- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #372234 przez Agusia83
Witam Was dziewczynki.Jak ja tu dawno nie pisalam. W ogole ostatnio nie mam czasu. Nawet zaniedbuje wrzesnioweczki...Emi to jojcybula, teraz to juz na bank nowe zabki jej ida...a do tego ostatnio mialam zapalenie krtani i zarazilam ja katarem...bidulka sie strasznie meczyla. na szczescie juz wychodzimy z kryzysu kataro-kaszlowego.
@nulka, trzymaj sie kochana dzielnie. Odpocznij, przede wszystkim psychicznie ...wiedz, ze nawet kobiety, bez cienia nadziei zachodza w upragniona ciaze. Poukladaj sobie wszystkie sprawy, nie zapominaj o nas. Wierze, ze Ci sie uda.
Inso, przyjmij ode mnie ogromne gratulacje W ktorym jestes tygodniu? Widzialas juz malutka fasolinke z bijacym serduszkiem?
Bidolku, ale masz buszmenka brzuszkowego. Fantastyczny filmik...krec ich jak najwiecej..pozniej jest niezla pamiatka...sama mam kilka takowych
Asik, ciesze sie, ze operacja Szymka sie udala..niezlego przystojniaka masz...a jaki spryciarz. Szybciutko sie rozwija
Lacra robilas testa? Jestem w szoku...bo nie pamietam kiedy ostatnio czytalam, ze takowe czynnosci wykonujesz
Ktora bedzie teraz zasikiwac kawalek plastiku?
Mirella, a panstwo mlodzi zapewniaja Wam jakis nocleg po weselichu? A nie moglibyscie podjechac do nich i tam sie przebrac? Moze ktos moglby Ci zamowic fryzjera?
Emisia juz nie chce siedziec tylko stac...co jest uciazliwe najbardziej o 4 badz 5 rano...gdy ja chetnie bym przylozyla glowe do poduszki...jak stoi to jest cala happy jak ja posadze, to jest krzyk...no jak to moja dziewczynka, jest wielkim jojcydlem..gdy mnie nie widzi jest placz...potrafi sie zloscic...wowczas trzesie sie cala i zaciska szczeke...smiesznie to wyglada, cwaniara zapitala w chodziku po calym mieszkaniu i na wszystko mowi "tata" tak wiec moj M jest dumny jak paw Potrafi jeszcze mowic didi, tam oraz to...a raz jej sie zdarzylo powiedziec "zegarek" i zapytac " gdzie tata"...poza tym nauczyla sie pluc i najbadziej lubi wykonywac te czynnosc podczas jedzenia...a wtedy ciuchy strzeszczcie sie buzi Emilki, a raczej rosprysku jaki dokonuje
A tak w ogole jest kochana dziewczynka i chociaz czasem jestem smutna, to wystarczy, ze na nia popatrze i juz wraca mi sloneczko w serduszku
@nulka, trzymaj sie kochana dzielnie. Odpocznij, przede wszystkim psychicznie ...wiedz, ze nawet kobiety, bez cienia nadziei zachodza w upragniona ciaze. Poukladaj sobie wszystkie sprawy, nie zapominaj o nas. Wierze, ze Ci sie uda.
Inso, przyjmij ode mnie ogromne gratulacje W ktorym jestes tygodniu? Widzialas juz malutka fasolinke z bijacym serduszkiem?
Bidolku, ale masz buszmenka brzuszkowego. Fantastyczny filmik...krec ich jak najwiecej..pozniej jest niezla pamiatka...sama mam kilka takowych
Asik, ciesze sie, ze operacja Szymka sie udala..niezlego przystojniaka masz...a jaki spryciarz. Szybciutko sie rozwija
Lacra robilas testa? Jestem w szoku...bo nie pamietam kiedy ostatnio czytalam, ze takowe czynnosci wykonujesz
Ktora bedzie teraz zasikiwac kawalek plastiku?
Mirella, a panstwo mlodzi zapewniaja Wam jakis nocleg po weselichu? A nie moglibyscie podjechac do nich i tam sie przebrac? Moze ktos moglby Ci zamowic fryzjera?
Emisia juz nie chce siedziec tylko stac...co jest uciazliwe najbardziej o 4 badz 5 rano...gdy ja chetnie bym przylozyla glowe do poduszki...jak stoi to jest cala happy jak ja posadze, to jest krzyk...no jak to moja dziewczynka, jest wielkim jojcydlem..gdy mnie nie widzi jest placz...potrafi sie zloscic...wowczas trzesie sie cala i zaciska szczeke...smiesznie to wyglada, cwaniara zapitala w chodziku po calym mieszkaniu i na wszystko mowi "tata" tak wiec moj M jest dumny jak paw Potrafi jeszcze mowic didi, tam oraz to...a raz jej sie zdarzylo powiedziec "zegarek" i zapytac " gdzie tata"...poza tym nauczyla sie pluc i najbadziej lubi wykonywac te czynnosc podczas jedzenia...a wtedy ciuchy strzeszczcie sie buzi Emilki, a raczej rosprysku jaki dokonuje
A tak w ogole jest kochana dziewczynka i chociaz czasem jestem smutna, to wystarczy, ze na nia popatrze i juz wraca mi sloneczko w serduszku
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 7 miesiąc temu #372255 przez Mirella
Agusia no wszystko cacy ale tak bez foty???????????????? Bez foty się nie liczy, nie ma to tamto jak to Lacra mówi
Tak mi się wydaje że jak się państwu młodym zwalą wszyscy jak leci do domu to dobrze nie będzie, nie pomieścimy się. Zadzwonię jutro do siostry i ją wypytam co tam w trawie piszczy, ale nie widzi mi się to, oj nie widzi...
@nulka to przyjęła dobrą strategię, nie rozumieta co się dzieje? Postanowiła zrezygnować i odpuścić, odpuszczone najszybciej zafasolkowują
@nulka a tak bez jajców, ja tu już jeden przypadek pamiętam że dziewczyna pisała że wróci we wrześniu i do tej pory ni widu ni słychu, Ty bądź bardziej słowna, dobra??????
No ja się rozwijam jak nie wiem co, przecie mówiłam że kazda się doczeka, nie pamiętacie?
Tak mi się wydaje że jak się państwu młodym zwalą wszyscy jak leci do domu to dobrze nie będzie, nie pomieścimy się. Zadzwonię jutro do siostry i ją wypytam co tam w trawie piszczy, ale nie widzi mi się to, oj nie widzi...
@nulka to przyjęła dobrą strategię, nie rozumieta co się dzieje? Postanowiła zrezygnować i odpuścić, odpuszczone najszybciej zafasolkowują
@nulka a tak bez jajców, ja tu już jeden przypadek pamiętam że dziewczyna pisała że wróci we wrześniu i do tej pory ni widu ni słychu, Ty bądź bardziej słowna, dobra??????
No ja się rozwijam jak nie wiem co, przecie mówiłam że kazda się doczeka, nie pamiętacie?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372300 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Emilcia najfajniejsza na 1 fotce... jak się fajnoo śmieje.
@nulka
i dobrze dziewczyny mówią, odpoczni zrelaksuj się i daj znać jak tylko zafasolkujesz bo tak jak, że jak się odpuści to szybciej się udaje.
Nie mam już dzisiaj siły - 2razy pazury i 3 masaże ;/ zione duchaaaa. Dlaczego jak mam sesje to najwięcej klientów mi się trafia??
zaczynam właśnie kuracje utrogestanem
Miłych snów Wam wszystkim życze. Dobranoc
@nulka
i dobrze dziewczyny mówią, odpoczni zrelaksuj się i daj znać jak tylko zafasolkujesz bo tak jak, że jak się odpuści to szybciej się udaje.
Nie mam już dzisiaj siły - 2razy pazury i 3 masaże ;/ zione duchaaaa. Dlaczego jak mam sesje to najwięcej klientów mi się trafia??
zaczynam właśnie kuracje utrogestanem
Miłych snów Wam wszystkim życze. Dobranoc
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 7 miesiąc temu #372340 przez Insomnia
Mirella napisał:
Pomimo że wcześnie wstaję to już przed 11 muszę się zdrzemnąć
Bidol ale Kamilka daje czadu Aż mi się łezka zakręciła
A czuję się dobrze, tylko to spanie mi rozwala cały dzień... No i doszły humorki niestety Szybciej się męczę, w pracy już o 20 nie mam siły... Od wtorku na szczęście zwolnienie bo bym nie dała rady
Agusia dziekuję Buziaczki dla Emilki
To jest 5 t i 5d, wizyta we wtorek i mam nadzieję że serduszko już usłyszę
Mirella napisał:Inso tak sie zastanawiałam gdzie się chowasz
To już wiesz gdzie się chowamSzczególnie że na początku ciąży to się tylko śpi
Pomimo że wcześnie wstaję to już przed 11 muszę się zdrzemnąć
Bidol ale Kamilka daje czadu Aż mi się łezka zakręciła
A czuję się dobrze, tylko to spanie mi rozwala cały dzień... No i doszły humorki niestety Szybciej się męczę, w pracy już o 20 nie mam siły... Od wtorku na szczęście zwolnienie bo bym nie dała rady
Agusia dziekuję Buziaczki dla Emilki
To jest 5 t i 5d, wizyta we wtorek i mam nadzieję że serduszko już usłyszę
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- olgaa88
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372464 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
@nulka Rozumiem Cię!!! Ale podzielam zdanie Mirelli odpuszczenie to najleposza rzecz jaką można zrobić... założę się, że szybko do nas wrócisz z dobrą wiadomością Odpocznij, nabierz dystansu i działaj spontanicznie bez liczenia mierzenia i oglądania śluzów Ja tak odpuściłam w cyklu w którym zaszłam... choć nie skończyło się pomyślnie, to jest to jakieś potwierdzenie reguły Mirelli Buziaki
Bidolku Kamilka wymiata!!! To już niedługo u Ciebie... ale ten czas leci, Ty zafasolkowałaś w 1 moim cyklu z Wami...
Iwonta Cieszę się, ze nie ma przeszkód, do dzieła!
Justynka Z lakierami nie pomogę, ja z tych co paznokci nie malują... co najwyżej frencza od wielkiego dzwonu
Agusia Emi cudna!
Lakra Jak poczytałam tamto forum to poznałam Twoje drugie oblicze
Pozdrawiam wszystkie i życzę 2 kresek szybciutko, codzień tu zaglądam by zobaczyć na którą trafiło Ja badanka planuje w czerwcu zrobić, ale jakos... mi się odechciewa wszystkiego... Ale jak zdecyduję się odpuścić totalnie to też się z Wami grzecznie pożegnam jak @nulka, obiecuję
A zapomniałabym przywitać sie z Olgą Witaj! Takie imię mi sie mazry dla drugiej córeczki... jakby się chciała trafić
Bidolku Kamilka wymiata!!! To już niedługo u Ciebie... ale ten czas leci, Ty zafasolkowałaś w 1 moim cyklu z Wami...
Iwonta Cieszę się, ze nie ma przeszkód, do dzieła!
Justynka Z lakierami nie pomogę, ja z tych co paznokci nie malują... co najwyżej frencza od wielkiego dzwonu
Agusia Emi cudna!
Lakra Jak poczytałam tamto forum to poznałam Twoje drugie oblicze
Pozdrawiam wszystkie i życzę 2 kresek szybciutko, codzień tu zaglądam by zobaczyć na którą trafiło Ja badanka planuje w czerwcu zrobić, ale jakos... mi się odechciewa wszystkiego... Ale jak zdecyduję się odpuścić totalnie to też się z Wami grzecznie pożegnam jak @nulka, obiecuję
A zapomniałabym przywitać sie z Olgą Witaj! Takie imię mi sie mazry dla drugiej córeczki... jakby się chciała trafić
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez emka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202