BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #372218 przez madziaska
@nulka :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #372234 przez Agusia83
Witam Was dziewczynki.Jak ja tu dawno nie pisalam. W ogole ostatnio nie mam czasu. Nawet zaniedbuje wrzesnioweczki...Emi to jojcybula, teraz to juz na bank nowe zabki jej ida...a do tego ostatnio mialam zapalenie krtani i zarazilam ja katarem...bidulka sie strasznie meczyla. na szczescie juz wychodzimy z kryzysu kataro-kaszlowego.

@nulka, trzymaj sie kochana dzielnie. Odpocznij, przede wszystkim psychicznie ...wiedz, ze nawet kobiety, bez cienia nadziei zachodza w upragniona ciaze. Poukladaj sobie wszystkie sprawy, nie zapominaj o nas. Wierze, ze Ci sie uda.

Inso, przyjmij ode mnie ogromne gratulacje :laugh: W ktorym jestes tygodniu? Widzialas juz malutka fasolinke z bijacym serduszkiem?

Bidolku, ale masz buszmenka brzuszkowego. Fantastyczny filmik...krec ich jak najwiecej..pozniej jest niezla pamiatka...sama mam kilka takowych :silly:

Asik, ciesze sie, ze operacja Szymka sie udala..niezlego przystojniaka masz...a jaki spryciarz. Szybciutko sie rozwija :lol:

Lacra robilas testa? Jestem w szoku...bo nie pamietam kiedy ostatnio czytalam, ze takowe czynnosci wykonujesz :woohoo:

Ktora bedzie teraz zasikiwac kawalek plastiku? :silly:

Mirella, a panstwo mlodzi zapewniaja Wam jakis nocleg po weselichu? A nie moglibyscie podjechac do nich i tam sie przebrac? Moze ktos moglby Ci zamowic fryzjera?

Emisia juz nie chce siedziec tylko stac...co jest uciazliwe najbardziej o 4 badz 5 rano...gdy ja chetnie bym przylozyla glowe do poduszki...jak stoi to jest cala happy :side: jak ja posadze, to jest krzyk...no jak to moja dziewczynka, jest wielkim jojcydlem..gdy mnie nie widzi jest placz...potrafi sie zloscic...wowczas trzesie sie cala i zaciska szczeke...smiesznie to wyglada, cwaniara zapitala w chodziku po calym mieszkaniu i na wszystko mowi "tata" tak wiec moj M jest dumny jak paw :laugh: Potrafi jeszcze mowic didi, tam oraz to...a raz jej sie zdarzylo powiedziec "zegarek" i zapytac " gdzie tata"...poza tym nauczyla sie pluc i najbadziej lubi wykonywac te czynnosc podczas jedzenia...a wtedy ciuchy strzeszczcie sie buzi Emilki, a raczej rosprysku jaki dokonuje :silly:
A tak w ogole jest kochana dziewczynka i chociaz czasem jestem smutna, to wystarczy, ze na nia popatrze i juz wraca mi sloneczko w serduszku :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #372255 przez Mirella
Agusia no wszystko cacy ale tak bez foty???????????????? Bez foty się nie liczy, nie ma to tamto jak to Lacra mówi :P
Tak mi się wydaje że jak się państwu młodym zwalą wszyscy jak leci do domu to dobrze nie będzie, nie pomieścimy się. Zadzwonię jutro do siostry i ją wypytam co tam w trawie piszczy, ale nie widzi mi się to, oj nie widzi...

@nulka to przyjęła dobrą strategię, nie rozumieta co się dzieje? Postanowiła zrezygnować i odpuścić, odpuszczone najszybciej zafasolkowują :lol: :lol: :lol:

@nulka a tak bez jajców, ja tu już jeden przypadek pamiętam że dziewczyna pisała że wróci we wrześniu i do tej pory ni widu ni słychu, Ty bądź bardziej słowna, dobra?????? :kiss: :kiss: :kiss:

No ja się rozwijam jak nie wiem co, przecie mówiłam że kazda się doczeka, nie pamiętacie? :lol:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372268 przez Agusia83
Mirellko, dobrze, pokaze Wam moje jojcydlo..przepraszam za ilosc zdjec.

teraz chodzik

tu mamy male zdzwiko :silly:

oraz wielka radoche lozeczkowa :laugh:
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #372283 przez Mirella
Kurcze jakąś listę tych adoptowanych dzieciaków muszę zrobić bo już mi się mylą ;) Ale Emilkę to już chyba adoptowałam z tego co pamiętam, no takiej piękności bym nie przegapiła :lol:

Wycałuj od ciotki czarownicy, dobrze? :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #372288 przez Agusia83
Tak, tak...to prawda...Emi juz zaadoptowalas :laugh:

Wycaluje ja rano jak wstanie :laugh: oby ok 7 rano...niech da sie rodzicom wyspac :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372300 przez JustynaZuzanna
Emilcia najfajniejsza na 1 fotce... jak się fajnoo śmieje.

@nulka :kiss: :kiss:
i dobrze dziewczyny mówią, odpoczni zrelaksuj się i daj znać jak tylko zafasolkujesz bo tak jak, że jak się odpuści to szybciej się udaje.

Nie mam już dzisiaj siły - 2razy pazury i 3 masaże ;/ zione duchaaaa. Dlaczego jak mam sesje to najwięcej klientów mi się trafia??

zaczynam właśnie kuracje utrogestanem

Miłych snów Wam wszystkim życze. Dobranoc

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #372324 przez Majowka
Anulka, zycze Ci takiego powrotu jak moj :laugh: :laugh: :laugh: oby tylko jak najszybciej!!!
Bede trzymac mocno kciuki i Cie wypatrywac :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emilka cuuudowna! :)
12 lata 7 miesiąc temu #372333 przez sylwka727
@nulka trzymaj się i daj znać we wrześniu co i jak :kiss:

Agusia śliczna Emi :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #372340 przez Insomnia
Mirella napisał:

Inso tak sie zastanawiałam gdzie się chowasz :)

Mirella napisał:

Szczególnie że na początku ciąży to się tylko śpi :blink:

To już wiesz gdzie się chowam :lol: :lol:
Pomimo że wcześnie wstaję to już przed 11 muszę się zdrzemnąć :lol: :lol:
Bidol ale Kamilka daje czadu :ohmy: :lol: Aż mi się łezka zakręciła :woohoo:
A czuję się dobrze, tylko to spanie mi rozwala cały dzień... No i doszły humorki niestety :silly: Szybciej się męczę, w pracy już o 20 nie mam siły... Od wtorku na szczęście zwolnienie bo bym nie dała rady :lol:
Agusia dziekuję :lol: Buziaczki dla Emilki :kiss: :kiss: :kiss:
To jest 5 t i 5d, wizyta we wtorek i mam nadzieję że serduszko już usłyszę :woohoo: :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #372342 przez ilona
Insomnia napisał:

No i doszły humorki niestety :silly:

Zdążyłam się już przekonać... :)
12 lata 7 miesiąc temu #372358 przez olgaa88
Hej wam jestem tu nowa i również staram się o dzidzie dopiero za mną 1 miesiąc ale teraz nadchodzi kolejny ,muszę przestać tak o tym myśleć bo wiem ze jak ciągle będę myślała to będzie ciężko .a jak tam u Was
12 lata 7 miesiąc temu #372449 przez bidol
@nulka :( :( :( wróć :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia
- śliczna niunia - buziaków 100 :kiss: :kiss: a filmiki nagrywam ile się da :laugh:

Inso - śpij kochana póki możesz rozckliwiaj się Swoim stanem - zasłużyłaś :laugh:

Olgaa - witaj :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372464 przez emka
@nulka :kiss: Rozumiem Cię!!! Ale podzielam zdanie Mirelli odpuszczenie to najleposza rzecz jaką można zrobić... założę się, że szybko do nas wrócisz z dobrą wiadomością :kiss: Odpocznij, nabierz dystansu i działaj spontanicznie bez liczenia mierzenia i oglądania śluzów :silly: Ja tak odpuściłam w cyklu w którym zaszłam... choć nie skończyło się pomyślnie, to jest to jakieś potwierdzenie reguły Mirelli :) Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku
Kamilka wymiata!!! :kiss: :kiss: :kiss: To już niedługo u Ciebie... ale ten czas leci, Ty zafasolkowałaś w 1 moim cyklu z Wami...

Iwonta Cieszę się, ze nie ma przeszkód, do dzieła! :)

Justynka Z lakierami nie pomogę, ja z tych co paznokci nie malują... co najwyżej frencza od wielkiego dzwonu :)

Agusia Emi cudna! :) :kiss:

Lakra Jak poczytałam tamto forum to poznałam Twoje drugie oblicze :) :woohoo:

Pozdrawiam wszystkie i życzę 2 kresek szybciutko, codzień tu zaglądam by zobaczyć na którą trafiło :) Ja badanka planuje w czerwcu zrobić, ale jakos... mi się odechciewa wszystkiego... :dry: Ale jak zdecyduję się odpuścić totalnie to też się z Wami grzecznie pożegnam jak @nulka, obiecuję :)

A zapomniałabym przywitać sie z Olgą :) Witaj! Takie imię mi sie mazry dla drugiej córeczki... jakby się chciała trafić :) :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 7 miesiąc temu #372497 przez gosiak
No jasne, już zaraz wszystkie się żegnajcie...choć ja tez nie wiem czy nie zniknę :dry: ale jeszcze 1,5 miesiąca na pewno tu będę :blink:

Aga ucałuj córcie słodziutka jest :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży