BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429798 przez mesy
Monia nie przejmuj się pewnie jeszcze jest za wcześnie by coś tam uwiedzieć tym bardziej że chulera wie kiedy ty tą owulację miałaś ;)

Emka dokładnie trza działać a nie się mazać :) rozumie cię mi też pewnie było by cieżko od nowa walkę zacząć no ale nie walczysz dla zasady tylko dla małego szczęścia ;) :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 3 miesiąc temu #429799 przez KAMI
Kochane przyszłe mamuśki bardzo prosimy o zagłosowanie na zdjęcie Maksia :) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość, chętnie się odwdzięczymy :)
głosować można codziennie, więc jak Wam się fotka podoba dajcie proszę do zakładek i kliknijcie raz dziennie, to tak niewiele a nam bardzo pomoże :)

pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
12 lata 3 miesiąc temu #429817 przez Marta M
Monia w życiu maluszka kiedy jest jeszcze u mamy, każdy tydzień to taaaakie różnice w dojrzewaniu jego ciałka, zobaczysz, za tydzień będzie już sporym człowieczkiem :)

Lacra śniło mi się że zaciążyłaś, więc wiesz :lol: :lol:
12 lata 3 miesiąc temu #429925 przez Dorota4
KAMI śliczny maluszek,będe głosować codziennie :) :) :) :)
12 lata 3 miesiąc temu #429929 przez Mirella
A tyle tu było krzyku co by za wcześnie do gina i na USG nie latać bo tylko nerwicy się nabawić można, MoNiaaa, nie sluchałaś? Beta w dniu @ Ci nie wyszła a serducho już byś chciała? Jak masz nerwa to zrób sobie betkę to będziesz wiedziała który to tydzień tak naprawdę i nie schizuj, nie monia :P

Agnessssa, no ale teraz to raz dziennie meldunek się nam należy, a najlepiej rano i wieczorem :)

Kami, zagłosowałam, ale po doświadczeniach z poprzedniej edycji brutalnie Ci powiem że w tym miesiącu czarno widzę wasze szanse. Jak nie masz naprawdę mocnej ekipy co na koniec zagłosuje to sobie odpuść, szkoda nerwów, a jeszcze nie daj Boże zajmiesz piąte miejsce, dostaniesz bon na bodajże 30 zeta i w następnym miesiącu nie wystartujesz.

Emka, jak potrzebowałaś kopa to trza było gadać, chcesz drugiego?
12 lata 3 miesiąc temu #430014 przez sylwka727
Marta sto lat dla Majeczki przepiękna dziewczynka tak jak mama ;)

Agnessa jaki fajny brzuchol :kiss: ale wierzę że już ciąży

Inso gdzie ty widzisz słonice na tym zdjęciu? Chyba mnie nie widziałaś :P

Monia nie martw się ja byłam na usg w 4 , 5 i 6 tc i też tylko pęcherzyk i dopiero w 9 tc dzidzię zobaczyłam pierwszy raz

A ja rosnę i rosnę wiedziałam że w drugiej ciąży szybko widać brzuch ale żeby aż tak? Wyglądam jak w 6mc :blush: . A najlepsze jest to że nikt dalej nie wie tylko Ci którym na początku powiedziałam i dziwię się że się nie kapnęli ale w sumie chodzę cały czas w luźnych sukienkach jakoś tak po wcześniejszych doświadczeniach boję się powiedzieć komuś bo wydaję mi się ża jak zacznę się cieszyć i wszystkim powiem to znów coś złego się stanie... Wiem to głupie :dry: ...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 3 miesiąc temu #430051 przez Mirella
Sylwka a fota gdzie???
12 lata 3 miesiąc temu #430069 przez Lacrijka
Marta M napisał:

Monia w życiu maluszka kiedy jest jeszcze u mamy, każdy tydzień to taaaakie różnice w dojrzewaniu jego ciałka, zobaczysz, za tydzień będzie już sporym człowieczkiem :)

Lacra śniło mi się że zaciążyłaś, więc wiesz :lol: :lol:

Martuśka, Sylce dwa lata temu tez sie to śniło i jak do tej pory nic sie nie wydarzyło :dry: :dry: :dry: Ale moze, moze...
12 lata 3 miesiąc temu #430079 przez sylwka727
Mirella szczerze powiedziawszy miałam sobie robić co tydzień żeby zobaczyć zmiany a nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia ale zrobię specjalnie dla Ciebie :kiss: Właśnie przeszedł mi okres złośliwości i zaczął okres miłowania wszystkich i wszystkiego taki "kochający nastrój" hehe :blush:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 3 miesiąc temu #430088 przez sylka
Lacra to może teraz coś będzie :D
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430109 przez agnesssa
Inso Pięknie wyglądasz :kiss: :kiss: :kiss:

@nulka nie znam metody na lizaka, musisz mnie oświecić :woohoo:

Emka Kopa dostałaś to do roboty :woohoo: :kiss:

Sylwka koniecznie pstrykaj sobie zdjęcia i to najlepiej w podobnej pozycji fajnie widać jak rośnie :woohoo: Później będziesz żałować że nie pstrykałaś fotek. Ja robiłam mniej więcej co dwa tygodnie :woohoo:

Mirella
W takim razie melduję :lol: Nadal 2w1 :silly: Rano byłam u położnej i tętno małego wporzo więc jest dobrze.

Właśnie piekę tartę z bezą i brzoskwiniami, pierwszy raz :cheer: Ciekawe co z tego wyjdzie :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 3 miesiąc temu #430163 przez Mirella
Agnessa to dawaj te foty co porobiłaś jedną po drugiej, też sobie popatrzymy jak Maksio rósł :)

Sylka, no ten drugi trymestr to taki jest, wszystko takie piękne :lol:
12 lata 3 miesiąc temu #430192 przez sylka
Agnessa zapodaj przepis na tę tartę bo lubię robić nowości :D
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430223 przez agnesssa
Sylka przepis wzięłam z tej stroki www.wielkiezarcie.com/recipe35048.html już wyjęłam w pieca, wygląda fajnie, ale jeszcze nie wiem jak smakuje :woohoo:

Mirella
proszę bardzo
14tc

17tc

19tc

21t

25tc

28tc

34tc

36tc

38tc

39tc

41tc

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 3 miesiąc temu #430315 przez angellika1
Dziewczynki mam prośbe do Was ::)Niki boerze udział w konkursie na zdjęcie miesiaca prosimy o głosiki :) aby zagłosować trzeba być zalogowanym. Zagłosować mozna tylko raz w miesiącu :) Nazwa to : NIKODEM (angellika1)
dziekujemy :)
emaluszki.pl/galleriesPoll/page=2/
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży