BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #435385 przez coliberek
Witajcie!

no właśnie na razie jakoś na sławną betę nie mogę się wybrać bo mieszkamy z mężem w Hiszpanii, jeszcze rok w niewielkim miasteczku z wielkim szpitalem gdzie mąż robi specjalizację (jest lekarzem) i jakbym się wybrala na betę to zaraz całe miasteczko i cały szpital byłby podniecony faktem, że staramy się o dzidziusia. :D

Jak już będzie wszystko potwierdzone to jak najbardziej niech się cieszą, ale jak nie ... no to wszelkie spojrzenia i uściski dłoni działałyby jak przypieranie do muru, a wystarczy ze my czekamy i czekamy.

Achm jak już będzie maleństwo rosło mi brzuszku to normalnie będę szczęśliwa z każdej mdłości, każdego wymiotu czy czegokolwiek innego co niektórzy uważają za "skutek uboczny ciązy".

A czy test nie będzie mial większych szans na dobre zakonczenie jak się go zrobi z pierwszych, porannych płynów ?
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #435396 przez emka
Najlepiej z pierwszego "siku" :blink: wtedy jest największe stężenie hormonu. Powodzenia :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #435400 przez sylka
Mirella napisał:

A może zamiast do apteki na betę? Albo i tu i tu?

czy ktoś mógłby mi wyjaśnić gdzie się podziały wszystkie staraczki? jakaś epidemia była i ja nic o tym nie wiem? wyginęły wszystkie czy jak? kurcze, nawet palnąć nie ma kogo ;)

Mirella moze tak intensywnie sie starają, że nie mają czas tu zajrzeć :D
12 lata 2 miesiąc temu #435407 przez sylwka727
Coliberek oczywiście że z rana najlepiej więc jak chcesz robić rano to już dziś tak czy tak musisz skoczyć do apteki żeby miec na rano :blink: . Ja robiłam test w niedzielę rano bo w piątek nie przyszła @ i była bladziucha II krecha. Ja też sie cieszyłam z tych bonusów ciążowych typu mdłości i wymioty chociaż jak wymiotowałam po 10 razy dziennie przez miesiąc to byłam wykończona ale np dziś z głową nad muszlą cieszyłam się jak małe dziecko z porannych wymiotów bo brzuch po bokach(w zależności na którym spałam) bolał mnie w nocy i już miałam złe myśli bo przyplątała się do mnie infekcja i jeszcze przeziębienie więc te wymioty zbawienne były dziś

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 2 miesiąc temu #435415 przez MoNiaaa
coliberek i tak cie podziwiam ze tyle wytrzymalas :)
ja tez za wczesnie robilam testy i za kazdym razem wychodzila jedna krecha nawet beta wyszla mi negatywnie ale jak tydz spozniala sie @ zrobilam jesczez jeden test i pojawily sie II :) mysle ze po tyg mozesz sprobowac jesczze raz i zycze II:)

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #435429 przez gosiak
Witam Was po dłuższej nieobecności, dzis ostatni dzień urlopu i znowu szara rzeczywistość i jeszcze ta pogoda :angry: no ale ok nie przyszłam tu marudzic jak zawsze tylko zajrzałbym co u Was, widzę ze agnessa jeszcze w dwupaku :) życzę kochana lekkiego porodu :kiss: zdjęcia Waszych pociech ślicznie , brzuszki mamusiek wygłaskane :woohoo: milego :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #435682 przez @nulka
Mirellcia ja miałam @, a że wtedy nie jestem przyjemna w obyciu to unikam kontaktów nawet tych "e" B)

agnessa już pewnie rozpakowana, nikt nic nie wie?

Chłopek fajne dzieciaczki, jesteś mama pełną gębą :)

coliberek witam, czekam na wieści

gosiak wyszlajana? :laugh:

weekend spędziłam nad morzem, było miło
no i u mnie już nowy cykl, kolejny, stotysiącowo milionoowy, bezpłodny. a ja czekam na klimakterium bo jak mi się @ całkiem skończy to przynajmniej nie będę se robić nadziei B)

pozdrawiam, życzę samych pozytywnych testów :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #435694 przez JustynaZuzanna
sylka napisał:

Mirella napisał:

A może zamiast do apteki na betę? Albo i tu i tu?

czy ktoś mógłby mi wyjaśnić gdzie się podziały wszystkie staraczki? jakaś epidemia była i ja nic o tym nie wiem? wyginęły wszystkie czy jak? kurcze, nawet palnąć nie ma kogo ;)

Mirella moze tak intensywnie sie starają, że nie mają czas tu zajrzeć :D

Ja już się odmeldowywuje :)
Po tej holandii dopadło mnie jakieś osłabienie, bół gardła, nie wiem czy to przeziębienie było czy co...
Ogólnie to z soboty na niedziele @ miała przyjść ale jakoś jej nie słychu... lędźwiówka bolała jak na @, cycką się nic nie dzieje jak nie u mnie ;/ Tylko od jakiś 2 dni mam plamienia jak po torbieli czekoladowej... Owu w tym cyklu miałam nieziemską, aż musiałam sięgność po tabsy przeciwbólowe.
Dostałam od mojego gin skierowanie na hormonki i reszte bzdur by posprawdzać co i jak, ale @ brak, dostałam recepte na kolejne CLO ale jej jeszcze nie wykupiłam.
Pewnie zaś się coś przestawiło i w ten weekend dopiero dostane...

Coliberek Witaj i trzymam kciuki :*

A co tam u Agnes i Maksia słychać??

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 2 miesiąc temu #435702 przez coliberek
Witaj cie Dziewczyny :)

ale milo Was poczytać i przyznam , że mnie zmotywowałyście do jutrzejszego porannego testu.
Nie chcę się rozczarować jedną kreseczką, ale z drugiej strony każdy dzień (nie)oczekiwania na @ jeszcze bardziej mnie wkręca, więc jak przyjedzie małpiszon to będzie o te kolejne dni więcej nadziei zburzonej.

Więc test w dłoń i jutro rano będzie wszystko wiadomo.

Tak mi miło cały czas niedobrze, że jeśli mój organizm to sobie wymyślił, żeby ubarwić mi czas, to chyba zapiszę się do szkoły aktorskiej. :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #435720 przez Lacrijka
@nulka, masz foty na Skarbku :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu #435724 przez MoNiaaa
coloiberek to czekamy jutro na dobre wiesci i fotke pieknego tesciku z II

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #435725 przez Marta M
coliberek to ja z Tobą czekam niecierpliwie rana :) Przesyłam pozytywne emocje :)
12 lata 2 miesiąc temu #435754 przez coliberek
Nie zapeszając..... nie rzeknę nic :):):)
12 lata 2 miesiąc temu #435772 przez Dave
Oj dawno mnie u Was nie było. Ale u mnie teraz takie zawirowanie, że czasu brak na cokolwiek.

Widzę to dwupaki i może przyszłe dwupaki.

Jutro czekam na dobre wieści coliberek :lol:

No i niech Maksiu już wychodzi :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 2 miesiąc temu #435776 przez Mirella
Lacra, a czemu to @nulka uprzywilejowana? Palnąć? dawno nikogo nie palnęłam to uważaj, bo jak wezmę rozmach...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia