BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #437659 przez chłopek
agnessa jeszcze raz gratulacje

a tu moj Sebolek
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #437701 przez MoNiaaa
agnesska gratulacje!!!! sliczny synek odpoczywaj duzo kochana :kiss: :kiss: :kiss:

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #437781 przez Dorciaition
Agnessa gratuluję! Maksio cudny jest! A post tatusia rozbrająjący :)
Zdrówka dla Was. :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 2 miesiąc temu #437850 przez ajłona
Majówcia dzięki podejrzałam Inso i Gorlę i o boszzzzzzzzz Inso już półmetek a Gorla prawie rodzi hehehe masakra!!!! Cudnie Paróweczki wyglądacie!!!!! buziaki dla Was od Ajłony :*
Agnesko kochana!!!!!!!!!!! Gratuluję pięknego Synusia!!!! boszzzz jaki duuuużyyy chop!!!!! Wracaj do pełni sił kochana!!! Dzielna dziewczynka!!!!!!
A Sebek jaki piękny i kłakorki ma jak Franio hehehe
Buziaki dla Was Babeczki!
A Dorcia tak bez foty a Wy nic ;) :P
12 lata 2 miesiąc temu #437890 przez Mirella
Ajłonka bo Dorcia prawie codziennie do nas zagląda i raz na jakiś czas fotę daje, to nie możemy krzyczeć ;)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #437898 przez sylwka727
Wszystkie dzieciaczki piękne :kiss:

no i oczywiści Moje gratulacje Ajłonka :kiss: śliczny skarbuś :kiss:

Ja czasami myślę że nie doczekam do porodu... Dalej leżę w łóżku, dalej chora brzuch też dalej pobolewa nic nie idzie ku lepszemu :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438006 przez ajłona
hehe a nie ;) to to kumię :P to ja taka gapa niezorientowana
buziaki Mirelluś :* i dla Dusieńki ślicznej także :*
Sylwka dziękujemy ślicznie z Franusiem i przesyłamy buziole ;* a co się dzieje z Tobą??nie ogarniam bo nie daję rady doczytać :( zdrówka dla Cię i Twojego Skarbka :*
12 lata 2 miesiąc temu #438081 przez sylwka727
Ajłonka dziękujemy :kiss: . Eh ze mną ja to jakaś wybrakowany model jestem co zamiast cieszyć się z ciąży i dobrze przeżywać ten okres to już przecież w 5tc byłam na pogotowiu z bólami brzucha po prawej stronie teraz w 15tc znów bo brzuch bolał tym razem i z prawej i z lewej do tego infekcja się przyplątała już po 12 tabletek dziennie jem a do tego przyplątało się przeziębienie i już tydzień trzyma jakbym jeszcze z tym poszła do lekarza to bym garściami jadła tabletki katar , kaszel , ból głowy a brzuch boli dalej boję się jak cholera oby do środy do wizyty i żeby tylko powiedziała że z dzieckiem wszystko dobrze

Moje Aniołki[*]
12 lata 2 miesiąc temu #438135 przez ajłona
Sylwka Kochanie wiem, że się martwisz...też to przerabiałam...ale jak widziałaś kilka postów wcześniej aniołkowe mamusie rodzą piękne Skarbki takie jak Franuś np. hehe uściski dla Ciebie i Maleństwa i zdrówka i spokoju życzę ;) musi być dobrze Rybko!!!
12 lata 2 miesiąc temu #438190 przez Dorciaition
Sylwka no jaki wybrakowany model?? Masz po prostu gorsze dni, denerwujesz się i martwisz o dzieciątko. Po Twoich przejściach to normalne. Ajłonka ma rację, Aniołkowe mamy nastresują się za wszystkie czasy przez okres ciąży, ale za to potem jakie cudne dzieciaczki rodzą :silly:
Główka do góry, będzie dobrze.

Ajłonka
tak jak Mirella pisze, ja o fotkach nie zapominam :) Za jakis czas znowu pojawi się tutaj moja Lenisława :)
Buziaki dla Franusia :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 2 miesiąc temu #438455 przez ajłona
hehehe Buziaki dla Was Dorcia!!! Dla Ciebie i słodziuchnej Lenci :* hehehe no to może trafnę ;) na jakieś foteczki Twojej Księżniczki!!! Jest naprawdę cudna! Wpadłaby w oko Francowi hehe W awatarku zdjęcie wspaniałe jest ;)
12 lata 2 miesiąc temu #438466 przez vestusia
Jejor, jak ten czas zasuwa!

Agnessa, ja również przyłączam się do gratulacji!

Ajłona, Franek cudaśny. Jejor jakie śliczne dzieciaczki :D

Aż chce się następnego :D
12 lata 2 miesiąc temu #438507 przez sylwka727
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :kiss: ale te strachy są silniejsze ode mnie ty bardziej te wszystkie niemiłe "niespodzianki" nie ułatwiają nie myślenia o złych rzeczach. Oby do jutrzejszej wizyty i żeby dzidzia była zdrowa

Moje Aniołki[*]
12 lata 2 miesiąc temu #438671 przez Agusia83
Jakie wspaniale wiesci czekaja na mnie na poczatku :laugh:

Agnessa, piekny synek i spory :laugh: no, ale pewnie wszystko mu smakowalo u mamy w brzuszku :lol:

Ajlona, Franus cud miod.

Majowka, sliczna dzidzia..

Wszystkie maluchy do wycalowania.

Sylwka, nic sie kochana nie martw. Pamietaj, ze teraz odczuwa to samo Twoja dzidzia...i ona rowniez sie denerwuje.

Dorcia, wlasnie gdzie foteczki? :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 2 miesiąc temu #438679 przez sylwka727
Dzięki Agusia szyjka przed @ się obniża, otwiera i mięknie a na początku ciąży jest twarda i zamknięta ;) przynajmniej tak mi wiadomo i u mnie tak było, mam nadzieję że pomogłam :)

Moje Aniołki[*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży