- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- coliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435385 przez coliberek
Zapraszam na www.cool-web.pl strony www :: www.coliber.info przewodnik online , tanie hotele
Witajcie!
no właśnie na razie jakoś na sławną betę nie mogę się wybrać bo mieszkamy z mężem w Hiszpanii, jeszcze rok w niewielkim miasteczku z wielkim szpitalem gdzie mąż robi specjalizację (jest lekarzem) i jakbym się wybrala na betę to zaraz całe miasteczko i cały szpital byłby podniecony faktem, że staramy się o dzidziusia.
Jak już będzie wszystko potwierdzone to jak najbardziej niech się cieszą, ale jak nie ... no to wszelkie spojrzenia i uściski dłoni działałyby jak przypieranie do muru, a wystarczy ze my czekamy i czekamy.
Achm jak już będzie maleństwo rosło mi brzuszku to normalnie będę szczęśliwa z każdej mdłości, każdego wymiotu czy czegokolwiek innego co niektórzy uważają za "skutek uboczny ciązy".
A czy test nie będzie mial większych szans na dobre zakonczenie jak się go zrobi z pierwszych, porannych płynów ?
no właśnie na razie jakoś na sławną betę nie mogę się wybrać bo mieszkamy z mężem w Hiszpanii, jeszcze rok w niewielkim miasteczku z wielkim szpitalem gdzie mąż robi specjalizację (jest lekarzem) i jakbym się wybrala na betę to zaraz całe miasteczko i cały szpital byłby podniecony faktem, że staramy się o dzidziusia.
Jak już będzie wszystko potwierdzone to jak najbardziej niech się cieszą, ale jak nie ... no to wszelkie spojrzenia i uściski dłoni działałyby jak przypieranie do muru, a wystarczy ze my czekamy i czekamy.
Achm jak już będzie maleństwo rosło mi brzuszku to normalnie będę szczęśliwa z każdej mdłości, każdego wymiotu czy czegokolwiek innego co niektórzy uważają za "skutek uboczny ciązy".
A czy test nie będzie mial większych szans na dobre zakonczenie jak się go zrobi z pierwszych, porannych płynów ?
Zapraszam na www.cool-web.pl strony www :: www.coliber.info przewodnik online , tanie hotele
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 miesiąc temu #435400 przez sylka
Mirella napisał:
Mirella moze tak intensywnie sie starają, że nie mają czas tu zajrzećA może zamiast do apteki na betę? Albo i tu i tu?
czy ktoś mógłby mi wyjaśnić gdzie się podziały wszystkie staraczki? jakaś epidemia była i ja nic o tym nie wiem? wyginęły wszystkie czy jak? kurcze, nawet palnąć nie ma kogo
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435407 przez sylwka727
Coliberek oczywiście że z rana najlepiej więc jak chcesz robić rano to już dziś tak czy tak musisz skoczyć do apteki żeby miec na rano . Ja robiłam test w niedzielę rano bo w piątek nie przyszła @ i była bladziucha II krecha. Ja też sie cieszyłam z tych bonusów ciążowych typu mdłości i wymioty chociaż jak wymiotowałam po 10 razy dziennie przez miesiąc to byłam wykończona ale np dziś z głową nad muszlą cieszyłam się jak małe dziecko z porannych wymiotów bo brzuch po bokach(w zależności na którym spałam) bolał mnie w nocy i już miałam złe myśli bo przyplątała się do mnie infekcja i jeszcze przeziębienie więc te wymioty zbawienne były dziś
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 miesiąc temu #435415 przez MoNiaaa
coliberek i tak cie podziwiam ze tyle wytrzymalas
ja tez za wczesnie robilam testy i za kazdym razem wychodzila jedna krecha nawet beta wyszla mi negatywnie ale jak tydz spozniala sie @ zrobilam jesczez jeden test i pojawily sie II mysle ze po tyg mozesz sprobowac jesczze raz i zycze II:)
ja tez za wczesnie robilam testy i za kazdym razem wychodzila jedna krecha nawet beta wyszla mi negatywnie ale jak tydz spozniala sie @ zrobilam jesczez jeden test i pojawily sie II mysle ze po tyg mozesz sprobowac jesczze raz i zycze II:)
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 2 miesiąc temu #435429 przez gosiak
Witam Was po dłuższej nieobecności, dzis ostatni dzień urlopu i znowu szara rzeczywistość i jeszcze ta pogoda no ale ok nie przyszłam tu marudzic jak zawsze tylko zajrzałbym co u Was, widzę ze agnessa jeszcze w dwupaku życzę kochana lekkiego porodu zdjęcia Waszych pociech ślicznie , brzuszki mamusiek wygłaskane milego
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 2 miesiąc temu #435682 przez @nulka
Mirellcia ja miałam @, a że wtedy nie jestem przyjemna w obyciu to unikam kontaktów nawet tych "e"
agnessa już pewnie rozpakowana, nikt nic nie wie?
Chłopek fajne dzieciaczki, jesteś mama pełną gębą
coliberek witam, czekam na wieści
gosiak wyszlajana?
weekend spędziłam nad morzem, było miło
no i u mnie już nowy cykl, kolejny, stotysiącowo milionoowy, bezpłodny. a ja czekam na klimakterium bo jak mi się @ całkiem skończy to przynajmniej nie będę se robić nadziei
pozdrawiam, życzę samych pozytywnych testów
agnessa już pewnie rozpakowana, nikt nic nie wie?
Chłopek fajne dzieciaczki, jesteś mama pełną gębą
coliberek witam, czekam na wieści
gosiak wyszlajana?
weekend spędziłam nad morzem, było miło
no i u mnie już nowy cykl, kolejny, stotysiącowo milionoowy, bezpłodny. a ja czekam na klimakterium bo jak mi się @ całkiem skończy to przynajmniej nie będę se robić nadziei
pozdrawiam, życzę samych pozytywnych testów
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435694 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
sylka napisał:
Ja już się odmeldowywuje
Po tej holandii dopadło mnie jakieś osłabienie, bół gardła, nie wiem czy to przeziębienie było czy co...
Ogólnie to z soboty na niedziele @ miała przyjść ale jakoś jej nie słychu... lędźwiówka bolała jak na @, cycką się nic nie dzieje jak nie u mnie ;/ Tylko od jakiś 2 dni mam plamienia jak po torbieli czekoladowej... Owu w tym cyklu miałam nieziemską, aż musiałam sięgność po tabsy przeciwbólowe.
Dostałam od mojego gin skierowanie na hormonki i reszte bzdur by posprawdzać co i jak, ale @ brak, dostałam recepte na kolejne CLO ale jej jeszcze nie wykupiłam.
Pewnie zaś się coś przestawiło i w ten weekend dopiero dostane...
Coliberek Witaj i trzymam kciuki :*
A co tam u Agnes i Maksia słychać??
Mirella napisał:
Mirella moze tak intensywnie sie starają, że nie mają czas tu zajrzećA może zamiast do apteki na betę? Albo i tu i tu?
czy ktoś mógłby mi wyjaśnić gdzie się podziały wszystkie staraczki? jakaś epidemia była i ja nic o tym nie wiem? wyginęły wszystkie czy jak? kurcze, nawet palnąć nie ma kogo
Ja już się odmeldowywuje
Po tej holandii dopadło mnie jakieś osłabienie, bół gardła, nie wiem czy to przeziębienie było czy co...
Ogólnie to z soboty na niedziele @ miała przyjść ale jakoś jej nie słychu... lędźwiówka bolała jak na @, cycką się nic nie dzieje jak nie u mnie ;/ Tylko od jakiś 2 dni mam plamienia jak po torbieli czekoladowej... Owu w tym cyklu miałam nieziemską, aż musiałam sięgność po tabsy przeciwbólowe.
Dostałam od mojego gin skierowanie na hormonki i reszte bzdur by posprawdzać co i jak, ale @ brak, dostałam recepte na kolejne CLO ale jej jeszcze nie wykupiłam.
Pewnie zaś się coś przestawiło i w ten weekend dopiero dostane...
Coliberek Witaj i trzymam kciuki :*
A co tam u Agnes i Maksia słychać??
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- coliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435702 przez coliberek
Witaj cie Dziewczyny
ale milo Was poczytać i przyznam , że mnie zmotywowałyście do jutrzejszego porannego testu.
Nie chcę się rozczarować jedną kreseczką, ale z drugiej strony każdy dzień (nie)oczekiwania na @ jeszcze bardziej mnie wkręca, więc jak przyjedzie małpiszon to będzie o te kolejne dni więcej nadziei zburzonej.
Więc test w dłoń i jutro rano będzie wszystko wiadomo.
Tak mi miło cały czas niedobrze, że jeśli mój organizm to sobie wymyślił, żeby ubarwić mi czas, to chyba zapiszę się do szkoły aktorskiej.
ale milo Was poczytać i przyznam , że mnie zmotywowałyście do jutrzejszego porannego testu.
Nie chcę się rozczarować jedną kreseczką, ale z drugiej strony każdy dzień (nie)oczekiwania na @ jeszcze bardziej mnie wkręca, więc jak przyjedzie małpiszon to będzie o te kolejne dni więcej nadziei zburzonej.
Więc test w dłoń i jutro rano będzie wszystko wiadomo.
Tak mi miło cały czas niedobrze, że jeśli mój organizm to sobie wymyślił, żeby ubarwić mi czas, to chyba zapiszę się do szkoły aktorskiej.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- coliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #435754 przez coliberek
Nie zapeszając..... nie rzeknę nic
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej