BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 godzin temu #348403 przez ajłona
ojojojo już przestaję marudzić! Takie myśli złe to rzadkość, ale coś tam przemknie przez głupią łepetynę ;) I wtedy lańsko wskazane także Babolce lejcie ile wlezie ino po łbie coby Franuś nie odczuł ;) hahahaha
Agneska no właśnie ten mój z pryszcza - tzn nie chciał mnie zapewne wystraszyć ale palnął jak głupi w kubeł i potem łagodził wszystko...a ja zostałam już z tym pierwszym zdaniem :( A jak Ty się czujesz Kochana? Bosz Ty już na półmetku?????
No powiedzcie Kajo co z ta tempką Parówki jedne bo Biedactwo czeka!!!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 10 godzin temu #348406 przez Kajo
ajłona napisał:

ojojojo już przestaję marudzić! Takie myśli złe to rzadkość, ale coś tam przemknie przez głupią łepetynę ;) I wtedy lańsko wskazane także Babolce lejcie ile wlezie ino po łbie coby Franuś nie odczuł ;) hahahaha
Agneska no właśnie ten mój z pryszcza - tzn nie chciał mnie zapewne wystraszyć ale palnął jak głupi w kubeł i potem łagodził wszystko...a ja zostałam już z tym pierwszym zdaniem :( A jak Ty się czujesz Kochana? Bosz Ty już na półmetku?????
No powiedzcie Kajo co z ta tempką Parówki jedne bo Biedactwo czeka!!!!!

Dzięki Ajłonka :kiss:

Mesy odpisałam pod wykresem :)
13 lata 10 godzin temu - 13 lata 10 godzin temu #348410 przez ajłona
No kochana Mesy :*
A focię wstawię z wieczerzy może jak mi Stary strzeli nową ;)
a mam takie jedno z 36 tygodnia, sam brzucholek :blink:

Buźki od Frania dla wszystkich forumowych Cioteczek :kiss:
Załączniki:
13 lata 10 godzin temu #348412 przez sylka
sylwka727 napisał:

Ajłona dzięki no jak Mirella zobaczy że marudzisz to wyciągnie tę swoją armatę :laugh: z tego co widzę to ostatnio właśnie takie duże dzieciątka się radzą:) moja szwagierka niedawno urodziła córkę ponad 4kg a koleżanka synka 4.300 :)

Moja szwagierka córeczkę 5300g :ohmy: :lol: a do grubasów nie należała.
13 lata 10 godzin temu - 13 lata 10 godzin temu #348413 przez agnesssa
Ajłonka na pewno Franuś jest zdrowy, i będzie śliczny, zresztą te usteczka hmmm :woohoo: :woohoo: A ja się czuję dobrze :lol: Brzuchol rośnie, mały kopię, bo już wiem, że będzie Maksymilian :lol: Więc jest wszystko super :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 10 godzin temu #348429 przez ajłona
Agnesska WoW a chyba czytałam, że Synuś!!!! Supcio! Gratulejszyn wielkie! A mdłości masz już całkowicie za sobą mam nadzieję :) A te wagi dzieciaczków imponujące tylko czy nam doopek nie rozerwie????????!!!!!! boszzzzzz buahahahahahah
Agnesska wrzuciłam fotę brzunia z 36 tygodnia post wyżej ;)
13 lata 10 godzin temu - 13 lata 10 godzin temu #348432 przez Kajo
agnesssa napisał:

Ajłonka na pewno Franuś jest zdrowy, i będzie śliczny, zresztą te usteczka hmmm :woohoo: :woohoo: A ja się czuję dobrze :lol: Brzuchol rośnie, mały kopię, bo już wiem, że będzie Maksymilian :lol: Więc jest wszystko super :woohoo:

Śliczne imię Agnessa :)

Ajłonka śliczny brzusio, wygłaskałam ;)
13 lata 10 godzin temu - 13 lata 10 godzin temu #348433 przez agnesssa
No a brzusio masz cudny :kiss: :kiss: Taki domek to marzenie :lol: :lol: :lol: Ciężko Ci z takim dużym brzuszkiem :unsure: Bo mnie na razie w łóżku wqrza jak się z jednego boku na drugi chce przeżucić i sapie przy tym jak kuń, a po za tym absolutnie nie czuję wielkości brzusia, ale Twój to już konkretny jest :lol:

Mdłości się zdarzają (choćby dzisiaj) ale w porównaniu do pierwszego trymestru to jest spoko luzik :lol:

Kajo
dziękuje :)

Ajłoncia uwidziałam Twoje zdjęcie z 30 tygodnia, wyglądasz super :woohoo: Ciąża Ci służy :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 10 godzin temu #348444 przez ajłona
oj dziękujemy Kochane za te wszystkie pikne słowa ;) Zarazimy te Staraczki co nie Franula?????? Franek dał znać, że tak!!!!!!!
13 lata 10 godzin temu #348447 przez sylwka727
Ajłona śliczny brzusio :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
13 lata 10 godzin temu - 13 lata 10 godzin temu #348454 przez Dorciaition
Wow Ajłona świetny brzuszek, to juz tuż tuż :)
A wymiarami się w ogóle nie stresuj. U mnie było to samo, tzn Lenka miała mieć jakąs dużą głowę i być mega chuda. Ogólnie ciągle były jakieś rozbieżności. Leżałam przez to 2 razy po w szpitalu. Nastresowałam się niesamowicie, a niepotrzebnie. Lenka jest wymiarowa ;)

Pozdrawiam Dziewczyny, jak zawsze z kciukami :)

Alanek[*] :(
13 lata 10 godzin temu #348462 przez gosiak
Ajłonka śliczne mieszkanko ma Franulcia, no i a masz a masz po łepetynce za te niedobre myśli, bo Franula ma się dobrze, więc mama ma być spokojna no!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 godzin temu - 13 lata 10 godzin temu #348464 przez ajłona
Dziękujemy ciociu Sylwko i Dorciu!
Dorcia a Lenkę piękną królewnę pokażesz nam troszeczkę ;) plisik
Gosiaku :kiss: już mi lepiej po tym strzale w łepetynę :silly: :silly: :silly: jak tam Twoje staranka??? trzymam za Cię mocno. A Lacra ma się dobrze? @nulka się pojawia???a co u Gorli??? przekażcie pozdrowienia od mnie!!!
13 lata 10 godzin temu #348466 przez Insomnia
Agnesssa Ajłonka piękne macie brzuszki :kiss: :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 9 godzin temu #348477 przez ajłona
Jest i Insomnia.Cześć Kochana :* o Tobie też pamiętam i trzymam kciukory ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia