- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 7 miesiąc temu #368180 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Inso graty
Mirella buziaki i najlepsze zyczenia dla Dusi od e-ciotki
Ktora chciala II zamienic na @?? Bo ja nadal czekam, juz 50dc chyba
Mirella buziaki i najlepsze zyczenia dla Dusi od e-ciotki
Ktora chciala II zamienic na @?? Bo ja nadal czekam, juz 50dc chyba
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 7 miesiąc temu #368185 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dam z mila checia Mam nadzieje, ze @ zawita do mnie niebawem...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 7 miesiąc temu #368188 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czekam na Twoje II
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368288 przez gorla
Mirell aż taka duża Duśka nie jest masz czas. Moja Oliwia ma już 6 lat, tez se poczekałam o ciut za długo
MagdaM 50 dni?? ja myslałam, ze już dostałaś @!!! a testy nie wychodza. Jak karmisz to moze coś sie pokićkało?? u gina nie byłaś??
MagdaM 50 dni?? ja myslałam, ze już dostałaś @!!! a testy nie wychodza. Jak karmisz to moze coś sie pokićkało?? u gina nie byłaś??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez gorla.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368292 przez nikusia1988
Hej koleżanki
Do mnie @ dzisiaj przylazła więc zaczynam nowy cykl Ale ja tu w innej sprawie...
12.06 mamy 2 rocznicę ślubu z moim miśkiem no i chcę przygotować romantyczną kolację z szampanem i truskawkami, z deserem, no i chciałabym jakiegoś kuraka upiec (bo kaczucha odpada) w piekarniku, ale jakiegoś faszerowanego no i szukam ciekawych pomysłów na necie czym mogłabym go nafaszerować wszystkie na necie ładnie i apetycznie wyglądają ale wolałabym jakiś przepis wypróbowany już przez kogoś dlatego pytam was czy ktoras z was juz takie cos robila???
Mirellka ucałuj tą swoją piękną blondyneczkę również ode mnie
Załozyłam sobie nowy wykres na SM i sobie uświadomiłam że ten cykl ma być tym szczęśliwym Przecież obrączka mi tak wywróżyła że za 48tygodni urodzę dzidziusia czyli ok 5 marca 2013r ale jaja
Do mnie @ dzisiaj przylazła więc zaczynam nowy cykl Ale ja tu w innej sprawie...
12.06 mamy 2 rocznicę ślubu z moim miśkiem no i chcę przygotować romantyczną kolację z szampanem i truskawkami, z deserem, no i chciałabym jakiegoś kuraka upiec (bo kaczucha odpada) w piekarniku, ale jakiegoś faszerowanego no i szukam ciekawych pomysłów na necie czym mogłabym go nafaszerować wszystkie na necie ładnie i apetycznie wyglądają ale wolałabym jakiś przepis wypróbowany już przez kogoś dlatego pytam was czy ktoras z was juz takie cos robila???
Mirellka ucałuj tą swoją piękną blondyneczkę również ode mnie
Załozyłam sobie nowy wykres na SM i sobie uświadomiłam że ten cykl ma być tym szczęśliwym Przecież obrączka mi tak wywróżyła że za 48tygodni urodzę dzidziusia czyli ok 5 marca 2013r ale jaja
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez nikusia1988.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368324 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Hejka
Jakie Fajnie te wasze zdjęcia z USG dziewczny niech dzieciaczki rosną zdrowe i silne..
Tak lece na szybko po postach i już miałam nadzieje że Mirelci albo Magdzie się II pokazały, a Wy tylko spiskujecie... echhh a już się zaczełam sama do siebie uśmiechać.
Mirellka ja non stop planuje kariere zawodowę i niestety nie chce mi nic przeszkodzić, właściwie to nic dobrego nie chce mi przeszkodzić.
Jutro będe dzwoniła do lekarza żeby się na monit umówić, zobaczymy co tam w trawie piszczy
Muszę Wam się pochwalić jakiego mam dobrego męża, nie dość że kupił mi w tym tygodnie kamienie do masażu to jeszcze wczoraj mi oświadczył, że jak nie dostane stażu w szpitalu to mi własny gabinet otworzy co bym się nie denerwowała siedzeniem w domu jupiii
Nikusia z kurakiem Ci nie poradze, ale Duży ma bzika na punkcie mojego schabika
Błyskawiczna robota Schabik kroimy na plastry, rozbijamy, z oby dwóch stron przyprawiamy solą i białym pieprzem, obtaczamy w mące, następnie smażymy na masełku mniej więcej po 4 minuty z każdej strony. Do masełka które zostało na patelce dodajemy śmietane(słodką) szklankę wody, przyprawę Kamisa do cielęciny(całą) i kilka kropel cytryny (bądź kwasku) jak się zacznie gotować to robimy zacierkę i zagęszamy sosik. Tą przyprawę do cielęciny czasmi jest trudno dostać, więc czasem zdaża mi się zastąpić np przyprawą do gyrosa czy do innego mięsiwa.
Jakie Fajnie te wasze zdjęcia z USG dziewczny niech dzieciaczki rosną zdrowe i silne..
Tak lece na szybko po postach i już miałam nadzieje że Mirelci albo Magdzie się II pokazały, a Wy tylko spiskujecie... echhh a już się zaczełam sama do siebie uśmiechać.
Mirellka ja non stop planuje kariere zawodowę i niestety nie chce mi nic przeszkodzić, właściwie to nic dobrego nie chce mi przeszkodzić.
Jutro będe dzwoniła do lekarza żeby się na monit umówić, zobaczymy co tam w trawie piszczy
Muszę Wam się pochwalić jakiego mam dobrego męża, nie dość że kupił mi w tym tygodnie kamienie do masażu to jeszcze wczoraj mi oświadczył, że jak nie dostane stażu w szpitalu to mi własny gabinet otworzy co bym się nie denerwowała siedzeniem w domu jupiii
Nikusia z kurakiem Ci nie poradze, ale Duży ma bzika na punkcie mojego schabika
Błyskawiczna robota Schabik kroimy na plastry, rozbijamy, z oby dwóch stron przyprawiamy solą i białym pieprzem, obtaczamy w mące, następnie smażymy na masełku mniej więcej po 4 minuty z każdej strony. Do masełka które zostało na patelce dodajemy śmietane(słodką) szklankę wody, przyprawę Kamisa do cielęciny(całą) i kilka kropel cytryny (bądź kwasku) jak się zacznie gotować to robimy zacierkę i zagęszamy sosik. Tą przyprawę do cielęciny czasmi jest trudno dostać, więc czasem zdaża mi się zastąpić np przyprawą do gyrosa czy do innego mięsiwa.
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #368339 przez sylwka727
Hej dziewczyny strasznie mi się smutno zrobiło bo porobiłam fotki bo chce parę rzeczy wystawić na allegro i zaczęłam zgrywać na kompa i przy okazji pokazały się zdjęcia Adrianka jak się wszystko przypomina, ten inkubator, te wszystkie rurki, tak mi źle a do tego nie ma nikogo akurat w domu. Zauważyłam że starałam się wymazać to wszystko z pamięci zapomniałam, był taki malutki...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 7 miesiąc temu #368347 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
gorla dzis dokladnie 49dc (sprawdzalam ) nie karmie piersia od samego poczatku, a u gina nie bylam bo chcialam isc po @ a wczesniej porobic badania...
Nikusia Wy tez macie 2 rocznice?? Ale jaja To trzymam kciuki zeby byl prezent z tej okazji i zeby sie wrozba spelnila Co do kolacji to ja nie pomoge, bo zwykle calego kuraka nadziewam zielenina
sylwka tule z calych sil
Nikusia Wy tez macie 2 rocznice?? Ale jaja To trzymam kciuki zeby byl prezent z tej okazji i zeby sie wrozba spelnila Co do kolacji to ja nie pomoge, bo zwykle calego kuraka nadziewam zielenina
sylwka tule z calych sil
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.