BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #370666 przez gosiak
justyna a CLO bierzesz?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370667 przez princess
Justynko, potem doczytałam, gapa ze mnie;) Dzisiaj w pracy koleżanka mówiła mi, że widziała na allegro za ok. stówę zestaw do hybrydy, lakier, odtłuszczacz, jakaś tam emalia, aceton do zmywania i zamiast lampy UV jakaś latareczka. Ona bardzo chce to sobie kupić ale ja w to nie wierzę, co o tym sądzisz?
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370668 przez JustynaZuzanna
Gosiaczku tak 2 miesiąc na CLO, i tak jak któraś z Was pisała zamiast brać od 3-7 brałam od 3-9dnia. w piątek USG pokazało 2 wielkie pęccerzyki do pęknięcia i chyba 3 mniejsze. Wczoraj test owu wyszedł pozytywny.
edit a USG pokazało tylko na prawym jajniku, a boli mnie bardziej jak na lewy

Princess oby ta Twoja pomyłka była dobym znakiem :)
A koleżanka niech sobie daruje zestaw z latarką... koleżanka w nią ostatnio zainwestowała i badziew totaly ;/ Lepiej zwykłą lampę UV, baze/finish w jednym, odtłuszczacz, i kolorki z hybrydy i tyle starczy. Acetonem hybryda nie zejdzie chociaż każdy producent tak twierdzi.
edit jeszcze waciki bezpyłowe i pilniczek papierowy 240 lub 180 ewentualnie delikatny bloczek polerski. Noi chociaż podstawowa wiedza u kogo można a u kogo nie można robić :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #370674 przez gosiak
no 14 dc masz to goraco u Ciebie, ja tez jadę 2 cykl z CLO i wczoraj wzięłam ostatnią i już zaczynają szajbować jajniki, w poprzednim cyklu w 14dniu tak mi rwało że szok az się boję co w tym cyklu będzie :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #370679 przez JustynaZuzanna
no ale czemu po lewej mnie boli a nie prawej?? Chyba że ten słaby sprzęt doktorka nie znalazł lewego bo się skukał a na nim ładniejsze pęchcerzyki były??
Pamiętam jak na IV mnie szykowali to ani za pierwszym razem ani za drugim razem nic mnie nie bolało a clo w porównaniu do tamtych zastrzyków to pikuś. i przy nich za 1 razem miałam 2 pęchcerzyki za 2 razem 3 niestety puste. I pamiętam jak dziewczyny, które miały w te same dni zabiegi pobrania tych pęcherzyków modliły się żeby jak najszybciej to porobili bo je tak bolą jajniki, miednica i lędźwia że wytrzymać nie mogą

12 lata 7 miesiąc temu #370683 przez gosiak
no możliwe że doktorek nie dopatrzył i w lewym coś sie wykluło...mi w poprzednim cyklu na pierwszym podglądzie też nie widział jajnika prawego ani przez brzuszne usg ani dopochw. więc wylukała tylko w lewym jajniku pęcholki trzy...a bolały mnie oba potem, więc kto wie czy i w prawym nie było jojka...no ale cóż...

a tez masz uderzenia goraca po CLO? ja mam masakra nad ranem najgorzej...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #370684 przez Lacrijka
Cho na Młoty Gosiakowa, robie popcorna i mam bekę Mirindki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #370690 przez JustynaZuzanna
Wiesz co Gosiak ja po tych menopauzach gdzie wtedy miałam faktycznie uderzenia gorąca, to teraz nawet jak mam jakieś to ich nie zauważam.
Kobiety mudlcie się o to by menopauza do Was jak najpóźniej przyszła. Ja potrafiłam iść pod prysznic, przejść po schodach do sypialki i już byłam cała spocona i mokra, a na noc to musiałam prochy nasenne brać, bo po 1,5 nie przespanych nocek to chodziłam jak struta a i tak spać nie mogłam ;( to był mój najgorszy okres w życiu, nawet te moje boleści @ z przed 1 operacji wolałam i mdlenie co miesiąc niż to...

Lacraaaa a Ciebie to dawno nie widziałam, a właściwie nie czytalam :)

12 lata 7 miesiąc temu #370695 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Cho na Młoty Gosiakowa, robie popcorna i mam bekę Mirindki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a maślany popcorn? i cole bym chciała zamiast miryndy :S

Justyna no ja to tylko po CLO mam więc mam nadzieję że menopauza jeszcze daleko...ale przynajmniej wiem jak moja mama się teraz czuje :huh: zdychnąć idzie...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #370704 przez JustynaZuzanna
Teraz to nie przyuważyłam napadów duszności. Ale podczas menopauzy to ich się nie dało nie czuć ;( i co gorsza ja żadnych leków nie mogłam brać na te dolegliwości i musiałam się meczyć dwa razy po 7 miesięcy. Ale nie miałam czegoś takiego jak rozdraznienia. Za to miałam napady gorąca (w zimę po dworze chodziłam w bluzce na ramiączkach) tłusta cera i łysienie..

12 lata 7 miesiąc temu #370705 przez Lacrijka
JustynaZuzanna napisał:

Wiesz co Gosiak ja po tych menopauzach gdzie wtedy miałam faktycznie uderzenia gorąca, to teraz nawet jak mam jakieś to ich nie zauważam.
Kobiety mudlcie się o to by menopauza do Was jak najpóźniej przyszła. Ja potrafiłam iść pod prysznic, przejść po schodach do sypialki i już byłam cała spocona i mokra, a na noc to musiałam prochy nasenne brać, bo po 1,5 nie przespanych nocek to chodziłam jak struta a i tak spać nie mogłam ;( to był mój najgorszy okres w życiu, nawet te moje boleści @ z przed 1 operacji wolałam i mdlenie co miesiąc niż to...

Lacraaaa a Ciebie to dawno nie widziałam, a właściwie nie czytalam :)

Bo ja jest incognito tera..z przyczajki :laugh: :laugh: :laugh:

Goguś, robie solony ale maślaty tez mam. Zrobie Ci.. A cole eMek wyżarł do drinów :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #370709 przez gosiak
Lacruś coli się nie żre tylko żłopie jak już :S no dobra to niech będzie ta mirynda albo drink bez coli :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #370710 przez Mirella
Lacra, z przyczajki to się nie liczy :P Spać mi sie chce, nie chce któraś z Duśka posiedzieć ze dwie godzinki?
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370715 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacra, z przyczajki to się nie liczy :P Spać mi sie chce, nie chce któraś z Duśka posiedzieć ze dwie godzinki?

Ja moge, pogramy w coś :) :) :)
Gosiak, moj eMuś wszystko WYŻERA, tego żłopaniem czy siorbaniem nie idzie nazwać hahaha
12 lata 7 miesiąc temu #370716 przez JustynaZuzanna
Lacraaa nie czaj się....
Mirelcia jabyś bliżej mieszkała to z chęcią bym Ci z nią posiedziała

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia