BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #362452 przez Asik
@nulka ja jestem na forum dla mam dzieci z rozszczepem :) tam podaję co jakiś czas mój mail i jak któras chce to wysyłam zdjęcia :D opisuje pobyt .. wsio :) juz kilkanaście dziewczyn tak do mnie napisało :) i powysyłałam zdjęcia :) pocieszam , tłumaczę :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362457 przez @nulka
Gosiak byłaś pierwsza to masz Moje od Dorci kciuki to raz..... :lol: :lol: :lol:
a moje i Twoje to dwa!!!... :lol: :lol: :lol:
a raz i dwa to trzy...... :lol: :lol: :lol:
i Gosiak bęc - zafasolowany jak nic :)

Asik to super!!!! :)
a nie myslałaś żeby zrobić sobie jakiegoś Asikowo - Szymkowego bloga albo chociaż stronki???? wtedy odbiorców byłoby więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362470 przez Asik
@nulka kurcze nie bardzo juz bym czas miała :) Szymek bardzo absorbujący , a tam na ta stronkę na to forum trafia naprawde duuuzo mam :) pełno tam mamus dzieci po operacjach itp :) wiec wybór ogromny maja :)

12 lata 7 miesiąc temu #362473 przez Mirella
Lacra ja Ci sie zawarstwie i rozwarstwie to się nie pozbierasz, nie ma to tamto. A ordery to tu ja przydzielam, żadnej się nie należy jeszcze, nie myślcie sobie że to tak łatwo, ledwo trochę pobyły i juz by order chciały jako weteranki.

Angellika Tobie to jeszcze córeczki brakuje, się pakuj i wracaj na staraczki :lol:

Asik też wracaj, a co tam :lol: Szymiasty bombiasty, nie chcesz powtórzyć takiego sukcesu? :kiss:

@nulka jasne, wypisz się, od razu wpadniesz :P :blink:

Rzeczywiście się domowo zrobiło, bez obrazy dla nowych staraczek. Ale jednak razem ze stażem się różne więzi zawiązały, na to trzeba czasu.

Justyna jesteś czy uciekłaś? Widzisz dlaczego trzeba pisać? Bo sie taka atmosfera robi że i strania lepiej idą, dlatego aktywne już na mamusiach są :)

@nulka ale ja nie ginekologicznie się będę leczyć tylko na wszelkie inne dolegliwości niekoniecznie urojone ;)

Do Duśki dziś dzieciaki z sąsiedztwa w goście przylazły, zaczynam podziwiać moją sąsiadkę ;) średnio co 20 sekund któreś coś ode mnie chciało, troje przyszło, a ona ma pięcioro! Do tej pory słyszę w głowie "ciociu ciociu ciooociuuuu"
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362474 przez gosiak
@nulka napisał:

Gosiak byłaś pierwsza to masz Moje od Dorci kciuki to raz..... :lol: :lol: :lol:
a moje i Twoje to dwa!!!... :lol: :lol: :lol:
a raz i dwa to trzy...... :lol: :lol: :lol:
i Gosiak bęc - zafasolowany jak nic :)

Asik to super!!!! :)
a nie myslałaś żeby zrobić sobie jakiegoś Asikowo - Szymkowego bloga albo chociaż stronki???? wtedy odbiorców byłoby więcej

@nula ale Ty mi dziś wyliczasz, i do tego jeszcze rymowujesz :S smutno mi że tak piszesz bdźytko :dry: :dry: no ale dobrze że jeszcze są wpadki :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #362507 przez Asik
Mirelko kochana .. ja juz parkę mam :D a na więcej dzieci ehhh czasu mi brakło :D

hahahahaha Gosiakuuuu :D :D hahahahaahah :D :D :D hjahahaah :D :D :D

12 lata 7 miesiąc temu #362650 przez agnesssa
Asik Kochanego masz łobuziaka :lol: I na prawdę świetna robota chirurga :) A oczki to wręcz hipnotyzujące, ojjjj będzie miał branie u dziewczynek :lol: :lol: :silly:

Dawno nie było tu tak miło :lol: Nawet @nulka się odezwała, a ja myślałam, że już całkiem na staraczki nie zagląda :dry: Ale fajno, że można było sobie Was poczytać :lol: :lol:

Buziakuje wszystkie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No i faktycznie jakieś dwie kreseczki by się przydały, więc ich życzę wszystkim staraczkom :ohmy:
Nie byłam na meldunku więc nie wiem kiedy kto testuje, ale mignęło mi, że Vifi podejrzana więc zaciskam z całych sił :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #362701 przez Insomnia
Agnesssa jak tam samopoczucie? jejku półmetek już za Tobą :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #362713 przez JustynaZuzanna
Dzień Dobry
Mirellko jestem jestem, nie uciekam, ale jak widzicie na moim suwaczku za 33 dni obrona, więc się powoli edukuje co by zdobyć jakoś te 75%

Aleee marudzicie, że babciami staraczkowymi zostaniecie... łoooo jakbym Was normalnie palneła wszystkie po koleii to odrazu by się Wam nadzieja spowrotem znalazła.
Ja się już 5 lat staram i co!!
Zobaczycie za kilka lat ten order weteranki to ja dostane :D :D

Vifi zaraz będzie krzyżeć, że odchodzi na mamuśki styczniowe :D, @nulka jak od nas odejdzie to zaraz wróci i krzyknie że wpadeczka (podpisuje się pod Mirelką),

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362716 przez agnesssa
Insomnia samopoczucie super :lol: Chyba jest ten najfajniejszy czas, czasami się człowiek źle poczuje ale generalnie jest dobrze :lol: :kiss: :kiss: No właśnie sama nie wierzę, ze połowa już za mną :laugh: Ale spokojnie jeszcze druga połowa do przechodzenia :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #362790 przez ilona
nikusia1988 napisał:

Ale to fakt... im więcej "młodych" przyłazi tym więcej "starych" staraczek ucieka... i to nie z powodu II Przykre... :(

Nikusia chciałam zaznaczyć, że Ty też kiedyś byłaś "młodą" staraczką :) i nikt nie komentował tutaj Twojego przyjścia, a już na pewno nie w taki sposób :blink:
12 lata 7 miesiąc temu #362883 przez nikusia1988
Ilona zaznaczam że nie o wszystkich mowa, bo niektóre młode są na prawde spoko ale w niektorych nie podoba mi się sposob pisania... i skoro inni mogą wyrażać tutaj swoje uczucia a co niektórzy obrażać innych to chyba ja też mogę się wypowiedzieć... czy nie mam takiego prawa pani moderator??? z tym że ja tu nie obrażam i nie wytykam palcami nikogo tylko pisze ogółem
A po drugie kiedyś ktoś też już takie coś napisał i nie wyskoczyłaś do tej osoby jak filip z konopii... to tyle.
12 lata 7 miesiąc temu #362888 przez gosiak
Nikusia nie nerwój się :kiss: każdy wie o co chodzi, mnie się już nawet komentować nie chce co niektórych postów osób które piszą o takich intymnych sprawach, których nawet przy odrobinie własnej godności nie powinno się tu wypisywać a inni robią to z nadużyciem i to jeszcze w tak niesmaczny sposób...są chwile że się wygłupiamy pośmiejemy się i jest git, a inni ciągną jeden i ten sam temat że nie chce się tego czytać, ja od co niektórych postów nie czytam(choć kiedyś nie szło opuścić ani jednego postu) ale to niestety jest forum dla wszystkich i trzeba to jakoś tolerować...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 7 miesiąc temu #362901 przez JustynaZuzanna
a ja z innej beczki :)
czy Wam też się nie wyświetla że macie prywatną wiadomość, tylko dowiadujecie się o niej dopiero jak wejdziecie na skrzynkę prywatną??

I czy nie da się gdzieś ustawić, aby nie przychodził mi każdy post na meila, tylko jeden że ktoś coś napisał i póki nie wejde na forum i nie napiszę posta to nie przyjdzie mi żaden meil. Bo czasami mam z 50 wiadomości z forum

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #362902 przez nikusia1988
Gosia nie nerwuję się tylko piszę spokojnie ;) tylko szkoda że Ilona tego nie zauważa że forum jest na inny temat a to co się wypisuje tutaj to raczej należałoby zaliczyć do innego tematu i może przenieść to na inny dział bo nie wszystkie staraczki mają chęć czytać o takich intymnych sprawach innych...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia