BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 miesiąc temu #429209 przez mesy
agnesssa duży ten twój chłopak :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 3 miesiąc temu #429262 przez emka
Agnessa Zaciskam kciuki, zeby się jak najszybciej zaczęło :) cieżko tak czekać... Powodzenia :)

Dorota Ten zespół to zakrzepica, też niewiele wiem na ten temat, wyszło mi to zbadań po 3 poronieniach. To choroba immunologiczna, ale właśnie to ze tworzą się skrzepy utrudnia zagnieżdżenie się zarodka i potem jakieś problemy z łóżyskiem. Jest na to lek - heparyna , czyli zastrzyki w brzuch , codziennie o stałych porach. Heparyna rozrzedza krew, podają ja też przy złamaniach. TRoche przerażające jest dla mnie to kłucie się codziennie przez 9 miesięcy... ale czego sie nie robi... Dobrze że w ogóle jest jakieś rozwiązanie, które nie szkodzi dziecku. :S

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 miesiąc temu #429283 przez Marta M
agnessa już, już niedługo :) Czekamy na wieści i życzymy szybkiego, lekkiego porosu :)
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429291 przez Marta M
Żeby Wam się zrobiło kolorowiej, to prosze kilka fot :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Więcej śmiecić nie będę :)
12 lata 3 miesiąc temu #429347 przez Mirella
No i się porozklejałam trochę przy tych zdjęciach ;)

Agnesssa, luzik, teraz to już niedługo, góra tydzień i po wszystkim będzie, tyle wytrzymałaś to tygodnia nie wytrzymasz?

Inso, może byś tak na dłużej do nas przyszła a nie zawsze tylko na chwilę? Imię juz wybrałaś?
12 lata 3 miesiąc temu #429359 przez Dorota4
Agnesssa gratuluje dużego chłopca:-)
Marta M śliczne zdjęcia :) :)
Emka Ja przepraszam że się tak wypytuje o ten zespół :) mi jak leżałam w szpitalu to codziennie robili zastrzyk przeciwzakrzepowy w ręke,na szczeście igła była cienka więc nie zawsze bolało,w sumie zależało to od Pani która to robiła.Ale siniaki miałam i to wielkie.Ale dasz rade i będzie wszystko dobrze :) :) :)
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429418 przez @nulka
Marta te zdjęcia są cudne! :) i 100 lat dla jubilatki :blink:

agnessa Ty sie nie obijaj :P jakieś okna umyj albo podłogę bez mopa i męża pogoń, niech też się......
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

emka jak się wyjaśniło to bierz się do roboty, ja nie kapuję po co Ci ten urlop starankowy aż do grudnia? :)

Insomnia no włacha, nie dość że wpadasz jak do obcego sąsiada to jeszcze bez fotów :angry:

Sylka bidulo, kuruj się :kiss:
12 lata 3 miesiąc temu #429443 przez agnesssa
Marta Majeczka jest przesłodka i nie wiedziałam, że to możliwe, ale jest coraz śliczniejsza :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emka Czy też chcesz mieć wrześniowe dziecię, że czekasz na grudzień :unsure: Dam Ci mój przepis :silly: Pieczenie świątecznych ciasteczek z przyjaciółką i wypicie dużeeeeeej ilości piwa ze znajomymi co te ciastka wyżerali, a później przytulanki z mężem :lol:

@nulka Wypróbowałam wszystkie sposoby, mąż się spisuje na medal, podłoga i okna błyszczą, teraz jeszcze spaceruje gdzie oczy poniosą i dużooo prasuje, ale Maks najwidoczniej ma jakiś plan i nie pokrywa się to z moimi prośbami :silly: Ale teraz to na prawdę nie dużo zostało więc się głównie próbuję relaksować z książką bo jak już urodzę to nie wiem kiedy znowu będę miała chwilę na taki relax ;) Tylko mój brzuch jest już na prawdę wielgachny i ciężki i to jedyny dyskomfort :cheer:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429464 przez Insomnia
Dziewoje nie mam czasu nic a nic... W dwa tygodnie muszę napisać pracę magisterską :S :S :S
Leniłam się całe wakacje to teraz taki kołowrotek :dry:
Marta Majeczka jest boska :kiss: :kiss: A na spacerku w górach to już taka duża kobietka, dumnie krocząca z mamusią :lol:
A ja rosnę bardzo szybko, oto dowód

Agnesssa brzuś masz super :lol: Taki zgrabny :silly: Ale jestem w stanie sobie wyobrazić jak Ci ciąży :kiss:
Mirella imię wybrane :lol: :lol: Będzie Natalia :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429473 przez emka
Agnessa Brzusio imponujący :) No z przepisu na pewno skorzystam :lol:

@nulka Mam stracha jak cholera!!! Wiesz no poczekam... co z tym końcem świata :lol:

Inso Dobrze nie pamiętam jak wygladałaś wcześniej, ale teraz supcio, a kilogramami sie nie troskaj zrzucisz szybko, przy dzidzi tyle pracy, że nawet sie nie obejrzysz jak waga bedzie lecieć na łeb... :blink:

Marta M Cudne fotki! Wiki miała taką samą Maje na torcie na ostatnich urodzinach :)

MOja Wikula dzis pierwszy raz na Zuchy poszła :lol: Pamiętam jak na zbiórki chodziłam ale rozpadło sie zanim się stałam harcerzem :silly: Moze dlatego teraz taki tchórz jestem! :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #429483 przez @nulka
emka bądź mężczyzną B) .... Ja się na tym nie znam ale to by znaczyło że jakbyś teraz zaszła w ciążę to od razu będą Ci profilaktycznie podawać tę heparynę? I boisz się heparyny czy ciąży? Bo nie kumam... :) :unsure:

Inso ja tam widzę drobną kobitkę z imponujacym bufetem w miejscu biustu a nie słonicę :blink:

jasne agnessa relaksuj się, relaksuj, ale ten Maxio wielki!!!...... Może go na lizaka weź? niech już wyłazi bo jak tak dalej tam bedzie rósł to go będziesz musiała chrzcić w komunijnej albie!!! :unsure: wiesz jak to się robi? z tym lizakiem? :silly:
12 lata 3 miesiąc temu #429496 przez Insomnia
Ło matko :woohoo: :woohoo: :woohoo:
@nula aleś mnie ubawiła przednie :laugh: :laugh: :laugh: Ledwo zwieracze ogarnęłąm :woohoo: :woohoo: Drobna kobitka :woohoo: :woohoo: :woohoo: O nie wytrzymie... nawet za szczeniaka nie byłam drobna :lol: Jak to mówią grubokoścista jestem :silly: A te arbuzy to niedługo do kolan mieć będę :S :S

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 3 miesiąc temu #429786 przez emka
@nulka Wiesz co... Masz racje, sama siebie nie kumam ale mam w sobie taki lęk... pewnie najbardziej tego że się znowu nie uda. Ale wiesz włąsnie Twoje słowa dały mi powera!Masz racje kobieto! Nie ma co sie bać, trzeba działać! Przecież nic nie tracę, a mogę cos zyskać! Mam jeszcze kilka spraw do złatwienia w pracy a potem do dzieła :silly:
No i musze odczekać te 6 tygodni po nadżerce! Dzięki, chyba potrzebowałam kopniaka na rozpęd!

12 lata 3 miesiąc temu #429797 przez MoNiaaa
agnesska super brzusio :) ale wierze ze juz ciezko :( ale glowa do gory teraz juz z gorki i lada dzien bedziesz miala swojego maluszka :)

inso tez super wygladasz i ja tam slonicy nie widze

100 lat dla majeczki sleczne fotki i super torcik :)

a ja bylam na 1 wizycie ale na usg bylo widac tylko pecherzyk :( troche sie zmartwilam i boje sie czy napewno bedzie tam maluszek :unsure: nby lekarka mowila ze jest duzy i wydaje sie jej ze bedzie ale kazala mi za tydz przyjsc jak bedzie na lepszym sprzecie tylko czy tydz zrobi roznice i bedzie juz cos widac??

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży