BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #364044 przez Mirella
Justyna też chyba ten filmik widziałam :( Potem było głośno o tym dziecku, ale niestety zmarło w szpitalu :(

Wiecie co? Ja już nie wiem kto gorszy, ta co tłukła czy ten ktoś kto to kręcił ;) Ja myślałam że to w ukryciu jakoś było, ona sama z tym dzieckiem, a Wy mi mówicie że tak jawnie, nie mieści mi się to w głowie, normalnie nie, przerasta mnie to.
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #364046 przez gosiak
Justyna tez widziałam ten filmik z przejechanym dzieckiem tez chyba tu wrzucałam :( :( :( znieczulica...

a co do CLO mi lekarz zlecił od 5 do 9 dc ale brałam od 3dnia Lacra poradziła że przy moich cyklach tak będzie dobrze i że ładniejsza owulka będzie...tylko bierz na noc przed pójściem spać...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #364151 przez JustynaZuzanna
Ja chyba to widziałam na demontach, ale nie dam sobie głowy uciąć czy czasem mi ktoś go nie podesłał.
Ale fakt faktem Mirella masz racje nie wiadomo kto gorszy - znęcający się czy kręcocy filmik. Z tym przejechanym dzieckiem to pamiętam że to było z kamery przemysłowej.

Gosiak na noc biorę (wszystko zawsze na noc łykam). A też 1 tab Ci zalecił??

Ta pytam bo po menopauzie jak mnie przywracali do stanu normalnego to łykałam po 0,5tab przez 1miesiąc non stop. No ale to inna stytuacja.

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #364182 przez gosiak
Tak jedną tabletke ;-)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #364426 przez nikusia1988
Już nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi... dzisiaj temp 36.77 i 58 dc to nie mozliwe zeby owulka byla w 58 dc :ohmy: Nie mam pojęcia. A cały czas było na 36.25, moze to po tym dupku tak skoczyla :unsure: Chyba nikt nie zrozumie mojego cyklu :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #364505 przez ViFi
nikusia1988 napisał:

Już nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi... dzisiaj temp 36.77 i 58 dc to nie mozliwe zeby owulka byla w 58 dc :ohmy: Nie mam pojęcia. A cały czas było na 36.25, moze to po tym dupku tak skoczyla :unsure: Chyba nikt nie zrozumie mojego cyklu :lol:

możliwe teraz odczekasz od 10-16dc i dostaniesz okres....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 7 miesiąc temu #364517 przez gosiak
no chyba ze sie postara i za 16 d dwie krechy beda i jeszcze dluzszy cykl sie zrobi :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364546 przez nikusia1988
No to chyba powinnam sie zapisac do ksiegi guinnessa z owulacją po 50 dc. Nie, to nie możliwe że owulka... nie w takim dniu! to chyba przez ten dupek. A na przytulanie to i tak już za póżno bo ta tempka wysoka mogła by być już pare dni wczesniej a eMuś na poligonie i już przed poligonem nie przytulalismy sie wiec w tym cyklu tez lipa. Ale przecież byłam u gina 12 dni temu to by cos powiedzial ze pęcherzyki sa i moze byc owulacja a nic nie mowil...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364657 przez emka
Hej laseńki!
Co tu taka cisza...??? Kiedy testujecie???
nikusia Współczuje z tymi cyklami! Ale wiesz ze te stracone cykle... ale cicho! :silly:

Wifi A jak u Ciebie sytuacja, rozbujała sie @??? Ja też miałam plamienia a potem ustały i w teście ciąża wyszła, ale wiesz jak u mnie, książkowa nie jestem!

Mamie Szymonka
, sorki ale nicku nie pamiętam, wielkie gratulacje, synuś prześliczny!!! :kiss: Buziaki dla Szymonka!

I co ja jeszcze chciałam... Aaaa gorle znowu wywołać chciałam do odpowiedzi, bo coś milczy paskuda! :silly: :blink:

Ajłkonka Dawaj znaka jak Ci sie Franuś daje we znaki i pochwal się foteczką :) Buziole

A żeby Was tu smutne historyjki nie dołowały, zapodam coś śmiechowego :) Kto słucha Zetki? Nosal Kręci fajna audycja, skubaniec niźle wkręca :)
www.radiozet.pl/Programy/Nosel-Kreci/Blo...-y-do-Marcina-Tyszki

Pozdrawiam Was wszystkie , śle buziaqki i zaciskam za każdą :kiss: :kiss: :kiss:

A i jeszcze jedno @nulka uszy do góry!!! Muszę do Ciebie mojego bociana wysłać, przyczepił się do naszej działki, aż sie sąsiedzi śmieja, rano i wieczorem nas nawiedza! Już mówiłam ze go w doope kopne, to moze zadziała jak trzeba! :silly: Jak mi sie uda to Wam fotke wrzucę!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 7 miesiąc temu #364889 przez @nulka
Emka to kopnij go też w zad od @nulki
niech sie nie szlaja po polach tylko do roboty bierze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:(
12 lata 7 miesiąc temu #365463 przez iwonta_kg
Czy któraś z was stosowała plastry antykoncepcyjne???

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 7 miesiąc temu #365984 przez Sasetka_88
Hej laski co u was?:)
Ja rezygnuję ze starań ...
12 lata 7 miesiąc temu #365993 przez iwonta_kg
Sasetka dlaczego?????????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365995 przez Sasetka_88
Mąż mi powiedział,że mam zapomnieć o dziecku .. Przechodzimy kolejny kryzys :(:/

Muszę przemyśleć swoje małżeństwo .. :/ Ehhh ...
12 lata 7 miesiąc temu #366194 przez mesy
Sasetka NIE MAM pytań :angry:
widzę u was to jak wiatr zawieje :angry: :angry: :angry: :angry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby