- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
A mój pojechał do mamuni sadzić ziemniaki że niby dla nas też będą a ja powiedziałam że nie pojadę bo dziś sobota a w każdą sobotę robię wielkie porządki tyle że już bym skończyła i mogłabym jechać ale w dupie to mam żeby się denerwować patrząc na niego bo mi jeszcze nie przeszło poza tym ma mamunie
i dobrze zrobiłaś! a tak w ogóle to nie możesz teraz ryzykować i się przemęczać. Także takie prace wg mnie odpadają. Trzeba dmuchać na zimne
W tym filmiku o życiu ten facet to jakiś ideał. Nie moge patrzec jak skacze koło tej żonki sniadanie do łóżka przynosi.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
dziękuje za kciuki
Sylwka no miałaś rację - diabelne wyniki usg :*
Mirellcia będę Cię już słuchać CZarownico TY nasza :*
Takie upały?????????
A Gosiak jest podejrzany???
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
A upały będą będą, głowa mnie boli i czoło a to znacza ciepło. Rano burza i deszcz padał, a teraz pięknie słonecznie i niby 20 st. na moim termometrze
Zaraz śmigamy na urodzinki 2 latka apotem do taty , mama żarełka narobiła jak zwykle ale sie objem ehhh
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do pogody to ja sprawdzam na tej stronce www.twojapogoda.pl/ Można wpisać swoje miasto i oglądać pogode na 16 dni Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-*
U mnie tez już się przetarło i wychodzi piekne słoneczko.
Gorla pozazdrośić , ja niestety muszę znowu coś upichcić, a nie mam już pomysłów.
Mam za to świeży szpinak, także zrobię tagliatelle z kurczakiem, bazylia i szpinakiem
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do upałów to ja dowiedziałam się o nich od Was dziewczyny, dla mnie to super wiadomość bo z koleżanką z pracy zorganizowałam grilla integracyjnego w najbliższy piątek i martwiła nas tylko pogoda, a tu taka prognoza:) Oby tylko się nie zmieniła:)
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo a ile cykli przyjmujesz ten progesteron? i jak to wygląda? podobno bierze się tylko od owulacji?
Co do upałów to ja dowiedziałam się o nich od Was dziewczyny, dla mnie to super wiadomość bo z koleżanką z pracy zorganizowałam grilla integracyjnego w najbliższy piątek i martwiła nas tylko pogoda, a tu taka prognoza:) Oby tylko się nie zmieniła:)
To mój pierwszsy cykl na progesteronie. Trzeci natomiast na Clo + Ovitrelle. Progesteron ginek przepisał mi ze względu na drobne plamienia, które były po okresie. Ponoć mam się tym nie martwić. Tak Luteinę bierzesz po owulce, ja brałam od 14 dc (4 dfl) i mam go brac do 27 dc. Test ciążowy mam zrobić 28 dc ale zrobię chyba wcześniejm bo jakby co to nie chiałabym za szybko odstawić tej luteiny.
Pogoda ma być rzeczywiście piękna, ale jak to impreza integracyjna to i tak będzie ciepło.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa