- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiewdyś dla żartu plotęw puściłam o sobie i sprawdzałam jak szybko do mnie dotrze hehe po ok. 5 dniach sąsiadka z dołu przylazła z nowina
Insolku dobrze sie czuję, usg w poniedziałek. a owutesty wychodza pozytywnie w ciązy zawsze moim zdaniem
Lacruś a to super ze bumło!!!! trzymam kciukasy za owocny cykl
Emcia ale z bociana wiecej miecha, ale by gały zrobili jakby bocian wjechał na stół zamiast kury hehe ja tam z rynku nie kupuje, jakoś te kury takie obślizgłe. U mnie na wsi hodują brojlery na sprzedaż, mój emek sie też napala ale u niego słomiany zapał. Wiesz zawsze mozemy sie umówic i pojezdzic autami po moim podwórku i smoczycy kury przypadkiem trącić zawsze tak robię jak mi zajda drogę
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Ja mam takie pytanie do mądrzejszych ode mnie czy jeśli niby miałam miec owu około 9,10 dc a miałam około 14,15dc to znaczy że @ też mi się przesunęła czy nie?
w normalnym cyklu faza fl wynosi od 12 do 16dni liczymy od tyłu
cykl 23dniowy owu od 8 do 12dc (5dni)
cykl 30dniowy owu od 15 do 19dc
cykl 39dniowy owu od 24 do 28dc.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
A jak tam dzidzia??? Rośnie??? Widac już brzusio??
Widziałąś jaki nam transport na Wiśle zapodali... mozemy se na Knybawe śmignąć
statkiem
www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci...eszkancow-i-turystow
Sylwka Olej ludziska...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sylwia ludzie zawsze będą gadać, taka ich wredna natura, dlatego tak ciężko jest znaleźć prawdziwych przyjaciół
WiFi nie powiedział Ci co z pęcherzykami? Może jak kazał przyjść 15 dc to są ale albo jeszcze niewielkie, albo są już ok. i chce zobaczyć czy pękną. Mój tez nie jest gadatek, ale zawsze grzecznie mi tłumaczy co i jak. Często śmiejemy się na wizycie bo mamy podobne poczucie humoru, bardzo specyficzne…
Gorla jak będziesz w domu to wklej zdjęcie swojego testu owulacyjnego
Byłam w TK maxx i myślałam , że o tej godzinie będzie spokój a tu takie tłumy , że szkoda gadać. Tylko się zmęczyłam, ale jest sporo sukienek.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emka olewam olewam ale czasami się nuż w kieszeni otwiera
Kajo o prawdziwych przyjaciół naprawdę ciężko
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gorla znam to uczucie jak jesteś w centrum zainteresowania, miałam tak jak ślub odwołałam jakie wtedy rzeczy były i jego rodzinka opowiadali o mnie, stałam się najgorsza w okolicy teraz nieraz coś do mnie dochodzi tyle że mniej z domu wychodzę i tego tak nie widzę
Emka olewam olewam ale czasami się nuż w kieszeni otwiera
Kajo o prawdziwych przyjaciół naprawdę ciężko
To wyobraź sobie jak ja się czułam jak musiałam przełożyć swoje wesele na kolejny rok, bo termin, który sobie zarezerwowałam z moim M nie odpowiadał żonie mojego szwagra
Focha takiego strzeliła, że na spotkaniu rodzinnym zostalismy poinformowani o konieczności przełożenia swojego ślubu. Argumentowała to tym, iz ona ze swoim mężem czyli moim szwagrem zna się o wiele dłużej niż ja z moim M oraz, że oni już wczesniej przed nami zaplanowali, ze się pobiorą.
Szkoda, że my o tym nie wiedzieliśmy i wtedy głupia zgodziłam się, ale teraz już bym tak nie postąpiła. Także coś wiem o charakterach ludzkich
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo ja bym się za uja nie zgodziła o takiego ja jestem temperamentna i nikt by nawet tak głupio nie zaproponował a jakby to zrobił to zaraz by żałował
Widzisz ja zawsze byłam i jestem pierdoła ale tego cholernie żałuję. Ale czasu niestety nie cofnę Na kolejny rok zachorowała najbliższa mi na świecie osoba i nie mogła już tak uczestniczyć w tym najważniejszym dla mnie dniu tak jakby chciała.I tak dziękuję Bogu, że w ogóle mogła być ze mną.
Teraz walczę z tym swoim posranym dobrym charakterem, ale i tak jeszcze wiele przede mną. Ludzie niestety wchodzą mi na głowę i wykorzystują
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo właśnie tacy są ludzie ja tylko jak narazie jestem pierdoła w stosunku do teściów bo powiedziałabym im pare słów tyle że eM za bardzo jest za mamusią (i ciężko mu na oczy przepatrzeć) i bym musiała się z nim okropnie kłócić a nie chce więc przeżyje bo nie jest aż tak źle
No to mamy podobnie, bo mój też jest za swoją rodziną. Ale faceci często tak mają, ale jak nie walczy się z nimi o to, to prędzej czy później przechodzą na naszą stronę
To dobrze, że spotkaliście się ze swoim M i że wszystko ułożyło się dobrze,poprzedni teraz może tylko żałować, że starcił taką fajną dziewczynę!.
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo właśnie tacy są ludzie ja tylko jak narazie jestem pierdoła w stosunku do teściów bo powiedziałabym im pare słów tyle że eM za bardzo jest za mamusią (i ciężko mu na oczy przepatrzeć) i bym musiała się z nim okropnie kłócić a nie chce więc przeżyje bo nie jest aż tak źle Wkur... mnie to że tylko moi rodzice nam pomagają jak mogą a tamci to tylko pieniądze by od nas chcieli tyle że i skąd my mamy brać a wszystko przez to że mój em sie nie umie postawić
To może na spokojnie porusz ten temat i powoli mu się oczy otworzą. To nie fajnie z ich strony, żeby jeszcze młodej parze odbierać pieniądze. Przecież Wy zaczynacie dopiero wspólne życie. Powinni Wam pomagać. To jest dosyć poważna sprawa, więc ja bym cicho nie siedziała, przecież to Wasze cięzko zarobione pieniądze.
No chyba, że to jakaś sporadyczna pożyczka i rzeczywiście mają jakieś problemy, albo chodzi o zdrowie? Próbuje znaleźć jakieś zdrowo rozsądkowe wytłumaczenie ich zachowania.