BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #368053 przez Mirella
Ja wiem tylko tyle co mi koleżanka naplotkowała, nigdy tego nie brałam, może do ulotki zajrzyj? Ona chyba pierwszy miała a drugiego nie, albo moze odwrotnie, ale fakt faktem jej zatrzymało.
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #368058 przez Aguska23
Nie nic tam takiego nie było. Zresztą było plamienie ala okres tylko słabsze niż zwykle. Nawet dziś jakiś taki śluz zabarwiony na brązowo. Nic to w poniedziałek dowiem się co i jak.
12 lata 7 miesiąc temu #368068 przez Mirella
Luuuzik, do poniedziałku już niedaleko, mam nadzieję że przyniesiesz dobre nowiny :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #368070 przez Aguska23
Ja też :) Może powrócimy do "starań" ;)
12 lata 7 miesiąc temu #368180 przez MagdaM
Inso graty :)
Mirella buziaki i najlepsze zyczenia dla Dusi od e-ciotki :)

Ktora chciala II zamienic na @?? Bo ja nadal czekam, juz 50dc chyba :huh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 7 miesiąc temu #368184 przez Mirella
Magda ja mogę zamienić bardzo chętnie, najwyższy czas, dasz po starej znajomości? :blink: Duśĸa oczywiście buziaknięta :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #368185 przez MagdaM
Dam z mila checia :) Mam nadzieje, ze @ zawita do mnie niebawem...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 7 miesiąc temu #368187 przez Mirella
Do mnie może nie przychodzić, zresztą nawet nie wiem kiedy powinna przyleźć, mąż nie zapisał a ja nie pamiętam ;) To oki, umowa stoi, do Ciebie przyłazi @ a ja pokazuję II. Ale nam spisek wyszedł :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #368188 przez MagdaM
Czekam na Twoje II :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 7 miesiąc temu #368189 przez Mirella
ja też czekam ;) Kurcze Duśka już taka duża a to nie tak miało być. Nie ma to jak sobie coś zaplanować :blink:

Może powinnam jakąś karierę zawodową zaplanować to by mi dziecko przeszkodziło? Hmm, muszę to dobrze przemyśleć :lol:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368288 przez gorla
Mirell aż taka duża Duśka nie jest :laugh: masz czas. Moja Oliwia ma już 6 lat, tez se poczekałam o ciut za długo :) :)

MagdaM 50 dni?? ja myslałam, ze już dostałaś @!!! a testy nie wychodza. Jak karmisz to moze coś sie pokićkało?? u gina nie byłaś??
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368292 przez nikusia1988
Hej koleżanki :)
Do mnie @ dzisiaj przylazła więc zaczynam nowy cykl :) Ale ja tu w innej sprawie...
12.06 mamy 2 rocznicę ślubu z moim miśkiem no i chcę przygotować romantyczną kolację z szampanem i truskawkami, z deserem, no i chciałabym jakiegoś kuraka upiec (bo kaczucha odpada) w piekarniku, ale jakiegoś faszerowanego no i szukam ciekawych pomysłów na necie czym mogłabym go nafaszerować :laugh: wszystkie na necie ładnie i apetycznie wyglądają ale wolałabym jakiś przepis wypróbowany już przez kogoś dlatego pytam was czy ktoras z was juz takie cos robila???

Mirellka ucałuj tą swoją piękną blondyneczkę również ode mnie :kiss:

Załozyłam sobie nowy wykres na SM i sobie uświadomiłam że ten cykl ma być tym szczęśliwym :ohmy: Przecież obrączka mi tak wywróżyła :ohmy: :woohoo: że za 48tygodni urodzę dzidziusia czyli ok 5 marca 2013r :laugh: :laugh: :laugh: ale jaja :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368324 przez JustynaZuzanna
Hejka
Jakie Fajnie te wasze zdjęcia z USG :) dziewczny niech dzieciaczki rosną zdrowe i silne..

Tak lece na szybko po postach i już miałam nadzieje że Mirelci albo Magdzie się II pokazały, a Wy tylko spiskujecie... echhh a już się zaczełam sama do siebie uśmiechać.
:):)

Mirellka ja non stop planuje kariere zawodowę i niestety nie chce mi nic przeszkodzić, właściwie to nic dobrego nie chce mi przeszkodzić.

Jutro będe dzwoniła do lekarza żeby się na monit umówić, zobaczymy co tam w trawie piszczy :)

Muszę Wam się pochwalić jakiego mam dobrego męża, nie dość że kupił mi w tym tygodnie kamienie do masażu to jeszcze wczoraj mi oświadczył, że jak nie dostane stażu w szpitalu to mi własny gabinet otworzy co bym się nie denerwowała siedzeniem w domu :) jupiii

Nikusia z kurakiem Ci nie poradze, ale Duży ma bzika na punkcie mojego schabika :)
Błyskawiczna robota :) Schabik kroimy na plastry, rozbijamy, z oby dwóch stron przyprawiamy solą i białym pieprzem, obtaczamy w mące, następnie smażymy na masełku mniej więcej po 4 minuty z każdej strony. Do masełka które zostało na patelce dodajemy śmietane(słodką) szklankę wody, przyprawę Kamisa do cielęciny(całą) i kilka kropel cytryny (bądź kwasku) jak się zacznie gotować to robimy zacierkę i zagęszamy sosik. Tą przyprawę do cielęciny czasmi jest trudno dostać, więc czasem zdaża mi się zastąpić np przyprawą do gyrosa czy do innego mięsiwa.

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #368339 przez sylwka727
Hej dziewczyny strasznie mi się smutno zrobiło :( bo porobiłam fotki bo chce parę rzeczy wystawić na allegro i zaczęłam zgrywać na kompa i przy okazji pokazały się zdjęcia Adrianka :( jak się wszystko przypomina, ten inkubator, :( te wszystkie rurki, :( tak mi źle a do tego nie ma nikogo akurat w domu. Zauważyłam że starałam się wymazać to wszystko z pamięci zapomniałam, był taki malutki... :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #368347 przez MagdaM
gorla dzis dokladnie 49dc (sprawdzalam :P) nie karmie piersia od samego poczatku, a u gina nie bylam bo chcialam isc po @ a wczesniej porobic badania...
Nikusia Wy tez macie 2 rocznice?? Ale jaja :) To trzymam kciuki zeby byl prezent z tej okazji i zeby sie wrozba spelnila :) Co do kolacji to ja nie pomoge, bo zwykle calego kuraka nadziewam zielenina :P
sylwka tule z calych sil :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży