BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 miesiąc temu #423693 przez ilona
Lacrijka napisał:

Majówka, nie wiem czy wiesz ale panuje tu pewna nowa zasada :silly: :silly: :silly: Kazda mama jak pisze posta, musi zakonczyc go fotą :laugh: :laugh: :laugh: Prawda dziewczynki :lol:

prawda, prawda :)

gratulacje Monia :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423696 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacrijko skarbie dobrze gadasz, Majówce sie opiertenteges należy, zrób to za mnie dobrze? Bo do mnie dziś @ przylazła i sobie z laptopem w łóżku zdycham powoli ;)

A nicka nie da się zmienić, musiałabyś przekonać admina żeby Ci usunął konto i pozwolił nowe założyć, ale właściwie gdzie Ty samą siebie musisz pisać?

Jak sie musze zalogowac hahaha :lol: :lol: :lol:
A Majówce dam szanse do sztyrnostej, jak nie bedzie fociszcza do sztyrnostej to bedzie palanie :silly:
12 lata 3 miesiąc temu #423699 przez Mirella
To nie możesz sobie dać pamietania logowania? Ja sie muszę logować na nowo tylko jak Operę zaktualizuję bo nie wiem dlaczego wtedy mi wywala pamietanie.
A jak już koniecznie musisz sie logowac to przecież Opera ma pamiętanie i wystarczy kluczyk, różdżkę czy co tam masz ustawione nacisnąć.

No żeby trzy razy dziennie hasło wpisywać??? Dawno mnie tak nikt nie zaskoczył, bijcie Lacrze brawo ;)
12 lata 3 miesiąc temu #423704 przez sylka
U mnie @ nadal brak, wczoraj po poludniu robilam test i null. W czwartek ide do gina bo znow pewnie jestem rzregulowana. Biore skierowanie na badania hormonow bo narazie od endokrynologa mam tylko tarczycowe i prolaktyne. Do tego Kuba gorackuje nue wiadomo od czego. 39-41 st co zbije to rosnie. Dzis bylismy rano na IP bo mial prawie 41 st. Gardlo i osluchowo czysty i byc moze ponownie trzydniowka mamy czekac :( .
12 lata 3 miesiąc temu #423707 przez Mirella
Sylka u nas taka gorączka okazała się zapaleniem przewodu moczowego i skończylo się antybiotykiem. Też zbijanie gorączki nic nie dawało, natychmiast rosła. Przytulam mocno i melduj co się dzieje :kiss:
12 lata 3 miesiąc temu #423713 przez Lacrijka
Mirella napisał:

To nie możesz sobie dać pamietania logowania? Ja sie muszę logować na nowo tylko jak Operę zaktualizuję bo nie wiem dlaczego wtedy mi wywala pamietanie.
A jak już koniecznie musisz sie logowac to przecież Opera ma pamiętanie i wystarczy kluczyk, różdżkę czy co tam masz ustawione nacisnąć.

No żeby trzy razy dziennie hasło wpisywać??? Dawno mnie tak nikt nie zaskoczył, bijcie Lacrze brawo ;)

:(
12 lata 3 miesiąc temu #423715 przez Majowka
hehe, ja tu nedawno wrzucalam fotke :) ...myslalam, ze raz na jakis czas tylko :)

nie ma czasu na fotki, teraz u nas faza kolkowa sie zaczela, wiec jeszcze w szlafroku pomykam i zaraz ide sie zdzemnac :laugh:
ta zrobilam 3 dni temu :)

Załączniki:
12 lata 3 miesiąc temu #423731 przez Mirella
Majówka takie słodkie cudo ma kolki? No normalnie nie wierzę!!!

Lacra, nie płakaj, powiedz w czym rzecza :)
12 lata 3 miesiąc temu #423814 przez MoNiaaa
Majowka slodki skarbek!!! jak sobie pomysle ze tez takiego moge miec...chyba jesczze do mnie to nie doszlo!!!

dzieki wszystkim za mile slowa :kiss:

Mirella ja polowalam na dziewuszke a ty mi tu chlopoka wrozysz :dry:

http

]
12 lata 3 miesiąc temu #423848 przez studentkaae
Moniaaa jeszcze raz moje gratulacje Kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 3 miesiąc temu #423849 przez Mirella
MoNiaaa, spoko, ja się ostatnio mylę, a dziś do mnie @ przylazła, to mogę nie być tak całkiem wiarygodna ;)
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423873 przez Agusia83
Po pierwsze...

Monia, ogromne gratulacje :laugh: Bardzo sie ucieszylam...zreszta wyhaczylam ta cudowna wiadomosc na kwietniowkach 2013 :laugh: Tak jak dziewczyny pisza...owulka musiala Ci sie przesunac, dlatego beta wyszla negatywna w dniu spodziewanej @...bo chyba lekow hormonalnych nie zazywasz?

Majowka, ale masz przystojniaka :laugh: Rosnie jak na drozdzach...chociaz to chyba nie aktualne zdjecie, prawda? Cos mi sie wydaje, ze Lucas musi byc troszke wiekszy :silly:

Odnosnie spozniajacych sie @...ostatnio czekalam 2 tygodnie [email protected] i przylazla...mysle, ze po ciazy jeszcze hormony mi sie nie uregulowaly, tym bardziej, ze choruje na hashimoto, tak wiec Sylka nie martw sie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423876 przez sylka
Agusia mam niedoczynnosc tarczycy to juz wszystkiego moge sie spodziewac z moja @

Slicznie razem z Emi wygladacie :silly:
12 lata 3 miesiąc temu #423880 przez Agusia83
Sylka to faktycznie....hashimoto to tez choroba tarczycy...woec doskonale Cie rozumiem..

Dziekuje za komplement...nie moge w to uwierzyc, ze 17.09 Emi skonczy juz roczek...a zaczynalam udzielac sie na staraczkach od listopada 2010 roku....
12 lata 3 miesiąc temu #423884 przez sylka
moj niedlugo 2 latka!!! kiedy to zlecialo!!!

Duzo kobiet teraz ma problemy z tarczyca.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia