BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #450328 przez sylka
ostatnio Lacra mówiła że najlepiej je razem robić. Miałam skierowania na LH i FSH i z braku @ ginka kazała bez LH ale posłuchałam Lacry i je też zrobiłam.
Ważny jest ich stosunek względem siebie.
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #450329 przez gosiak
Kurde tez tak myśle, ale zależy mi żeby na przyszły cykl już do giną iść z aktualnymi badaniami no trudno najwyżej powie żeby powtórzyć, a nie chce iść bez niczego.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #450330 przez sylka
Io zrób nie zaszkodzi :)
12 lata 5 miesiąc temu #450388 przez Mirella
12 lata 5 miesiąc temu #450411 przez Ingrid29
Mirelka przeczytałam, no i mam debiut w Twoim blogu :silly:

A to co napisałaś zupełnie przypomina mi moje starania, szczególnie te rzeczy o tym że nagle widzi się tylko kobiety w ciąży albo z dziećmi :ohmy:

Mirelka zapisałam w kominie Twoją wizytę u Gina ;)
12 lata 5 miesiąc temu #450418 przez Mirella
Ingrid dzięki :kiss: ale to nie jest tylko mój blog, jest nas aż 10!

te Wasze kominy do historii poprzechodzą, calkiem jak moja wizyta ;)
12 lata 5 miesiąc temu #450448 przez gosiak
Mirella czeczytalam, dużo prawdy w tym co napisałaś : :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #450496 przez Mirella
Gosiak, no wiem, dlatego napisałam ;) bo każdej kobiecie się wydaje że u niej to jakoś wyjątkowo trudno przebiega, a tak naprawdę wszystkie, no może z wyjątkiem Justyny, i Vifi, szablonem lecicie, tylko jeszcze tego nie widzicie :)
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #450507 przez gosiak
Hmm no zobaczymy jaki mój finał będzie... :laugh:

Ja zrezygnowałam z lekarzy przez wakacje a na listopad znów powracam, chyba sie kręce w kółko :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #450515 przez Mirella
Gosiak nie za szybko do tych lekarzy wracasz? Weź może chociaż do stycznia poczekaj :lol:
12 lata 5 miesiąc temu #450516 przez gosiak
Nie ma na co czekać, ginka mi już z pól roku temu radziła działać szybko ze względu na to ze miałam zrosty, a idę bo planuje IUI na grudzień więc teraz robię badania hormonków w listopadzie uderzam z nimi do kliniki...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #450530 przez @nulka
Mirellka to i ja se poczytałam bloga w ramach relaxu bom ostatnio zaganiana między domem pracą, szpitalem i teraz jeszcze wymyśliłam pracowity weekend..ble, ble ble :)

I powiem Ci, że idąc tym tropem, który opisujesz to pierwsze co mi się nasunęło na mózgownicę to stwierdzenie, że nagrodę otrzymuje się - nie za wytrwałość, ale za "wyjątkową bezmyślność" :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
Kontrola hamuje rozwój, chyba w każdej dziedzinie życia. Gdyby posługiwać się tylko tzw zdrowym rozsądkiem i wcześniej założonymi teoriami to pewnie do dzisiaj mercedes miałby kwadratowe koła i jazda nim nie była by komfortem :) I nie mówię tu o patologiach, bo każdy mądry człowiek powinien o siebie dbać i jak zachodzi potrzeba iść i zaufać lekarzowi. :)

Napiszę też, że nijak nie potrafię przejść w etap depresji, bo to zwyczajnie nie w mojej naturze. W zwiazku z tym chyba muszę się pogodzić z faktem, że raczej w najbliższym czasie będę tulić wnuka a nie własne maleństwo. Ale to na szczęście nie jest smutna perspektywa. :)
12 lata 5 miesiąc temu #450534 przez Mirella
@nulka ale nie ma obowiązku przechodzenia przez wszystkie etapy, ja przeskoczylam lekarzy, Ty możesz przeskoczyć depresję i od razu wejść w obojętność, zobacz ile to przyspieszy :lol:

a z tą bezmyślnością to masz rację, im więcej się myśli tym bardziej nic z tego, ja też chcę taki dyplom :lol:
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #450535 przez Suari
Mirella napisał:

wrolimamy.pl/2012/10/19/zanim-przyleci-bocian/

obsmarowałam Was, chcecie poczytać? :lol:

Mirelka- cała prawda to co napisała, nic dodać, nic ująć :)

p.s.
Dzisiaj kończymy roczek :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #450537 przez @nulka
haha Mirella
w tym kłopot, że za wiele we mnie kontroli :laugh: :laugh: :laugh: i obojętność mi nie wychodzi ni huhu ;)
ale fajnie być staraczką w takim doborowym towarzystwie więc mimo galopująco postępujacej bezpłodności i z niemiłosierną świadomością o zbliżającym się klimakterium, posiedzę tu z Wami jeszcze chwilkę bo takie odmładzanie się jest w tej chwili "na moją kieszeń" haha :laugh: :P :blink: :side: ;) :silly:
coś jak emocjonalny lifting!!! :woohoo:

kurczeSuari - sama piękność w tym obrazku :) całuję jubilata i szczęśliwą mamę :) :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia