- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #362037 przez Sasetka_88
Można to kupić bez recepty.100 sztuk za około 30 zł .. Na necie mają ok opinie, zobaczymy czy pomogą no i bierze to od poniedziałku ..
Temat został zablokowany.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362057 przez Lacrijka
Nikusia - ja nie pisze bo ostatnio "uslyszałam" ze czytajac moje posty to sie przekro robi bułahahahha.. Nie chce Wam sprawiać czykrości
Majówka - ja nie widziałam foty
Majówka - ja nie widziałam foty
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Lacrijka.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362066 przez nikusia1988
Ja też nie widziałam foty
Lacrijko gdybym ja się miała przejmować ludźmi mniej rozumnymi ode mnie to chyba bym się musiała w psychiatryku leczyć... Także główka do góry i bądź tu z nami A te młode forumowiczki które mają coś do nas (starszych forumowiczek) lub naszych postów i się rzucają to trzeba tępić jak szkodniki!!! W końcu my tu jesteśmy starsze stażem i nie damy sobie w kaszę dmuchać
Ale to fakt... im więcej "młodych" przyłazi tym więcej "starych" staraczek ucieka... i to nie z powodu II Przykre...
Lacrijko gdybym ja się miała przejmować ludźmi mniej rozumnymi ode mnie to chyba bym się musiała w psychiatryku leczyć... Także główka do góry i bądź tu z nami A te młode forumowiczki które mają coś do nas (starszych forumowiczek) lub naszych postów i się rzucają to trzeba tępić jak szkodniki!!! W końcu my tu jesteśmy starsze stażem i nie damy sobie w kaszę dmuchać
Ale to fakt... im więcej "młodych" przyłazi tym więcej "starych" staraczek ucieka... i to nie z powodu II Przykre...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 7 miesiąc temu #362071 przez Mirella
Lacra a wziąć i Cię palnąć? Ci pomilczę to się nie pozbierasz to raz, za fochanie zarwiesz podwójnie to dwa, a trzy nieuprzejmie przypominam że pisanie tutaj jest jednym z warunków do zafasolkowania, zapomniałas już że aktywne dziewczyny jakoś szybciej mimo wszyskto
Byłam dziś z Duśką u lekarza i się okazało że jej pediatra przekształciła się w lekarza rodzinnego i tez mogę się u niej leczyć, czyż życie nie jest piękne? Trza zrobić te badanka i się wziąć za siebie w takim razie, przynajmniej ktoś fajny się mna zajmie, bo do tej pory to już usłyszałam nie raz że wyniki mam dobre i sobie coś uroiłam
Byłam dziś z Duśką u lekarza i się okazało że jej pediatra przekształciła się w lekarza rodzinnego i tez mogę się u niej leczyć, czyż życie nie jest piękne? Trza zrobić te badanka i się wziąć za siebie w takim razie, przynajmniej ktoś fajny się mna zajmie, bo do tej pory to już usłyszałam nie raz że wyniki mam dobre i sobie coś uroiłam
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362084 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Lacra ja też Cię palnę...
hmmm mam sporo bielizny jeszcze, troszkę wibratorów (Ale nie mam już tych wielofunckyjnych z cyber skóry) tylko zwykłe, kuli geiszy, biżuterie, nakładki wibrujące, prezerwatywy wielokrotnego użytku. i jakieś tam gadżety na panieński i kawalerski.
Mirelka poważnie te co aktywne fasolkują?? to może ja nie będę Was na tak długo jak teraz opuszczać
hmmm mam sporo bielizny jeszcze, troszkę wibratorów (Ale nie mam już tych wielofunckyjnych z cyber skóry) tylko zwykłe, kuli geiszy, biżuterie, nakładki wibrujące, prezerwatywy wielokrotnego użytku. i jakieś tam gadżety na panieński i kawalerski.
Mirelka poważnie te co aktywne fasolkują?? to może ja nie będę Was na tak długo jak teraz opuszczać
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362092 przez nikusia1988
Ja teraz jestem zmuszona siedzieć tu prawie 24/h z nudów bo mój eMek na poligonie do piątku i do piątku w celibacie (skoro jesteśmy w temacie) Chyba się pochlastam
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362097 przez Sasetka_88
Ja niestety nie mam możliwość bycia non stop tutaj,ale kiedy mogę to jestem
Mnie intereowałaby jakaś sexy bielizna:D
Odstawiłam właśnie Novynette, ciekawe czy coś mi się rozreguluje:/ i nie potrzebnie go brałam bo na weselu nie byliśmy ehhhh ...
Mnie intereowałaby jakaś sexy bielizna:D
Odstawiłam właśnie Novynette, ciekawe czy coś mi się rozreguluje:/ i nie potrzebnie go brałam bo na weselu nie byliśmy ehhhh ...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Sasetka_88.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 7 miesiąc temu #362127 przez Asik
Hello Sasetka i sisinia .. mój tez mobilny ale nie tory tylko bus na międzynarodówce ojjj pamiętam jak się staraliśmy .. cięęężkooo bo więcej M w domu nie było jak był planowałam kupic salfazin nawet ale niezdążyłam zaczęłam w trasy jezdzic i ostatnia trasa zaowocowała Szymkiem gdyby nie ten nasz wyjazd to chyba Szymka by nie było... jedzcie w trasę
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362154 przez sisina
ale ostatnio znajoma moja opowiadała ze jej siostra sie reż starała o dziecko 3 lata i nie mogli...a patrz byli u znajomych na imprezie i sie tak nawalili ale jaki sex był o boziu.. i po tym upojeniu zaszła w ciąze;) wiec moze tez tak sprobuje hehehe a nóż widelec sie uda;) kurcze musze tego mojego namowic na impreze...
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #362170 przez Sasetka_88
Ja bym nie dała radę na trasie, bo to męczące .. A i tak póki się nie podleczy tonici z dziecka, bo ma za bardzo uszkodzone i mało ruchliwe:( No ale ja robię co mogę by miał ochotę i już mu powiedziałam by zbierał siły na czwartek jak wróci:)
Choć nie wiem która zaciazyła przy słabych plemnikach :/
Choć nie wiem która zaciazyła przy słabych plemnikach :/