BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 miesiąc temu #423888 przez Agusia83
Sylka, bo to dzieci sie starzeja...a nie my...i dlatego tak to szybko leci :silly:

Masz racje...juz sama nie wiem czy to jeszcze pozosalosci po Czarnobylu, czy taka choroba cywilizacyjna?...ja sie dowiedzialam w 2009 roku, ze jestem chora...myslalam, ze ciezko bedzie zajsc w ciaze...ale lekarz dodawal mi otuchy...no i sie udalo :laugh: po ciazy tsh skoczylo mi do 38...myslalam, ze za chiny go nie unormuje...a jednak 2 miesiace i bylo ok...ale chyba znow musze go skontrolowac...
Temat został zablokowany.
12 lata 3 miesiąc temu #423891 przez Mirella
Duśka 3 lata, kiedy to zleciało????

Agusia, no długo kazałaś nam czekać na nową fotę, ale za to teraz napatrzeć się nie mogę :kiss:

Sylka jak Kubuś?

MoNiaaa, a Ty w końcu na tej wycieczce w Warszawie to byłaś?
12 lata 3 miesiąc temu #423947 przez @nulka
MoNia brawo, brawo!!!
Gratuluję, cieszę się Twoim malutkim - Wielkim szczęściem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:) :woohoo: :side: :laugh: :woohoo: B)
a serio to zazdraszczam ale pozytywnie bo takim wjazdem z foto - dwukrechowym teściorem dajesz nadzieję :kiss: że skoro TY to i każda :blink:
spokojnych 40 tygodni i szczęśliwego rozwiązania :kiss:

Majówka ale ma Twój facet bodygarnitura!!! Sama śliczność!!! :)
Agusia jaka matka taka córka! Śliczne zdjęcie, szkoda że tak rzadko :angry:
:laugh:

Mirella miałam sen....... i se tak kminię że na Ciebie pora :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja obchodziłam imieniny - dzisiaj znowu ... od tygodnia B) :cheer: mam nadzieję że dzisiaj to już byli ostatni spóźnieni goście :ohmy:
bo jak nie to koło wtorku by trza mnie zaszyć B

Gosiak) :kiss: :kiss: :kiss: nie smutowaj bo mi sie kce w kosmos jak to czytam...

pozdrawiam
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423951 przez Majowka
Dzieki dziewczyny :kiss:

Mirella, sama nie wiem czy to kolki, czy nadmiar wrazen z soboty, jeszcze obserwujemy, oby to tylko tymczasowe bylo, bo juz przyzwyczailam sie do aniolkowania Lucaska :laugh:

Agusia, sliczna Emi!
A moja fotka aktualna, sprzed 3 dni...jeszcze za maly? Lekarz sie dzwi co on tak szybko rosnie :laugh: juz wazy 5200g! No I juz powiedzielismy "papa" calej stercie ubranek :laugh:
Poczekaj, zobaczysz jak szybko dogoni Emi :woohoo:

Anulka, wszystkiego naj z okazji imieninek! :kiss:

jeszcze dwa z dzisiejszej kapieli, kochany pultasek :kiss:
Załączniki:
12 lata 3 miesiąc temu #423986 przez sylka
MIrelcia miło, że pytasz o Kubusia :) Wieczorem już było ok. chwila bez temp. Dziecko płacz zamieniło na śmiech, zjadło ładnie dko z krczaka i Danio (cały zień nic nie chciał jeść) bawił się a w nocy znów gorączka do 39 a teraz do 40 st. Czekam by złapać mocz do badania. Lekarza mamy na 9.30. Mały cały czas płacze. Syrop czy czopek w podaniu to horror. Nic niechce teraz wziąc. Okłady odpadają bo kręci się i płącze każąc zabierać je :(
12 lata 3 miesiąc temu #424042 przez Asik
Helloiooooo :) :)

MONIA!Q!!!!!!!! moje gratulacje :) :) :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka.,.. synio sliczności :) :) :)

Sylka kurcze biedny Kubuś :((

@nulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ło matkoooo wróciłaś :D :D :D :D suuper :D Ja sie bardzo cieszyć :)

Lacra :) Gosiakuu :) @nulkaa i inne straczki :) ja trzymam kciukasy coby do końca roku cos sie ruszyło

Pozdrawiamy serdeczniaście :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 3 miesiąc temu #424055 przez MoNiaaa
jeszcze raz dzieki dziewczyny :)

Mirella w Wawie w kmoncu nie bylam bpo pogoda sie popsula i nie bylo sensu w deszcz jechac;/ a kasa oczywiscie sie rozeszla na inne rzeczy ;/

chyba jesczze moj umysl nie wie ze jestem w ciazy :side:

lukaszek jest prezesliczniutki :)

duzo zdrowka dla KUbusia!!!!teraz zacznie sie znowu sezon na chorubska oby jak najzadziej

@nulka widzialas jak bylo ze mna 3 testy i beta nic nie wykazaly a jednak fasolka tez jest 3mam za ciebie i pozostale staraczki zebyscie zobaczyly taka niespodzianke jak ja :kiss: :side:

http

]
12 lata 3 miesiąc temu #424066 przez Mirella
@nulka łapaj buziale imieninowe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
a z tym snem to przeginasz kochaneńka, gdzie ja teraz z moimi kamieniami do fasolki? i daj mi szansę do tego nefrologa iść jak już trzeci miesiąc na wizytę czekam ;) Ja myślę że to Twoja kolej nie moja :blink:

Majówka, no maluchy po dużej dawce emocji mają prawo być niespokojne, mam nadzieję że już w porządku?

Sylka, do tej pory to już wróciliście, no i co???
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424067 przez emka
Monia O kurczaki!!! Ale zaskoczenie, mimo bety zerowej pozytywny tesT! Cuda sie zdarzają... jak widać :) Gratki Wielkie!!! Z drugiej strony intuicję to Ty kochana masz na medal! No i płodność :) :kiss: :kiss: :kiss:

@nulka Buziakuję i witam serdecznie :kiss:

Majówka Jejku nie mogę się napatrzeć , co za przystojniacha :)

A tak przy okazji, oglądałyście MUST BE THE MUSIC? Mój znjomy tam występował, zaśpiewał Operę i zaskoczył wszystkich... Nas też :) Znam go z 10 lat , śpiewał po weselach i w kapeli wojskowej. W życiu bym mnie pomyslałam że ma taaaaki power w głosie :) Gdyby Wam sie spodobało to nieśmiało prosze o głosiki :) To nic nie kosztuje :)

apps.facebook.com/must-be-the-music/v/504c693750a0310088000004

Pozdrawiam Was wszystkie, ja musz esię do gina wybrać, zaraz do niego zadzwonie...., Czekałąm na @ , przylazła, więc czas sie umówić, zobaczymy co on powie na te moje wyniki ;) Czy mam jeszcze szanse na dzidzę... :dry:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 miesiąc temu #424072 przez mesy
Emka ja widziałam i powiem ci że fajnie mu to wyszło aż sama byłam zaskoczona :P
12 lata 3 miesiąc temu #424105 przez agnesssa
Hejloł :kiss:

Jak miło widzieć takie fotki tećiora z dwiema krechami :lol: Monia wielkie gratulacje :kiss: :kiss:

A o ile dobrze pamiętam, pozytywy chodzą parami na staraczkach :woohoo: Więc czekam na kolejne dobre wieści :lol:

Gosiak Gabi Całuję mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

@nulka jak ogromnie miło Cię przeczytać :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emka głosik oddany :woohoo:

Agusia Emilcia śliczności :kiss: :kiss:

A ja nadal w dwupaku i coś ten mój synuś nie chce wyjść :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 3 miesiąc temu #424116 przez Mirella
Emka, aleś mnie zmyliła, myślałam że w tym wypadku Opera to stary zespół Gawlińskiego :lol: no ale jak już zobaczyłam to zagłosowałam, chociaz pokaleczyl lekko biednego Turandota ;)

Agnesssa, no końcówka dłuży się najbardziej, ale poczekaj, tylko wyjdzie a zobaczysz jak czas zacznie zapitalać :)
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424161 przez emka
Dzięki dziewczyny :)

Mirella ewnie masz racje, ja sie tam na operach nie znam :) Ale jak na samouka to uważam nieźle :) Zresztą jakby nie zaśpiewał i tak na swojaka bym zagłosowała :) Oglądałyście film "Zakochani w Rzymie", tam podobny samouk śpiewał pod prysznicem bo tam mu najplepiej wychodziło :) :silly: A film polecam, śmiechowy :)

Agnessa Lada dzień będziesz tulić bobaska, pozazdraszczam :)A zyczę powodzenia, oby łatwo poszło :)

Dzwoniłam do gina, umówiłam sie na piątek, usunę nadżerkę przy okazji bo coś małego tam sie zrobiło... I zobacze co powie doktorek... Wiecie, że po zabiegu 6 tygodni nie można się seksić? Tylko nie spytałam jak to jest przed.... MOze któraś z Was wie coś na ten temat?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 miesiąc temu #424251 przez madziaska
MoNiaaa napisał:

mnie obudzilo rano siusiu i nie powstrzymalam sie i kolejny tescik...zobaczcie same

Gratulacje ! :)
12 lata 3 miesiąc temu #424312 przez gosiak
Monia :side: , a jednak :laugh: Gratulacje! :lol:

Lukasek słodziaszek :kiss:

Emi i mamcia Agusia śliczne dziewczyny, pozdrawiam :)

u mnie do urlopu tydzień :lol: jusiuuuuuu :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży