BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #366500 przez chłopek
inso gratulacje :):)
majówka tą dobra nowinę na lipcókach ogłosiła bo ja to bym nie wiedziała tak żadko do was już zaglądam
ja niedługo moim maluszkiem sie pewnie wam będe chwalić, bo dzisiaj mi położna powiedziałą ze brzuszek juz nisko jest i nie wyklucza że urodze wczesniej.
inso jeszcze raz gratulacje
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #366528 przez saiko
Insomnia - moje szczere gratulacje :)
12 lata 7 miesiąc temu #366531 przez agnesssa
Majówka właśnie dobrą wieść niesie :lol:

INSOMNIA GRAAAAATTTTTUUUUULLLLUUUUUUJJJJJEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak bardzo się cieszę, że aż mały się rusza i cieszy razem z ciocią :lol: :lol: :lol: Super, czkam na info od gina, Cudowna wiadomość :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #366589 przez Mirella
12 lata 7 miesiąc temu #366783 przez JustynaZuzanna
Inso GRATULUJE :) Niech się fasolka zdrowo rozwija i rośnie duża i silna...
Ale fajnie wkońcu jakąś mamusię na przyszły rok mamy :)

A ja kochane we wtorek dostałam @ i miałam ją tylko 3dni ;/ lece na CLO i ok 12dc pojade do lekarza

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366858 przez Insomnia
Dziekuję Wam wszystkim :kiss:
Jestem już po wizycie, pęcherzyk jest, dostałam dupka, zakaz przytulania, za 2 tygodnie kolejna wizyta i L4 :lol: :lol: A z emocji zapomniałam zapłacić za wizytę:)
Zdjęcie kropeczki pokażę jutro jeśli chcecie:)

Aaa.. Mirella jeszcze tutaj :lol:
Sto lat, mnóstwo prezentów i beztroskich dni :kiss: Wycałuj i wyściskaj Duśkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #366864 przez Majowka
Inso, pewnie Ze chcemy!!!!!!!! Wrzucaj!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!!
12 lata 7 miesiąc temu #366868 przez Insomnia
Majówka ale to jutro bo dziś do pracy sie zbieram:)
Widzę że już kategoria mamy 2013 powstała :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #366881 przez Mirella
Inso wycałowałam i wyściskałam, a prezenta zara idziemy kupować, aż się boję co ona sobie wybierze ;) Dzięki za pamięć :kiss:

I dawaj fotę fasolki nie margaj, jak masz fotę to trzeba dawać, takie som zasady, no. I ponawiam pytanie, która następna?
12 lata 7 miesiąc temu #366894 przez Majowka
Hehe Mirella, nie chca sie przyznac :laugh:

Wszystkiego najwspanialszego dla Twojej kochanej Dusi!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #366917 przez Mirella
Majówka dzieki, przekazałam i wycałowałam :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366928 przez bidol
Mirella napisał:

Ilonka a podważaj sobie :blink: właściwie to ja już miałam nie przepowiadać, bidolka trzeba zapytać :lol:

od czego tu zacząć :unsure:

Mirelcia - mówiłam Ci że ja w te klocki kiepska jestem ;) nawet u Siebie nie mogłam wywróżyć :dry: Chłopkowi też źle zapowiedziałam :dry:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KLAUDUSI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ODE MNIE I SEBY RZECZ JASNA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

no i przechodzę do sedna :lol: :lol:

INSO - GRATULUJĘ Z CAŁEGO SEDUCHA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: STRASZNIE SIĘ CIESZĘ - Jak wczoraj Majówka (a właśnie jeszcze raz dzięki Majóweczka) napisała nam na lipcówkach - to popłakałam się ze szczęście. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Strasznie się cieszę, ale przepowiadać nie będę, albo co tam :lol: Mi się widzi że będzie DZIEWCZYNKA - a znając mnie i moje pomyłki to pewnie będzie CHŁOPAK :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #366930 przez princess
Insomnia, czekamy na fotkę Twojej kropeczki:) Trzymam kciuki Trzymajcie się cieplutko :lol:

Mirelko, ode mnie też przekaż swojej córuni najlepsze życzonka od "cioci" Patrycji :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #366932 przez agnesssa
Inso wrzucaj fotę, nawet się nie pytaj czy chcemy bo to oczywista :lol: Do jakiej pracy jak L4 dostałaś :cheer:

Mirelcia
Dołączam się do życzeń dla Duśki. A przede wszystkim rodzeństwa jej życzę :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #366993 przez Mirella
W imieniu swoim i Duśki dziękuję za życzenia :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby