- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #423279 przez MoNiaaa
to i ja powiem po krotce co u mnie.
@ jak nie bylo tak nie ma?nie zadzylo mis ie od 2 lat zeby mi sie spoznila tyle czasu..nie wiem co o tym myslec?myslicie ze beta mogla nie wyjsc albo ze bylo za wczesnie(robilam w dzien spodziewanej @)??nie wiem czemu sie tyle opoznia to wszystko...to jest jakas ironia losu!!! od urodzenia Julki mialam co do godziny @ a jak sie zaczynam starac nagle jakies opoznienia??gdyby nie ta beta to bym swirowala ze napewno w ciazy jestem
a w miedzy czasie znalezlismy mieszkanie dow ynajecia przeprowadzka konce pazdziernika:)
pozdrawiam
@ jak nie bylo tak nie ma?nie zadzylo mis ie od 2 lat zeby mi sie spoznila tyle czasu..nie wiem co o tym myslec?myslicie ze beta mogla nie wyjsc albo ze bylo za wczesnie(robilam w dzien spodziewanej @)??nie wiem czemu sie tyle opoznia to wszystko...to jest jakas ironia losu!!! od urodzenia Julki mialam co do godziny @ a jak sie zaczynam starac nagle jakies opoznienia??gdyby nie ta beta to bym swirowala ze napewno w ciazy jestem
a w miedzy czasie znalezlismy mieszkanie dow ynajecia przeprowadzka konce pazdziernika:)
pozdrawiam
Temat został zablokowany.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #423343 przez MoNiaaa
gabi ja juz kilka razy bylam niemal pewna ze @ przyjdzie lada chwila brzuch mnie pobolewal tak jak zawsze przed zaraz lecialam do lazienki sprawdzic i za kazdym razem nic...
test jutro zrobie bedzie 5 dni po...ale nie licze na wiele:( jak test pokaze jedna kreske to nie wiem o co w tym wszystkim chodzi??nie mialam takiej sytuacji i jestem zszokowana
test jutro zrobie bedzie 5 dni po...ale nie licze na wiele:( jak test pokaze jedna kreske to nie wiem o co w tym wszystkim chodzi??nie mialam takiej sytuacji i jestem zszokowana
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #423348 przez MoNiaaa
gabi ot o wlasnie chodzi ze mi sie od 2 lat spoznila tylko 1 raz i to o 2 dni nie wiecej!!! dlatego w szoku jestem i nie wiem o co chodzi.gdyby nie fakt ze robilam bete tez bylabym przekonana ze jestem w ciazy ale bete robilam w dniu spodziewanej@ i nic nie wyszlo???
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423358 przez sylka
Monia pociesze cię mi też się spóźnia (9 dni po), robiłam test i nic. W czwartek idę do ginekologa po skierowanie na badania hormonalna bo moja enokrynolog nie mogła mi dac na nic prócz prolaktyny i tarczycowych. Przy okazji zrobi mi USG i zobaczymy co się dzieje.
Dziewczyny P. kupił mi www.doz.pl/apteka/p2245-Linocomplex_NNKT_kapsulki_60_szt , bedzie oki. Brałyscie 3x1?
Dziewczyny P. kupił mi www.doz.pl/apteka/p2245-Linocomplex_NNKT_kapsulki_60_szt , bedzie oki. Brałyscie 3x1?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez sylka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #423359 przez MoNiaaa
sylka to znaczy ze nie jestem kosmita dobrze ze nie jestem sama:)
a nie budzi sie w tobie nadzieja ze jestes w ciazy?bo ja na poczatku spoko myslalam sobie ok 2 dni sie spozni i trudno ale teraz juz zaczynam znowu o ciazy myslec...
a nie budzi sie w tobie nadzieja ze jestes w ciazy?bo ja na poczatku spoko myslalam sobie ok 2 dni sie spozni i trudno ale teraz juz zaczynam znowu o ciazy myslec...
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej