- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429798 przez mesy
Monia nie przejmuj się pewnie jeszcze jest za wcześnie by coś tam uwiedzieć tym bardziej że chulera wie kiedy ty tą owulację miałaś
Emka dokładnie trza działać a nie się mazać rozumie cię mi też pewnie było by cieżko od nowa walkę zacząć no ale nie walczysz dla zasady tylko dla małego szczęścia
Emka dokładnie trza działać a nie się mazać rozumie cię mi też pewnie było by cieżko od nowa walkę zacząć no ale nie walczysz dla zasady tylko dla małego szczęścia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 miesiąc temu #429799 przez KAMI
Kochane przyszłe mamuśki bardzo prosimy o zagłosowanie na zdjęcie Maksia Dziękujemy i polecamy się na przyszłość, chętnie się odwdzięczymy
głosować można codziennie, więc jak Wam się fotka podoba dajcie proszę do zakładek i kliknijcie raz dziennie, to tak niewiele a nam bardzo pomoże
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
głosować można codziennie, więc jak Wam się fotka podoba dajcie proszę do zakładek i kliknijcie raz dziennie, to tak niewiele a nam bardzo pomoże
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 3 miesiąc temu #429929 przez Mirella
A tyle tu było krzyku co by za wcześnie do gina i na USG nie latać bo tylko nerwicy się nabawić można, MoNiaaa, nie sluchałaś? Beta w dniu @ Ci nie wyszła a serducho już byś chciała? Jak masz nerwa to zrób sobie betkę to będziesz wiedziała który to tydzień tak naprawdę i nie schizuj, nie monia
Agnessssa, no ale teraz to raz dziennie meldunek się nam należy, a najlepiej rano i wieczorem
Kami, zagłosowałam, ale po doświadczeniach z poprzedniej edycji brutalnie Ci powiem że w tym miesiącu czarno widzę wasze szanse. Jak nie masz naprawdę mocnej ekipy co na koniec zagłosuje to sobie odpuść, szkoda nerwów, a jeszcze nie daj Boże zajmiesz piąte miejsce, dostaniesz bon na bodajże 30 zeta i w następnym miesiącu nie wystartujesz.
Emka, jak potrzebowałaś kopa to trza było gadać, chcesz drugiego?
Agnessssa, no ale teraz to raz dziennie meldunek się nam należy, a najlepiej rano i wieczorem
Kami, zagłosowałam, ale po doświadczeniach z poprzedniej edycji brutalnie Ci powiem że w tym miesiącu czarno widzę wasze szanse. Jak nie masz naprawdę mocnej ekipy co na koniec zagłosuje to sobie odpuść, szkoda nerwów, a jeszcze nie daj Boże zajmiesz piąte miejsce, dostaniesz bon na bodajże 30 zeta i w następnym miesiącu nie wystartujesz.
Emka, jak potrzebowałaś kopa to trza było gadać, chcesz drugiego?
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #430014 przez sylwka727
Marta sto lat dla Majeczki przepiękna dziewczynka tak jak mama
Agnessa jaki fajny brzuchol ale wierzę że już ciąży
Inso gdzie ty widzisz słonice na tym zdjęciu? Chyba mnie nie widziałaś
Monia nie martw się ja byłam na usg w 4 , 5 i 6 tc i też tylko pęcherzyk i dopiero w 9 tc dzidzię zobaczyłam pierwszy raz
A ja rosnę i rosnę wiedziałam że w drugiej ciąży szybko widać brzuch ale żeby aż tak? Wyglądam jak w 6mc . A najlepsze jest to że nikt dalej nie wie tylko Ci którym na początku powiedziałam i dziwię się że się nie kapnęli ale w sumie chodzę cały czas w luźnych sukienkach jakoś tak po wcześniejszych doświadczeniach boję się powiedzieć komuś bo wydaję mi się ża jak zacznę się cieszyć i wszystkim powiem to znów coś złego się stanie... Wiem to głupie ...
Agnessa jaki fajny brzuchol ale wierzę że już ciąży
Inso gdzie ty widzisz słonice na tym zdjęciu? Chyba mnie nie widziałaś
Monia nie martw się ja byłam na usg w 4 , 5 i 6 tc i też tylko pęcherzyk i dopiero w 9 tc dzidzię zobaczyłam pierwszy raz
A ja rosnę i rosnę wiedziałam że w drugiej ciąży szybko widać brzuch ale żeby aż tak? Wyglądam jak w 6mc . A najlepsze jest to że nikt dalej nie wie tylko Ci którym na początku powiedziałam i dziwię się że się nie kapnęli ale w sumie chodzę cały czas w luźnych sukienkach jakoś tak po wcześniejszych doświadczeniach boję się powiedzieć komuś bo wydaję mi się ża jak zacznę się cieszyć i wszystkim powiem to znów coś złego się stanie... Wiem to głupie ...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 3 miesiąc temu #430069 przez Lacrijka
Marta M napisał:
Martuśka, Sylce dwa lata temu tez sie to śniło i jak do tej pory nic sie nie wydarzyło Ale moze, moze...
Monia w życiu maluszka kiedy jest jeszcze u mamy, każdy tydzień to taaaakie różnice w dojrzewaniu jego ciałka, zobaczysz, za tydzień będzie już sporym człowieczkiem
Lacra śniło mi się że zaciążyłaś, więc wiesz
Martuśka, Sylce dwa lata temu tez sie to śniło i jak do tej pory nic sie nie wydarzyło Ale moze, moze...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #430079 przez sylwka727
Mirella szczerze powiedziawszy miałam sobie robić co tydzień żeby zobaczyć zmiany a nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia ale zrobię specjalnie dla Ciebie Właśnie przeszedł mi okres złośliwości i zaczął okres miłowania wszystkich i wszystkiego taki "kochający nastrój" hehe
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430109 przez agnesssa
Inso Pięknie wyglądasz
@nulka nie znam metody na lizaka, musisz mnie oświecić
Emka Kopa dostałaś to do roboty
Sylwka koniecznie pstrykaj sobie zdjęcia i to najlepiej w podobnej pozycji fajnie widać jak rośnie Później będziesz żałować że nie pstrykałaś fotek. Ja robiłam mniej więcej co dwa tygodnie
Mirella W takim razie melduję Nadal 2w1 Rano byłam u położnej i tętno małego wporzo więc jest dobrze.
Właśnie piekę tartę z bezą i brzoskwiniami, pierwszy raz Ciekawe co z tego wyjdzie
@nulka nie znam metody na lizaka, musisz mnie oświecić
Emka Kopa dostałaś to do roboty
Sylwka koniecznie pstrykaj sobie zdjęcia i to najlepiej w podobnej pozycji fajnie widać jak rośnie Później będziesz żałować że nie pstrykałaś fotek. Ja robiłam mniej więcej co dwa tygodnie
Mirella W takim razie melduję Nadal 2w1 Rano byłam u położnej i tętno małego wporzo więc jest dobrze.
Właśnie piekę tartę z bezą i brzoskwiniami, pierwszy raz Ciekawe co z tego wyjdzie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez agnesssa.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430223 przez agnesssa
Sylka przepis wzięłam z tej stroki www.wielkiezarcie.com/recipe35048.html
już wyjęłam w pieca, wygląda fajnie, ale jeszcze nie wiem jak smakuje
Mirella proszę bardzo
14tc
17tc
19tc
21t
25tc
28tc
34tc
36tc
38tc
39tc
41tc
Mirella proszę bardzo
14tc
17tc
19tc
21t
25tc
28tc
34tc
36tc
38tc
39tc
41tc
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez agnesssa.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #430315 przez angellika1
Dziewczynki mam prośbe do Was ::)Niki boerze udział w konkursie na zdjęcie miesiaca prosimy o głosiki aby zagłosować trzeba być zalogowanym. Zagłosować mozna tylko raz w miesiącu Nazwa to : NIKODEM (angellika1)
dziekujemy
emaluszki.pl/galleriesPoll/page=2/
dziekujemy
emaluszki.pl/galleriesPoll/page=2/