- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #441212 przez sylka
Agusia83 napisał:
Byłam u lekarza w połowie września i powiedziała mi ze na dniach powinna pojawić sie @ wiec ciązy brak. Sama też na USG widziałam tylko sporo pęcherzyków/jajeczek ale fasolki nie zaważyłamJa tez mam chora tarczyce...hashimoto dokladnie i tez mi sie wydaje, ze to nie ona tu szwankuje...a lekarz na 1000% wykluczyl ciaze?
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #441221 przez Mirella
Lacra a sprawozdanie to gdzie??? Tak myślisz że można przyjść i wyjść??? Informuję Cię że od tygodnia biorę antybiotyk i będę brała jeszcze drugi tydzień, źle to znoszę, nawet baaardzo źle, nie drażnij mnie dodatkowo bo nie ręczę za siebie
Agusia, a mnie to Ty pachniesz siostrzyczką dla Emilki
Agusia, a mnie to Ty pachniesz siostrzyczką dla Emilki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 2 miesiąc temu #441241 przez Lacrijka
Sprawozdam:
Zimno, cimno, leje równo..raz na kwiatek raz na *****
U mnie stara bida, dzidka nie ma, ale biere sie juz do roboty lada dzień bo juz dosc obijania..
Max niedżeczny w cholere od tygodnia, chyba mi kota podmienili..hmmmm tylko nie wiem skad by miał byc taki drugi cudok
Zimno, cimno, leje równo..raz na kwiatek raz na *****
U mnie stara bida, dzidka nie ma, ale biere sie juz do roboty lada dzień bo juz dosc obijania..
Max niedżeczny w cholere od tygodnia, chyba mi kota podmienili..hmmmm tylko nie wiem skad by miał byc taki drugi cudok
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #441273 przez Mirella
U mnie nie leje ale wieje jak wściekłe, samoloty nie mogą chyba lądować bo mi krążą nad domem, denerwuje mnie to, wszystko mnie denerwuje dziś, a do kompletu to @ przylazła ze dwa dni temu.
zupa dyniowa się gotuje ale jak nic nie wyjdzie, w taki dzień to nic nie wychodzi, lipa i tyle, mówię Wam, ale mam nerwa, ale takiego głupiego nerwa, destrukcyjnego, najgorszy z możliwych, aż się sama boję
zupa dyniowa się gotuje ale jak nic nie wyjdzie, w taki dzień to nic nie wychodzi, lipa i tyle, mówię Wam, ale mam nerwa, ale takiego głupiego nerwa, destrukcyjnego, najgorszy z możliwych, aż się sama boję
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #441290 przez Mirella
Agusia takiej nie na mleku to i ja nigdy nie jadłam, sama jestem ciekawa co za wynalazek mi wyjdzie.
Doła nie, taka rozdrażniona jestem, jakoś tak głupio, kurcze, nawet nazwać/opisać nie umiem, nawet nie to że mnie wszystko wkurza, ale wszystko bym niszczyła, dosłownie wszystko. Powoli metodycznie, aż kamień na kamieniu nie zostanie. Te prochy to jakieś dziwne, kurcze, co ja biorę?????????
Duśka, hmmm..... Duśka nas powala czasem powiedzonkami typu: ewidentnie muszę wyjść na dwór! albo: co ty za badziew przyniosłaś?
Wczoraj w radiu leciało Bolero i rozpoznała, przyznaję bez bicia, byłam niesamowicie dumna
Aaaaa, i zapomniałam,
Vifi, pytałaś o endometriozę? O ile mnie moja skleroza nie myli to chyba tylko założycielka tego wątku miała, chyba nikt więcej tutaj. Ale z nią już od bardzo dawna nie mam kontaktu, nie wiem jak się jej historia dalej potoczyła
Doła nie, taka rozdrażniona jestem, jakoś tak głupio, kurcze, nawet nazwać/opisać nie umiem, nawet nie to że mnie wszystko wkurza, ale wszystko bym niszczyła, dosłownie wszystko. Powoli metodycznie, aż kamień na kamieniu nie zostanie. Te prochy to jakieś dziwne, kurcze, co ja biorę?????????
Duśka, hmmm..... Duśka nas powala czasem powiedzonkami typu: ewidentnie muszę wyjść na dwór! albo: co ty za badziew przyniosłaś?
Wczoraj w radiu leciało Bolero i rozpoznała, przyznaję bez bicia, byłam niesamowicie dumna
Aaaaa, i zapomniałam,
Vifi, pytałaś o endometriozę? O ile mnie moja skleroza nie myli to chyba tylko założycielka tego wątku miała, chyba nikt więcej tutaj. Ale z nią już od bardzo dawna nie mam kontaktu, nie wiem jak się jej historia dalej potoczyła
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #441291 przez @nulka
ja też się melduję, z racji latów - po staremu
sprawozdanie:
o 6.30 codziennie idę do lasu bo mi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niemiłosiernie urosła i cza ją zmniejszyć zanim dojdzie do tego że już nie mam majtek co nie "piją"
potem praca
potem z psem do lasu
potem piszę do nocy bo mam ambitny plan odyplomować się i muszę do końca października oddać pracę - zostały mi 4 rozdziały
w weekendy, opieram, obgotowuję i pakuję studenta (Dzięki Panie Ci za to że pojechał już dzisiaj bo po drodze zahacza o jakąś imprezę)więc mam jeden dzień w przód - niedziela do pisania dla mnie
nie mam czasu na nic, do tego chodzę nerwowa bo tak już mam jak mi coś na łbie leży.
wyluzuję dopiero jak skończę pisać i normalnie z przyjemnością będę się mogła zabrać za mycie okienów.
aaaaaaaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak se napisałam bo tu dawno nikt o śluzie nic
sprawozdanie:
o 6.30 codziennie idę do lasu bo mi
niemiłosiernie urosła i cza ją zmniejszyć zanim dojdzie do tego że już nie mam majtek co nie "piją"
potem praca
potem z psem do lasu
potem piszę do nocy bo mam ambitny plan odyplomować się i muszę do końca października oddać pracę - zostały mi 4 rozdziały
w weekendy, opieram, obgotowuję i pakuję studenta (Dzięki Panie Ci za to że pojechał już dzisiaj bo po drodze zahacza o jakąś imprezę)więc mam jeden dzień w przód - niedziela do pisania dla mnie
nie mam czasu na nic, do tego chodzę nerwowa bo tak już mam jak mi coś na łbie leży.
wyluzuję dopiero jak skończę pisać i normalnie z przyjemnością będę się mogła zabrać za mycie okienów.
aaaaaaaaa
tak se napisałam bo tu dawno nikt o śluzie nic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez @nulka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #441292 przez Mirella
@nulka bo ile można o śluzie? a z upodlonym to nie dasz rady? no wiesz, dla dobra sprawy
a o 7.30 to chyba powinnaś do pracy wychodzić nie do lasu, czy to jaka reforma szkolnictwa nastąþiła a ja nic nie wiem?
a latami to nie strasz, my nie takie strachliwe
a o 7.30 to chyba powinnaś do pracy wychodzić nie do lasu, czy to jaka reforma szkolnictwa nastąþiła a ja nic nie wiem?
a latami to nie strasz, my nie takie strachliwe
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 2 miesiąc temu #441296 przez @nulka
no z tą godziną to się zwyczajnie rąbnęłam
a do pracy to mam 3 razy w tygodniu na 11.00
oszczędności więc i godzin mniej...
no tak patrzę na tego mojego chłopa...... bo zległ na "trójce" bidok nie dał rady się dowlec do sypialni iiiiiii uwierz.... NIE DA SIę tEGO ZROBIĆ!
ale mnie rozbawiłaś
może go jutro dopadnę - będę ta druga, zaraz po aspirynie
a do pracy to mam 3 razy w tygodniu na 11.00
oszczędności więc i godzin mniej...
no tak patrzę na tego mojego chłopa...... bo zległ na "trójce" bidok nie dał rady się dowlec do sypialni iiiiiii uwierz.... NIE DA SIę tEGO ZROBIĆ!
ale mnie rozbawiłaś
może go jutro dopadnę - będę ta druga, zaraz po aspirynie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #441298 przez Mirella
Jutro mówisz? No to będę chłopca wróżyć Ale weź Ty się postaraj jeszcze dziś, nie ma nie da się, na wszystko są sposoby
W ramach oszczędności oszczędzają na zdrowiu gówniarzy??? Ale to Ty się kochana wysypiasz w tym roku
Idę zupę miksować, trzymajta kciukole
W ramach oszczędności oszczędzają na zdrowiu gówniarzy??? Ale to Ty się kochana wysypiasz w tym roku
Idę zupę miksować, trzymajta kciukole
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 2 miesiąc temu #441307 przez studentkaae
cześć Dziewczynki
chciałam się tylko przywitać i napisać, że nadal tutaj z Wami jestem i podczytuję. jakoś tak ostatnio złapałam mega doła i mniej się tutaj udzielałam, ale mam nadzieję nadrobić zaległości.
oczywiście nadal czekam na cud... staranka w kolejnym cyklu czas zacząć... zobaczymy czy będzie efekt w postaci 2 kresek
dobrej nocki
chciałam się tylko przywitać i napisać, że nadal tutaj z Wami jestem i podczytuję. jakoś tak ostatnio złapałam mega doła i mniej się tutaj udzielałam, ale mam nadzieję nadrobić zaległości.
oczywiście nadal czekam na cud... staranka w kolejnym cyklu czas zacząć... zobaczymy czy będzie efekt w postaci 2 kresek
dobrej nocki
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 miesiąc temu #441311 przez Groszek
No to jestem Starego wygoniłam z domu na 3 tygodnie i mam święty spokój
Ale od początku
Misiu zaczął chodzić jak miał 19 miesięcy, rehabilitowaliśmy się dość długo... ale teraz za nim nie nadążam. Gada po swojemu jak najęty, a po polsku to tylko kuwa
Uwielbia chodzić z nami w góry, do zdjęć nie pozuje, no chyba żeby miał mega super humor to jedno eleganckie da się zrobić
O drugiego dzidka się nie staramy, a mi od wczoraj wszystko śmierdzi luteiną :/ wrrr okropieństwo...
Na tę chwilę to chyba wszystko zdjęcia wrzucę do Chwalmy ...
Buziaki babeczki
Ale od początku
Misiu zaczął chodzić jak miał 19 miesięcy, rehabilitowaliśmy się dość długo... ale teraz za nim nie nadążam. Gada po swojemu jak najęty, a po polsku to tylko kuwa
Uwielbia chodzić z nami w góry, do zdjęć nie pozuje, no chyba żeby miał mega super humor to jedno eleganckie da się zrobić
O drugiego dzidka się nie staramy, a mi od wczoraj wszystko śmierdzi luteiną :/ wrrr okropieństwo...
Na tę chwilę to chyba wszystko zdjęcia wrzucę do Chwalmy ...
Buziaki babeczki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej