- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #423888 przez Agusia83
Sylka, bo to dzieci sie starzeja...a nie my...i dlatego tak to szybko leci
Masz racje...juz sama nie wiem czy to jeszcze pozosalosci po Czarnobylu, czy taka choroba cywilizacyjna?...ja sie dowiedzialam w 2009 roku, ze jestem chora...myslalam, ze ciezko bedzie zajsc w ciaze...ale lekarz dodawal mi otuchy...no i sie udalo po ciazy tsh skoczylo mi do 38...myslalam, ze za chiny go nie unormuje...a jednak 2 miesiace i bylo ok...ale chyba znow musze go skontrolowac...
Masz racje...juz sama nie wiem czy to jeszcze pozosalosci po Czarnobylu, czy taka choroba cywilizacyjna?...ja sie dowiedzialam w 2009 roku, ze jestem chora...myslalam, ze ciezko bedzie zajsc w ciaze...ale lekarz dodawal mi otuchy...no i sie udalo po ciazy tsh skoczylo mi do 38...myslalam, ze za chiny go nie unormuje...a jednak 2 miesiace i bylo ok...ale chyba znow musze go skontrolowac...
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 3 miesiąc temu #423947 przez @nulka
MoNia brawo, brawo!!!
Gratuluję, cieszę się Twoim malutkim - Wielkim szczęściem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a serio to zazdraszczam ale pozytywnie bo takim wjazdem z foto - dwukrechowym teściorem dajesz nadzieję że skoro TY to i każda
spokojnych 40 tygodni i szczęśliwego rozwiązania
Majówka ale ma Twój facet bodygarnitura!!! Sama śliczność!!!
Agusia jaka matka taka córka! Śliczne zdjęcie, szkoda że tak rzadko
Mirella miałam sen....... i se tak kminię że na Ciebie pora
a ja obchodziłam imieniny - dzisiaj znowu ... od tygodnia mam nadzieję że dzisiaj to już byli ostatni spóźnieni goście
bo jak nie to koło wtorku by trza mnie zaszyć B
Gosiak) nie smutowaj bo mi sie kce w kosmos jak to czytam...
pozdrawiam
Gratuluję, cieszę się Twoim malutkim - Wielkim szczęściem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a serio to zazdraszczam ale pozytywnie bo takim wjazdem z foto - dwukrechowym teściorem dajesz nadzieję że skoro TY to i każda
spokojnych 40 tygodni i szczęśliwego rozwiązania
Majówka ale ma Twój facet bodygarnitura!!! Sama śliczność!!!
Agusia jaka matka taka córka! Śliczne zdjęcie, szkoda że tak rzadko
Mirella miałam sen....... i se tak kminię że na Ciebie pora
a ja obchodziłam imieniny - dzisiaj znowu ... od tygodnia mam nadzieję że dzisiaj to już byli ostatni spóźnieni goście
bo jak nie to koło wtorku by trza mnie zaszyć B
Gosiak) nie smutowaj bo mi sie kce w kosmos jak to czytam...
pozdrawiam
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423951 przez Majowka
Dzieki dziewczyny
Mirella, sama nie wiem czy to kolki, czy nadmiar wrazen z soboty, jeszcze obserwujemy, oby to tylko tymczasowe bylo, bo juz przyzwyczailam sie do aniolkowania Lucaska
Agusia, sliczna Emi!
A moja fotka aktualna, sprzed 3 dni...jeszcze za maly? Lekarz sie dzwi co on tak szybko rosnie juz wazy 5200g! No I juz powiedzielismy "papa" calej stercie ubranek
Poczekaj, zobaczysz jak szybko dogoni Emi
Anulka, wszystkiego naj z okazji imieninek!
jeszcze dwa z dzisiejszej kapieli, kochany pultasek
Mirella, sama nie wiem czy to kolki, czy nadmiar wrazen z soboty, jeszcze obserwujemy, oby to tylko tymczasowe bylo, bo juz przyzwyczailam sie do aniolkowania Lucaska
Agusia, sliczna Emi!
A moja fotka aktualna, sprzed 3 dni...jeszcze za maly? Lekarz sie dzwi co on tak szybko rosnie juz wazy 5200g! No I juz powiedzielismy "papa" calej stercie ubranek
Poczekaj, zobaczysz jak szybko dogoni Emi
Anulka, wszystkiego naj z okazji imieninek!
jeszcze dwa z dzisiejszej kapieli, kochany pultasek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez Majowka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 3 miesiąc temu #423986 przez sylka
MIrelcia miło, że pytasz o Kubusia Wieczorem już było ok. chwila bez temp. Dziecko płacz zamieniło na śmiech, zjadło ładnie dko z krczaka i Danio (cały zień nic nie chciał jeść) bawił się a w nocy znów gorączka do 39 a teraz do 40 st. Czekam by złapać mocz do badania. Lekarza mamy na 9.30. Mały cały czas płacze. Syrop czy czopek w podaniu to horror. Nic niechce teraz wziąc. Okłady odpadają bo kręci się i płącze każąc zabierać je
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 3 miesiąc temu #424042 przez Asik
Helloiooooo
MONIA!Q!!!!!!!! moje gratulacje
Majówka.,.. synio sliczności
Sylka kurcze biedny Kubuś (
@nulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ło matkoooo wróciłaś suuper Ja sie bardzo cieszyć
Lacra Gosiakuu @nulkaa i inne straczki ja trzymam kciukasy coby do końca roku cos sie ruszyło
Pozdrawiamy serdeczniaście
MONIA!Q!!!!!!!! moje gratulacje
Majówka.,.. synio sliczności
Sylka kurcze biedny Kubuś (
@nulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ło matkoooo wróciłaś suuper Ja sie bardzo cieszyć
Lacra Gosiakuu @nulkaa i inne straczki ja trzymam kciukasy coby do końca roku cos sie ruszyło
Pozdrawiamy serdeczniaście
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 3 miesiąc temu #424055 przez MoNiaaa
jeszcze raz dzieki dziewczyny
Mirella w Wawie w kmoncu nie bylam bpo pogoda sie popsula i nie bylo sensu w deszcz jechac;/ a kasa oczywiscie sie rozeszla na inne rzeczy ;/
chyba jesczze moj umysl nie wie ze jestem w ciazy
lukaszek jest prezesliczniutki
duzo zdrowka dla KUbusia!!!!teraz zacznie sie znowu sezon na chorubska oby jak najzadziej
@nulka widzialas jak bylo ze mna 3 testy i beta nic nie wykazaly a jednak fasolka tez jest 3mam za ciebie i pozostale staraczki zebyscie zobaczyly taka niespodzianke jak ja
Mirella w Wawie w kmoncu nie bylam bpo pogoda sie popsula i nie bylo sensu w deszcz jechac;/ a kasa oczywiscie sie rozeszla na inne rzeczy ;/
chyba jesczze moj umysl nie wie ze jestem w ciazy
lukaszek jest prezesliczniutki
duzo zdrowka dla KUbusia!!!!teraz zacznie sie znowu sezon na chorubska oby jak najzadziej
@nulka widzialas jak bylo ze mna 3 testy i beta nic nie wykazaly a jednak fasolka tez jest 3mam za ciebie i pozostale staraczki zebyscie zobaczyly taka niespodzianke jak ja
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #424066 przez Mirella
@nulka łapaj buziale imieninowe
a z tym snem to przeginasz kochaneńka, gdzie ja teraz z moimi kamieniami do fasolki? i daj mi szansę do tego nefrologa iść jak już trzeci miesiąc na wizytę czekam Ja myślę że to Twoja kolej nie moja
Majówka, no maluchy po dużej dawce emocji mają prawo być niespokojne, mam nadzieję że już w porządku?
Sylka, do tej pory to już wróciliście, no i co???
a z tym snem to przeginasz kochaneńka, gdzie ja teraz z moimi kamieniami do fasolki? i daj mi szansę do tego nefrologa iść jak już trzeci miesiąc na wizytę czekam Ja myślę że to Twoja kolej nie moja
Majówka, no maluchy po dużej dawce emocji mają prawo być niespokojne, mam nadzieję że już w porządku?
Sylka, do tej pory to już wróciliście, no i co???
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424067 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Monia O kurczaki!!! Ale zaskoczenie, mimo bety zerowej pozytywny tesT! Cuda sie zdarzają... jak widać Gratki Wielkie!!! Z drugiej strony intuicję to Ty kochana masz na medal! No i płodność
@nulka Buziakuję i witam serdecznie
Majówka Jejku nie mogę się napatrzeć , co za przystojniacha
A tak przy okazji, oglądałyście MUST BE THE MUSIC? Mój znjomy tam występował, zaśpiewał Operę i zaskoczył wszystkich... Nas też Znam go z 10 lat , śpiewał po weselach i w kapeli wojskowej. W życiu bym mnie pomyslałam że ma taaaaki power w głosie Gdyby Wam sie spodobało to nieśmiało prosze o głosiki To nic nie kosztuje
apps.facebook.com/must-be-the-music/v/504c693750a0310088000004
Pozdrawiam Was wszystkie, ja musz esię do gina wybrać, zaraz do niego zadzwonie...., Czekałąm na @ , przylazła, więc czas sie umówić, zobaczymy co on powie na te moje wyniki Czy mam jeszcze szanse na dzidzę...
@nulka Buziakuję i witam serdecznie
Majówka Jejku nie mogę się napatrzeć , co za przystojniacha
A tak przy okazji, oglądałyście MUST BE THE MUSIC? Mój znjomy tam występował, zaśpiewał Operę i zaskoczył wszystkich... Nas też Znam go z 10 lat , śpiewał po weselach i w kapeli wojskowej. W życiu bym mnie pomyslałam że ma taaaaki power w głosie Gdyby Wam sie spodobało to nieśmiało prosze o głosiki To nic nie kosztuje
apps.facebook.com/must-be-the-music/v/504c693750a0310088000004
Pozdrawiam Was wszystkie, ja musz esię do gina wybrać, zaraz do niego zadzwonie...., Czekałąm na @ , przylazła, więc czas sie umówić, zobaczymy co on powie na te moje wyniki Czy mam jeszcze szanse na dzidzę...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 3 miesiąc temu #424105 przez agnesssa
Hejloł
Jak miło widzieć takie fotki tećiora z dwiema krechami Monia wielkie gratulacje
A o ile dobrze pamiętam, pozytywy chodzą parami na staraczkach Więc czekam na kolejne dobre wieści
Gosiak Gabi Całuję mocno
@nulka jak ogromnie miło Cię przeczytać
Emka głosik oddany
Agusia Emilcia śliczności
A ja nadal w dwupaku i coś ten mój synuś nie chce wyjść
Jak miło widzieć takie fotki tećiora z dwiema krechami Monia wielkie gratulacje
A o ile dobrze pamiętam, pozytywy chodzą parami na staraczkach Więc czekam na kolejne dobre wieści
Gosiak Gabi Całuję mocno
@nulka jak ogromnie miło Cię przeczytać
Emka głosik oddany
Agusia Emilcia śliczności
A ja nadal w dwupaku i coś ten mój synuś nie chce wyjść
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #424116 przez Mirella
Emka, aleś mnie zmyliła, myślałam że w tym wypadku Opera to stary zespół Gawlińskiego no ale jak już zobaczyłam to zagłosowałam, chociaz pokaleczyl lekko biednego Turandota
Agnesssa, no końcówka dłuży się najbardziej, ale poczekaj, tylko wyjdzie a zobaczysz jak czas zacznie zapitalać
Agnesssa, no końcówka dłuży się najbardziej, ale poczekaj, tylko wyjdzie a zobaczysz jak czas zacznie zapitalać
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424161 przez emka
Dzięki dziewczyny
Mirella ewnie masz racje, ja sie tam na operach nie znam Ale jak na samouka to uważam nieźle Zresztą jakby nie zaśpiewał i tak na swojaka bym zagłosowała Oglądałyście film "Zakochani w Rzymie", tam podobny samouk śpiewał pod prysznicem bo tam mu najplepiej wychodziło A film polecam, śmiechowy
Agnessa Lada dzień będziesz tulić bobaska, pozazdraszczam :)A zyczę powodzenia, oby łatwo poszło
Dzwoniłam do gina, umówiłam sie na piątek, usunę nadżerkę przy okazji bo coś małego tam sie zrobiło... I zobacze co powie doktorek... Wiecie, że po zabiegu 6 tygodni nie można się seksić? Tylko nie spytałam jak to jest przed.... MOze któraś z Was wie coś na ten temat?
Mirella ewnie masz racje, ja sie tam na operach nie znam Ale jak na samouka to uważam nieźle Zresztą jakby nie zaśpiewał i tak na swojaka bym zagłosowała Oglądałyście film "Zakochani w Rzymie", tam podobny samouk śpiewał pod prysznicem bo tam mu najplepiej wychodziło A film polecam, śmiechowy
Agnessa Lada dzień będziesz tulić bobaska, pozazdraszczam :)A zyczę powodzenia, oby łatwo poszło
Dzwoniłam do gina, umówiłam sie na piątek, usunę nadżerkę przy okazji bo coś małego tam sie zrobiło... I zobacze co powie doktorek... Wiecie, że po zabiegu 6 tygodni nie można się seksić? Tylko nie spytałam jak to jest przed.... MOze któraś z Was wie coś na ten temat?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez emka.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej