- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Emka musisz mieć siłe i nadzieje że wszystko się kiedyś uda,nic nie szkodzi że mnie nie pamiętasz bo w sumie pisałam z wami dość dawno gdzieś na początku roku jak byłam w pierszych tygodniach ciąży.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
ale tu puchy we weekend
Dorota napisz coś więcej... jakie masz plany?
emka zapylaj do weterynara, nie peniaj, bądź mężczyzną!
bo chłopy z natury uciekają od trudnych tematów , im wcześniej przywykniesz tym mąż będzie bardziej kochany serio, serio....
oni se przeżywają na swój sposób i myślą że bardziej niż my... no niech tak myślą - nie próbuj tego prostować, wręcz daj do zrozumienia że współczujesz bo cierpi...
Gorluś paluszki! jak w "Kogel Mogel" przecieżeś ciężarówka i wsio Ci bezie wybaczone
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
JUż w troche lepszym nastroju... Byłam u gienka, bez wątpienia mam ten cholerny zespół antyfosfolipidowy Zdziwił sie tylko jak przy takich wynikach udało mi się urodzić Wiki, fakt ze było to prawie 10 lat temu... No cóż, nie ma co czekać dziewczyny, jedno jest pewne im organizm młodszy, tym lepiej sobie radzi z przeciwnościami i przeciwciałami Usunął mi nadżerkę, przez zamrożenie, tyci bolało, ale nie miałam pojęcia że będzie tak ze mnie teraz lecieć, normalnie woda leci ze mnie! Uprzedzał o tym że mam sie w podpaski zaopatrzyć, no ale nie myślałam ze aż tak... 2 tygodnie to moze potrwać... dlugo... tym bardziej ze przed chwilą okres skończyłam, męczące to to
Co do moich planów...
Pozostawiam je na prezyszły rok, narazie muszę nabrać sił, bo wszystko jest ze mną ok dopóki nie zaczynam myśleć o ciąży, jak tylko mam iść do lekarza, to zaczynają sie lęki... Dlatego w tym stanie nie wyobrażam sobie podjąć próby... Muszę sie do tego przygotować psychicznie, ale na pewno jeszcze raz spróbuję... Cieszę się że znam przyczynę ale boję się...
@nulka Wiem ze faceci sa z Marsa, ale czasem mogli by robić chociaż dobre wrażenie!
Dorotka Dzięki Mam małą prośbę, mozesz siebie troche przypomnieć... kurcze mam chyba jakieś zaniki pamięci! Ale podobno w tym zespole antyfos... to normalne, sorki wielkie!
Sylka Uściskaj Kubusia, niech szybciutko zdrowieje!
Mirella Powiedz mi czy mogę założyć odsobny wątek o tym zespole antyfosfolipidowym, chciałąm poznać kobiety ,które przeszły przez taką ciążę i którym się udało
Wifi A co tam u Ciebie?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Wifi? no nie bądź taka, daj znaka
Dorotka, brak planów to też jakiś plan, ja też nie planuję, czekam na wpadkę
A u mnie jak Bozia da, są lepsze i gorsze dni, ale generalnie tych lepszych jest wiecej, czasem tylko zaboli i musze poleżeć, ale prochów nadal nie biorę, radzę sobie bez nich.
Sylka, wróciliście?
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Witam po weekendzie
JUż w troche lepszym nastroju... Byłam u gienka, bez wątpienia mam ten cholerny zespół antyfosfolipidowy Zdziwił sie tylko jak przy takich wynikach udało mi się urodzić Wiki, fakt ze było to prawie 10 lat temu... No cóż, nie ma co czekać dziewczyny, jedno jest pewne im organizm młodszy, tym lepiej sobie radzi z przeciwnościami i przeciwciałami Usunął mi nadżerkę, przez zamrożenie, tyci bolało, ale nie miałam pojęcia że będzie tak ze mnie teraz lecieć, normalnie woda leci ze mnie! Uprzedzał o tym że mam sie w podpaski zaopatrzyć, no ale nie myślałam ze aż tak... 2 tygodnie to moze potrwać... dlugo... tym bardziej ze przed chwilą okres skończyłam, męczące to to
Co do moich planów...
Pozostawiam je na prezyszły rok, narazie muszę nabrać sił, bo wszystko jest ze mną ok dopóki nie zaczynam myśleć o ciąży, jak tylko mam iść do lekarza, to zaczynają sie lęki... Dlatego w tym stanie nie wyobrażam sobie podjąć próby... Muszę sie do tego przygotować psychicznie, ale na pewno jeszcze raz spróbuję... Cieszę się że znam przyczynę ale boję się...
@nulka Wiem ze faceci sa z Marsa, ale czasem mogli by robić chociaż dobre wrażenie!
Dorotka Dzięki Mam małą prośbę, mozesz siebie troche przypomnieć... kurcze mam chyba jakieś zaniki pamięci! Ale podobno w tym zespole antyfos... to normalne, sorki wielkie!
Sylka Uściskaj Kubusia, niech szybciutko zdrowieje!
Mirella Powiedz mi czy mogę założyć odsobny wątek o tym zespole antyfosfolipidowym, chciałąm poznać kobiety ,które przeszły przez taką ciążę i którym się udało
Wifi A co tam u Ciebie?
Skad wie ze to zespół antyfosfolipidowy???? (Ja tez go mam) a czego nie mam....kosmos
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Emka a zakładaj sobie co tam chcesz, niby czemu nie? do przyszłego roku niedaleko, spoko, wytrzymamy
Wifi? no nie bądź taka, daj znaka
Dorotka, brak planów to też jakiś plan, ja też nie planuję, czekam na wpadkę
A u mnie jak Bozia da, są lepsze i gorsze dni, ale generalnie tych lepszych jest wiecej, czasem tylko zaboli i musze poleżeć, ale prochów nadal nie biorę, radzę sobie bez nich.
Sylka, wróciliście?
Jestem jestem podczytuje regularnie.... gratuluje II kresek....dziewczynom...
Ja dziś 5dc okres masakr ból, obfity z piatku na sobote i cala sobota dobrze ze nie maiła egzamiu....
Jestem w trakcie leczenia antybiotykiem....wiec czekamy....
SESJA u mnie trawa.... oby egzaminy poszly bo cos glowy nie mam do nauki....
Ja podejrzewam u siebie ENDOMETRIOZE...... tylko muszą ja zdiagnozować....laparo albo histeroskopia... wiec w tym roku napweno bede w szpitalu....
szkoda ze forum nie działa dobrze na komórce(mobilne) www.m.zapytajpolozna.pl (moze warto by im podpowiedzieć aby coś w tym kierunku zrobili)
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Do tego czekam na @ bo muszę zrobić badania hormonalne koniecznie w 1-3dc i jak mnie totalnie położy a @ pryjdzie to d...pa będzie bo znów będę musiała czekać do kolejnej @ (nie wiadomo kiedy)
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42