BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #362032 przez sisina
Sasetka: twojemu mezowi zapisał to lekarz?czy mozna to w aptece kupic bez recepty?
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362036 przez Sasetka_88
Też chętna jesteś?:)
12 lata 7 miesiąc temu #362037 przez Sasetka_88
Można to kupić bez recepty.100 sztuk za około 30 zł .. Na necie mają ok opinie, zobaczymy czy pomogą :) no i bierze to od poniedziałku ..
12 lata 7 miesiąc temu #362039 przez sisina
no ej moze mu tez pomoze na te żolnierzyki bo tez staramy sie o dzidziolka
12 lata 7 miesiąc temu #362040 przez sisina
Dzieki musze mu to kupić;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362057 przez Lacrijka
Nikusia - ja nie pisze bo ostatnio "uslyszałam" ze czytajac moje posty to sie przekro robi bułahahahha.. Nie chce Wam sprawiać czykrości :P :P :P :P :P :P

Majówka - ja nie widziałam foty :( :( :( :( :( :(
12 lata 7 miesiąc temu #362066 przez nikusia1988
Ja też nie widziałam foty :(

Lacrijko gdybym ja się miała przejmować ludźmi mniej rozumnymi ode mnie to chyba bym się musiała w psychiatryku leczyć... Także główka do góry i bądź tu z nami :) A te młode forumowiczki które mają coś do nas (starszych forumowiczek) lub naszych postów i się rzucają to trzeba tępić jak szkodniki!!! :silly: W końcu my tu jesteśmy starsze stażem i nie damy sobie w kaszę dmuchać :P :P :P

Ale to fakt... im więcej "młodych" przyłazi tym więcej "starych" staraczek ucieka... i to nie z powodu II Przykre... :(
12 lata 7 miesiąc temu #362071 przez Mirella
Lacra a wziąć i Cię palnąć? Ci pomilczę to się nie pozbierasz to raz, za fochanie zarwiesz podwójnie to dwa, a trzy nieuprzejmie przypominam że pisanie tutaj jest jednym z warunków do zafasolkowania, zapomniałas już że aktywne dziewczyny jakoś szybciej mimo wszyskto :)

Byłam dziś z Duśką u lekarza i się okazało że jej pediatra przekształciła się w lekarza rodzinnego i tez mogę się u niej leczyć, czyż życie nie jest piękne? Trza zrobić te badanka i się wziąć za siebie w takim razie, przynajmniej ktoś fajny się mna zajmie, bo do tej pory to już usłyszałam nie raz że wyniki mam dobre i sobie coś uroiłam
12 lata 7 miesiąc temu #362084 przez JustynaZuzanna
Lacra ja też Cię palnę... :)

hmmm mam sporo bielizny jeszcze, troszkę wibratorów (Ale nie mam już tych wielofunckyjnych z cyber skóry) tylko zwykłe, kuli geiszy, biżuterie, nakładki wibrujące, prezerwatywy wielokrotnego użytku. i jakieś tam gadżety na panieński i kawalerski.

Mirelka poważnie te co aktywne fasolkują?? to może ja nie będę Was na tak długo jak teraz opuszczać :D

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #362092 przez nikusia1988
Ja teraz jestem zmuszona siedzieć tu prawie 24/h z nudów bo mój eMek na poligonie do piątku i do piątku w celibacie (skoro jesteśmy w temacie) Chyba się pochlastam ;) :D
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362097 przez Sasetka_88
Ja niestety nie mam możliwość bycia non stop tutaj,ale kiedy mogę to jestem :)

Mnie intereowałaby jakaś sexy bielizna:D

Odstawiłam właśnie Novynette, ciekawe czy coś mi się rozreguluje:/ i nie potrzebnie go brałam bo na weselu nie byliśmy ;) ehhhh ...
12 lata 7 miesiąc temu #362127 przez Asik
Hello :) Sasetka i sisinia .. mój tez mobilny :) ale nie tory tylko bus na międzynarodówce :D ojjj pamiętam jak się staraliśmy .. cięęężkooo bo więcej M w domu nie było jak był :) planowałam kupic salfazin nawet ale niezdążyłam :) zaczęłam w trasy jezdzic i ostatnia trasa zaowocowała Szymkiem :D gdyby nie ten nasz wyjazd to chyba Szymka by nie było... jedzcie w trasę :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu #362147 przez sisina
hej asik;no ja tez jezdziłam w trasy za granice i jakoś nie wyszło hmm teraz bym też z chęcia pojechała ale niestety moj M jezdzi w podwujnej obsadzie i dupa..
12 lata 7 miesiąc temu #362154 przez sisina
ale ostatnio znajoma moja opowiadała ze jej siostra sie reż starała o dziecko 3 lata i nie mogli...a patrz byli u znajomych na imprezie i sie tak nawalili ale jaki sex był o boziu.. i po tym upojeniu zaszła w ciąze;) wiec moze tez tak sprobuje hehehe a nóż widelec sie uda;) kurcze musze tego mojego namowic na impreze...;)
12 lata 7 miesiąc temu #362170 przez Sasetka_88
Ja bym nie dała radę na trasie, bo to męczące .. A i tak póki się nie podleczy tonici z dziecka, bo ma za bardzo uszkodzone i mało ruchliwe:(:( No ale ja robię co mogę by miał ochotę:D i już mu powiedziałam by zbierał siły na czwartek jak wróci:)
Choć nie wiem która zaciazyła przy słabych plemnikach :/
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka