BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #362980 przez gosiak
Mesy super opowieść...szkoda że te cuda tak rzadko się zdarzają;(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362981 przez JustynaZuzanna
Aaaa to przepraszam, źle zrozumiałam, pojełam to tak że zawsze masz w cały świat.
Przepraszam...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #362983 przez mesy
gosiak rzadko bo rzadko ale jednak się zdarzają :P :P :P
Gdybym nie usłyszała tej historii od znajomego którego z moim już znamy bardzo długo to bym się pod nosem śmiała :P
12 lata 7 miesiąc temu #362984 przez nikusia1988
Nie nie Justyna. Czasami ona ma takie odpały że nie przychodzi a będąc na obserwacji usg u gina niby wszystko jest ok w środku, błona zrośnięta czy coś takiego i gin mówi ze powinna być @ widząc obraz usg a jednak się myli...
12 lata 7 miesiąc temu #362988 przez gosiak
Nikusia ja bym giną zmieniła, w opolu jest dobra ginka tania tyle że troszkę sie do niej czeka,ale jest konkretną, zleca badanka byle sie doszukać co może być nie tak...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #362993 przez Mirella
Justyna a co to za problem księdza namierzyć? Przecież go znają w tym klasztorze na pewno.

Ilonka tu nie o to chodzi że my nowych nie lubimy, przeciwnie, zawsze się cieszymy jak ktoś nowy dobije do bandy, czasem tylko docieranie jest bolesne ;)
A Ty tu siedzisz tak długo jak ja to na pewno pamiętasz dawną atmosferę i poziom rozmów ;) Nikusia jest deczko krócej ale też długo, ona tez pamięta. Mnie czasem tęskno za czasami kiedy tu było jak w rodzinie. I to nie tylko staraczek sie tyczy, odkąd jest awaria dziwnie się dzieje na forum, szkoda :(

@nulka ale te głosy w głowie to nawet głusi słyszą, nie przegapisz, nie ma obawy :blink:

Insomnia a Ty się starasz czy czekasz na wpadkę bo się pogubilam? Bywaj tu jakoś częściej bo mi znikasz, a potem będziesz pytała dziewczynka czy chłopczyk, a ja tak nie umiem na odległość.

Nie wiecie czasem kiedy mi się ostatnia @ zaczęla? Kurcze, już po paru dniach nie byłam w stanie się doliczyć ;)
12 lata 7 miesiąc temu #362998 przez nikusia1988
Gdybym mieszkała w Opolu to napewno bym gina zmienila a ten jest jeden w naszym regionie do ktorego nie trzeba sie wczesniej rejestrowac tylko sie przychodzi w danym dniu i czeka w kolejce bo u reszty gin to trzeba czeka miesiąc dwa lub trzy na wizyte
12 lata 7 miesiąc temu #362999 przez mesy
Mirella inso póki co poszukuje swojej @ bo gdzieś jej się zagubiła :P :P :P :P :P :P
12 lata 7 miesiąc temu #363002 przez Mirella
Nie ma czego szukać? Niech testa w szufladzie poszuka :P :P :P :P
12 lata 7 miesiąc temu #363003 przez JustynaZuzanna
Nikuś to chyba nie ten, bo ludzie tylko mdleją, nie latają po kościele :D
Nie wiem z kąd jesteś ale mogę dac namiar na lekarzy w Katowicach i w Łodzi, którzy mnie ratowali i chwała i cześć im bo żyje nadal.

Mirelka ja zbytnio wierząca nie jestem, ale to inna beczka rozmów. Nie będę męczyć moimi poglądami filozoficznymi :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #363006 przez nikusia1988
Justyna nie, dzięki, na razie na leczenie po Polsce się nie wybieram :) Porobię badania w swoim regionie.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363047 przez Insomnia
Mirella :lol: No przecież dużo piszę no :lol: Ostatnio tylko coś weny nie miałam.
Staram się i nie czekam na wpadkę bo po przebadaniu to za przeproszeniem do smierci bym się nie doczekała B) @ poszukuję nadal, cykl bezowulacyjny a ta jak na złość nie przyłazi :angry: Byłam u ginki i zleciła mi kilka badań oprócz tych co już miałam... Testosteron mam dużo za wysoki co działa jak naturalna antykoncepcja. Teraz miałam się zgłosić po @ do ginki a ta @ tylko postraszyła 2 dni i uciekła... Wizytę umówiłam więc jeśli do wtorku się nie zjawi to będziemy wywoływać.
Testa znalazłam ale zepsuty :laugh: Jedną kreske pokazuje :blink:

A właśnie :laugh: co do testu:
Co mówi mężczyzna widząc II na teście?
- O Boże! Bliźniaki!! :lol: :lol:

Głupie wiem :woohoo: ale nie mogłam się powstrzymać :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #363060 przez MagdaM
Hejo :)
Co u Was??
Marta M @ jest?? Ja juz 13 dni bez :( Test robilam dla spokoju ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 7 miesiąc temu #363062 przez Insomnia
MagdaM i co? jak test? Z tego co wiem to Marta M @ dostała :dry: Ale nie jestem pewna na 100% :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka