BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #369992 przez Asik
:D suuper :) no to sie wsio rozkula :D super że tendencja wzrostowa :D :D
pogadałabym dłużej ale nie jest mi dane....

booo zmykam do dziecia bo cosik wyyyjeeee :)

:*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370102 przez princess
Justynko co do paznokci to ze zmywaniem acetonem ściema, jak mam już duże odrosty to maluję innym lakierem na wierzch, później zmywam i nigdy to nie wpłynęło na jakość hybrydy;) Po czarnym lakierze tylko lekko się odbarwiła, a tak nic jej nie rusza.

Asik, gratulacje:) To ty młodziutka jesteś:)
12 lata 7 miesiąc temu #370128 przez Asik
wróciłam :)
Princess... tjaaa młoda duchem :) :) ale młodo się czuje :D i kondyche przy Szymku mam niezłą :) np dzisiaj przez 1h non stop na kolanach po podłosdze zapitalałam bo się tak chciał bawić, a że miał złyyyy humorek to dla swiętego spokoju ciorałam sie po ziemi :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370176 przez JustynaZuzanna
no ściema ściema Princess ja to jak klientka przychodzi to ścieram starą warstwe delikantym pilniczkiem np 240 czy 180.
Żle kochana zrozumiałaś, nie testy ciązowe a testy owulacyjne. No ale już sie sama sytuacja wyjaśniła, mianowicie, wczoraj był wyniku fałszowany bo dużo do WC chodziłam, właśnie zrobiłam testa (w WC byłam ostatnio jakieś 4 godz temu) i obie krechy są do siebie porównywalne a więc chyba będzie owu :) TRZYMAĆ KCIUKI CO BY 12CZERWCA @ NIE PRZYSZŁA.
Mirellka wywróż cóś dobrego ja Cię proszę :*

Asik pamiętaj kobieta ma zawsze 18lat!!!

Edit krecha testowa ciemniejsza.... :D wczoraj robota naszczęscie była, dzisiaj mój już śpi bo rano w trasę... ;/

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #370199 przez Mirella
Justysia ja tylko zafasolkowanym umiem ;) Tobie wstępnie powiem że jak wczoraj była robota a dziś test się ładnie sprawuje to to raczej dziewuszkę wróży :) Ale ja nie umiem powiedzieć czy zafasolkujesz czy nie, parę razy mi się udało odgadnąć ciążę zanim dziewczyny testy zrobiły, ale to już daaaawno.... Ale kciuki trzymam mocno :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #370238 przez JustynaZuzanna
Byleby tylko znowu nie były puste pęchcerzyki

12 lata 7 miesiąc temu #370299 przez sylwka727
Będzie dobrze Justyna :) trzymam kciuki. A co do kolorków to ja uwielbiam różowy ;) a najbardziej fuksje więc 49 ma być teraz modna zieleń więc 62 no i oczywiście neonki na tobie więc 101, 102, 103 i 104 a tak poza tym to 46 i 58

heh a ja wczoraj inną metodę wypróbowałam tzw. "po-imprezową" :lol: ale niestety to za wcześnie :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #370302 przez JustynaZuzanna
Dzięki Sylwia
Nie mów że za wcześnie, bo ja dwa latat temu jak byłam na imprezie z moim u znajomych (to było jakieś 2 miechy po nieudanych iv) to się udało no ale niestety :(
I Ci znajomi (mieli już 2 córy i nie starali się o 3cie) po tej samej imprezie też zaciążyli i wkońcu się A. po 15latach dorobił syna :)

12 lata 7 miesiąc temu #370305 przez sylwka727
no wiesz w sumie dziś dopiero 9 dzień cyklu ale no może :) bądźmy dobrej myśli ;) cieszę się że wróciłaś do nas bo ostatnio coś mało tu zaglądałaś

Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #370310 przez JustynaZuzanna
a bo się stresuje egzaminem ;/ w zeszłym roku jak broniłam kosmetykę to luz blus, ale to dlatego ze mi nie zależało na niej, a teraz w sobotę zaczynam sesje na masażu a 18 i 20 mam egzaminy zawodowe.

Po za tym (jak dobrze pamiętam) Mirellka mi ostatnio pisała że jak się tu siedzi to się zaciąży napewno... to i Inso się udało :) więc się musze Was starych staraczek słuchać :D

12 lata 7 miesiąc temu #370313 przez sylwka727
w takim razie trzymam kciuki :) napewno zdasz ;)
No podobno podobno zobaczymy czy zaciżżymy ;)

Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #370316 przez JustynaZuzanna
No właśnie każdy we mnie wierzy, że zdam. Ciul tam że znajomi wierzą i rodzina. Cóż jak nie zdam to trudno. Ale najgorsze w tym jest że dla moich 2 wykładowców jestem pewniakiem który zda (na 30osób mają takie 4osoby o które się nie boją) i oni nawet nie chcą słyszeć o tym, że idę do kogoś do roboty, tylko po odebraniu dyplomu (31 sierpnia będę znać wyniki) najdalej w październiku mam otwierać własny gabinet

12 lata 7 miesiąc temu #370319 przez sylwka727
no to jak już wykładowcy w Ciebie wierzą to możesz być spokojna

Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #370323 przez JustynaZuzanna
No właśnie nie mogę być spokojna, nie chce ich kurde zawieźć. A powiem Wam, że nie dość że są praktycznie moimi rówieśnikami i fajnymi facetami to wiedzę naprawdę potrafią przekazać ogromną i jednocześnie dużo wymagają. Fajnie, że wierzą w naszą 4, szkoda że w tak mało osób. Ale najgorsze jest to że na mnie tak naciskają że sobie nie wyobrażają że gabinetu nie otworze, że nie zrobie mgr z fizjoterapii i wogóle, na tamte 3 dziewczyny takiego nacisku nie robią jak na mnie....

12 lata 7 miesiąc temu #370391 przez Mirella
46, 48, 52, 55, 57, 60, 68, 75, 75am, 78am, - Justynka, no mówiłam że ja to jakoś inaczej chyba ;)

Tak to ja pisałam że trzeba tu bywać żeby sie udało, taka moja obserwacja, w końcu trzeci rok tu siedzę :lol:
I nie pitol Justynka, jak nie Ty to kto???
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia