BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #362178 przez Asik
Sasetka.. jakie meczące?? ja tak zwiedziłam całą europę :D :D jak sie jedzie z ukochanym to jest super a nie męczące :D no i pomyśl o tych krajach gdzie akurat sr=taralibyście sie o dzidzię :D heheh :)

Sisina... noszz kurcaaaa to pech ze w podwójnej jezdzi.. noo a impreza i po niej upojny sex to tak tak tak :D wtedy jakoś sie relaksuje człowiek i odpręza :D ;D dla tego samego warto taka imprezkę zorganizować :D ja jezdziłam około 8 mcy z Mareckim.. nie w każda trase ale starałam się raz w miesiącu pojechać , ten oststni raz pojechalismy na Hiszpanię, to był normalnie cud że wtedy szybciej wrócił bo miał nie zjechać na weekend , a tu niespodzianka :D więc o d razu do roboty i poprawak byla Francja, Hiszpania, Włochy , Austria ... :D :D no i nie wiadomo który kraj taki sprzyjający ale pamiętam że odpuściłam wtedy i tak na lajcie było :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362184 przez Sasetka_88
No kiedyś mi proponował,ale nie wiem .. Poza tym mamy pieska i gdzie byśmy go dali? Moze się kiedyś skuszę:)
12 lata 7 miesiąc temu #362187 przez Asik
Skus się skuś :D pieska podrzuc komuś :D raz na jakis czas można :D a zobaczysz jakie to super :D

12 lata 7 miesiąc temu #362189 przez Sasetka_88
Nie wiem czy bym mogła teraz, bo się zmieniły zasady u niego w firmie ..
12 lata 7 miesiąc temu #362191 przez gosiak
mój kierowca i to cały czas po jednym terenie a mimo to lubię z Nim jechać, bo przynajmniej razem jesteśmy :) a za granice to już na bank bym jeździła :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #362194 przez Sasetka_88
Tylko,że ja zamiast jeździć z nim muszę szukać pracy .. bo z jednej wypłaty jest ciężko :(:/
12 lata 7 miesiąc temu #362196 przez angellika1
majówka ja nie widziałam zdjęcia :( :( :(: A jak możecie wybierać daę to 08-08:D świetne dzieciaczki są z tej daty ;) no i bedziemy miełay forumowe prawie bliźniaki :):)m

Mirella moje cudeńko kochanea jakie ma rzęsy :o nie jedna laska bedzie mu zazdrościć ;)

Asik pisała o wyjazdach a wiecie że Szymek to taki pół hiszpan???
12 lata 7 miesiąc temu #362208 przez Asik
Hello Gosiaku :D :D noo takie wyjazdy razem z M tosuper sprawa :)

Ja jezdziłam ryzykując kary itp, a szukanie pracy i zachodzenie w ciążę hmmm ... no nie wiem.... dla mnie ważne było zajscie :) też pracy nie miałam... jeden tydzień w miesiacu możesz na wyjazd przeznaczyć a reszte na szukanie :D :D

Angellikaaaaa :D noooo Szymke to temperamentny gosciu :) pół Hiszpan z charakteru :D
a data .. 17 tez nie jest zły :P :P hehehe ale 08.08 to taka fajna data do zapamiętania :D

12 lata 7 miesiąc temu #362235 przez gosiak
Asik to kiedy planujesz taki owocny wyjazd z M? :lol: :lol: Szymek miałby się z kim bawić bo starasza siora to juz taka zabiegana i ma rozpieszczać, a do zabawy siadła by taka mała :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #362238 przez Asik
ojjj Gosiakuuuuuu :P ja juz swój przydział odebrałam :D to raz... a dwa.. kochanaaa ja już nie ten wiek ... teraz daję radę zapylac na czterech za Szymkiem ale kolana mnie napierdzielają, siniory jak pięści mam :D wyjazd jakiś w celach edukacyjno-rozrywkowych to tak może we wrzesniu :D ale powrót planujemy w niezmienionym składzie :D

Martula teraz mature ma... uczy się iuczy a Szymek jej pomaga hahahah :D notatki kradnie :D

12 lata 7 miesiąc temu #362239 przez iwonta_kg
Seksomaniaczki :P :P :P :P

Fajne te suwaczki :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 7 miesiąc temu #362294 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Nikusia - ja nie pisze bo ostatnio "uslyszałam" ze czytajac moje posty to sie przekro robi bułahahahha.. Nie chce Wam sprawiać czykrości :P :P :P :P :P :P

Majówka - ja nie widziałam foty :( :( :( :( :( :(

nie zgadzam sie....pisz bo ja tesknie....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362295 przez @nulka
witam

angelika Nikoś śliczny i jaki już duży :kiss:

Asik co u Was? dawaj duże zdjęcie Szymusia :)

dziewczyny :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

nie jestem moderatorem i może nie powinnam tego pisać ale czytając niektóre posty mam poczucie, że przekraczana jest granica dobrego smaku....tak delikatnie mówiąc B)
a po nowemu - mniej wulgaryzmów a więcej intymności pliiiisssssssss!!!! :huh:

a poza tym życzę wszystkim II kreseczek,
ViFi trzymam mocno kciuki
Mirella szukaj przyczyn póki czas, wiem co gadam :blink:
12 lata 7 miesiąc temu #362304 przez mesy
@nulka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #362307 przez Asik
@nulka :D :D u nas ehhh szaleństwaaaa !!! Szymek tak broi że normalnie nie nadążam za nim :) wrzucam filmik co ten pieronek wyrabia ze stolikiem :) pchacza schowałam to sobie wynalazł zamiennik :D

i drugi :)

a Tu zdjęcie :)

Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby