- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
potem już na pełnych obrotach jestem
teraz pisząć z Wami poodkurzałam podłogi wymyłam , Szymka ponosiłam , ugotowałam mu kisielek na bobofrutach ja mam kuchnie z jadalnią otwartą na salon lapek na półce stoi żeby Szytmek go nie widział bo wtedy ryk byłby
heheh i dlatego wsio ogarniam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
nooo proszę to Ci się trafiła fajna znajomość
Mnie zaczeło drażnić to, że np koleżanki mojej szwagierki mnie zapraszały pomimo że ich nie znam po to tylko żeby mieć więcej znajomych. Raz się młoda na mnie obraziła bo im poodżucałam zaproszenia ;/ Albo zapraszali mnie ludzie, z którymi chodziłam do podstawówki a teraz nawet na ulicy "cześć" nie potrafią powiedzieć, udają że nie znają. To po co mi tacy znajomi?? Lubiłam fb za to, że mogę sobie poogladać zdjęcia paznokci moich koleżanek, mistrzyń w zdobieniach i po wymieniać się z nimi jakimiś info ciekawostkami.
Inso ja gówniarz jesem zaraz będę opijała flaszkę na ćwierć wieku i 5rocznicę ślubu jednocześnie. Ja kochana dzień zaczynam od 6 rano. 1,5 treningu, ze 2 godziny siedzenia na allegro i innych portalach z ogłoszeniami (szukam aut, i wystawiam części) później łącze naukę przerywaną z siedzeniem na 3 forach, później jacyś kliencie się trafią na masaże lub kosmetykę. 20sta znowu trening.no właśnie, a jak czułam że coś mnie uzależnia to wolałam to usunąć. Ale powiem Wam że jak usunełam fb i nkl to gdzieś tak się czuje swobodniej, jakby wolniejsza wiem że to złudna wolność ale zawszeBo ze wszystkiego trzeba umieć korzystać z rozwagą
ta czytam i czytam justyna co ty robisz w ciągu dnia i serio nie wiem jak ty na to wszystko czas znajdujesz
inso masz posłuchaj sobie !
spokojniejsza będziesz
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
- Otrzymane podziękowania: 0
Głównie siedze na allegro, tablicy, olx i gumtree. Klientów na kosmetyke i masaże to mam max 2 osoby na dzień więc malutko. Uczyć się ucze max 2 godziny na dzień bo mi się więcej nie chce.
No ale weźcie pod uwagę że to wszystko w godzinach od 6 rano do 22 i nie mam dzieci ani etatowej pracy, obiady gotuje co 2 dni, bo ja nie jadam.
A co do sportu to godzina dziennie biegania, w sumie godzina ćwiczeń siłowych i rozciągania a trenuje capoeire
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Inso tak sie zastanawiałam gdzie sie chowasz
Kurcze ale Wy wcześnie wstajecie
Zimno mi jak piorun, znaczy @ za drzwiami.....
Dziewuszki Wy obcykane w wielkim świecie to powiedzcie mi jak się praktykuje jak się jedzie na wesele? Od razu do kościoła? Mam pól Polski do przejechania i jakoś sobie tego nie wyobrażam No i to będzie pierwsze wesele z Duśką, tak się zastanawiam czy to w ogóle ma sens, ale nie bardzo mogę odmówić, właściwie tylko dwie krechy by mnie zwolniły ale się nie zanosi
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
a gdzie jeszcze mozna grać w angry ???
Justyna... teraz doczytałammm ... capoeira?? wooow super
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Mirella - ja tam nie do końca przekonana jestem o takim wypadzie na wesele. A macie tam nocleg? Bo jak tak to fajnie. To bym się zdecydowała. Ale mówisz, że i tak nie masz wyjścia. Więc sie pakuj Szykuj kiece, no i pokaz nam wystrojoną Księżniczkę
Właśnie odebrałam telefon i.... Q*** nie wiem jak go otworzyć , żeby mu wsadzić baterię i kartę
Jakaś dziwna jestem, kiedyś to miałam takie rzecze y małym palcu No ale teraz mi się priorytety pozmieniały
A i wzięłam kupiłam testy na owulkę, tak dla jajec. To se strzelę pod wieczór. Ktoś kto chce ich używać i kupować w aptece to ma chyba nie równo pod kopółką. Za 5 szy 25 zł!!!!!
Na szczęście Allegro rządzi
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa