- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Majówcia a Ty jak się czujesz??
Mirelciu a u Majci też takie rozbieżności wychodziły bo mój Klusek nie dość że te kości 2 tygodnie "obsuwy" to łepetynka i brzusio 2 tygodnie do przodu!
Może skoczyć jeszcze do innego gina??? Buziole i dzięki za te słowa otuchy moje Kochane. Tęskno mi za Wami także!!!! Chcem fasolek WAszych noooooooo!!!
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziewczyny ja się chyba cofam. Czym dalej w las, tym więcej rzeczy mnie zastanawia. Chodzi mi o pomiar temperatury. Pogubiłam się, czy liczy się pierwsza zmierzona po przebudzeniu, czy ta mierzona o stałej porze. Coś mi się przestawiło i zaczęłam budzić się dużo wcześniej. I nie wiem czy leżeć nieruchomo

Do tego dodam, że połozyłam się wczoraj później niż zwykle.
- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

niestety nie pomogę w tempkach bo nigdy nie mierzyłam, ale zaraz zjawią się obcykane bestie

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Nie dziękuję, oby nie zapeszyć ale przesyłamwitaj Kajo! Miło poznać i trzymam kciuki za Twoją fasolkę, coby się szybciutko pojawiła
nie wiem bije się z myślami czy iść do innego gina czy nie, czy wydam tylko kasę i nie dowiem się niczego więcej i niczego innego...poza tym 2 maja mam wizytę w szpitalu u mojego, a nie wiem czy uda mi się skonsultowac z kim innym do tego czssu - nawet prywatne wizyty to kolejki straszne tu u nas
niestety nie pomogę w tempkach bo nigdy nie mierzyłam, ale zaraz zjawią się obcykane bestie![]()

To jak masz wizytę 2 maja, to już niedługo. To chyba nie ma sensu, bo jeszcze trafisz na jakiegoś matoła

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A jak Ty Sylwka mierzysz? Zaraz po przebudzeniu czy o stałej porze?
Dzięki Sylwka

- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Z tego co mi się pamięta to musi być to stała pora...ale poczekajcie na Bestie.
No właśnie Kajo obawiam się, że ktoś nie przyłoży się do usg jak przyjdę do niego tak z ulicy...tamten prowadzi mnie całą ciążę...i pewnie nie dowiem się czegoś co mnie uspokoi...Jak Mirela przeczyta, że jeszcze marudzę to dostanę po łbie!!!! hahahaha
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
hahahahaha BEstie wstawać i pisać!!!! Ale raz! Dzięki Kobietki! Sylwka miło poznać. Czytałam Twoją historię i przytulam mocno. Takie dzielne Babeczki fasolkują migusiem - co nie Mirelcia?????!!!!
Z tego co mi się pamięta to musi być to stała pora...ale poczekajcie na Bestie.
No właśnie Kajo obawiam się, że ktoś nie przyłoży się do usg jak przyjdę do niego tak z ulicy...tamten prowadzi mnie całą ciążę...i pewnie nie dowiem się czegoś co mnie uspokoi...Jak Mirela przeczyta, że jeszcze marudzę to dostanę po łbie!!!! hahahaha
Ja Ci nawet dam po łepetynce

Nie wolno, nie wolno i jeszcze raz nie wolno tak myśleć. Pamiętaj, że ściągamy czasem na siebie takim negatywnym myśleniem złe rzeczy. Także od dziś tylko pozytywnie i nie dopuszczaj nawet na sekundę chorych myśli.

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ajłona dzięki no jak Murella zobaczy że marudzisz to wyciągnie tę swoją armatę
z tego co widzę to ostatnio właśnie takie duże dzieciątka się radzą
moja szwagierka niedawno urodziła córkę ponad 4kg a koleżanka synka 4.300
Ja byłam mega grubasem i wazyłam 4.500

Dziś na szczęscie to się zmieniło

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ajłona ciebie palnąć nie wolno ale czekaj jak się tylko rozpakujesz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote
Mesy może zerkniesz na mój wykresik i powiesz mi jaką temp ostatecznie zostawić? plisss
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198