BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371351 przez JustynaZuzanna
Znając jej możliwości to unika pediatry, jak zaszła w ciąze to mówiła że ona nie będzie do gin chodzić bo to i tak nic nie daje, a później od grudnia co tydzień się ją do szpitala woziło bo non stop skurcze miała do pordu ;/
Ja to po 3 minutach siedzenia z nią mam ochotę sobie strzelić w łeb. Idiotka ma przemieszczenie krążka między kregowego L4-L5 co może doprowadzić jak juz do rwy kulszowej, a ta mi na siłe próbuje tłumaczyć ze jej lekarz powiedział że ona ma zanik mięśni.... Kuźwwwwaaa wkońcu to mój kierunek jest...

Ciężkie zycie będzie mieć malutka, bo pół biedy jak jeden rodzic głupi ale jak oboje to już tragedia...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #371355 przez gosiak
Asik żartujesz? Pamiętam Madziorke, jeszcze tam siedzi :unsure: :laugh: wieki tam nie wchodziłam B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371361 przez sylka
JustynaZuzanna napisał:

Ciężkie zycie będzie mieć malutka, bo pół biedy jak jeden rodzic głupi ale jak oboje to już tragedia...

Prawda :dry:

A tak w ogóle to nie przeszkadza Wam, że tak swoje 5 gr wrzucam u Was w wątku? :blush: Odkąd przyszłam na forum podczytywałam staraczki, jeszcze przed ciążą i tak mi zostało.
12 lata 7 miesiąc temu #371368 przez Asik
Sylka taki ten wątek mój jak i Twój :) ja tez przed ciążą tu byłam, :D i tak mnie tu ciągnie :)

Gosiaku ja dzisiaj weszłam :) bo mnie na sentymenty wzięło :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu #371369 przez princess
Justyna, a co Twój małżonek zakupił?:)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371376 przez gosiak
Asik a podaj mi linka na to forum, bo ja wlazłam ale to chyba nie to, no chyba że odpicowali bo podobnie jak tutaj tam jest. :laugh:

sylka no co Ty pisz ile wlizie :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #371378 przez Asik
gosiakuprosz bardzo :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a teraz zmykam do dziecia :)

12 lata 7 miesiąc temu #371385 przez JustynaZuzanna
Sylka a kto ma nas wspierać jak nie mamuśki???
Princess peugota 406, anglik bo my częściami handlujemy, więc teraz muszę poczekać aż cóś sie z niego zwróci i dopiero zamówienie zrobie, no chyba że przez te pare dni dojdą mi klienci na masaż

12 lata 7 miesiąc temu #371403 przez Mirella
Sylka, to co ja mam powiedzieć? Ja tu rezyduję przecież od początku a o staraniach jako takich to wiem tyle że jest coś takiego ;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371412 przez sylwka727
Mesy ;) aż mi się uśmiechło m oja mama to Lucyna i fakt faktem że ma duże oczy ale jak sie drze na mnie, na tate albo na młodego to jej się wytrzeszcz robi, zawsze z niej śmiejemy (oczywiście jak krzyczy na kogoś innego ;) )

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #371416 przez gosiak
Asik dzięki, przedtem faktycznie na jakieś inne forum wlazlam...a tam tak jak było o kurka nawet swojego pierwszego posta tam znalazłam myślałam że brechne "teraz jestem 2 dni po domniemanym zapłodnieniu i czekam" łooooooooooo qrewka :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Lacra tam nawet Twój Maciek w avatarku nawet wisi :woohoo: :lol: :lol: buahahha i nawet jakiś GOSIK się tam pojawił (to nie ja) :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #371417 przez sylka
A ja miałam babcię Lucynę i bardzo fajna kobieta była nawet niadawno myslałam że może jakbym kiedyś miała córeczkę to bym jej tak dała na 2 :)
12 lata 7 miesiąc temu #371424 przez JustynaZuzanna
a mój synuś będzie mieć naimę Staś po pradziadku :) (tzn po moim dziadku)

12 lata 7 miesiąc temu #371427 przez sylka
Mi od chyba 13 lat podobało się imię Jakub i powiedziałam P., że jak synek to bedzie Jakub koniec i basta :lol: a dla córeczki wybrał on i miała być Natalia. Lubię polskie Imiona takie poważne mające zdrobnienia by w dorosłości ładnie brzmiały :)
12 lata 7 miesiąc temu #371441 przez Asik
heheh Gosiaku :) fajnie tak poczytac :) powspominac :) noo własnie Lacrijka ma Maćka w awatarku :) ojjj działo sie tam :) te pytania niektórych dziewczyn o to czy są w ciąży bo wczoraj był sex a ona juz ma mdłości :D :D :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka