BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #433748 przez Insomnia
Emka mnie się bardzo te wazony podobają i nie pogniewałabym się jakby ktoś zechciał mi taki podarować :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #433764 przez Mirella
Jak Agnesssa ma okna myć to u mnie, mnie kamienie dziś bolą i nie mogę, a muszę, bo czas kwiatki na zimę do domu przynieść ;) Nie pogniewam sie też za pograbienie i zrobienie drożdżówek ze szpinakiem, mam ochotę a nie mam siły robić. Bo takim maratonie Maksio natychmiast wyskoczy :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #433838 przez agnesssa
Heh dziewczyny ja takie maratony robię od dwóch tygodni i nie ruszają mojego gzuba więc zostało mi tylko czekać :lol: Wczoraj spędziłam 5 godzin w szpitalu na IP żeby mi na koniec lekarz powiedział, że mnie nie przyjmą na oddział bo nie mają miejsc i że koniecznie muszę jechać do innego szpitala, w innym szpitalu lekarz po zbadaniu mnie stwierdził, że nie muszę jeszcze być hospitalizowana ale najpóźniej w czwartek rano mam się zgłosić i mnie już położą. Zobaczymy co z tego wyniknie :huh: Ja mam w planach urodzić dzisiaj :silly: Ale nie wiem co w planach ma mój synek :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 2 miesiąc temu #433848 przez chłopek
agnessa mi lekarz powiedział ze mam sie zgłosic na oddział w czwartek i będą wywoływać, miałam zamiar o 7 rano juz tam być ale Sebcio postanowił o 13 juz po woli wychodzic, fajnie ucieszyłam sie ze oxy nie dostane no i co skurcze zanikły i sie bez oxy nie obeszło. zycze zeby Maksiu sam chciał wyjsc bez wspomagacza
12 lata 2 miesiąc temu #433849 przez mesy
agnesssa no nie źle cię ten twój synek przetrzymuje no ale co się dziwić zimno na dworze to co się będzie pchał :lol: :lol: :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #434578 przez emka
Agnessa Czekam na wieści :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #434637 przez agnesssa
Maks miał inne plany niż ja :silly: W moczu wyszło mi białko więc dzisiaj się wybieram na IP zobaczymy czy mnie już zostawią :huh: Trzymajcie kciuki :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 2 miesiąc temu #434740 przez Dorciaition
Agnessa trzymamy bardzo mocno! No i czekamy na Maksia :)

Alanek[*] :(
12 lata 2 miesiąc temu #435346 przez coliberek
Hej Drogie Staraczki !

Chciałabym dolączyć do waszego grona :) Od ok roku staramy się z mężem o dzidziusia, po drodze pojawiły się u mnie jakies straszliwie wahania długości cyklu, dochodził nawet do 60 dni :ohmy: a od dwóch miesięcy były normalne, tak jakw cześniej w zegarku co 28-29 dni.

Przez te wahania rozchwianiu na pewno uległa owulacja, ale w tym miesiącu skrupulatnie sie przytulaliśmy co 2-3 dni w okresie okołoowulacyjnym no i..

Nie wiem czy tak się znowu wkręciłam, czy to może znowu mi się coś napapralo i @ się opóźnia, czy może w końcu TO JEST TO!!?

@ powinna przyjść w zeszłą środę (19.09) a dziś mamy już nastepny czwartek (27.09)

Zawsze zwykłam doszukiwać się jak najlepszych objawów fasolki, a potem było rozczarowanie w postaci jednej kreski.

Teraz ...nie wytrzymałam i zrobiłam test 3 dni przed @ ale wyszła jedna krecha.. wiec teraz aż się boję znowu rozczarować i z dnia na dzień staram się odwlec robienie testu, ale mam trzy nowe dziwne objawy, których nigdy wczesniej sobie nie wmówiłam..

tzn:

- bardzo, bardzo mokro i bezwonnie cały dzień i całą noc
- i coś na kształt nudności, cały czas się czuję jakbym miała chorobę lokomocyjną
ale tylko raz prawie zwymiotowałam ( tydzień temu ) a tak to nie chodzę w tym celu do łazienki
- natomiast bardzo często chce mi się siusiu

Wiem, wiem że to takie bla,bla i pewnie doszukiwanie się objawów, ale postanowiłam wyrzucić to z siebie żeby już nei zamęczac męża :D

Caluję i pozdrawiam
12 lata 2 miesiąc temu #435355 przez sylwka727
Hej Coliberek, Musisz zrobić test bo każda kobieta jest inna moje ciało było tak wyrafinowane i zdradliwe że samo generowało mdłości i myślałam że to już ten cykl a potem przychodziła @ ale nie spóźniała mi się aż tyle. Więc najlepiej idź po test a ja wstępnie gratuluje :blink:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 2 miesiąc temu #435359 przez coliberek
Hej sylwka727,

ajajaj, ja tak cały czas przeciągam bo w sumie to takie superraaaste uczucie nawet myśleć że to już w końcu ciąża, że aż boję się zrobić test i zobaczyć tą jedną wstrętną kreskę.

Gdybym jak człowiek caly czas miala normalne ykle to pewnie już wstępnie bym się cieszyła a tak to podejzrewam że właśnie albo siłą sugestii generuję mdłości, albo znowu coś się pomyliło moim hormonom i cykl będzie miał np 40 dni. :)

Jestem jednak właśnie na krańcu podjęcia decyzji o zrobieniu w końcu testu.

Ale czy to nie tak, ze powinno się go zrobić rano albo po dluższym niesikaniu żeby nagromadziła się ilość hormonu?

dziękuję za szybką odp.:)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435362 przez sylka
Coliberek miałam i mam też tak długie cykle :P Test zrobiłam dopiero 2 tyg po terminie @ i na USG później okazało sie że to 4 tc :) Tez myslałam że cykl znów długi ale zastanawiało mnie mega roztargnienie i senność. Dziś te II kreseczki maja 1 rok i 7 mies :D

Testowałam późnym popołudniem.
12 lata 2 miesiąc temu #435364 przez coliberek
Sylka,

ach to wspaniale, gratuluję! Dziękuję za wsparcie :)

Aż za oknem wyszło słoneczko przy Was Dziewczyny i popycha mnie do skoku do apteki.
12 lata 2 miesiąc temu #435380 przez Mirella
A może zamiast do apteki na betę? Albo i tu i tu?

czy ktoś mógłby mi wyjaśnić gdzie się podziały wszystkie staraczki? jakaś epidemia była i ja nic o tym nie wiem? wyginęły wszystkie czy jak? kurcze, nawet palnąć nie ma kogo ;)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435381 przez emka
Coliberek Witaj!
Wiesz ten 1 test to był troche za wcześnie, więc warto by było powtórzyć :) A co do oznak ciąży, to są niestety bardzo często mylące , bo np ból piersi towarzyszy i ciąży i tuż przed okresem. Ale Ty najlepiej znasz swoje ciało... Jedno jest perwnie @ się spóźnia!!! a to już jest powód by przypuszczać że sie udało :) Zrób test, zamknij oczy - wyobraź sobie 2 kreseczki i otwórz :) I szybko nam tu napisz :) :kiss: Powodzenia Trzymam kciuki!!! :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka