastanawiam się czy możliwe żeby przez 3 miesiące podrząd niebyło owulacji czy może muszę zmienić lekarkę. Momentami zastanawiam się że może to dlatego że nie dane mi mieć dzieci.
należę do grupy dziewczyn które mają problemy z zajściem. Staramy się z partnerem od roku o dzidziusia i nic. O dzidziusiu myślimy już od 1,5 roku ale wcześniej miała usuniętego sporego mięśniaka laparo i lekarka kazała odczekać pół roku żeby macica się wzmocniła i zregenerowała. Lekarka myślała że może obejdzie się bez silniejszych leków i brałam luteine i niepomogła. A ostatnio miała clo ale co szłam na monitoring to lekarka nie stwierdzała owulacji. I zastanawiam się czy możliwe żeby przez 3 miesiące podrząd niebyło owulacji czy może muszę zmienić lekarkę. Momentami zastanawiam się że może to dlatego że nie dane mi mieć dzieci.
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348924 przez Kajo
sylka napisał:
Dzięki Sylka
Po prostu mój emek mnie dzisiaj dobił
swoim zachowaniem i się pożarlismy 
Szkoda gadać....
Magdah31widziałam,że napisałaś na staraczki meldunek i miałam Ci dać znac, żebyś wpisała datę swojego niechcianego okresu i dodała się do listy staraczek.
Witamy Cię ciepło
Ja tez biorę 3 cykl Clo, raz nie było chyba owulki, ale dwa razy była. A co mówi Twój ginek, że są w ogóle pęcherzyki?
Sylwka no ja własnie na te tematy w ogóle nie moge się wypowiedzieć, dlatego milczę
Kajo wygadaj się to zawsze lżej
Dzięki Sylka

Po prostu mój emek mnie dzisiaj dobił

Szkoda gadać....
Magdah31widziałam,że napisałaś na staraczki meldunek i miałam Ci dać znac, żebyś wpisała datę swojego niechcianego okresu i dodała się do listy staraczek.
Witamy Cię ciepło

Ja tez biorę 3 cykl Clo, raz nie było chyba owulki, ale dwa razy była. A co mówi Twój ginek, że są w ogóle pęcherzyki?
Sylwka no ja własnie na te tematy w ogóle nie moge się wypowiedzieć, dlatego milczę

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kajo.
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348927 przez Kajo
Wiesz co Sylwka mnie ciągle pobolewą jajniki, ale najbardzie ten prawy i dół brzucha. Kurcze zaczynam się bać, że coś jest nie tak. Może to CLO cholerne tak na mnie działa, ale wczesniej tego nie było.

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kajo.
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348946 przez Mirella
Ilonka ale ja ledwo po @ 
Natomiast rzeczywiście jak z Duśką zafasolkowałam to pierwszą osobą która to wyczuła była moja bratanica, miała wtedy osiem lat, a to wszystko było jakiś tydzień góra 10 dni po złotym strzale, jak ni z gruszki ni z pietruszki powiedziała "mam pomysł, jesteś w ciąży"
Ilonka tak poza tym to po pierwsze wtrącaj częściej, coś obie z Inso zamilkłyście bez sensu zupełnie, po drugie kiedy się do staraczek dopiszesz?

Natomiast rzeczywiście jak z Duśką zafasolkowałam to pierwszą osobą która to wyczuła była moja bratanica, miała wtedy osiem lat, a to wszystko było jakiś tydzień góra 10 dni po złotym strzale, jak ni z gruszki ni z pietruszki powiedziała "mam pomysł, jesteś w ciąży"

Ilonka tak poza tym to po pierwsze wtrącaj częściej, coś obie z Inso zamilkłyście bez sensu zupełnie, po drugie kiedy się do staraczek dopiszesz?
- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348949 przez ajłona
Czy ktoś tu jeszcze nie śpi??? Nie uwierzycie jak Wam napiszę!!!!! Szok!!!! Tzn Franek jest nadal Frankiem - tu nie ma wątpliwości. Pan gin nieprawidłowości żadnych nie wychwycił i rzekł, że nie powinno być żadnych przykrych niespodzianek bo dzidziuś wygląda na zdrowego. Przemaglował Go wszerz i wzdłuż...wymiary znacząco się różnią!!!!!!!!!! kość udowa wyszła większa 3 mm - a to jak na kość spora różnica!!! brzusio i główka też mniejsze co daje wagę o 1 kg mniejszą!!!!!!!!!!! czyli nie 4,5 a 3,5 kg!!!!!! wciąż nie mogę uwierzyć, że takie rozbieżności!!! gin mnie uspokoił! Niczego mu nie sugerowałam i czekałam co powie i co wymierzy i dopiero potem o tych kościach napomknęłam...
Dziękuję Wam Dziewczynki, że trzymałyście kciuki i za te słowa otuchy i za to,że Was mam :* Czuję się winna, że wkręciłam Was w temat ciąż i porodów, ale stracha miałam o tego Kluska mojego,że szok...no i liczyłam na odzew Mamusiek tutaj właśnie bo wiem,że one tu podczytują regularnie...
jak i ja z resztą 
Gorluś a 4d niezła sprawa i na płytce mam nagranie - ale to tak przy okazji bo nie po ta ja tam do niego szłam
Z ginem tym miałam do czynienia po raz pierwszy, ale przyznam,że zrobił db wrażenie - konkretny, rzeczowy gość. Tłumaczy co robi i wszystko dokładnie pokazuje na monitorze.Robi wszystkie niezbędne pomiary, sprawnie operuje tą maszynerią skubaniec 
Jestem ciekawa co powie mój gin 2 maja - bo wtedy mam wizyte u niego w szpitalu... oczywiscie nie wygadam się,że byłam u innego, aż do porodu i wtedy zrobie scenę, że łohohohho!!!! a mój Klusek wydaje się być podobny do mamuni
policzory będzie miał mamusine na bank!!! jak mi się uda z tym filmikiem jakoś na pewno Wam pokaże, jak nie to chociaż foteczki 4 d 
Martuś, Madziaska, Dorcia, Sylka (nikogo nie pominełam mam nadzieję) dziękuję Wam za odzew!!!! Kochane jesteście! No i czuwająca Mriellcia

Gosiaku, Mesy, Inso, Gorla, Emcia i nowe Staraczki Kajo i Sylwka

Cieszę się strasznie

A teraz dość już o ciążach i porodach i wracamy do starań o fasolindy!!! Niezmiennie zaciskam kciukory!!! A gdzie Lacra i @nulka????? jutro wstawię fotkę lub filmik bo teraz padam na cycki
Dziękuję Wam Dziewczynki, że trzymałyście kciuki i za te słowa otuchy i za to,że Was mam :* Czuję się winna, że wkręciłam Was w temat ciąż i porodów, ale stracha miałam o tego Kluska mojego,że szok...no i liczyłam na odzew Mamusiek tutaj właśnie bo wiem,że one tu podczytują regularnie...

Gorluś a 4d niezła sprawa i na płytce mam nagranie - ale to tak przy okazji bo nie po ta ja tam do niego szłam

Jestem ciekawa co powie mój gin 2 maja - bo wtedy mam wizyte u niego w szpitalu... oczywiscie nie wygadam się,że byłam u innego, aż do porodu i wtedy zrobie scenę, że łohohohho!!!! a mój Klusek wydaje się być podobny do mamuni

Martuś, Madziaska, Dorcia, Sylka (nikogo nie pominełam mam nadzieję) dziękuję Wam za odzew!!!! Kochane jesteście! No i czuwająca Mriellcia

Gosiaku, Mesy, Inso, Gorla, Emcia i nowe Staraczki Kajo i Sylwka

Cieszę się strasznie

A teraz dość już o ciążach i porodach i wracamy do starań o fasolindy!!! Niezmiennie zaciskam kciukory!!! A gdzie Lacra i @nulka????? jutro wstawię fotkę lub filmik bo teraz padam na cycki

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez ajłona.