- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #45139 przez Sylwik
Witam nowe staraczki i nie tylko
dziewczyny byłam dziś na badaniach jakich to wiadomo i pytam się laborantki kiedy będą wyniki a ona mi mówi że..."nie wie " myślałam że z krzesła spadnę!!!! normalnie żałuję że tam poszłam ale tam miałam najbliżej, jutro mam wizytę u ginekologa i nie wiem czy jest sens iść bez tych wyników? lekarz stwierdzi ciążę bez oglądania wyników??? Powiem Wam , że jeszcze do mnie nie dociera że mogę być w ciąży, tylko jak patrzę na ten test ... to przecież musi być mała fasolka co nie? Jak będę już po wizycie to sie odezwę...a jak będzie fasoleczka to wtedy wszystkim Wam będę dziękować za gratulacje
Gosia a jeśli chodzi o skrzepy w czasie okresu to ja tak miałam co miesiąc, nie było tego bardzo dużo ale było. Tak więc bądź dobrej myśli
Asik córkę masz śliczną, podobna do Ciebie
Pozdrowionka...
dziewczyny byłam dziś na badaniach jakich to wiadomo i pytam się laborantki kiedy będą wyniki a ona mi mówi że..."nie wie " myślałam że z krzesła spadnę!!!! normalnie żałuję że tam poszłam ale tam miałam najbliżej, jutro mam wizytę u ginekologa i nie wiem czy jest sens iść bez tych wyników? lekarz stwierdzi ciążę bez oglądania wyników??? Powiem Wam , że jeszcze do mnie nie dociera że mogę być w ciąży, tylko jak patrzę na ten test ... to przecież musi być mała fasolka co nie? Jak będę już po wizycie to sie odezwę...a jak będzie fasoleczka to wtedy wszystkim Wam będę dziękować za gratulacje
Gosia a jeśli chodzi o skrzepy w czasie okresu to ja tak miałam co miesiąc, nie było tego bardzo dużo ale było. Tak więc bądź dobrej myśli
Asik córkę masz śliczną, podobna do Ciebie
Pozdrowionka...
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 1 tydzień temu #45142 przez Asik
MagdaM napisał:
ojj nie smęcisz ... nie może będzie lepiej a napewno będzie lepiej
a co do suwaczka to wiem
od rana właśnie myślałam o Tobie kochana
Asik patrze na Twoj suwaczek i rycze...
Kiedys moze bedzie lepiej....
Narazie Wam nie smece, le trzymam mocno kciuki!!
ojj nie smęcisz ... nie może będzie lepiej a napewno będzie lepiej
a co do suwaczka to wiem
od rana właśnie myślałam o Tobie kochana
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 tydzień temu #45144 przez sylka
Sylwik napisał:
Ja nie robiłam żadnych wyników tylko na drugi dzień kolejny test (pierwszy bardzo blada 2 kreseczka) i następnego dnia wizyta u ginekologa. Zapytał co mnie sprowadza a ja że najprawdopodobniej jestem w ciąży bo wyszły 2 kreseczki na teście. Powiedział to gratuluiję jak wyszły napewno Pani jest i zaprosił na USG na którym potwierdził ciąże a był to przełom 4/5 tyg. Także głowa do góry i bez wyników potwierdzi jak dobry ma sprzętjutro mam wizytę u ginekologa i nie wiem czy jest sens iść bez tych wyników? lekarz stwierdzi ciążę bez oglądania wyników???
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 tydzień temu #45148 przez Mirella
Ha, nieskromnie powiem że najfaniejszy na forum
Marta witaj i rozgość się, niedługo będziesz znała nas wszystkie
Madzia, chcesz smętać to smętaj jak pomaga, zawsze będziesz nasza
Sylwik, matko, jak to się czasy zmieniły, a przecież ja nie tak dawno bylam w ciąży.... wyszedł mi test to dzwonię do mojej gin, mówię że mam dwie krechy i pytam kiedy przyjść, a ona mi że za dwa trzy tygodnie... no i tak poszłam
Marta witaj i rozgość się, niedługo będziesz znała nas wszystkie
Madzia, chcesz smętać to smętaj jak pomaga, zawsze będziesz nasza
Sylwik, matko, jak to się czasy zmieniły, a przecież ja nie tak dawno bylam w ciąży.... wyszedł mi test to dzwonię do mojej gin, mówię że mam dwie krechy i pytam kiedy przyjść, a ona mi że za dwa trzy tygodnie... no i tak poszłam
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45149 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik
Trzymajcie za mnie kciuki jutro...
Mirellka bo sie znowu porycze!! Dziekuje
Trzymajcie za mnie kciuki jutro...
Mirellka bo sie znowu porycze!! Dziekuje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez MagdaM.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #45151 przez gosiak
Marta M:)ale fajnie że tu jesteś co raz więcej znanych mi osób:) ale tu mi się podoba można zobaczyć jak która z Was wygląd:) ja swoje zdjęcie dodam do profilu jak zafasolkuję tak sobie postanowiłam a tak w ogóle Marta M fajne foto
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 tydzień temu #45156 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Sylka nawet nie wiesz jakbym chciala...
Cos sie Wam zwierze...
Mam do siebie wstret. dlatego, ze boje sie przyszlosci, ze sie powtorzy, boje sie seksu a jednoczesnie mam taka ochote, ze chyba stol pogryze...
I czuje do siebie obrzydzenie, wstret, bo nie powinnam, dopiero co moj Aniołek poszedl do nieba, a ja jak ta ostatnia ... mam w glowie ehhh
Cos sie Wam zwierze...
Mam do siebie wstret. dlatego, ze boje sie przyszlosci, ze sie powtorzy, boje sie seksu a jednoczesnie mam taka ochote, ze chyba stol pogryze...
I czuje do siebie obrzydzenie, wstret, bo nie powinnam, dopiero co moj Aniołek poszedl do nieba, a ja jak ta ostatnia ... mam w glowie ehhh
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #45157 przez sylka
Madzia powoli dochodzisz do siebie, nie możesz czuć wstrętu nie powinnaś. Jak każda z nas jesteś cudowną kobietką, której po prostu los spłatał nieszczęsnego figla. Maluszek przesunął datę swojego przyjścia więc musisz dać mu, gdy będziesz gotowa szansę na powrót. Wiadomo nigdy tego nie zapomnisz, gdzieś w głębi serca zostanie zadra, ale mam nadzieję że już niedługo zostaniesz ponownie mamusią i tego życzę Ci z całego serducha.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #45158 przez Marta M
Dziekuje gosiak...
To co? My dajemy czadu w tym cyklu...
Kurcze...jedno mnie zastanawia...ja dzisiaj mam 15 dzien cyklu i jak postanowilam tak sie nie obserwowalam za bardzo...i nie obserwowalam sluzu, nie robilam testow owulacyjnych od 9 dnia cyklu...i powiem Wam teraz ze sie pogubilam...nie wiem czy jestem po czy przed owulka...czy moze nie mialam i w tym cyklu bylo bez..heh...nie wiem...no nic..jeden cykl poswiecony, moze ten niedogladany nie bedzie zmarnowany?
Co dwa dni, podle waszych rad bylo przytulanko.. Z tym, ze jakbym byla w ciazy to bym nawet nie umiala okreslic kiedy to sie moglo stac...
Mam pytanie: czy hormon LH jest produkowany tylko przed owulacja, czy tez w jej trakcie, kiedy zanika? Bo wczoraj (tj 14dc) zrobilam jeden test owulacyjny i wyszedl negatywny...a na wczoraj z moich wyliczen powinna byc wlasnie owulka...nie wiem czy byla czy bedzie? Heh...
To co? My dajemy czadu w tym cyklu...
Kurcze...jedno mnie zastanawia...ja dzisiaj mam 15 dzien cyklu i jak postanowilam tak sie nie obserwowalam za bardzo...i nie obserwowalam sluzu, nie robilam testow owulacyjnych od 9 dnia cyklu...i powiem Wam teraz ze sie pogubilam...nie wiem czy jestem po czy przed owulka...czy moze nie mialam i w tym cyklu bylo bez..heh...nie wiem...no nic..jeden cykl poswiecony, moze ten niedogladany nie bedzie zmarnowany?
Co dwa dni, podle waszych rad bylo przytulanko.. Z tym, ze jakbym byla w ciazy to bym nawet nie umiala okreslic kiedy to sie moglo stac...
Mam pytanie: czy hormon LH jest produkowany tylko przed owulacja, czy tez w jej trakcie, kiedy zanika? Bo wczoraj (tj 14dc) zrobilam jeden test owulacyjny i wyszedl negatywny...a na wczoraj z moich wyliczen powinna byc wlasnie owulka...nie wiem czy byla czy bedzie? Heh...
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 tydzień temu #45161 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl