- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mirella mój to sobie teściową chwali
jak wracał o 22 ze szpitala ode mnie to teściowa odrazu obiadek odgrzewała jak zięć wracał
To samo było Sylwka z moją mamusią. Mój M kochał ją bardzo, ale ona o niego dbała jak o własnego syna. Dogadzała mu, że hoho

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
No to u mnie było podobnieKajo no moja mama strasznie o moje dba jak się pokłócimy i nie chce mu odgrzać obiadu to sama odgrzewa
i woła mojego brata żeby mu przyniósł

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
sylwka727 napisał:
No to u mnie było podobnieKajo no moja mama strasznie o moje dba jak się pokłócimy i nie chce mu odgrzać obiadu to sama odgrzewa
i woła mojego brata żeby mu przyniósł
ale własnie po to mamy są, żeby wspierać i doprowadzać do zgody. Także fajną masz mamusię.
Sylwka zmienię temat, ale czy Ty masz takie śliczne długie blond włosy jak na zdjęciu?
Nie mogę się normalnie napatrzeć, prześliczne

Ja ostatecznie chodząc po sklepach i wybierając farby zapisałam się do fryzjera i jutro jadę

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
no Lucynka jest spoko mam z nią świetny kontakt kiedyś jak byłyśmy w sklepie to wołam mamo i mamo a ona nic potem podchodzi do mnie i mówi nie mów do mnie mamo przy ludziach stara kopo bo się dziwnie patrzą
a chodziło o to że miała mnie za 18 lat czyli teraz ma 39 a do tego bardzo młodo wygląda
jak moja siostra przynajmniej tak ludzie twierdzą
No to super, ja też do moich rodziców zwracałam się często albo jakąś słodką ksywą, albo czasem po imieniu. To ważne, żeby miec dobry kontakt z rodzicami, bo oni często się okazują naszymi najlepszymi przyjaciółmi i to na nich możemy polegać. Zawsze

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
www.zapytajpolozna.pl/66-trudne-tematy/7...wa/Page-2.html#39249
Przeczytajcie sobie ten i następny post o teściowejGoldi jest super, szkoda że już na forum nie bywa
Vifi, ja jakoś ostatnio wolno kojarzę, to jest bieżąca informacja że masz dawcy nasienia szukać??? A jak nie gadatliwy gin to go pytaj o wszystko jak wścibska przekupka na bazarze, dla świętego spokoju odpowie
to stare to lekarz przed tym obecny a mój eM jak się wkurzył....jak mu powiedziałam....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
wiesz trochę mnie jajniki bolały i mdłości mam często ale już nie wierzę swojemu organizmowi bo w tamtym cyklu też miałam mdłości
a Ty masz jakieś?
Mnie pobolewają cały czas jajniki, cholernie bolą sutki, aż stanika nie mogę nosić i dziś poraz pierwszsy miałam takie dziwne kłucia w dole brzucha, tak po środku.
Poza tym wilczy apetyt, ale to u mnie normalne, na szczęście mam genialną przemianę materii.

I moja ulubiona kawka trochę mi nie smakuje, ja jestem okropnym kawoszem, ale jakoś nie wchodzi mi teraz. Wypijam pół kubka i zostawiam.
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-