BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #362361 przez angellika1
angellika1 napisał:

bewipo- także trzymam kciuki :D
Wydaje mi się że nasi mężowie kiedy sie dowiedzą że zostaną tatusiami muszą się do tego przyzwyczaić a na początku czują obawe przed ciążą.... nie wiedza jak sie zachowac boją sie że zrobią coś źle, może trzeba troche czasu żeby się oswoili????
A my jak już zaczeliśmy na nowo starania to pierwszy cykl bedzie niewypałem :( Dzisiaj byłam u lekarza i mam ostre zapalenie pęcherza.... antybiotyk przez 12 dni aaaaa!! @ powinnam dostać 09-11-2010 ale ten cykl jestem zmuszona "odpuścić"
Ale moze to dobrze bo zbliza sie grudzień Święta i może będzie taki malutki prezencik :)

hehe tak tak niewypał własnie w tym cyklu sie udało :)

sory wzięło mnie na wspomnienia
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362366 przez Asik
Gosiaczku :) Lacrijko :D :D ale mi się milusio zrobiło :) :)

Dorcia Szymek to prędki chłopak :) siedział sam , juz w styczniu (5mcy):) pewnie bez podpórek :) raczkować zaczął w lutym jak miał 6 mcy :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu #362369 przez Lacrijka
To nam jest miło ze zajżałyście..Taki powrót do zajebiaszczych czasow...

Paczajcie, Wasze pociechy juz sie samodzielnią a Lacra dalej na staraczkach :) :) :) Dostane order weterana ??? :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #362372 przez vestusia
Asik jak fajnie Szymek zasuwa. Rzeczywiście szybciutko wszystkiego się uczył. Fajnie :) Ja, podobnie jak Dorcia, czekam aż Zuzia stabilnie usiądzie. A Ty piszesz, że Szymcio już raczkował w tym czasie hi, hi, hi :D
12 lata 7 miesiąc temu #362376 przez Asik
Lacraaa jeszcze duuużo Ci brakuje do orderu WETERANA ale możesz dostać order staraczkowej staraczki :P hahaa :) nooo Szymka połozyłam i mogę sie odpręzyc na moment :)

Szymcio jest baaardzo ciekawski i ruchliwym dzieciakiem :) powiem Wam że jak Wasze zaczną być mobilne to czasem zatęsknicie za stacjonarnymi dzieciaczkami :D ja już tyle miesięcy się "męczę" z uciekającym , wszędzie wchodzącym, wszystko wyrzucajacym z szuflad Szymkiem , a niektóre dzxieciaki zaczynają w tym czasie raczkować :) a on juz chodzi... no nie sam :D alee zapierdzielikusiuje przy meblach, ścianach że strach !!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362387 przez gosiak
ja tu też już kwitnę :dry: że na taki order się załapię, będę mieć 90 lat i dalej będę tu pewnie :S :blush: tylko już @ jedynej wiernej "córci" już nawet nie bede mieć :dry: :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362389 przez @nulka
no obejrzałam Szymoooooooooooona :cheer: !!! Ale chłopisko!!! i jak zasuwa z tymi meblami!!! Faktycznie ma to po Tobie Asik :laugh: pamiętam Cię m.in. z tego przestawiania gratów haha. Ja też to lubię ;) . Tylko cholerka u mnie ten syndrom "gniazdowy" to jakiś chyba falstart niekończący się jest buuuuuu:) ale cóż... taka karma. Widze że Szymuś już po pierwszej kosmetyce, ślicznie się udało, cieszę się z Wami. :)

Dorcia ja już tej ryby nie pamiętam B) :) :) :) staram to i się zaciera w mózgownicy.
Ja się ze starań raczej wypisałam ale jakoś trudno Was nie czytać.
To forum, jakby nie patrzeć to kawałek życia no i Wy!!! a tego się nie zapomina, to zostaje na zawsze :)

Gosiakowa!!! Nie pleć... Przecie Ty już może zafasolkowana!!! :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362399 przez Asik
Gosiaku ojj doczekasz się :) Lacrijka też :D każda z Was juz w tym roku z brzuszkiem popylać bedzie :D :D

@nulka :) anoo juz po :) na razie wsio świeże :) ale wargusie prosto zszyte :) jak sie zagoi to zaczynam maściami smarować i masowac :) podniebienie też pozszywane :) w trzech miejscach musieli mu je rozcinać bo się okazało ze pierwotne podniebienie całkowicie rozszczepione :( czyli miał błonę ale pod nią dziurę.. no ale wsio się udało :) 29 czerwca na kontrole podniebienia i potem co rok chyba :)

a tu takie bardziej widoczne zdjęcie :) przed i po :)

jak w nie klikniesz to się powiększą :)

Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #362408 przez @nulka
Asik czyli macie już za sobą wszystkie operacje??? Dobrze trybię? Bo to by znaczyło że nie było tak źle skoro nie musieli tego etapami robić.
Faktycznie majstersztyk zrobili, brawa dla chirurga plastycznego :)
12 lata 7 miesiąc temu #362415 przez angellika1
ale Szymek ma zajefajne oczy!!!
12 lata 7 miesiąc temu #362417 przez Asik
@nulka :) wszystkie :) w Warszawie w IMIDzie jako jedyni w pl robią jednoetapowo :)
a reszta czyli Zabrze, Polanica, Prokocim itp itd .. tam by miał dwu albo i trzy etapowo robione :ohmy: w IMIDzie jednoetapowo robia nawet obustronne całkowite rozszczepy warg i podniebienia, nooo chirurg super :) a podniebienie też fajnie wyglada :) ale dziwnie mi się na niego patrzyło :) musiałam sie przyzwyczaić :)

12 lata 7 miesiąc temu #362419 przez gosiak
niesamowita zmiana :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362426 przez Dorciaition
Asik to faktycznie zdolniacha z niego, naprawdę!
Zmiana niesamowita.

Anulka, a no był taki temat. Milion pytań Tobie zadawałam żeby rybki mi wyszły i się udało. :kiss:
To prawda co piszesz. Ja tez tu zaglądam. Fajne to były czasy. Dzięki Wam podniosłam się po stracie, no i nauczałam się wiele rzeczy :)

Gosiak, Lacra, Anulka, Nikusia, Vifi nawet nie wiecie jak bardzo trzymam za Was kciuki. Często o Was myślę, No i wierze, że się uda. Musi! :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362429 przez @nulka
Asik napisał:

@nulka :) wszystkie :) w Warszawie w IMIDzie jako jedyni w pl robią jednoetapowo :)
a reszta czyli Zabrze, Polanica, Prokocim itp itd .. tam by miał dwu albo i trzy etapowo robione :ohmy: w IMIDzie jednoetapowo robia nawet obustronne całkowite rozszczepy warg i podniebienia, nooo chirurg super :) a podniebienie też fajnie wyglada :) ale dziwnie mi się na niego patrzyło :) musiałam sie przyzwyczaić :)

no bo faktycznie, zupełnie inny wyraz twarzy i inna mimika przy tym. :) Dostałaś nowego Szymka :) Powinnaś te zdjęcia udostępnić w internecie na jakiejś stronce dotyczącej rozszczepów dla tych mamuś które dopiero są po usg z diagnozą lub po urodzeniu dzieciaczka z problemem. Pamiętasz sama jak przeżyłaś usg na którym było już widac wadę? Myślę że te zdjęcia Szymonka byłyby lekarstwem dla niejednej mamy z takim problemem:) rób zdjęcia co jakiś czas i zestawiaj je razem, takie obrazki są bardzo potrzebne :blink:
Super to wygląda, naprawdę niesamowicie prosto zszyte, a naoglądałam się już dzieciaczków z poszytymi pysiami :)

Dorcia dzięki :kiss: ale mój zapas szczęścia w kwestii potomstwa już się chyba wytracił :dry: więc oddaję Twoje kciuki "te za mnie" młodszym staraczkom
daję za wygraną, przegrałam z własną nadzieją a to już raczej THE ENDem trąci :)

ale oczywiście służę wiedzą, kulinarną też :)
bo nawet jak zacznę ze starości brzydko pachnieć naftaliną to internet jest tym miejscem, że mole do Was nie dolecą :P :blink:
12 lata 7 miesiąc temu #362447 przez gosiak
@nula @nula...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby