- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #433764 przez Mirella
Jak Agnesssa ma okna myć to u mnie, mnie kamienie dziś bolą i nie mogę, a muszę, bo czas kwiatki na zimę do domu przynieść Nie pogniewam sie też za pograbienie i zrobienie drożdżówek ze szpinakiem, mam ochotę a nie mam siły robić. Bo takim maratonie Maksio natychmiast wyskoczy
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 2 miesiąc temu #433838 przez agnesssa
Heh dziewczyny ja takie maratony robię od dwóch tygodni i nie ruszają mojego gzuba więc zostało mi tylko czekać Wczoraj spędziłam 5 godzin w szpitalu na IP żeby mi na koniec lekarz powiedział, że mnie nie przyjmą na oddział bo nie mają miejsc i że koniecznie muszę jechać do innego szpitala, w innym szpitalu lekarz po zbadaniu mnie stwierdził, że nie muszę jeszcze być hospitalizowana ale najpóźniej w czwartek rano mam się zgłosić i mnie już położą. Zobaczymy co z tego wyniknie Ja mam w planach urodzić dzisiaj Ale nie wiem co w planach ma mój synek
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 miesiąc temu #433848 przez chłopek
agnessa mi lekarz powiedział ze mam sie zgłosic na oddział w czwartek i będą wywoływać, miałam zamiar o 7 rano juz tam być ale Sebcio postanowił o 13 juz po woli wychodzic, fajnie ucieszyłam sie ze oxy nie dostane no i co skurcze zanikły i sie bez oxy nie obeszło. zycze zeby Maksiu sam chciał wyjsc bez wspomagacza
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- coliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 miesiąc temu #435346 przez coliberek
Zapraszam na www.cool-web.pl strony www :: www.coliber.info przewodnik online , tanie hotele
Hej Drogie Staraczki !
Chciałabym dolączyć do waszego grona Od ok roku staramy się z mężem o dzidziusia, po drodze pojawiły się u mnie jakies straszliwie wahania długości cyklu, dochodził nawet do 60 dni a od dwóch miesięcy były normalne, tak jakw cześniej w zegarku co 28-29 dni.
Przez te wahania rozchwianiu na pewno uległa owulacja, ale w tym miesiącu skrupulatnie sie przytulaliśmy co 2-3 dni w okresie okołoowulacyjnym no i..
Nie wiem czy tak się znowu wkręciłam, czy to może znowu mi się coś napapralo i @ się opóźnia, czy może w końcu TO JEST TO!!?
@ powinna przyjść w zeszłą środę (19.09) a dziś mamy już nastepny czwartek (27.09)
Zawsze zwykłam doszukiwać się jak najlepszych objawów fasolki, a potem było rozczarowanie w postaci jednej kreski.
Teraz ...nie wytrzymałam i zrobiłam test 3 dni przed @ ale wyszła jedna krecha.. wiec teraz aż się boję znowu rozczarować i z dnia na dzień staram się odwlec robienie testu, ale mam trzy nowe dziwne objawy, których nigdy wczesniej sobie nie wmówiłam..
tzn:
- bardzo, bardzo mokro i bezwonnie cały dzień i całą noc
- i coś na kształt nudności, cały czas się czuję jakbym miała chorobę lokomocyjną
ale tylko raz prawie zwymiotowałam ( tydzień temu ) a tak to nie chodzę w tym celu do łazienki
- natomiast bardzo często chce mi się siusiu
Wiem, wiem że to takie bla,bla i pewnie doszukiwanie się objawów, ale postanowiłam wyrzucić to z siebie żeby już nei zamęczac męża
Caluję i pozdrawiam
Chciałabym dolączyć do waszego grona Od ok roku staramy się z mężem o dzidziusia, po drodze pojawiły się u mnie jakies straszliwie wahania długości cyklu, dochodził nawet do 60 dni a od dwóch miesięcy były normalne, tak jakw cześniej w zegarku co 28-29 dni.
Przez te wahania rozchwianiu na pewno uległa owulacja, ale w tym miesiącu skrupulatnie sie przytulaliśmy co 2-3 dni w okresie okołoowulacyjnym no i..
Nie wiem czy tak się znowu wkręciłam, czy to może znowu mi się coś napapralo i @ się opóźnia, czy może w końcu TO JEST TO!!?
@ powinna przyjść w zeszłą środę (19.09) a dziś mamy już nastepny czwartek (27.09)
Zawsze zwykłam doszukiwać się jak najlepszych objawów fasolki, a potem było rozczarowanie w postaci jednej kreski.
Teraz ...nie wytrzymałam i zrobiłam test 3 dni przed @ ale wyszła jedna krecha.. wiec teraz aż się boję znowu rozczarować i z dnia na dzień staram się odwlec robienie testu, ale mam trzy nowe dziwne objawy, których nigdy wczesniej sobie nie wmówiłam..
tzn:
- bardzo, bardzo mokro i bezwonnie cały dzień i całą noc
- i coś na kształt nudności, cały czas się czuję jakbym miała chorobę lokomocyjną
ale tylko raz prawie zwymiotowałam ( tydzień temu ) a tak to nie chodzę w tym celu do łazienki
- natomiast bardzo często chce mi się siusiu
Wiem, wiem że to takie bla,bla i pewnie doszukiwanie się objawów, ale postanowiłam wyrzucić to z siebie żeby już nei zamęczac męża
Caluję i pozdrawiam
Zapraszam na www.cool-web.pl strony www :: www.coliber.info przewodnik online , tanie hotele
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435355 przez sylwka727
Hej Coliberek, Musisz zrobić test bo każda kobieta jest inna moje ciało było tak wyrafinowane i zdradliwe że samo generowało mdłości i myślałam że to już ten cykl a potem przychodziła @ ale nie spóźniała mi się aż tyle. Więc najlepiej idź po test a ja wstępnie gratuluje
- coliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435359 przez coliberek
Hej sylwka727,
ajajaj, ja tak cały czas przeciągam bo w sumie to takie superraaaste uczucie nawet myśleć że to już w końcu ciąża, że aż boję się zrobić test i zobaczyć tą jedną wstrętną kreskę.
Gdybym jak człowiek caly czas miala normalne ykle to pewnie już wstępnie bym się cieszyła a tak to podejzrewam że właśnie albo siłą sugestii generuję mdłości, albo znowu coś się pomyliło moim hormonom i cykl będzie miał np 40 dni.
Jestem jednak właśnie na krańcu podjęcia decyzji o zrobieniu w końcu testu.
Ale czy to nie tak, ze powinno się go zrobić rano albo po dluższym niesikaniu żeby nagromadziła się ilość hormonu?
dziękuję za szybką odp.
ajajaj, ja tak cały czas przeciągam bo w sumie to takie superraaaste uczucie nawet myśleć że to już w końcu ciąża, że aż boję się zrobić test i zobaczyć tą jedną wstrętną kreskę.
Gdybym jak człowiek caly czas miala normalne ykle to pewnie już wstępnie bym się cieszyła a tak to podejzrewam że właśnie albo siłą sugestii generuję mdłości, albo znowu coś się pomyliło moim hormonom i cykl będzie miał np 40 dni.
Jestem jednak właśnie na krańcu podjęcia decyzji o zrobieniu w końcu testu.
Ale czy to nie tak, ze powinno się go zrobić rano albo po dluższym niesikaniu żeby nagromadziła się ilość hormonu?
dziękuję za szybką odp.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435362 przez sylka
Coliberek miałam i mam też tak długie cykle Test zrobiłam dopiero 2 tyg po terminie @ i na USG później okazało sie że to 4 tc Tez myslałam że cykl znów długi ale zastanawiało mnie mega roztargnienie i senność. Dziś te II kreseczki maja 1 rok i 7 mies
Testowałam późnym popołudniem.
Testowałam późnym popołudniem.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez sylka.
- coliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435364 przez coliberek
Sylka,
ach to wspaniale, gratuluję! Dziękuję za wsparcie
Aż za oknem wyszło słoneczko przy Was Dziewczyny i popycha mnie do skoku do apteki.
ach to wspaniale, gratuluję! Dziękuję za wsparcie
Aż za oknem wyszło słoneczko przy Was Dziewczyny i popycha mnie do skoku do apteki.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435381 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Coliberek Witaj!
Wiesz ten 1 test to był troche za wcześnie, więc warto by było powtórzyć A co do oznak ciąży, to są niestety bardzo często mylące , bo np ból piersi towarzyszy i ciąży i tuż przed okresem. Ale Ty najlepiej znasz swoje ciało... Jedno jest perwnie @ się spóźnia!!! a to już jest powód by przypuszczać że sie udało Zrób test, zamknij oczy - wyobraź sobie 2 kreseczki i otwórz I szybko nam tu napisz Powodzenia Trzymam kciuki!!!
Wiesz ten 1 test to był troche za wcześnie, więc warto by było powtórzyć A co do oznak ciąży, to są niestety bardzo często mylące , bo np ból piersi towarzyszy i ciąży i tuż przed okresem. Ale Ty najlepiej znasz swoje ciało... Jedno jest perwnie @ się spóźnia!!! a to już jest powód by przypuszczać że sie udało Zrób test, zamknij oczy - wyobraź sobie 2 kreseczki i otwórz I szybko nam tu napisz Powodzenia Trzymam kciuki!!!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez emka.