BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #349028 przez sylwka727
A mój pojechał do mamuni sadzić ziemniaki że niby dla nas też będą a ja powiedziałam że nie pojadę bo dziś sobota a w każdą sobotę robię wielkie porządki tyle że już bym skończyła i mogłabym jechać ale w dupie to mam żeby się denerwować patrząc na niego :angry: bo mi jeszcze nie przeszło poza tym ma mamunie :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349030 przez sylwka727
Też słyszałam o tych upałach :)

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #349031 przez Kajo
sylwka727 napisał:

A mój pojechał do mamuni sadzić ziemniaki że niby dla nas też będą a ja powiedziałam że nie pojadę bo dziś sobota a w każdą sobotę robię wielkie porządki tyle że już bym skończyła i mogłabym jechać ale w dupie to mam żeby się denerwować patrząc na niego :angry: bo mi jeszcze nie przeszło poza tym ma mamunie :dry:

i dobrze zrobiłaś! a tak w ogóle to nie możesz teraz ryzykować i się przemęczać. Także takie prace wg mnie odpadają. Trzeba dmuchać na zimne :)
W tym filmiku o życiu ten facet to jakiś ideał. Nie moge patrzec jak skacze koło tej żonki sniadanie do łóżka przynosi. :)
12 lata 8 miesiąc temu #349032 przez sylwka727
Nom widać było jak na nią patrzył nawet

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #349035 przez ajłona
Emcia od razu po ginie do rodziców z wieścią śmigałam i ochłonąć nie mogłam....i tak wyszło, że późno na forum wlazłam ;) sorki Rybcia :***
dziękuje za kciuki
Sylwka no miałaś rację - diabelne wyniki usg :*
Mirellcia będę Cię już słuchać CZarownico TY nasza :*
Takie upały?????????
A Gosiak jest podejrzany???
12 lata 8 miesiąc temu #349038 przez Kajo
A pamiętacie tę wróżbę z obrączki, coś nie sprawdza się chyba :)
Dawno Justyna i Sassetka nie zaglądały na forum!

Miał być taki piękny weekend a tutaj słońce ledwo co próbuje się wybić :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349061 przez nikusia1988
Co do pogody to ja sprawdzam na tej stronce :) www.twojapogoda.pl/ Można wpisać swoje miasto i oglądać pogode na 16 dni :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-*
12 lata 8 miesiąc temu #349064 przez gorla
Ajłoncia strasznie sie cieszę, ze wyszło oki z Franulkiem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milimetry robią różnice, a Zwirbull ma dobry sprzęt. Teraz spokojnie czekaj na poród :) chodziłaś do szkoły rodzenia w Tczewie?? Ile teraz kasują??

A upały będą będą, głowa mnie boli i czoło a to znacza ciepło. Rano burza i deszcz padał, a teraz pięknie słonecznie i niby 20 st. na moim termometrze :unsure:

Zaraz śmigamy na urodzinki :lol: 2 latka apotem do taty , mama żarełka narobiła jak zwykle ale sie objem ehhh :) :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349066 przez Kajo
nikusia1988 napisał:

Co do pogody to ja sprawdzam na tej stronce :) www.twojapogoda.pl/ Można wpisać swoje miasto i oglądać pogode na 16 dni :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-*

U mnie tez już się przetarło i wychodzi piekne słoneczko. ;)

Gorla pozazdrośić , ja niestety muszę znowu coś upichcić, a nie mam już pomysłów.
Mam za to świeży szpinak, także zrobię tagliatelle z kurczakiem, bazylia i szpinakiem :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #349068 przez princess
Kajo a ile cykli przyjmujesz ten progesteron? i jak to wygląda? podobno bierze się tylko od owulacji?
Co do upałów to ja dowiedziałam się o nich od Was dziewczyny, dla mnie to super wiadomość bo z koleżanką z pracy zorganizowałam grilla integracyjnego w najbliższy piątek i martwiła nas tylko pogoda, a tu taka prognoza:) Oby tylko się nie zmieniła:)
12 lata 8 miesiąc temu #349074 przez Kajo
princess napisał:

Kajo a ile cykli przyjmujesz ten progesteron? i jak to wygląda? podobno bierze się tylko od owulacji?
Co do upałów to ja dowiedziałam się o nich od Was dziewczyny, dla mnie to super wiadomość bo z koleżanką z pracy zorganizowałam grilla integracyjnego w najbliższy piątek i martwiła nas tylko pogoda, a tu taka prognoza:) Oby tylko się nie zmieniła:)

To mój pierwszsy cykl na progesteronie. Trzeci natomiast na Clo + Ovitrelle. Progesteron ginek przepisał mi ze względu na drobne plamienia, które były po okresie. Ponoć mam się tym nie martwić. Tak Luteinę bierzesz po owulce, ja brałam od 14 dc (4 dfl) i mam go brac do 27 dc. Test ciążowy mam zrobić 28 dc ale zrobię chyba wcześniejm bo jakby co to nie chiałabym za szybko odstawić tej luteiny.

Pogoda ma być rzeczywiście piękna, ale jak to impreza integracyjna to i tak będzie ciepło. ;)
12 lata 8 miesiąc temu #349086 przez ajłona
Gorluś no super, że tak wyszły te wyniki ;) ja chodziłam do szkoły rodzenia z mym chłopem właśnie w tczewie i kasowali od pary 160 zubli ;) chyba db pamiętam. bzuiole To idziesz
Gorluś teraz na genetyczne usg??? zac8iskam kciuki
12 lata 8 miesiąc temu #349101 przez Kajo
Sylwka jestes?
12 lata 8 miesiąc temu #349103 przez sylwka727
Jestem Kajo

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #349104 przez Kajo