- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Sylka - czyli upewniłaś mnie, że to się tak może wszystko poprzestawiać. Teraz tylko muszę namierzyć moją owu.
Fajne te Wasze dzieciaki. Moja Majka to też szczypior. Wszystko co zje to spala, bo nie usiedzi na miejscu ani chwilki. Za chwilę mykamy na spacer bo pogoda super. A ja dziś po nocce jestem, więc wietrzenie dobrze mi zrobi.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mesy gratulujem, super że wszystko jest wporządku. To chyba tylko ja zasnełam podczas ów badania
Mi się wczoraj coś zawiesiło i wogóle nie mogłam wejść na forum, dzisiaj też jakiś problem, przez wójka google dopiero
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ale czemu po lewej mnie boli a nie prawej?? Chyba że ten słaby sprzęt doktorka nie znalazł lewego bo się skukał a na nim ładniejsze pęchcerzyki były??
Pamiętam jak na IV mnie szykowali to ani za pierwszym razem ani za drugim razem nic mnie nie bolało a clo w porównaniu do tamtych zastrzyków to pikuś. i przy nich za 1 razem miałam 2 pęchcerzyki za 2 razem 3 niestety puste. I pamiętam jak dziewczyny, które miały w te same dni zabiegi pobrania tych pęcherzyków modliły się żeby jak najszybciej to porobili bo je tak bolą jajniki, miednica i lędźwia że wytrzymać nie mogą
ból podbrzuszny dość często jest taki że promieniuje i nie idzie do końca określić który jajnik boli... fakt są czasem takie cykle że jak boli prawy to z prawego owu ale dość często jest na odwrót .. mnie ostatnio bolał prawy typowo prawy i byłam pewna na 100 % że z tego owu a jednak była z lewego.
sorka za 2 posty jeden pod drugim no ale musiałam
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
JustynaZuzanna napisał:
no ale czemu po lewej mnie boli a nie prawej?? Chyba że ten słaby sprzęt doktorka nie znalazł lewego bo się skukał a na nim ładniejsze pęchcerzyki były??
Pamiętam jak na IV mnie szykowali to ani za pierwszym razem ani za drugim razem nic mnie nie bolało a clo w porównaniu do tamtych zastrzyków to pikuś. i przy nich za 1 razem miałam 2 pęchcerzyki za 2 razem 3 niestety puste. I pamiętam jak dziewczyny, które miały w te same dni zabiegi pobrania tych pęcherzyków modliły się żeby jak najszybciej to porobili bo je tak bolą jajniki, miednica i lędźwia że wytrzymać nie mogą
ból podbrzuszny dość często jest taki że promieniuje i nie idzie do końca określić który jajnik boli... fakt są czasem takie cykle że jak boli prawy to z prawego owu ale dość często jest na odwrót .. mnie ostatnio bolał prawy typowo prawy i byłam pewna na 100 % że z tego owu a jednak była z lewego.
sorka za 2 posty jeden pod drugim no ale musiałam
faktycznie mesy też raz tak miałam że do ginki szłam i byłam pewna że np z lewego owu będzie bo dźgał a tu niespodzianka w prawym pęchol rósł (a nic znaku nie dawał)
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
A badanie gin to fakt faktem dla mnie pikuś jest. Po laparaskopii to jak się obudze to z łóżka wstaje od razu i idę na fajkę, a na drugi dzień męcze prof żeby mnie już do domu wypisał i jak tylko wypiszą to jeszcze w ten sam dzień do pracy idę. Kochane po 6 latach co miesiecznych bóli taki że się ruszyć nie mogłam, że mdlałam z bólu przy robieniu siku, raz to potrafiłam sobie z bólu wydrapać na łydce dziury, i w tamtych czasach łykanie 24 tabletek panadolu extra w jeden dzień to nie było mało. 3dni wycięte co miesiąc z życia więc teraz nawet jak nogę złamałam to nie czułam zbytnio że boli
A dzisiaj już mnie prawy normalnie pod bolewa a lewy jest ok. Dzięki za wsparcie. Oby pęchcerzyki były pełne
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dave piszesz o Majce a jakbym o Kubie czytała.
Z tymi testami owu musisz spróbować mi właśnie test owu wskazał że owulka jest a myslałam że to ból na @ bo już po terminie było i przypadkiem zamiast ciążowego zrobiłam owu
Justyna jak w tej piosence NA Warszawiaka nie ma cwaniaka... heheh pasuje do niego ten opis bo cwaniaczek sie z niego robi.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Justyna jak w tej piosence NA Warszawiaka nie ma cwaniaka... heheh pasuje do niego ten opis bo cwaniaczek sie z niego robi.
No właśnie tak sobie pomyślałam, jak napisałaś że się robi cwaniaczek i do tego ta czapeczka. (Mój eMek jest Warszawiakiem więc z góry mówie że nie chce żadnej Warszawiaczki obrazić) Aylka ale nie wiesz chyba jak dalej to idzie "nie ma cwaniaka nad Warszawiaka ale do medalików im daleko"
Edit
No ja już później Gosiak nie spałam, ale co się dziwić że ja zasnełam o 3 pobudkę miałam i tyle km, a w drodze ze tresu się nie zdrzemłam. Mnie sprzęty ginekologicznie nie straszne
Edit
Kobiety kochane, mam jeszcz takie pytanko bo mi lekarz nie dał recepty na progesteron bo ja tego wszystkie po iv mam w domu sporo czy któraś z Was brała może Orgametril albo utrogestan, czy każda z Was na dupku leci??