- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #440216 przez Mirella
O kurcze, kawy nie wypiłam, zwidy mam jak nic, Groszek????????????????????? A fota Michałka gdzie????????
Ilonka, Wiktor jeszcze ma czas, spoko, znam historię dziewczynki która do czwartego roku życia parę słów mówiła, za to potem.....
Dorcia, ja tę pościel na prezent kupiłam, więc jej nie rozpakuję, tyle zobaczę co przez opakowanie, no ale mam nadzieję że obdarowani się wypowiedzą
Ilonka, Wiktor jeszcze ma czas, spoko, znam historię dziewczynki która do czwartego roku życia parę słów mówiła, za to potem.....
Dorcia, ja tę pościel na prezent kupiłam, więc jej nie rozpakuję, tyle zobaczę co przez opakowanie, no ale mam nadzieję że obdarowani się wypowiedzą
Temat został zablokowany.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 miesiąc temu #440384 przez chłopek
ilonka kolezanki synek tez nie mówi ma ponad 2 lata, znajoma mi ostatnio mówiła ze u nich w rodzinie chłopczyk zaczał mówic jak miał 3 lata, a teraz taki zdolniacha z niego i straszna gaduła. mój mówi czasem po swojemu, ale ostatnio dość sporo sie rozgadał. na każde dziecko przychodzi pora, ja mojego za nic na świecie nie mogę nauczyc robić do nocnika
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 miesiąc temu #440507 przez Agusia83
Mirella, zafascynowalas mnie ta posciela...piekna Tez chce taka
Monika, gratuluje
A u mnie chyba @ przylezie...cos w krzyzy mnie lupie ..ale co tam....najgorsze to, ze Emi mi sie rozchorowala..jakas glupia wirusowka jej sie przypaletala..i pustoszy jej organizm goraczka i biegunkami
Monika, gratuluje
A u mnie chyba @ przylezie...cos w krzyzy mnie lupie ..ale co tam....najgorsze to, ze Emi mi sie rozchorowala..jakas glupia wirusowka jej sie przypaletala..i pustoszy jej organizm goraczka i biegunkami
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #441056 przez Mirella
Sylka wiem i ubolewam, przykro to napisać ale poziom forum zleciał w dół masakrycznie Bez obrazy dla nowych, ale takich przyjaźni jak kiedyś już się teraz nie nawiązuje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #441066 przez sylka
Mirella napisał:
Powiem Ci że z dziewczynami utrzymję kontakt poza formu piszemy na fb Dzwonimy do siebie czy rozmawiamy na skypeSylka wiem i ubolewam, przykro to napisać ale poziom forum zleciał w dół masakrycznie Bez obrazy dla nowych, ale takich przyjaźni jak kiedyś już się teraz nie nawiązuje
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #441076 przez Mirella
sylka napisał:
Sylka ale tak z ręką na sercu, jak bardzo nowe są te kontakty? Ja też utrzymuję kontakty z dziewczynami, których na forum już nie widać, z niektórymi nowymi też poza forum się kontaktuję, ale i tak nie boję się powiedzieć że to już nie to.... i tylko teraz czekać aż mnie stąd wykopią
Sisina, ponoć paracetamol można brać, ale ja osobiście w pierwszych trzech miesiącach nie brałam absolutnie nic.
Mirella napisał:
Powiem Ci że z dziewczynami utrzymję kontakt poza formu piszemy na fb Dzwonimy do siebie czy rozmawiamy na skypeSylka wiem i ubolewam, przykro to napisać ale poziom forum zleciał w dół masakrycznie Bez obrazy dla nowych, ale takich przyjaźni jak kiedyś już się teraz nie nawiązuje
Sylka ale tak z ręką na sercu, jak bardzo nowe są te kontakty? Ja też utrzymuję kontakty z dziewczynami, których na forum już nie widać, z niektórymi nowymi też poza forum się kontaktuję, ale i tak nie boję się powiedzieć że to już nie to.... i tylko teraz czekać aż mnie stąd wykopią
Sisina, ponoć paracetamol można brać, ale ja osobiście w pierwszych trzech miesiącach nie brałam absolutnie nic.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 2 miesiąc temu #441111 przez Asik
dobry wieczór
tak wpadam od czasu do czasu... poczytac , powspominac niedługo bedzie dwa lata jak zobaczyłam dwie kreski na teście \
Macie rację kobitki troszkę się pozmieniało... duzo dziewczyn juz nie wchodzi, nie ma tyle wpisów co kiedys , aleee jedno się nie zmieniło dalej na strazy stoi nasza kochana Mirella jak trza to postraszy ,do porządku przywoła )) ale i pocieszy aaa no i powróży hihi czy chłopiec , czy dziewczynka sie czai w brzuchu
tak wpadam od czasu do czasu... poczytac , powspominac niedługo bedzie dwa lata jak zobaczyłam dwie kreski na teście \
Macie rację kobitki troszkę się pozmieniało... duzo dziewczyn juz nie wchodzi, nie ma tyle wpisów co kiedys , aleee jedno się nie zmieniło dalej na strazy stoi nasza kochana Mirella jak trza to postraszy ,do porządku przywoła )) ale i pocieszy aaa no i powróży hihi czy chłopiec , czy dziewczynka sie czai w brzuchu
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #441115 przez Mirella
Asik nie hihaj, pomyśl o powrocie, Marta już myśli jakby tak zebrać starą ekipę, co?
te nowe to mnie jak nic przeklną, ale nie bójcie się, Wy też będziecie kiedyś stare
te nowe to mnie jak nic przeklną, ale nie bójcie się, Wy też będziecie kiedyś stare
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.