BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #372509 przez sylwka727
Witaj Olga :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372515 przez bidol
Emcia - no co Ty???? właśnie wczoraj Agnesssie pisałam że stara ekipa się coś wykrusza - i to już nie jest to ( bez obrazy dla nowych staraczek) Pamiętasz - jak Gorlica wiersze układała - a Lacra Gosiakową i @nulkę od babć wyzywała - Mirellka wszysrkich do pionu ustawiała a Mesy i Inso partoliły ile wlezie :laugh: z rasztą Agnesssa, Majówka, i reszta bandy :laugh:
bierz się za badanka i do dzieła - z resztą zaraz Mirella przyjdzie i Cię palnie za takie gadanie :laugh:

Gosiakowa- no zara se nagrabisz :angry: :angry:

Mirella - zawzywam Cię - bo towarzystwo coś se w kulki leci :angry:
12 lata 7 miesiąc temu #372600 przez Sasetka_88
Ja też na jakiś czas odchodzę z forum .. Za dużo mnie kosztują kolejne rozczarowania, przez to rozpadnie się moje małżeństwo :( Muszę się pozbierać i doprowadzić do porządku .. I zacznę może myśleć o dzidzi :) Póki co muszę posklejać relacje z mężem i zacząć od nowa- mamy gdzie wkońcu :D kupuję mieszkanie, wkońcu na swoim !!:) Trzymajcie kciuki za mnie ,odezwę się jak mi się życie ułoży ..

A Wam kochane staraczki życzę owocnych,upojnych nocy i oczywiście zaciążenia szybkiego :*:*
Co złego to nie ja :)

Jakby co to gg jest podane w profilu.

Papa :):*
12 lata 7 miesiąc temu #372619 przez sylka
Niedługo wątek upadnie jak wszystkie staraczki poodchodzą.
12 lata 7 miesiąc temu #372622 przez Insomnia
Sylka wątek od dawna chyli się ku upadkowi :(

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #372630 przez sylka
Jak i pozostałe stare watki :( Ze starych forumowiczek garstka została.
12 lata 7 miesiąc temu #372631 przez Insomnia
To już prawie pół roku jak się forum popsuło, nie wszyscy mają tyle cierpliwości co my :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #372632 przez sylka
dokładnie może cierpliwość, ale i sentyment. Zresztą lubię tu poplotkować w wolej chwili :)
12 lata 7 miesiąc temu #372636 przez Insomnia
Tak dużo się tutaj dowiedziałam, poznałam wspaniałe kobiety, to tutaj wylewałam swoje żale i smutki, tyle godzin spędzonych przed komputerem :silly: Szkoda mi było tak po prostu odejść z forum, może nie pisałam tak często jak kiedyś ale zawsze wracałam :lol: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #372706 przez bidol
ej no przestańcie - nie ma mowy o upadanu :lol: przecież to dzięki Wam poznałam samą siebie - chodzi mi o cykle - i tak na prawdę w dużej mierze zawdzięczam Wam Swoją Księżniczkę :cheer: ja tyle się tu dowiedziałam - tyle łez wylałam ze szczęścia i ze smutku - i co teraz??? to wszystko na darmo????
Ja może jakoś strasznie długo się nie starałam - 4-5 cykli ale były dziewczyny co dużo dłużej się starały i im się udało.
Np. Ty Inso - Twoja fasolka to nadzieja dla reszty :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #372708 przez Dave
@nulka,Sasetka_88 - Kochane życzę Wam aby Wasze życie się uspokoił i abyście wróciły do nas z dobrymi nowinami :kiss: :kiss: :kiss:

Inso - dobrze, że już na wolne idziesz. Wypoczniesz a dzidzia będzie spokojnie rosła. Czekamy oczywiście na fotosik kropeczki :laugh:

Sylka - dokładnie, sentyment do forum jest OGROMNY!!!!!

Bidol - dobrze gadasz!!!!

A ja siedzę dziś w pracy :( Wczoraj zrobiłam tak dla jajec tego owu testa no i wyszła doopa... A @ jak nie widać tak nie widać. Pocieszeniem jest to, że możemy działać cały czas na pełnych obrotach. Bo realy nie wiem o co kaman z tą moją @

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 7 miesiąc temu #372778 przez Mirella
Czy ja nie mogę na jeden dzień z domu wyjść bo Wam tak odwala??????? To jak ja mam na to wesele jechać??????? Z Wami to normalnie gorzej jak z dzieciami!!!!!!! Nie mam dziś siły Was porządnie zjechać, macie do jutra czas się poprawić, jak nie to jutro na Dzień Dziecka takie życzenia dostaniecie że już się możecie bać!!!!!!!!!!!!!

Olga przyzwyczajaj się, ja tu raz na jakiś czas porządek robię jak trzeba, przyjdzie dzień że i Ty oberwiesz :blink:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372779 przez JustynaZuzanna
Mirelllciaaaa ;* ;*
Dzisiaj na nie nakrzycz... bo ja sie boje ich jak one tak zbiorowo marudzą i zaraz zamknę sie w sobie i nie wyjde, aż się boje pisać

Czeć Olga :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #372796 przez Aguska23
Hej :) Nie odchodźcie dziewczyny skoro ja chcę powrócić :)
W poniedziałek polazłam do mojego gina żeby sprawdzić czy dwa miesiące z Proverą podziałały i czy torbiel zniknęła...i okazało się, że do 2 czerwca ma urlop eh. Więc kolejne podejście w poniedziałek :) Mam nadzieje, że już się dowiem co i jak. I wierzę, że w końcu się uda i te wszystkie starania podziałają. Mam teraz sporo na głowie w związku z pracą, od października pisanie magisterki i dodatkowo studia podyplomowe...to dobry czas żeby w tym zajętym świecie pojawiło się dzieciątko :) hihi Jutro chyba na dzień dziecka pomęczę męża jak z pracy wrócę, może trochę już odeśpi nocną służbę. A jak nie jutro to w sobotę hehe mam w planach błogie leniuchowanie
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372801 przez iwonta_kg
olgaa88 napisał:

Hej wam jestem tu nowa i również staram się o dzidzie dopiero za mną 1 miesiąc ale teraz nadchodzi kolejny ,muszę przestać tak o tym myśleć bo wiem ze jak ciągle będę myślała to będzie ciężko .a jak tam u Was

Nie myśl o tym bez przerwy bo nie zajdziesz!

Sprawdzona metoda: idź na imprezę, rozluźnij się, zapomnij o Bożym świecie i do dzieła ;) ;)
Zadziała - zobaczysz ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży