- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371848 przez sylka
Na I- zupa krem z zielonego groszku
na II ryz a do tego gałki mięsne w sosie pomidorowym z marchewka, papryka cebulka i ziołami prowansalskimi.
Obiad rano zrobiłam. Kuba zjadł już zupę i ma teraz porę drzemki a ja obpoczywam
Vifi ja miałam holter założony by badał pracę serca, nie wiem czy o taki Ci chodzi?
Mirella ja 16 mam wesele siostry. Jedziemy dzien wczesniej bo w innym mieście no i KUba oczywiście z nami a póxniej jak zasnie niania z nim zostaje a my w razie czego w pobliżu by wpaść jak bdzie pąłkał do mamy
Jesli to znajomi lub dalsza rodzinka to prosto do kościóka jedź A Duśka się wytańczy
na II ryz a do tego gałki mięsne w sosie pomidorowym z marchewka, papryka cebulka i ziołami prowansalskimi.
Obiad rano zrobiłam. Kuba zjadł już zupę i ma teraz porę drzemki a ja obpoczywam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
1.06. mam dostać @ a dziś i wczoraj jem na potęgę. Wieczorem zachciało mi się czekolady zjadłam i miałam po niej mega zgage jak za czasów ciąży. W nocy spać nie mogłam bo męczyła mnie ta zgaga i ból podbrzusza. A dziś znów wcinam czekoladę i zachciało mi się do niej... krążków cebulowych!!
Vifi ja miałam holter założony by badał pracę serca, nie wiem czy o taki Ci chodzi?
Mirella ja 16 mam wesele siostry. Jedziemy dzien wczesniej bo w innym mieście no i KUba oczywiście z nami a póxniej jak zasnie niania z nim zostaje a my w razie czego w pobliżu by wpaść jak bdzie pąłkał do mamy
Jesli to znajomi lub dalsza rodzinka to prosto do kościóka jedź A Duśka się wytańczy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez sylka.
Temat został zablokowany.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #371856 przez sylka
Bidol extra wygibasy. Mój był raczej spokojny ale czasem jak dał czadu to bzuch miałam w kształcie stożka - z 1 str. wypchany na maxa a z 2 puścutko wyglądałam komicznie. Filmików z okresu od 32 tc nie mam bo przeleżałąm je w szpitalu.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #371866 przez sylka
Dobrze byłoby wiedzieć czy macie nocleg bo wtedy spokojnie jedziesz tam przebierasz itd. Bo jechac pół Polski i nie mieć gdzie nocowac po weselu to bez sensu przecież Duska musi gdzieś spać. Nic wam nie mówili nie dzwonili!! U nas jak wysyłalismy zaproszenia dla dalszej rodziny to za jakiś czas dzwoniliśmy i pytalkismy czy doszły i mówiliśmy o ewentualnym noclegu itp.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #371871 przez Mirella
Sylka, no właśnie nic, cisza, a w niedzielę upływa termin kiedy powinnam dać odpowiedź A zaproszenie w poniedziałek dotarło, czyli tak trochę pod ścianą się poczułam postawiona, no i miesiąc przed weselem się deklarować? Dawno na żadnym nie byłam, tak się teraz praktykuje?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #371874 przez bidol
dzięki dziewczyny - super pamiątka takie nagranie
Mirella - powiem szczerze że nie bardzo się ta Twoja rodzinka zachowała
mnie teraz koleżanka zapraszała - mieszka bardzo daleko i najpierw wysłała mi powiadomienie na fb - później zadzwoniła i zaprosiła mnie telefonicznie - w dodatku wysłała zaproszenie - wszystko to 2 miesiące przed weselem - więc mam jeszcze sporo czasu nad podjęciem decyzji
Mirella - powiem szczerze że nie bardzo się ta Twoja rodzinka zachowała
mnie teraz koleżanka zapraszała - mieszka bardzo daleko i najpierw wysłała mi powiadomienie na fb - później zadzwoniła i zaprosiła mnie telefonicznie - w dodatku wysłała zaproszenie - wszystko to 2 miesiące przed weselem - więc mam jeszcze sporo czasu nad podjęciem decyzji
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #371882 przez Mirella
No niby była mowa o tym weselu wcześniej, ale wiecie jak to jest, dopóki nie ma zaproszenia to nie ma o czym gadać, nie jesteśmy w stałym kontakcie, a może się rozmyślili, albo co? A teraz to ja mam się martwić co zrobić żeby wilk był syty i owca cała. Lubię ich i nie chcę nikogo obrazić, ale wieźć Duśkę w kosmos, nie wiedząc dokąd w jakie warunki i w ogóle to mi się średnio uśmiecha. Tak na dobrą sprawę na zaproszeniu nie ma nic o dziecku, kiedyś to się dopisywało że z dziećmi, to tez już z mody wyszło, czy mam rozumieć że Duśka nie jest brana pod uwagę? Kurcze, no jak dziś zadzwonie to się pokłócę bo humorek mam taki na @, szlag mnie trafi zaraz jak nic, wrrrrr
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #371884 przez sylka
Z mody raczej nie wyszło bo wymienia się po imieniu dzieci lub pisze z dziećmy czy rodzina Wiesz co zadzwoń i dopytaj tak bedzie najlepiej a jak nie macie nolegu to podziękuj ze wzgl. na dziecko bo ono na sali na podłodze przecież nie bedzie spało.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 7 miesiąc temu #371921 przez gosiak
Mirella no raczej się pisze na zaproszeniach że z dziećmi bądź z rodziną i wiadomo co co chodzi...a tu mi wygląda na to że tylko Was zapraszają...także ja bym zadzwoniła i delikatnie bez nerwów powiedziała "słuchajcie się nie obraźcie ale Dusi nie mam z kim zostawić i zobaczysz jak rozmowa się potoczy jak powiedzą np. ze z Duśką to o noclegu pogadaj a jak bez Dusi no to będziesz miała problem z głowy, bo chyba każdy zrozumie że jak dziecka nie ma sie z kim zostawić to wiadome że trzeba będzie odmówić. Ja bym z dzieckiem nie jechala niewiedząc czy i gdzie będzie spało, już nie mówiąc o Was...albo wracać w nocy z powrotem pociągiem
a co do tego do kiedy trzeba potwierdzić to chyba zależy od restauracji jak sobie zażyczy, u nas wystarczyło tydzień przed potwierdzić...a z prezentem to kaskę i już
a co do tego do kiedy trzeba potwierdzić to chyba zależy od restauracji jak sobie zażyczy, u nas wystarczyło tydzień przed potwierdzić...a z prezentem to kaskę i już