BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #45139 przez Sylwik
Witam nowe staraczki i nie tylko :)
dziewczyny byłam dziś na badaniach jakich to wiadomo i pytam się laborantki kiedy będą wyniki a ona mi mówi że..."nie wie " :unsure: myślałam że z krzesła spadnę!!!! normalnie żałuję że tam poszłam ale tam miałam najbliżej, jutro mam wizytę u ginekologa i nie wiem czy jest sens iść bez tych wyników? lekarz stwierdzi ciążę bez oglądania wyników??? Powiem Wam , że jeszcze do mnie nie dociera że mogę być w ciąży, tylko jak patrzę na ten test ... to przecież musi być mała fasolka co nie? Jak będę już po wizycie to sie odezwę...a jak będzie fasoleczka to wtedy wszystkim Wam będę dziękować za gratulacje :kiss:
Gosia a jeśli chodzi o skrzepy w czasie okresu to ja tak miałam co miesiąc, nie było tego bardzo dużo ale było. Tak więc bądź dobrej myśli :)
Asik córkę masz śliczną, podobna do Ciebie :)
Pozdrowionka...
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #45142 przez Asik
MagdaM napisał:

Asik :kiss: patrze na Twoj suwaczek i rycze...
Kiedys moze bedzie lepiej....
Narazie Wam nie smece, le trzymam mocno kciuki!!

ojj nie smęcisz ... nie może będzie lepiej a napewno będzie lepiej :kiss:
a co do suwaczka to wiem :(
od rana właśnie myślałam o Tobie kochana :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #45144 przez sylka
Sylwik napisał:

jutro mam wizytę u ginekologa i nie wiem czy jest sens iść bez tych wyników? lekarz stwierdzi ciążę bez oglądania wyników???

Ja nie robiłam żadnych wyników tylko na drugi dzień kolejny test (pierwszy bardzo blada 2 kreseczka) i następnego dnia wizyta u ginekologa. Zapytał co mnie sprowadza a ja że najprawdopodobniej jestem w ciąży bo wyszły 2 kreseczki na teście. Powiedział to gratuluiję jak wyszły napewno Pani jest i zaprosił na USG na którym potwierdził ciąże a był to przełom 4/5 tyg. Także głowa do góry i bez wyników potwierdzi jak dobry ma sprzęt :)
14 lata 1 tydzień temu #45145 przez sylka
Super że wciąż grono się powiększa i niedługo będziecie zasypywać nas nowinami o dzieciaczkach :D:D Mimo że nie pisałam w tym wątku bo dołączyłam do forum będąc już w ciąży lubię podczytywać Wasz wątek :D
14 lata 1 tydzień temu #45148 przez Mirella
Ha, nieskromnie powiem że najfaniejszy na forum :P

Marta witaj i rozgość się, niedługo będziesz znała nas wszystkie :)

Madzia, chcesz smętać to smętaj jak pomaga, zawsze będziesz nasza :)

Sylwik, matko, jak to się czasy zmieniły, a przecież ja nie tak dawno bylam w ciąży.... wyszedł mi test to dzwonię do mojej gin, mówię że mam dwie krechy i pytam kiedy przyjść, a ona mi że za dwa trzy tygodnie... no i tak poszłam :)
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45149 przez MagdaM
Asik :kiss:
Trzymajcie za mnie kciuki jutro...

Mirellka bo sie znowu porycze!! Dziekuje :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 tydzień temu #45150 przez Mirella
No pewnie że będziemy :kiss:
14 lata 1 tydzień temu #45151 przez gosiak
Marta M:)ale fajnie że tu jesteś:) co raz więcej znanych mi osób:) ale tu mi się podoba można zobaczyć jak która z Was wygląd:) ja swoje zdjęcie dodam do profilu jak zafasolkuję tak sobie postanowiłam a tak w ogóle Marta M fajne foto :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #45153 przez sylka
Madzia wszystko będzie OK. zobaczysz.
14 lata 1 tydzień temu #45155 przez Mirella
Rycz jak potrzebujesz, Madzia, ode mnie nigdy nie usłyszysz "już nie płacz", ja zawsze rycze jak mam potrzebę
14 lata 1 tydzień temu #45156 przez MagdaM
Sylka nawet nie wiesz jakbym chciala...

Cos sie Wam zwierze...
Mam do siebie wstret. dlatego, ze boje sie przyszlosci, ze sie powtorzy, boje sie seksu a jednoczesnie mam taka ochote, ze chyba stol pogryze...
I czuje do siebie obrzydzenie, wstret, bo nie powinnam, dopiero co moj Aniołek poszedl do nieba, a ja jak ta ostatnia ... mam w glowie ehhh :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 tydzień temu #45157 przez sylka
Madzia powoli dochodzisz do siebie, nie możesz czuć wstrętu nie powinnaś. Jak każda z nas jesteś cudowną kobietką, której po prostu los spłatał nieszczęsnego figla. Maluszek przesunął datę swojego przyjścia więc musisz dać mu, gdy będziesz gotowa szansę na powrót. Wiadomo nigdy tego nie zapomnisz, gdzieś w głębi serca zostanie zadra, ale mam nadzieję że już niedługo zostaniesz ponownie mamusią i tego życzę Ci z całego serducha.
14 lata 1 tydzień temu #45158 przez Marta M
Dziekuje gosiak...:)
To co? My dajemy czadu w tym cyklu...:)

Kurcze...jedno mnie zastanawia...ja dzisiaj mam 15 dzien cyklu i jak postanowilam tak sie nie obserwowalam za bardzo...i nie obserwowalam sluzu, nie robilam testow owulacyjnych od 9 dnia cyklu...i powiem Wam teraz ze sie pogubilam...nie wiem czy jestem po czy przed owulka...czy moze nie mialam i w tym cyklu bylo bez..heh...nie wiem...no nic..jeden cykl poswiecony, moze ten niedogladany nie bedzie zmarnowany? ;)

Co dwa dni, podle waszych rad bylo przytulanko..:) Z tym, ze jakbym byla w ciazy to bym nawet nie umiala okreslic kiedy to sie moglo stac...

Mam pytanie: czy hormon LH jest produkowany tylko przed owulacja, czy tez w jej trakcie, kiedy zanika? Bo wczoraj (tj 14dc) zrobilam jeden test owulacyjny i wyszedl negatywny...a na wczoraj z moich wyliczen powinna byc wlasnie owulka...nie wiem czy byla czy bedzie? Heh...
14 lata 1 tydzień temu #45159 przez Nati
Asik no to 4 lata młodsza ode mnie ;)
Madzia główka do góry :kiss:

Never judge the book by its cover...
14 lata 1 tydzień temu #45161 przez MagdaM
Sylka dziekuje za takie cieple slowa :kiss:
Nati :kiss:

I wogole trzymam za Was kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.