BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #371702 przez Asik
Ja wstaję 6:30 .. tzn budzę sie ale z betów sie gramolę 20 min pózniej :D
potem już na pełnych obrotach jestem :)
teraz pisząć z Wami poodkurzałam :) podłogi wymyłam , Szymka ponosiłam , ugotowałam mu kisielek na bobofrutach :) ja mam kuchnie z jadalnią otwartą na salon lapek na półce stoi żeby Szytmek go nie widział bo wtedy ryk byłby :D
heheh i dlatego wsio ogarniam :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371703 przez mesy
JustynaZuzanna napisał:

nooo proszę to Ci się trafiła fajna znajomość :)
Mnie zaczeło drażnić to, że np koleżanki mojej szwagierki mnie zapraszały pomimo że ich nie znam po to tylko żeby mieć więcej znajomych. Raz się młoda na mnie obraziła bo im poodżucałam zaproszenia ;/ Albo zapraszali mnie ludzie, z którymi chodziłam do podstawówki a teraz nawet na ulicy "cześć" nie potrafią powiedzieć, udają że nie znają. To po co mi tacy znajomi?? Lubiłam fb za to, że mogę sobie poogladać zdjęcia paznokci moich koleżanek, mistrzyń w zdobieniach i po wymieniać się z nimi jakimiś info ciekawostkami.

Inso ja gówniarz jesem :D zaraz będę opijała flaszkę na ćwierć wieku i 5rocznicę ślubu jednocześnie. Ja kochana dzień zaczynam od 6 rano. 1,5 treningu, ze 2 godziny siedzenia na allegro i innych portalach z ogłoszeniami (szukam aut, i wystawiam części) później łącze naukę przerywaną z siedzeniem na 3 forach, później jacyś kliencie się trafią na masaże lub kosmetykę. 20sta znowu trening.

Bo ze wszystkiego trzeba umieć korzystać z rozwagą

no właśnie, a jak czułam że coś mnie uzależnia to wolałam to usunąć. Ale powiem Wam że jak usunełam fb i nkl to gdzieś tak się czuje swobodniej, jakby wolniejsza :D wiem że to złudna wolność ale zawsze :D

ta czytam i czytam justyna co ty robisz w ciągu dnia i serio nie wiem jak ty na to wszystko czas znajdujesz :silly: :silly: :silly: :silly:

inso masz posłuchaj sobie
!

spokojniejsza będziesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #371710 przez Insomnia
Mesy ta będę spokojniejsza... zwłaszcza jak popatrzę na te chude laski :dry: :lol: :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #371711 przez mesy
Inso tj do słuchania a nie oglądania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #371713 przez JustynaZuzanna
eeee aż tak dużo w ciągu dnia nie robię. Tyle co z Wami gaworze, na forum masażu to z 15min na dzień, forum treningowe się jeszcze nie rozwineło więc mam mało tam pracy.
Głównie siedze na allegro, tablicy, olx i gumtree. Klientów na kosmetyke i masaże to mam max 2 osoby na dzień więc malutko. Uczyć się ucze max 2 godziny na dzień bo mi się więcej nie chce.
No ale weźcie pod uwagę że to wszystko w godzinach od 6 rano do 22 i nie mam dzieci ani etatowej pracy, obiady gotuje co 2 dni, bo ja nie jadam.
A co do sportu to godzina dziennie biegania, w sumie godzina ćwiczeń siłowych i rozciągania a trenuje capoeire :D

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #371715 przez Insomnia
To po co mi tu teledyska dajesz co? ni było z jakimś pokazem slajdów? kiwatki albo zwierzęta? :lol: :lol: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #371717 przez mesy
Inso rozwaliłaś mnie :lol: :lol: :lol: :laugh: :laugh:
kfffffiatki hahaha nie wstrzymię z tobą
12 lata 7 miesiąc temu #371720 przez Insomnia
Nie śmiej się ze mnie bo zaraz będę płakać :( :( :( już mi podbródek drga :( :(

12 lata 7 miesiąc temu #371722 przez mesy
No masz
12 lata 7 miesiąc temu #371723 przez Insomnia
Zdążyłaś w ostatniej chwili :lol: :lol: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #371765 przez Mirella
Angry Birds jest nie tylko na fejsie :blink:

Inso tak sie zastanawiałam gdzie sie chowasz :)

Kurcze ale Wy wcześnie wstajecie ;)

Zimno mi jak piorun, znaczy @ za drzwiami.....

Dziewuszki Wy obcykane w wielkim świecie to powiedzcie mi jak się praktykuje jak się jedzie na wesele? Od razu do kościoła? Mam pól Polski do przejechania i jakoś sobie tego nie wyobrażam ;) No i to będzie pierwsze wesele z Duśką, tak się zastanawiam czy to w ogóle ma sens, ale nie bardzo mogę odmówić, właściwie tylko dwie krechy by mnie zwolniły ale się nie zanosi ;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371789 przez Asik
Mirella my to zawsze do kościoła od razu :D i nie zastanawiaj sie czy warto jechać boooo wartooo :D i tak Duska Ci nie chodzi wczesnie spać to sobie poszalejecie :D :D no chyba że się coś zmieniło .. no i pewnie nie będą goście na pannę młoda tyle uwagi zwracali co na małą księżniczkę :D :D

a gdzie jeszcze mozna grać w angry ???

Justyna... teraz doczytałammm ... capoeira?? wooow :ohmy: super :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu #371798 przez ViFi
Mam pytanko czy któraś miała holter ciśnieniowy podłączony???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371801 przez Dave
Elo, tak Was podczytałam o tyle o ile.

Mirella - ja tam nie do końca przekonana jestem o takim wypadzie na wesele. A macie tam nocleg? Bo jak tak to fajnie. To bym się zdecydowała. Ale mówisz, że i tak nie masz wyjścia. Więc sie pakuj :) Szykuj kiece, no i pokaz nam wystrojoną Księżniczkę :kiss:

Właśnie odebrałam telefon i.... Q*** nie wiem jak go otworzyć :unsure: , żeby mu wsadzić baterię i kartę :dry:
Jakaś dziwna jestem, kiedyś to miałam takie rzecze y małym palcu :angry: No ale teraz mi się priorytety pozmieniały :lol:

A i wzięłam kupiłam testy na owulkę, tak dla jajec. To se strzelę pod wieczór. Ktoś kto chce ich używać i kupować w aptece to ma chyba nie równo pod kopółką. Za 5 szy 25 zł!!!!!

Na szczęście Allegro rządzi :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 7 miesiąc temu #371802 przez mesy
Mirella jasne że jedź zawsze to coś innego no i Duśka będzie miała przygodę życia :lol: :lol: :lol: :lol:

Dave
ja też tak ostatnio miałam i musiałam czekać na mojego aż wróci z pracy :dry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży