BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 miesiąc temu #420123 przez gosiak
ja do wtorku bym poczekala :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 3 miesiąc temu #420127 przez MoNiaaa
wiem ze tak najrozsadniej ale juz tak mne ciekawoisc zzera ze rozladowuje sie na innych :(

niby juz niedlugo do wtorku..ale moze kupie jeszcze ten test na jutro?sama juz nie wiem co mam robic i co minute cis innego sobie postanawiam :silly:

http

]
12 lata 3 miesiąc temu #420133 przez gosiak
No tak to już jest człowiek z natury jest ciekawski i ciekawość przeważnie wygrywa, zrobisz jak zechcesz, tylko lepiej jak byś dziś zakupiła test i jutro z pierwszego siknięcia zrobiła ;) powodzonka :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 3 miesiąc temu #420137 przez JustynaZuzanna
@nulka :* Witaj spowrotem... a możemy prosić o pare słów jak po urlopie wakacyjnym od nas??

MoNiaa dasz rade wytrzymać do wtorku, bo sama zobacz jak Juleczkę będziesz jutro prowadzić do przedszkola do nie wytrzymasz i pójdziesz do WC, a test najlepiej robić z pierwszego porannego, więc jak kupić jutro test to będziesz musiała poczekać do wtorku :D
Mam nadzieje że to do Ciebie przemówi

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 3 miesiąc temu #420148 przez MoNiaaa
teraz przyszedlmi desperacki pomysl do glowy:P
jakbym rano nasisiala do pojemnika i po zlobku go uzyla do testu??

http

]
12 lata 3 miesiąc temu #420162 przez gosiak
Monia kombinatorka :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 3 miesiąc temu #420164 przez Mirella
czuję że wątpię czy tak można ;)

Ja powiem tak, jak ma wyjść to wyjdzie, jak nie ma to nie wyjdzie
ja robiłam wcale nie pierwszym porannym tylko drugim albo i trzecim i całkiem wyraźna ta druga krecha wyszła. Ja nigdy nie miałam regularnie @ to nie pytajcie czy było po terminie, ale raczej nie, pamiętam że jeszcze mogła zaraza przyleźć
12 lata 3 miesiąc temu #420374 przez sylwka727
Monia ja właśnie tak zrobiłam :blink: bo też byłam taka zdesperowana ale byłam dzień po terminie @ i po jakieś 1,2 wyskoczyła II bledziuchna a teraz to już prawie 12tydzień :lol:

@nulka witaj kochana :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 3 miesiąc temu #420406 przez MoNiaaa
no u mnie niestey I
czekm teraz na @ zobaczymy co bedzie

http

]
12 lata 3 miesiąc temu #420502 przez Mirella
A co ma być? Albo się nie doczekasz, albo staranek ciąg dalszy :lol: luuuzik MoNiaaa, bo Cię nerwy całkiem zjedzą :kiss:
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #420528 przez gabi28
DZIEN DOBRY dziewczynki :)

MoNiaaa ... Mirellka ma rację..luzik..wiem,wiem..łatwo się mówi..ale pewnych rzeczy nie przyspieszysz...

@nulka.. witaj :) cieszę się(chyba nie tylko ja) że wróciłaś do nas.

A ja sobie już popłakuję po kątach.. za tydzien w piątek jadę do pracy,umrę z tęsknoty za T. :( :(
12 lata 3 miesiąc temu #420564 przez JustynaZuzanna
gabi28 napisał:

A ja sobie już popłakuję po kątach.. za tydzien w piątek jadę do pracy,umrę z tęsknoty za T. :( :(

To sobie możemy razem popłakiwać... Ty że pracujesz a ja że nie pracuje...
Powiedzcie mi jak to jest.. Wielce mnie zapraszają na rozmowę o pracę, wielce na niej słyszę że jestem ich piorytetem i wogógule, że mnie kupują, ale... No właśnie to jeb... ALE Ale jestem z małej miejscowości i pewnie nie dam sobie rady jeżdzić poi dużym mieście... to co nie widzą kogo i skąd zapraszają na rozmowe?? Czy jabym w CV wpisała że jestem z Katowic to bym dostała robote, chociaż mieszkałabym w niej miesiąc czasu... Ja już kuźwa nie mam siły.. Za każdym razem to samo słysze... Albo nie pasuje że męzatka i bez dzieci albo że nie znam super miasta...
Już chyba na zawsze zostane w tej zapyziałej bezndziejniej mieścinie

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 3 miesiąc temu #420650 przez MoNiaaa
Justyna nie lam sie w koncu sie poznaja na tobie i pozniej beda sobie w brode pluc ze cie z rak wypuscili :P

wiem ze powinnam wrzucic na luz ale naleze do tych osob co wszystko podwojnie przezywaja i rozpamietywuja kolejny miesiac co sie stalo a jak moglo byc...
wiem tylko tyle ze bez zsensu tyle twstow robilam napewno jak bedzie nastepny raz to czekam do @ i jak bede co do tego przeslanki zrobe test. na szczescie jutro i w srode mam wolne wiec jutro bede sie obserwowac czy nadchodzi @ czy nie. na test jutro i tak za wczesnie bo skoro dzis nic nie wyszlo to i jutro niewiele by to dalo jak nie bede mogla wytrzymac pojde na bete(jak nie bedzie @) a jak nie to w srode..sama nie wiem kiedy lepiej bo skoro test dzis byl 100% negatywny to @ moze po prostu sie spoznic i tez nic nie musi oznaczac. na ogol mam regularnie ale 2 mc temu spozniela sie 2 dni

http

]
12 lata 3 miesiąc temu #420692 przez patka1603
doskonale wiem co czujesz!też przez to przechodzę, no niestety w naszym kraju ciężko znaleźć prace. Ponieważ wszyscy mają nie wiadomo jakie oczekiwania i nawet jeśli jesteś ideałem to i tak znajda jakieś ale :dry:
12 lata 3 miesiąc temu #420694 przez patka1603
Witajcie! Po długiej nieobecności jestem, jakoś nie miałam siły tutaj zaglądać..

No więc jestem już po wizycie u nowego ginekologa, który okazał się strzałem w 10, jestem zadowolona, bardzo kompetentny, o wszystko szczegółowo pytał. Powiedział że mamy z mężem zrobić sobie 3 miesięczna przerwę w staraniach, gdyż nie chce mnie narażać na kolejną stratę półki nie będzie diagnozy, mam zacząć brać kwas foliowy, i dał mi skierowanie do poradni leczenia niepłodności aby zrobili nam badania genetyczne, wizytę mamy 23 listopada.

a jak tam u was?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka