- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
bewipo- także trzymam kciuki
Wydaje mi się że nasi mężowie kiedy sie dowiedzą że zostaną tatusiami muszą się do tego przyzwyczaić a na początku czują obawe przed ciążą.... nie wiedza jak sie zachowac boją sie że zrobią coś źle, może trzeba troche czasu żeby się oswoili????
A my jak już zaczeliśmy na nowo starania to pierwszy cykl bedzie niewypałem Dzisiaj byłam u lekarza i mam ostre zapalenie pęcherza.... antybiotyk przez 12 dni aaaaa!! @ powinnam dostać 09-11-2010 ale ten cykl jestem zmuszona "odpuścić"
Ale moze to dobrze bo zbliza sie grudzień Święta i może będzie taki malutki prezencik
hehe tak tak niewypał własnie w tym cyklu sie udało
sory wzięło mnie na wspomnienia
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szymcio jest baaardzo ciekawski i ruchliwym dzieciakiem powiem Wam że jak Wasze zaczną być mobilne to czasem zatęsknicie za stacjonarnymi dzieciaczkami ja już tyle miesięcy się "męczę" z uciekającym , wszędzie wchodzącym, wszystko wyrzucajacym z szuflad Szymkiem , a niektóre dzxieciaki zaczynają w tym czasie raczkować a on juz chodzi... no nie sam alee zapierdzielikusiuje przy meblach, ścianach że strach !!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Dorcia ja już tej ryby nie pamiętam staram to i się zaciera w mózgownicy.
Ja się ze starań raczej wypisałam ale jakoś trudno Was nie czytać.
To forum, jakby nie patrzeć to kawałek życia no i Wy!!! a tego się nie zapomina, to zostaje na zawsze
Gosiakowa!!! Nie pleć... Przecie Ty już może zafasolkowana!!!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@nulka anoo juz po na razie wsio świeże ale wargusie prosto zszyte jak sie zagoi to zaczynam maściami smarować i masowac podniebienie też pozszywane w trzech miejscach musieli mu je rozcinać bo się okazało ze pierwotne podniebienie całkowicie rozszczepione czyli miał błonę ale pod nią dziurę.. no ale wsio się udało 29 czerwca na kontrole podniebienia i potem co rok chyba
a tu takie bardziej widoczne zdjęcie przed i po
jak w nie klikniesz to się powiększą
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a reszta czyli Zabrze, Polanica, Prokocim itp itd .. tam by miał dwu albo i trzy etapowo robione w IMIDzie jednoetapowo robia nawet obustronne całkowite rozszczepy warg i podniebienia, nooo chirurg super a podniebienie też fajnie wyglada ale dziwnie mi się na niego patrzyło musiałam sie przyzwyczaić
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Zmiana niesamowita.
Anulka, a no był taki temat. Milion pytań Tobie zadawałam żeby rybki mi wyszły i się udało.
To prawda co piszesz. Ja tez tu zaglądam. Fajne to były czasy. Dzięki Wam podniosłam się po stracie, no i nauczałam się wiele rzeczy
Gosiak, Lacra, Anulka, Nikusia, Vifi nawet nie wiecie jak bardzo trzymam za Was kciuki. Często o Was myślę, No i wierze, że się uda. Musi!
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@nulka wszystkie w Warszawie w IMIDzie jako jedyni w pl robią jednoetapowo
a reszta czyli Zabrze, Polanica, Prokocim itp itd .. tam by miał dwu albo i trzy etapowo robione w IMIDzie jednoetapowo robia nawet obustronne całkowite rozszczepy warg i podniebienia, nooo chirurg super a podniebienie też fajnie wyglada ale dziwnie mi się na niego patrzyło musiałam sie przyzwyczaić
no bo faktycznie, zupełnie inny wyraz twarzy i inna mimika przy tym. Dostałaś nowego Szymka Powinnaś te zdjęcia udostępnić w internecie na jakiejś stronce dotyczącej rozszczepów dla tych mamuś które dopiero są po usg z diagnozą lub po urodzeniu dzieciaczka z problemem. Pamiętasz sama jak przeżyłaś usg na którym było już widac wadę? Myślę że te zdjęcia Szymonka byłyby lekarstwem dla niejednej mamy z takim problemem:) rób zdjęcia co jakiś czas i zestawiaj je razem, takie obrazki są bardzo potrzebne
Super to wygląda, naprawdę niesamowicie prosto zszyte, a naoglądałam się już dzieciaczków z poszytymi pysiami
Dorcia dzięki ale mój zapas szczęścia w kwestii potomstwa już się chyba wytracił więc oddaję Twoje kciuki "te za mnie" młodszym staraczkom
daję za wygraną, przegrałam z własną nadzieją a to już raczej THE ENDem trąci
ale oczywiście służę wiedzą, kulinarną też
bo nawet jak zacznę ze starości brzydko pachnieć naftaliną to internet jest tym miejscem, że mole do Was nie dolecą
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...