- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362949 przez nikusia1988
Justyna to ty opowiedz nam tą historię jeżeli nie będzie to ta sama
Ja już długo tak mam, po tabletkach anty mi się rozregulowało i miałam cały czas ok 33, 36, 38 a od czasu do czasu po 40, 50 i 70
Ja już długo tak mam, po tabletkach anty mi się rozregulowało i miałam cały czas ok 33, 36, 38 a od czasu do czasu po 40, 50 i 70
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez nikusia1988.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362953 przez @nulka
hej Banda
weszłam tylko na chwilę bo nie mogłam zostać obojętna wobec Kozy Izabeli- umarłam
Gosiaku jesteś mistrzem
no i poczekam na tą historię o księdzu ino szybko bo mam robote
Nikusia zrób TSH bo Ty mi na tarczycową wyglądasz
weszłam tylko na chwilę bo nie mogłam zostać obojętna wobec Kozy Izabeli- umarłam
Gosiaku jesteś mistrzem
no i poczekam na tą historię o księdzu ino szybko bo mam robote
Nikusia zrób TSH bo Ty mi na tarczycową wyglądasz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362954 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
nie zazdroszcze. Ja poza tym przypadkiem że 4 razy miałam @ w przeciągu deczko ponad miesiąca, to dwa razy po ponad pół roku niemiałam ale ja to inna jestem i miałam menopauze wywołaną.
A co Ci wogóle lekarz na to proponuje, ma jakieś podejżenia??
I jakie Ci (chyba)Inso mówiła badanie?
A co Ci wogóle lekarz na to proponuje, ma jakieś podejżenia??
I jakie Ci (chyba)Inso mówiła badanie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362957 przez mesy
No dobra to wam opowiem ...
Spotkaliśmy kiedyś znajomego w sklepie z żoną też bardzo długo starali się o dzidziusia ... przechodzili różne badania wszystko było ok a ciąży dalej nie było .. i znajomy mówił nam że w końcu poszedł do kościoła (gdzie on w ogóle do kościoła nie chodził).. siadł w ławce i po cichu zaczął mówić żeby bóg dał mu jakiś znak co z nim jest nie tak że dziecka jeszcze nie mają ...
Kilka dni później (pamiętam to jak dziś jak to opowiadał) wstał koło 5-oo do kibelka .. zrobił co miał zrobić i położył się z powrotem do łóżka nagle słyszy jakiś spokojny głos ''będziesz miał zdrowego synka '' .. budzi swoją żonę i pyta czy słyszała też ten głos ona mu oczywiście że on poryany jest i ma iść dalej spać on dalej swoje wstawaj jesteś w ciąży ... ubrał się po tej 5-oo rano i poleciał po test jeszcze w aptece się śmiał że chce taki test na chłopczyka przyszedł do domu kazał swojej zrobić test .... no i zrobiła i wyszła z kibelka z testem z dwoma kreskami ... i oczywiście wielkie oczy ... od tamtej pory zaczął chodzić do kościoła i wierzyć w boga ...
co prawda pewnie był to zbieg okoliczności a że słyszał ten głos to jego psychika ale gdybym go nie znała to bym nie uwierzyła w tą historię ....
A dodam jeszcze że mają dziś pięknego zdrowego synka
Spotkaliśmy kiedyś znajomego w sklepie z żoną też bardzo długo starali się o dzidziusia ... przechodzili różne badania wszystko było ok a ciąży dalej nie było .. i znajomy mówił nam że w końcu poszedł do kościoła (gdzie on w ogóle do kościoła nie chodził).. siadł w ławce i po cichu zaczął mówić żeby bóg dał mu jakiś znak co z nim jest nie tak że dziecka jeszcze nie mają ...
Kilka dni później (pamiętam to jak dziś jak to opowiadał) wstał koło 5-oo do kibelka .. zrobił co miał zrobić i położył się z powrotem do łóżka nagle słyszy jakiś spokojny głos ''będziesz miał zdrowego synka '' .. budzi swoją żonę i pyta czy słyszała też ten głos ona mu oczywiście że on poryany jest i ma iść dalej spać on dalej swoje wstawaj jesteś w ciąży ... ubrał się po tej 5-oo rano i poleciał po test jeszcze w aptece się śmiał że chce taki test na chłopczyka przyszedł do domu kazał swojej zrobić test .... no i zrobiła i wyszła z kibelka z testem z dwoma kreskami ... i oczywiście wielkie oczy ... od tamtej pory zaczął chodzić do kościoła i wierzyć w boga ...
co prawda pewnie był to zbieg okoliczności a że słyszał ten głos to jego psychika ale gdybym go nie znała to bym nie uwierzyła w tą historię ....
A dodam jeszcze że mają dziś pięknego zdrowego synka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez mesy.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362967 przez JustynaZuzanna
a ja myślałam, że z innej beczki tzn nie o ciąży jeszcze jak ciary miały przejść...
U nas w Żarkach a dokładnie w Leśniowie w klasztorze Ojców Paulinów był podczas rekolekcji ksiądz, jakieś 3 lata temu.
W pierwszym dniu rekolekcji podobno same starsze babcie były, noi i jak to babcie zaraz o nim po całej wsi opowiadały, następne 2 dni było tyle ludzi, że się w klasztorze nie mieścili, podobno nawięcej młodzierzy było bo każdy nie wierzył.
Gościu ma taki dar, że jak w kimś coś złego siedzi, jakieś choróbsko czy jakby to nazwać demon to on to widzi.
Podchodzi do takiej osoby z krzyżem mówi coś po łacinie.. podobno gałka oczna na drugą stronę się obraca - tzn pokazuje się samo białko, trzepie takim gościem w takich konwulsjach jakby padaczka i nawet kilku chłopa nie jest w stanie utrzymać. Podobno oprócz "demonów" wygania też różne choroby....
Po tym jak babcie po pierwszym dniu po wsi o tym powiedziały, to następnego dnia młodzież poszła żeby się ponabijać z tego co one gadają. I jednego chłopaka to po całym kościele rzucało.
Szkoda, że byłam wtedy w szpitalu może by mi facet choróbsko wypędził
U nas w Żarkach a dokładnie w Leśniowie w klasztorze Ojców Paulinów był podczas rekolekcji ksiądz, jakieś 3 lata temu.
W pierwszym dniu rekolekcji podobno same starsze babcie były, noi i jak to babcie zaraz o nim po całej wsi opowiadały, następne 2 dni było tyle ludzi, że się w klasztorze nie mieścili, podobno nawięcej młodzierzy było bo każdy nie wierzył.
Gościu ma taki dar, że jak w kimś coś złego siedzi, jakieś choróbsko czy jakby to nazwać demon to on to widzi.
Podchodzi do takiej osoby z krzyżem mówi coś po łacinie.. podobno gałka oczna na drugą stronę się obraca - tzn pokazuje się samo białko, trzepie takim gościem w takich konwulsjach jakby padaczka i nawet kilku chłopa nie jest w stanie utrzymać. Podobno oprócz "demonów" wygania też różne choroby....
Po tym jak babcie po pierwszym dniu po wsi o tym powiedziały, to następnego dnia młodzież poszła żeby się ponabijać z tego co one gadają. I jednego chłopaka to po całym kościele rzucało.
Szkoda, że byłam wtedy w szpitalu może by mi facet choróbsko wypędził
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362968 przez nikusia1988
@nulka jednak tarczycowa nie jestem bo to badanie robiłam
Justyna mam to na skarbku zapisane ale nie pamiętam nazw ale o badania hormonalne chyba chodzi. Ja się od dłuższego czasu modlę do Boga i lipa...
Justyna mam to na skarbku zapisane ale nie pamiętam nazw ale o badania hormonalne chyba chodzi. Ja się od dłuższego czasu modlę do Boga i lipa...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362970 przez @nulka
Gosiakno jak sie tak przyjrzeć to rysy ma ...coś jakby moja krewna ta koza to i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak matka
mesy no historyja nieziemska
ale ja to sie nie doczekam nawet głosów...
co ja gadam ja ich nawet nie usłysze bo prędzej ogłuchne ze starości
za bardzo wierząca to ja nie jestem ale wierzę w ludzką intuicję i jakąś moc o której nie mamy pojęcia i w możliwości których jeszcze nie potrafimy wykorzystać
ide porobić prace
pa Babusy bawcie się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak matka
mesy no historyja nieziemska
za bardzo wierząca to ja nie jestem ale wierzę w ludzką intuicję i jakąś moc o której nie mamy pojęcia i w możliwości których jeszcze nie potrafimy wykorzystać
ide porobić prace
pa Babusy bawcie się
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362972 przez JustynaZuzanna
Insomnia napisał:
Nieee ja to jak w zegarku, oprócz 1,5 miesiąca gdzie miałam pod rząd 4 mały (6dni krwawienia, 2 dni wolnego i znowu) jak się później okazało to pękły mi torbiele i dlatego tak miałam. I dwa razy po ponad 6miesięcy nie miałam @ ale to wynik tego, że byłam wprowadzona w stan menopauzy chemicznej.
Tak pozatym to 28dni, chociaż ostatnio chyba było 35.
To Nikusia ma mega rozlegulowany cykl
Justyna zwolnij trochę bo się pogubiłam To masz cykle jak w zegarku czy nieregularne?
Lacrijka Nikusi polecała badanka. TSH, LH FSH... i nie pamiętam jakie jeszcz
Nieee ja to jak w zegarku, oprócz 1,5 miesiąca gdzie miałam pod rząd 4 mały (6dni krwawienia, 2 dni wolnego i znowu) jak się później okazało to pękły mi torbiele i dlatego tak miałam. I dwa razy po ponad 6miesięcy nie miałam @ ale to wynik tego, że byłam wprowadzona w stan menopauzy chemicznej.
Tak pozatym to 28dni, chociaż ostatnio chyba było 35.
To Nikusia ma mega rozlegulowany cykl
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362977 przez JustynaZuzanna
@nulka napisał:
@nulka ja Cie proszę nie marudź kochana!! Ja też nie należe do wierzących, ale tak jak piszesz jakaś moc musi być, skoro mi nagle się tak wyniki poprawiły.
Ciekawe jak teraz bym poszła porobić jakie będa
ide porobić prace
pa Babusy bawcie się
@nulka ja Cie proszę nie marudź kochana!! Ja też nie należe do wierzących, ale tak jak piszesz jakaś moc musi być, skoro mi nagle się tak wyniki poprawiły.
Ciekawe jak teraz bym poszła porobić jakie będa
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362979 przez nikusia1988
No nie zgodzę się że mega rozregulowany bo nie mam tak cały czas że po 50 czy 70 dni... Mam cały czas od ok 32 do 38 a tylko 4 czy 5 razy zdarzyly sie 40, 50, 60 i 70 dnowe cykle a ten mam taki długi bo odstawiłam luteine i w tym cyklu juz jej nie bralam i dlatego @ nie przyszla bo widocznie po tej luteinie mi sie nic nie uregulowało