- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362178 przez Asik
Sasetka.. jakie meczące?? ja tak zwiedziłam całą europę jak sie jedzie z ukochanym to jest super a nie męczące no i pomyśl o tych krajach gdzie akurat sr=taralibyście sie o dzidzię heheh
Sisina... noszz kurcaaaa to pech ze w podwójnej jezdzi.. noo a impreza i po niej upojny sex to tak tak tak wtedy jakoś sie relaksuje człowiek i odpręza ;D dla tego samego warto taka imprezkę zorganizować ja jezdziłam około 8 mcy z Mareckim.. nie w każda trase ale starałam się raz w miesiącu pojechać , ten oststni raz pojechalismy na Hiszpanię, to był normalnie cud że wtedy szybciej wrócił bo miał nie zjechać na weekend , a tu niespodzianka więc o d razu do roboty i poprawak byla Francja, Hiszpania, Włochy , Austria ... no i nie wiadomo który kraj taki sprzyjający ale pamiętam że odpuściłam wtedy i tak na lajcie było
Sisina... noszz kurcaaaa to pech ze w podwójnej jezdzi.. noo a impreza i po niej upojny sex to tak tak tak wtedy jakoś sie relaksuje człowiek i odpręza ;D dla tego samego warto taka imprezkę zorganizować ja jezdziłam około 8 mcy z Mareckim.. nie w każda trase ale starałam się raz w miesiącu pojechać , ten oststni raz pojechalismy na Hiszpanię, to był normalnie cud że wtedy szybciej wrócił bo miał nie zjechać na weekend , a tu niespodzianka więc o d razu do roboty i poprawak byla Francja, Hiszpania, Włochy , Austria ... no i nie wiadomo który kraj taki sprzyjający ale pamiętam że odpuściłam wtedy i tak na lajcie było
Temat został zablokowany.
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #362184 przez Sasetka_88
No kiedyś mi proponował,ale nie wiem .. Poza tym mamy pieska i gdzie byśmy go dali? Moze się kiedyś skuszę
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #362189 przez Sasetka_88
Nie wiem czy bym mogła teraz, bo się zmieniły zasady u niego w firmie ..
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #362194 przez Sasetka_88
Tylko,że ja zamiast jeździć z nim muszę szukać pracy .. bo z jednej wypłaty jest ciężko :/
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #362196 przez angellika1
majówka ja nie widziałam zdjęcia : A jak możecie wybierać daę to 08-08:D świetne dzieciaczki są z tej daty no i bedziemy miełay forumowe prawie bliźniaki :)m
Mirella moje cudeńko kochanea jakie ma rzęsy :o nie jedna laska bedzie mu zazdrościć
Asik pisała o wyjazdach a wiecie że Szymek to taki pół hiszpan???
Mirella moje cudeńko kochanea jakie ma rzęsy :o nie jedna laska bedzie mu zazdrościć
Asik pisała o wyjazdach a wiecie że Szymek to taki pół hiszpan???
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362208 przez Asik
Hello Gosiaku noo takie wyjazdy razem z M tosuper sprawa
Ja jezdziłam ryzykując kary itp, a szukanie pracy i zachodzenie w ciążę hmmm ... no nie wiem.... dla mnie ważne było zajscie też pracy nie miałam... jeden tydzień w miesiacu możesz na wyjazd przeznaczyć a reszte na szukanie
Angellikaaaaa noooo Szymke to temperamentny gosciu pół Hiszpan z charakteru
a data .. 17 tez nie jest zły hehehe ale 08.08 to taka fajna data do zapamiętania
Ja jezdziłam ryzykując kary itp, a szukanie pracy i zachodzenie w ciążę hmmm ... no nie wiem.... dla mnie ważne było zajscie też pracy nie miałam... jeden tydzień w miesiacu możesz na wyjazd przeznaczyć a reszte na szukanie
Angellikaaaaa noooo Szymke to temperamentny gosciu pół Hiszpan z charakteru
a data .. 17 tez nie jest zły hehehe ale 08.08 to taka fajna data do zapamiętania
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362238 przez Asik
ojjj Gosiakuuuuuu ja juz swój przydział odebrałam to raz... a dwa.. kochanaaa ja już nie ten wiek ... teraz daję radę zapylac na czterech za Szymkiem ale kolana mnie napierdzielają, siniory jak pięści mam wyjazd jakiś w celach edukacyjno-rozrywkowych to tak może we wrzesniu ale powrót planujemy w niezmienionym składzie
Martula teraz mature ma... uczy się iuczy a Szymek jej pomaga hahahah notatki kradnie
Martula teraz mature ma... uczy się iuczy a Szymek jej pomaga hahahah notatki kradnie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 7 miesiąc temu #362294 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Lacrijka napisał:
nie zgadzam sie....pisz bo ja tesknie....
Nikusia - ja nie pisze bo ostatnio "uslyszałam" ze czytajac moje posty to sie przekro robi bułahahahha.. Nie chce Wam sprawiać czykrości
Majówka - ja nie widziałam foty
nie zgadzam sie....pisz bo ja tesknie....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362295 przez @nulka
witam
angelika Nikoś śliczny i jaki już duży
Asik co u Was? dawaj duże zdjęcie Szymusia
dziewczyny
nie jestem moderatorem i może nie powinnam tego pisać ale czytając niektóre posty mam poczucie, że przekraczana jest granica dobrego smaku....tak delikatnie mówiąc
a po nowemu - mniej wulgaryzmów a więcej intymności pliiiisssssssss!!!!
a poza tym życzę wszystkim II kreseczek,
ViFi trzymam mocno kciuki
Mirella szukaj przyczyn póki czas, wiem co gadam
angelika Nikoś śliczny i jaki już duży
Asik co u Was? dawaj duże zdjęcie Szymusia
dziewczyny
nie jestem moderatorem i może nie powinnam tego pisać ale czytając niektóre posty mam poczucie, że przekraczana jest granica dobrego smaku....tak delikatnie mówiąc
a po nowemu - mniej wulgaryzmów a więcej intymności pliiiisssssssss!!!!
a poza tym życzę wszystkim II kreseczek,
ViFi trzymam mocno kciuki
Mirella szukaj przyczyn póki czas, wiem co gadam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej