BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370719 przez sylka
Justyna ja w zależności od cyklu raz czułam ból jajników na owulkę ale częsciej nie. W zeszłym czułam i myslałam że to już na @ bo zbliżało się 2 mies jak jej nie było a to owu była i za 2 tyg. @ przyszła. Czyli owulke miałam gdzieś ok 50 dni cyklu

edit.
Lacra a co tam u Ciebie słychac, dawno Ciebie tu nie widziałam a podczytuje Was :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #370723 przez gosiak
Mirella jak Duśka lubi się bawić w czesanie to ja posiedze, lubie się w to bawić z moją bratanicą Ona mnie czesze paluszkami a ja lulam prawie :side:

Lacra no weź chłopina się natyra cały tydzień to w weekend choć se pożre :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #370724 przez sylka
Lacra na weekend większe zapasy musisz robić :D
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370732 przez Mirella
lacra oki, możecie puzelki poukładać, kcesz? Duśka lubi

no nie wiem dlaczego Wy wszystkie tak daleko mieszkacie ;)

Gosiak, czesanie to nie bardzo :(
12 lata 7 miesiąc temu #370737 przez Lacrijka
Mirella napisał:

lacra oki, możecie puzelki poukładać, kcesz? Duśka lubi

no nie wiem dlaczego Wy wszystkie tak daleko mieszkacie ;)

Lubie puzzle !!! Jusiuuuuu !!!! Idęęęęęęęęęęęęęęę
12 lata 7 miesiąc temu #370742 przez Mirella
Lacra to witaj w rodzinie, my też lubimy :lol:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370743 przez Asik
Jelloł babolce :)

Justynko nie udało mi się złapać mojego starszego dziecia i nie wiem jakie by kolorki wybrała oprócz miety heheheh :)
Mirellkooo Szymczysław już od 19:45 nyna grzecznie w lóżeczku :) pobawiłabym sie z Duską ale własnie sobie robie whyskaczka z colą i mam zamiar sie tak poić :D

Lacraa Gosiakuuu jo mom 4 flaszki 0,75 :D to wbijajta laski na partyy do mnie :D dzieć lajtowy , spi całe noce to poszalejem .. hę??

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #370747 przez sylka
Asik a jak po zabiegu Szymka wsio już ok.? Wygoiło się już?
12 lata 7 miesiąc temu #370751 przez Asik
Sylka :) noo wargusia suuuper :) równiutka linia warg :) nawet nie ma wielkiej blizny :) ledwo widoczna jest a jeszcze nie smarowałam maścią Kelocote :) a jest ponoc rewelacyjna :)
w bużce dużo sie rozp[uściło już szwów ale ma jeszcze około 30 , 29 czerwca mamy kontrolę czy wsio się ślicznie zrasta i 1,5 roku spokoju :D

12 lata 7 miesiąc temu #370753 przez sylka
No to super. A jak z jedzeniem obiady już normalne wcina czy nadal musisz papki jak jakiś czas po zabiegu?
12 lata 7 miesiąc temu #370756 przez sylka
A widziałam zdj. Szymka jaki on już duży :D az nadziwić sięnie mogę jak jeszcze niedawno taki osesek był :D
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370759 przez Asik
noo niestety papkulce wcina dopóki sie nie rozpuszczą szewki , z tym że coraz mniej ciapate :) alee kurcze jak mu dałam flachę i pierwszy raz tak ciumknął tak jakby całuska dawał to aż mi sie miękko zrobiło na serduchu :) no i łyżką wcina że aż miło :) nic mu z buzki nie wylatuje :D no ssać nie potrafi , bo sie nie miał jak nauczyć więc z kubka niekapka pic nie będzie bo nie zassie ale ze zwykłego mu leci i cos tam wypije :D resztę zmywam z podłogi :)

Sylka noo rosnie mi w ekspresowym tempie ;) 88 cm miał miesiąc temu przed operacją :)

A Kuba to tez już taki dorosły na zdjęciu :D rosną te nasze dzieci ...ojjj rosną

12 lata 7 miesiąc temu #370761 przez JustynaZuzanna
Asik to teraz o tym whiskaczu z cola piszesz, kurde nie mogłaś wcześniej poświęciłabym sie i przejechała do Tych :D

Już mi tyle osób napisało jakie kolorki że nie mam chyba żadnych wątpliwości jakie wybrać.

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370762 przez sylka
Super, ciesze się najważniejsze że ma już za sobą. Jak nie pije z niekapka to może i lepiej szybciej załapie zwykły kubeczek. Kuba nie lubił niekapków i pije z lovi 360, zwykłego kubka gdy trzymam lub z kubeczka ze słomka na spacerkach.

Asik te foto to z grudnia :) jeszcze roku nie miał :P :)

Tu zdj. sprzed tygodnia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370771 przez Asik
Justyna nosz kurcze ,, nei wiedziałam że pic bede :D

Sylka hahaha nooo to teraaz widzisz jakie dorosłe dziecie masz :) jak juz wtedy tak dorosle wyglądał :D

Jeshoooo jaki Kuba już duuuuużyyyyy :ohmy: :ohmy: a jak super ubrany :D :D :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży