BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #369096 przez gosiak
mesy napisał:

gosiak napisał:

Lacra no przecie prawdy nie napisze co by mesy nie uciekła ze stoła :S :lol: :lol:

yhyhyhyh super :P

mesy miałaś tego nie czytać :P nie tak na poważnie nie bojaj ;) nieprzyjemne ale na szczęscie krótkie badanie :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #369113 przez mesy
gosiak napisał:

mesy napisał:

gosiak napisał:

Lacra no przecie prawdy nie napisze co by mesy nie uciekła ze stoła :S :lol: :lol:

yhyhyhyh super :P

mesy miałaś tego nie czytać :P nie tak na poważnie nie bojaj ;) nieprzyjemne ale na szczęscie krótkie badanie :lol:

teraz to już sama nie wiem haha :laugh: :laugh: :P
12 lata 7 miesiąc temu #369541 przez JustynaZuzanna
Mesy a na jakie badanie idziesz?? bo tak czytam i czytam i nie widze... ;/ ślepa i stara jestem.

Ja wczoraj byłam u gin na monicie. Nie wiadomo dlaczego ale zrobiła mi się macica dwukomorowa ;/ na prawym jajniku bez zmian 3cm cholerstwo siedzi. Ale są dwa piękne duże pęcherzyki i 3 malutkie. Kupiłam testy owu, gin kazał brać emka w obroty i progesteronik od 16dnia, i że za miesiąc zgłaszam się z ciążą... Eeeech facet tak optymistycznie nastawiony że się uda i wogóle... a ja już nadzieje trace

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #369546 przez Mirella
Justyna jak gin mówi to słuchaj bo mądrze gada, a za podłamkę to Cię palnę jak nic i będziesz miała, no!

Mesy na HSG idzie o ile dobrze pamięŧam i czegoś nie pokręciłam ;)

A tak przy okazji dla wszystkich obecnych, zafasolkowanych, i starających się mam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #369567 przez JustynaZuzanna
To ja życze wszystkim mamuśką i ciężaróweczką wszystkiego najlepszego :)

eeee nie straszcię ja tym HSG, mnie tam dali głupiego jasia założyli słuchawki na uszy z muzyczką i sobie przysnełam podczas badania :)

Mirella napisała: Justyna jak gin mówi to słuchaj bo mądrze gada, a za podłamkę to Cię palnę jak nic i będziesz miała, no!

a to palni, bo on już mi tak mówi 3 raz, a ile już cykli mineło bez nadzoru ... a ile już lat starań i łażenia po nich wszystkich

12 lata 7 miesiąc temu #369577 przez Mirella
No to do trzech razy sztuka? ja tam wierzę w Ciebie, taka czarownica jestem, a co mi tam :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #369579 przez JustynaZuzanna
Mirellcia Ty nie bądź czarownicą bo one są nie dobre. Ty bądź wróżką która nam wróży same dobre żeczy :)

12 lata 7 miesiąc temu #369610 przez Mirella
Justysia, ktoś tu musi być niedobry i krzyczeć na Was, inaczej będziecie siedzieć i jojczeć :P
12 lata 7 miesiąc temu #369648 przez mesy
12 lata 7 miesiąc temu #369667 przez gosiak
heh Mesy dobre :woohoo: :lol:

Wszystkiego najlepszego mamuśki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #369764 przez Dave
Dzień dobry kobietki :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369878 przez JustynaZuzanna
Dzień dobry.
Potrzebuje Waszej pomocy, Wiem że to nie forum na takie sprawy - no ale tu kobiety z klasą i smakiem to myśle że pomożecie :)
Wybierzecie mi 10 kolorów z podanej paletki, które Wam się podobają. Są to lakiery-żele hybrydowe, a że mam coraz większe zainteresowanie wykonaniem manicuru tym sposobem to potrzebuje zamówić kilkanaście do gabinetu. Obecnie posiadam nr 55, 69, 47, 44, 61, 18, 26

Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369895 przez princess
Justynko, ja osobiście bardzo lubię manicure hybrydowy, już parę razy na nim byłam. Miałam czerwone, różowe, brązowe, szare i do ślubu "frencza":) Super wygląda a przede wszystkim jest prawie niezniszczalny;) Z Twojej palety najbardziej podobają mi się odcienie: 45, 50, 52, 54, 64, 65, 77, 103, 104 i 106 :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369898 przez JustynaZuzanna
Dzięki Princess, mam nadzieje że reszta dziewczyn też pomoże :)
Ja to uwielbiam hybrydę, tylko do tej pory miałam te 5 kolorów + do frencha bo u nas to wioska wszystko dochodzi z opóźnieniem. Nareszcie klientki dzwonią i się umawiają na hybrydę, bo wcześniej to tylko tipsy, a jak mówiłam o hybrydzie to jakby czarowała że wogóle coś takiego istnieje... ;/

12 lata 7 miesiąc temu #369907 przez gosiak
JustynaZuzanna napisał:

Dzień dobry.
Potrzebuje Waszej pomocy, Wiem że to nie forum na takie sprawy - no ale tu kobiety z klasą i smakiem to myśle że pomożecie :)
Wybierzecie mi 10 kolorów z podanej paletki, które Wam się podobają. Są to lakiery-żele hybrydowe, a że mam coraz większe zainteresowanie wykonaniem manicuru tym sposobem to potrzebuje zamówić kilkanaście do gabinetu. Obecnie posiadam nr 55, 69, 47, 44, 61, 18, 26

42, 43, 45, 46, 55, 60, 62, 72, 101, 104

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży